- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.201
Hiç korkma arkadaşım korkulacak bişey yok.. Epidural sezeryan oldum ben korkudan it gibi titriyordum :)) hiçbişey anlamıyorsun,zaten genel olacaksan hiç sorun yok. Sonra bebeğini görünce hiçbişey kalmayacak zaten. İlk ayağa kalkış biraz zorluyor ama korkma ölümcül acılar değil.ah vah bile demedim.. Ayaklarımı hissettikten sonra epidurali hiç kullanmadım,kalçadan yapıyorlardı ağrı kesici o yetti..ameliyattan 12 saat sonra aşağı indim ve kahve içtim düşün artık :)) sonra zaten bol bol yürüyorsun,yürüdükçe kendine geliyorsun. Ağrım var korkma,hiç korktuğum gibi değildi çünkü..Merhaba kızlar dün doktor kontrolüm vardı doğumum sezaryen olacak kendi isteğimle pazartesi ye gün verdi doktorum 39+1 olacağız .sezaryen olan arkadaşlar tavsiyeleriniz ve önerileriniz var Mıdır acaba . Çok korkuyorum
Baskasina o kadar para vermeye gerek yok canim bence, canli cicekle susleme yaptirma, alerji olabilir bebekte. Sadece balonlar kullanarak bile yeter bence. Bende aldiklarimin toplu fotografi vardi ama bulamadim, hastaneye goturmek icinde paketledik hepsini. Unnadodan almistim ordan fotolarini cekip atiyorum. Foto disinda beyaz balonlar var.AldiklaRını paylaşır misin canım, bana da fikir olur, ben normal doğuracam diye süsleme düşünmüyordum,ama büyük ihtimal sezaryan olacagim için 2 gün hastanede kalacağım, biraz süslü olsa o da fena olmaz sanki
Kardeşimin eşi cicekci 150 tl ye falan süslerim dedi, belki ona dicem, ama tüler için o kadar bile fazla geliyor çocuğun bezini alırım diye düşünüyorum o paraya, cok mu cimriyim ne organizasyon şirketleri 350 tl den başlıyorlar sağolsun. ..
Oy oy maşallah, cok sivrilmis, ben oğlan annesiyim ama azıcık yayvan benim gobus
orası Allahın emri zatenben hem psikolojik hem bedenen rahatlıcam
Hic oyle seyler soylememek gerekiyor sanirim, bende midem cok iyi, yanmada ne olaki diyordum. 2 gundur mahvoldum, yatamiyorum, dikey pozisyonda kaldim resmenKaburga ağrısı hiç çekmedim diyordum ki, bugün anladım nasıl bişi olduğunu, offf ki offff
bugünkü hamilelik takvimindeki yazı aynı beni anlatıyo :
Bu noktadan sonra uyumada zorluk yaşamanızın bir çok sebebi vardır. Bebeğinizin çok daha fazla aktif olması, periodik kasılmalar yaşamanız, sinirli olmanız, ve doğumu bekliyor olmanız bu sebeplerden bazılarıdır. Bütün bu sebepler öngörülebilir ve çok yaygındır.
Canım sütün emmediği için az üzülme benimki de bi memeyi tutmadı azaldı süt ama bi sekilde verdim evire çevire farklı pozisyonlarda. Vazgeçme ağlar bir iki saat uğraştırır ama eninde sonunda tutacak. Biz de başta mama verdik vermesek sarılık olurdu sütüm gelmiyodu. Rezene çayı iç işe yarar. Benimki de 3 gün kabizlık çekti sonra düzeldi zeytinyağı ver mamasına ya da sütünü sağ içine ya da direkt ver bi iki çay kaşığı. Olmazsa kulak temizleme ćöpünü zeytinyağiña Bandır deliģini yaģla yapar kakasını inşallah. Bizimki bi kaşık zeytin yagiyla uç günluk yapti maşallah şimdi sıkıntı yaşamıyoz çok şükür.canım kötüyüm ya 5 ocakta yaptım doğumu ama sütüm hem az yetmiyor birde aç kalınca biberonla mama verdik acildeki doktorun yüzünden o yüzden de biberona alıştı bana alışmıyor çok zorlanıyoum, üstüne birde kabız oldu ağlamaktan helak oldum, şimdi sağlık ocağına gidicez,senin nasıl oldu canım,
çok emzir canım çok emip çok karnı doyunca daha rahat yaparmış. bi de sen kendin kayısı suyu iç faydası olabiliyo süte geçince.Onu benim kizda yapiyo ya, tam altini aciyoruz erkek bebek gibi çövdureviyoah bide sicabilse zeytinyagi verdim az once dayanamadim mosmor cocuk
Sarılık varken uyandıryorudm ama kendi ağlayıp uyanıyorsa sarılık gecti artık izin ver uyusun dedi doktor ama max4 ü gecirmiyoz. O da uyanıyo zatenKızlar bebeğiniz deliksiz 3-4 saat uyuduğunda uyanmasını mı bekliyorsunuz? Yoksa uyandırıyomusunuz ?
yalnız değilsin losalı anniş...düm gece oğluş meme ucunu bulamadı bi türlü ..sıkıldım uykuuuuuu akmıyo resmen dökülüyorrrrr...gözünü açmadan ne desin babacık 'sakin ol alır şimdi,az bekle' şakkkk...kaaaaa dedim ya bu şakaaaa... daha önce emzirdide deneyimi var sanki sabahta kahvaltıya kaldırıyom ' gece beni uyutmadınız ' dedi
88yakamoz canım 4gün önce kontrolde bişey yoktu, sancıda yoktu, dr haftaya gel demişti.. Ara ara regl sancılarım oluyordu, bide doğum olduğu gün bebiş çok hareketliydi. Gece ufak bi sancıya uyandım, suyum geldi... Hastaneye gittim gece 2 gibi...nst ye bağlandım sancı yoktu, ebe açıklık kontrolü yapınca tetikledi sancılarımı, ilk yarım saat rahattı sancılarım sonra sıklaştııııı, dr um geldi ve doğuma alındım, bi 15 dk yada doğurdum... Sancı sıklaşınca epidural olmuyormuş, o yüzden olamadım, geç kaldım söylemek de... Bebişim 3400 doğdu...
Töbe Yarabbim .. hadi bunlar neyse benimki de beş cocuk büyütmüş gibi karışıyor bazen. .
Bi de seneye de bi tane yapalım demez mi?? Biz mi yapıyoruz sanki ...her şeyi analar da..oyle olsa ben de 10 tane isterim.
Hey gidin hey...ayy ben de seviyorum oğluşu ben de isterim kardeşi olsun...
Yoooo dostum yoooo....daha değil..acılarım gecsin uykularım düzelsin..bi saf anıma denk gelsin anca a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?