2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç korkma arkadaşım korkulacak bişey yok.. Epidural sezeryan oldum ben korkudan it gibi titriyordum :)) hiçbişey anlamıyorsun,zaten genel olacaksan hiç sorun yok. Sonra bebeğini görünce hiçbişey kalmayacak zaten. İlk ayağa kalkış biraz zorluyor ama korkma ölümcül acılar değil.ah vah bile demedim.. Ayaklarımı hissettikten sonra epidurali hiç kullanmadım,kalçadan yapıyorlardı ağrı kesici o yetti..ameliyattan 12 saat sonra aşağı indim ve kahve içtim düşün artık :)) sonra zaten bol bol yürüyorsun,yürüdükçe kendine geliyorsun. Ağrım var korkma,hiç korktuğum gibi değildi çünkü..
2. Gün iyice rahatlamış olacaksın, 1 hafta sonra hiçbişey kalmayacak öyle düşün.. Minnoşun hepsini unutturacak sana,sağlıkla al inşallah kucağına..

Baskasina o kadar para vermeye gerek yok canim bence, canli cicekle susleme yaptirma, alerji olabilir bebekte. Sadece balonlar kullanarak bile yeter bence. Bende aldiklarimin toplu fotografi vardi ama bulamadim, hastaneye goturmek icinde paketledik hepsini. Unnadodan almistim ordan fotolarini cekip atiyorum. Foto disinda beyaz balonlar var. Bide kapi susu yaptirmistim, ismine ozel.Instagramdaki bi kullanicidan. Cok bisey yok aslinda benimde, oldugu kadar artik :)

İlknurrr22, post: 44614926, member: 656601"]bende cok korkyrm bi taraftan sezeryan olmasn diyodm ama demekki hayırlısı buymus belki normal dogumu beceremicektm [/QUOTE]
Hayirlisi neyse o olsun :)

bugünkü hamilelik takvimindeki yazı aynı beni anlatıyo :

Bu noktadan sonra uyumada zorluk yaşamanızın bir çok sebebi vardır. Bebeğinizin çok daha fazla aktif olması, periodik kasılmalar yaşamanız, sinirli olmanız, ve doğumu bekliyor olmanız bu sebeplerden bazılarıdır. Bütün bu sebepler öngörülebilir ve çok yaygındır.

Allah yardimcimiz olsun. Benim sezaryan gunumde belli, daha erken gelmezse insallah. 38+4 de alincak. Sizinkiler normal dogum olunca ucuda acik. Bebek son donemler daha hareketli olcak kismi sasirtiyor beni, yeri daralir daha az hareket eder demislerdi ama hicte oyle olmuyor. Karnimin ustundeki yorgan bile zipliyor masallah Sinirlilige gelince zaten hormonlar alt ust, bide ustune agri, sizi ve uykusuzluk eklenince son donem hamilelerin yanina yaklasmamak lazim bence, her an patlamaya hazir bomba gibiyiz

Benim gibi çok terleyen varmi yaa.. Bu arada evde cok bunaldim artik yaa.. Son 1
Aydir hep evdeyim can sıkıntısından ölüyorum.. Ayrıca dogum edeli 1,5 hafta oldu bebek gormeye gelmek isteyenler var, hepside 2-3 saatlik uzak mesafelerden gelen insanlar isin gucun yok bide hepsine yemek yap.. Hic halim yok, acaip depresyonun dibine dibine vurdum. Bebek hasretiyle yanan ben bile 'naaptim ben yaa, hayatimi mahfettim, artik hic gezemicem tozamicam istedigim gibi istedigim zaman ceketimi alip disari atamicam kendimi' dusuncelerine kapildim.
Toz pembe degilmis bebek dogurma isi ya..
Yada bu alisma surecimi acaba... Bilemiyorum.. tek bildigim cok mutsuzum, yalnizim, annesizim..

Canım sütün emmediği için az üzülme benimki de bi memeyi tutmadı azaldı süt ama bi sekilde verdim evire çevire farklı pozisyonlarda. Vazgeçme ağlar bir iki saat uğraştırır ama eninde sonunda tutacak. Biz de başta mama verdik vermesek sarılık olurdu sütüm gelmiyodu. Rezene çayı iç işe yarar. Benimki de 3 gün kabizlık çekti sonra düzeldi zeytinyağı ver mamasına ya da sütünü sağ içine ya da direkt ver bi iki çay kaşığı. Olmazsa kulak temizleme ćöpünü zeytinyağiña Bandır deliģini yaģla yapar kakasını inşallah. Bizimki bi kaşık zeytin yagiyla uç günluk yapti maşallah şimdi sıkıntı yaşamıyoz çok şükür.
Yaninda kimse kalıyo mu ? Kendini harabetme sütün daha da azalır
Ben 13 saat suni yedim 2cmden fazla acilmam yoktu gece sezeryana aldilar 29 aralik. Gazımız var başka sıkıntı yok çok şükür.
Üzme kendini düzelir zamanla inşallah

bi alisverise cikalim dedik,daha ilk turdan bel ve kasik agrisindan oldum yine fenalastm geldik.. cok kasiliyor acayip kasiliyor yaa,asagiya zatn bicak sapliyor hem asagi hem arka ayni anda.. sanki biseler batiriyorlar tovbe yarabbi nasil tarif edilir baska bilemedim.. dediginz gbi tm acaba gercek sancilar mi diorum sonra ya pozisyon degistrnce ya da masajla anlik gecip gidio

Onu benim kizda yapiyo ya, tam altini aciyoruz erkek bebek gibi çövdureviyo ah bide sicabilse zeytinyagi verdim az once dayanamadim mosmor cocuk
çok emzir canım çok emip çok karnı doyunca daha rahat yaparmış. bi de sen kendin kayısı suyu iç faydası olabiliyo süte geçince.

88yakamoz canım 4gün önce kontrolde bişey yoktu, sancıda yoktu, dr haftaya gel demişti.. Ara ara regl sancılarım oluyordu, bide doğum olduğu gün bebiş çok hareketliydi. Gece ufak bi sancıya uyandım, suyum geldi... Hastaneye gittim gece 2 gibi...nst ye bağlandım sancı yoktu, ebe açıklık kontrolü yapınca tetikledi sancılarımı, ilk yarım saat rahattı sancılarım sonra sıklaştııııı, dr um geldi ve doğuma alındım, bi 15 dk yada doğurdum... Sancı sıklaşınca epidural olmuyormuş, o yüzden olamadım, geç kaldım söylemek de... Bebişim 3400 doğdu...

Töbe Yarabbim .. hadi bunlar neyse benimki de beş cocuk büyütmüş gibi karışıyor bazen. .

Bi de seneye de bi tane yapalım demez mi?? Biz mi yapıyoruz sanki ...her şeyi analar da..oyle olsa ben de 10 tane isterim.

Hey gidin hey...ayy ben de seviyorum oğluşu ben de isterim kardeşi olsun...

Yoooo dostum yoooo....daha değil..acılarım gecsin uykularım düzelsin..bi saf anıma denk gelsin anca a

cnm valla kurtuldun saglikla sukur,darisi bizlere. benim oglan ztn hareketliydi ama son zmnlarda icimde cosuyor ya türlü türlü hareketleri var bagirtmaya basladi anlik olarak o derece. zamani var demek ki,yoksa suyu hala patlatmamasina sasiyorum

erkek cnm iste ne kadar ilgili olsa da bilse de anlasa da bi suresi var,sonra illa ki gosteriolar kendilerini :) kırılırsın ama uzulmemeye calis,o da senin gbi duskundur bebegine hem de sna :) bzmki ah dese ben aglicm nerdeyse de neyse iste kadinlik annelik duygusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…