- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.221
Canım benim hastane doğum paketine lohusa serbeti yazmış ama bakalım nasıl bişey verecekkızlar hastane odasına ne götürdünüz lohusa şerbeti fln götürdünüzlmü? ben götürelim diyorum annem hastanede şerbet olmaz evde ikram edilir diyo. normal doğum olsaydı bişey götürmicektim zatende sezaryan olunca 2-3 gün kalınacağı için dün gittim kapı süsü oda süsleri balonlar fln aldım. haftasonu hastanede yattığımda süssüz hiç doğum odası gibi değildi. pembe bişeyler görmem lazım
Canım pelur yada grafon kağıdından ponpon yapılıyor güzel oluyor daha önce paylaşmıştım buradaBaskasina o kadar para vermeye gerek yok canim bence, canli cicekle susleme yaptirma, alerji olabilir bebekte. Sadece balonlar kullanarak bile yeter bence. Bende aldiklarimin toplu fotografi vardi ama bulamadim, hastaneye goturmek icinde paketledik hepsini. Unnadodan almistim ordan fotolarini cekip atiyorum. Foto disinda beyaz balonlar var.Eki Görüntüle 1743425 Eki Görüntüle 1743426 Bide kapi susu yaptirmistim, ismine ozel.Instagramdaki bi kullanicidan. Cok bisey yok aslinda benimde, oldugu kadar artik :) Eki Görüntüle 1743421 Eki Görüntüle 1743421 Eki Görüntüle 1743422 [/QUOTE
Canım pelur kağıdından ponpon lar yapabilirsin çok güzel duruyor daha önce resim atmıştım ama bulamadım simdi
benim bugün 38+5 işte.sen bu dönemde doğurmuş olacaksın.biz daha beklemedeyiz ne yaşıcaz allah bilir.belki normali bekleyip biz de sezeryan nolcaz kimbilir.hayırlısı olsun hakkımızdaAllah yardimcimiz olsun. Benim sezaryan gunumde belli, daha erken gelmezse insallah. 38+4 de alincak. Sizinkiler normal dogum olunca ucuda acik. Bebek son donemler daha hareketli olcak kismi sasirtiyor beni, yeri daralir daha az hareket eder demislerdi ama hicte oyle olmuyor. Karnimin ustundeki yorgan bile zipliyor masallah Sinirlilige gelince zaten hormonlar alt ust, bide ustune agri, sizi ve uykusuzluk eklenince son donem hamilelerin yanina yaklasmamak lazim bence, her an patlamaya hazir bomba gibiyiz
Evet canim, benimde aklimdan gecti, biri burda oyle bisey yapmisti galiba diye dusnuyordum. Sendin demek, tekrar bi bakarim mesajlarindan, sagolCanım pelur yada grafon kağıdından ponpon yapılıyor güzel oluyor daha önce paylaşmıştım burada
Uzun süre uyuyo uyandırınca memeye sarılıyo. Aç bıraktım diye vicdan azabı çekiyorumSarılık varken uyandıryorudm ama kendi ağlayıp uyanıyorsa sarılık gecti artık izin ver uyusun dedi doktor ama max4 ü gecirmiyoz. O da uyanıyo zaten
Insallah, hakkimizda en hayirli gunde ve sekilde saglikla kavusalim minnoslarimizabenim bugün 38+5 işte.sen bu dönemde doğurmuş olacaksın.biz daha beklemedeyiz ne yaşıcaz allah bilir.belki normali bekleyip biz de sezeryan nolcaz kimbilir.hayırlısı olsun hakkımızda
amin inşallah canımInsallah, hakkimizda en hayirli gunde ve sekilde saglikla kavusalim minnoslarimiza
Uzun süre uyuyo uyandırınca memeye sarılıyo. Aç bıraktım diye vicdan azabı çekiyorum
Aynı şeylrri yaşıyoruz canımcnm valla kurtuldun saglikla sukur,darisi bizlere. benim oglan ztn hareketliydi ama son zmnlarda icimde cosuyor ya türlü türlü hareketleri var bagirtmaya basladi anlik olarak o derece. zamani var demek ki,yoksa suyu hala patlatmamasina sasiyorum
Bugün mis kokulumu yeniden hastaneye yatırdık kan nakli yapılacak yine bıraktım geldim kuzumu dua edin
insan cabuk unutuyor gercektenEki Görüntüle 1743377 bu da benim son halim biri bizi durdursun
kayısı kompostosu yapsın biri :=) çok lazım ve yardımcı olacakMerhaba kızlar dün doktor kontrolüm vardı doğumum sezaryen olacak kendi isteğimle pazartesi ye gün verdi doktorum 39+1 olacağız .sezaryen olan arkadaşlar tavsiyeleriniz ve önerileriniz var Mıdır acaba . Çok korkuyorum
k. valıden falan yakın mı? eger öyleyse gelecek olanlarla o ilgilensin. hem ne yemegi şu durumda? kuru pasta hazır börek falan ikram etseydın canım.Benim gibi çok terleyen varmi yaa.. Bu arada evde cok bunaldim artik yaa.. Son 1
Aydir hep evdeyim can sıkıntısından ölüyorum.. Ayrıca dogum edeli 1,5 hafta oldu bebek gormeye gelmek isteyenler var, hepside 2-3 saatlik uzak mesafelerden gelen insanlarisin gucun yok bide hepsine yemek yap.. Hic halim yok, acaip depresyonun dibine dibine vurdum. Bebek hasretiyle yanan ben bile 'naaptim ben yaa, hayatimi mahfettim, artik hic gezemicem tozamicam istedigim gibi istedigim zaman ceketimi alip disari atamicam kendimi' dusuncelerine kapildim.
Toz pembe degilmis bebek dogurma isi ya..
Yada bu alisma surecimi acaba... Bilemiyorum.. tek bildigim cok mutsuzum, yalnizim, annesizim..
benımkıni ilk defa uykusunda dayadım bıberonu. içti sütünü.Sarılık değilse sorun yok cnm..ben de bazen 4 olunca kendim uyandrıyorum. O zmn dediğin gb salrıdıyo
Madem o kadar acsın niye uyanmıyon sıpamm diye mıncıra mıncıra uyandı yorum :))
Ben bildiğin beyaz ycuz peçetelerle yaptımCanım pelur yada grafon kağıdından ponpon yapılıyor güzel oluyor daha önce paylaşmıştım burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?