2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Can
Canım benim hastane doğum paketine lohusa serbeti yazmış ama bakalım nasıl bişey verecek

Canım pelur yada grafon kağıdından ponpon yapılıyor güzel oluyor daha önce paylaşmıştım burada

benim bugün 38+5 işte.sen bu dönemde doğurmuş olacaksın.biz daha beklemedeyiz ne yaşıcaz allah bilir.belki normali bekleyip biz de sezeryan nolcaz kimbilir.hayırlısı olsun hakkımızda

Uzun süre uyuyo uyandırınca memeye sarılıyo. Aç bıraktım diye vicdan azabı çekiyorum

Sarılık değilse sorun yok cnm..ben de bazen 4 olunca kendim uyandrıyorum. O zmn dediğin gb salrıdıyo

Madem o kadar acsın niye uyanmıyon sıpamm diye mıncıra mıncıra uyandı yorum :))

sağlık ocağındaki kan sonuçlarım çıkmış.ordaki doktor kolesterol yüksek çıkmış fazla yağlı yeme dedi,kendi doktorum sonuçlar normal çıkmış dedi.daha önceki kan tahlilime baktım kolestrolüm daha yüksekmiş.o zaman da normal demişti kendi doktorum.hatta şöyle bişey okumuştum bebek o kolestrolden besleniyomuş.boşuna stres yaptırdı bana aile hekimi gıcık bi de diyo diyet yap hiçççç de yapamam hamileyim ben

Bugün mis kokulumu yeniden hastaneye yatırdık kan nakli yapılacak yine bıraktım geldim kuzumu dua edin

Çok geçmiş olsun birtanem allah sana sabır yavruna bir an önce şifa versin.

Bi daha sizi hiç ayırmasın sağlığına kavusunca..

Sakın meraklanıp kendini harap etme. Tabi zor bebeğini orda bırakma k ama bu onun iyiliği için..yavru kuş hemen iyileşssin annesi şapur şupur emsin inşallah

kayısı kompostosu yapsın biri :=) çok lazım ve yardımcı olacak

k. valıden falan yakın mı? eger öyleyse gelecek olanlarla o ilgilensin. hem ne yemegi şu durumda? kuru pasta hazır börek falan ikram etseydın canım.

bu günler gececek inşallah. şuan çok minikler ne istedikleri hiç anlasılmıyor.
daha yenı oldukları için bu tempoya alısmak da zaman alıcak.
bol bol dua et . gelecek olanlar aramıyor mu kı? haber verıyorsalar bi şekilde kabul etmeyebılırsın.
kırkından sonra gelsınler. burada sen önemlısın
isteyen alınsın veya darılsın.

Sarılık değilse sorun yok cnm..ben de bazen 4 olunca kendim uyandrıyorum. O zmn dediğin gb salrıdıyo

Madem o kadar acsın niye uyanmıyon sıpamm diye mıncıra mıncıra uyandı yorum :))
benımkıni ilk defa uykusunda dayadım bıberonu. içti sütünü.
halen uyanmadı tabı :=) ne olduysa o anne karnındakı sesten oldu
maşallah dıyeyım barı
inşallah bu sekılde gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…