2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, gece ara ara uyaninca sabah 10-11 e kadar uyuyorum, biliyorum bol bol uyu diyeceksiniz, çocuk doğduktan sonra çok arayacağım di mi bu uykulari
canım söylerlerdi de bu kadar beklemezdim.. bulabildiğin her an uyu şuan o moddayım.. çocuk uyuduğu an yataktayım ama nafile. gece uykusunun yerini hiçbirşey almıyo

Bide dun gece uykum gelince yazamadim, butun ailelerin ayni anda gelme talebi herkesin basinda var sanirim. Bende de durumlar ayni, annemi istiyorum sadece 15 gun yanimda, sonra kayinvalidem kalsin dedim. Bide benim kucuk kardeslerim var, okula gidiyorlar, annem o yuzden sadece 15 tatil boyunca kalabilir , uzaktalar cunku. Herkes doguma ilk gun gelmek istiyor, evet hak veriyorum onlara ilk gun icin ama uzak oldugu icin kimse donmeyecek, gorumcemlerde okul tatil oldugu icin gelip kalcaklarmis. Yani ilk hafta, bnm ailem kardeslerimle, kv ve k.peder, buyuk gorumcem ve 1 cocugu, kucuk gorumcem ve 2 cocugu ayni evde yasiycaz. Terelli gibi olcak ortalik. Sinirlerim bozuldu ama durumda degismeyecek, esimde az kalirlar benim ailem diyor ama bir hafta az mi yani lohusa halimi dusunursek o kadar kalabalikla.
Bende kabullendim artik ne yapayim, moralimi bozmamaya calisiyorum, yatak odasinda takilirim artik

Gorumcelerin ne işi var yaa bide çocukları var azcık halden anlasınlar

Ben de
Ben de bir ara dusundum yaptiralim kurtulalim diyr ama cocuk doktorumuz da biz sormadan dedi. 3. ay bitsin oyle yapalim, enfeksiyon olmasin dedi
3. ay biter bitmez yaptiracaz biz
3 ya da 6 ay diye düşündüm ben de ama simdi bile ayakları çok hareketli ..hazır kv burdayken onla bakarız demiştik .

Eşim de büyüyünce yaptıralım diyo .. cok karışık kafam

Gorumcelerin ne işi var yaa bide çocukları var azcık halden anlasınlar
Bende ayni seyi soyledim ama esim desteklemeyince yapcak bisiy kalmiyor, 15 tatile denk geldigi icin gelebiliyorlarmis, ikiside cok uzaktalar.
Bende esime, lohusa halimle bagirip cagirip insanlarin kalbini kirabilirim, sorumluluk kabul etmem dedim.
Hayirlisi artik, gorcez bakalim, neler olcak.

Ben de

3 ya da 6 ay diye düşündüm ben de ama simdi bile ayakları çok hareketli ..hazır kv burdayken onla bakarız demiştik .

Eşim de büyüyünce yaptıralım diyo .. cok karışık kafam
Canim benim bi arkadasim 7 gunlukken yaptirdi. Birazda mecburi oldu, sıkıntısi varmis bebegin. Ama hic sorun yasamadilar, hemen toparladi. Benimde oglum olcak ins. ama ben hic dusunmuyorum, o stresi kaldiramam herhalde dogum sonrasi psikolojimle. Belki bebise alistiktan sonra kararim degisir.

Çok kalabalık olcak ama esin de desteklemiyorsa yapacak bişi yok, zaten lohusa sin bebekle yataktan çıkmassiniz, sana çok karismasinlar yeter...
Ben kendi babamı bile bi 10 gun sonra göndereceğim memlekete, annem kalsın yanımda, ikisi bir olunca kendi ailem olmasına rağmen beni bile sıkıyor...

Bugün hiç keyfim yok... Başım ağrıyor midem bulanıyor... Canım hiçbir şey yapmak istemiyor... Sırtım belim her yerim ağrıyor...

off cidden ama nasil dusunemiyorlar insanlar.. ilk zamanlar kadin dinlenmeli dinlenebildigi kadar. coluklu cocuklu hele hic gelinmemeli,merak ederler elbette gelip gorme farklidir da kalmak nedir..ama malesef uzakta degilsen bunlari yasamaya mahkumsun orada.. ama üzülüyorum boyle seylere,bi anne kalsin yeter gerisine gerek yok ki,sade biz miyiz mantikli akilli? anlayamiyorum onu da yine de en iyisini yapiosun takmamaya calis,madem el mahkum bise degismeyecek.. kendini sıkmamaya bakacaksin

canim vallahi gelsinler en gec 1 hafta sonraya.. bizm de haftamiz ilerledi sukur,zon 2 hafta cok daha yorucu ve agir gecmeye basladi,kasilmalar ve baskidan icim disima cikiyor resmen sahsen.. guzel haberlerin gelir ins bekliyoruz :)

Kizlar okudum yazdiklarinizi tek tek etiketleyemedim. Sagolun destekleriniz icin. Dunden beri olaylar olaylar yarin doguma gidicem neler yasiyorum bilemezsiniz. Allahindan bulsun artik biktim ben. En son gelmicem dedi kaynanam. Insallah gelmez dua ediyorum gelmesin diye. Hicbiseyde yaptigim yok durduk yere bunlar yapilirmi bu durumda bi insana. Bi sucum olsa yuregim gam yemicek. Mutsuzum resmen mutsuzum..

su an bebeginin heycanini yasa,seni mutsuz etmesine izin verme kimsenin.. umrunda bile olmasn cnm hic uzme kendini yipratma..ztn bu "klasik" kaynanalarda bi sıkıntı var,mutlaka boyle sivrilcekler. Allah biraz akil ve vicdan versin insallah.. sadece dogumuna odaklanmaya calis..bebeginle her sey daha guzel olacak

Aynen dedigjn gibi yapcam canim, yataktan cikmayi dusunmuyorum. Insallah karismazlar.

Sen anne olacaksın senem ..boyle saçma şeylere kafanı takmamayı öğren aağlam dur .. sana aşık sensiz yapamayan her nefesinden her hücrenden etkilenen bi kuşun olucak. ..kalbini ferah tut ve stres yapma kuzuya annesi...

Onu koklayınca kocanı ananı babanı herşeyi unutcan annesi...

Mis yavru için hep moral enerji depola şimdi bol bol dinlen kafanı da yorma annesi

üzme kendini lohusayken morale ihtiyacın olacak... Bebeğini düşün mucizeni düşün...

Bilmiyorum ki canim ya herkesin bakis acisi farkli oluyor sanirim, ben olsam oyle bisey yapmam, bebeginde anneninde kendini toparlamasini beklerim. Sonucta yeni bi hayata adapte olmaya calisiyor herkes. Kalabaligi kabullendim artikta, esas kafama taktigim k.peder acayip sigara iciyor, balkonda ic diyoruz ama cok inat, ya sigarayi yakip cikiyor disari yada son kisimlarini evde iciyor. Gene ayni seyi yaparsa benim sarteller o zaman atar iste. Esimde agzini acip babasina laf soyleyemen bi tip, bizim ilk hafta cok olayli olabilir yani, hayirlisi artik. Ama kendimi uzmuycem, icimde tutmuycam soylucem, istediklerini dusunsunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…