2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hem heyecanlıyim , hem sabırsız, hem korkak, hem endiseliii... Sağlıkla doğsalar da içimiz rahat etse... Biz de başlasak bebis muhabbetlerine senin doğum tarihi ne zmn?
26 ocaga sezaryan tarihi aldik ama kismet bakalim, bekler insallah o vakte kadar. Saglikla kucagimiza alip eve gelsekte bi rahatlasak dicem ama sanirim artik rahat yok :)

26 ocaga sezaryan tarihi aldik ama kismet bakalim, bekler insallah o vakte kadar. Saglikla kucagimiza alip eve gelsekte bi rahatlasak dicem ama sanirim artik rahat yok :)
Tarihi bilmenin heyecanı da başka olur :) senin neden sezaryen oluyor cnm? Benim de çatı muayenesi pzt yapılacak. Ona gore belli olck normal mi sezaryen mi.. Belki bana da tarih verir bi anda

aman ya ne sıkıntılı işler... bende seviniyorum cumartesi doğururum diye...
hadi bakalm hayırlısı inşallah biz de pazartesi gidicez ama aç gel falan da demedi daha sezeryan falan için beklicek acele etmicek sanrm bebiş gelmezse de

Bugün yine evde dolandım bi sürü iş yaptım .2 saate yakın kesintisiz yürüyüş yaotık eşimle.hala bi belirtim yok
İnşallah minnoşym pazartesiyi bekler de kardeşim dpğumda yanımda olur
inşallah canım ay gittikçe günler azalıo ama bizimkilerden ses yok pazartesi salı olsn istiorm ama tabi onların keyfi bilecek

canım günün tam dolmasını beklemicek mi doktorunuz 15nde mi alacak gelmezse bi sıkıntı mı var kendisi mi o tarihi seçti

Kızlar oglunu sünnet ettirecek kimse yok mu ????

Ben çok niyetliyim . Ama korkuları m var. Ya cok acır emmezse falan diye.

Tavsiye eden cook sizden yapan duyan bilen var mı ??
Ben de bir ara dusundum yaptiralim kurtulalim diyr ama cocuk doktorumuz da biz sormadan dedi. 3. ay bitsin oyle yapalim, enfeksiyon olmasin dedi
3. ay biter bitmez yaptiracaz biz

Canım ameliyathanelerde yer bulamadık ancak. O güne bulduk yer doktor zaten sezeryan beklemenin anlamı yok dedi

Nankor anacim bu adamlar benim ki dogumda yanimdaydi butun barislarimi iniltilerimi agrilarimi gordu ilk gunler daha cok bakiyodu bana bu aralar iyilestigimi gorunce saldi valla haftasonu geldin numara yapucam haketti :)

emzirirken belim başım boynum her yerm ağrıyoo kızlar kucağıma altına yastık koyuyorm bebişn ama yine de ağrıyo saatte bi uyanıp emmek istiyo gece pert oluyorum valla sabha kadar. sizde durumlar nasıl?

Ben hast kolonya cikolata ve hediyeliklerimden goturdum hast gelen eve hemn gelmiyo canim en azindan benim oyle oldu serbete hic gerek yok bosuna yuk birde kalabalik oluyo hast bas edemezsiniz dr felanda verdim biraz fazla al hediyelik yanina :)

Tarihi bilmenin heyecanı da başka olur :) senin neden sezaryen oluyor cnm? Benim de çatı muayenesi pzt yapılacak. Ona gore belli olck normal mi sezaryen mi.. Belki bana da tarih verir bi anda
Benim 3. Tup bebek canim, 7 yildirda bekliyoruz, hamileligim once dusuk tehdidi, sonrada erken dogum riski ile hep yatarak gecti. O yuzden bebegi riske atmak istemiyor doktorlar. Hamilelik gercekten zor bi surecmis, onemli olan saglikla kavusmak, insallah hepimiz minnoslarimizi sorunsuz ve mutlulukla aliriz kucagimiza

Bende kan sulandırıcı kullanıyorum doktorum riske atmayalım dedi bende eli mahkum kabul ettim sezaryani direnmenin anlamı yok dediğin gibi sağlıkla kavuşmak önemli olan
38+5 de pazartesi sezaryan olacak Allah bebislirimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin amin

Aynen canim, saglikla kavusalim insallah
Bana yildiz sabunlarini tavsiye eden sendin dimi? Cok iyi oldu gercekten, ilgili ve cok anlayisli biri, bende siparisimi verdim, 1 haftaya elimde olcak insallah. Tesekkurler canim yaptirmak isteyenlere bende tavsiye ediyorum, adi degismis yildizlihediyeler olmus bu arada.

Evet canım sevindim beğenmene ben hala takipteyim mevlude falan ne yaptırsam diye facebook dan instagramdan bakıyorum hala

Evet canım sevindim beğenmene ben hala takipteyim mevlude falan ne yaptırsam diye facebook dan instagramdan bakıyorum hala
Dimi bide mevlid telasi var, ben mayis ayinda planliyorum, kisin ugrasmak istemiyorum. Salginda var ya bi yandan, cok kucuk bebislerde, hasta etmekten korkuyorum. Psikopat bi anne olcam sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…