- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.341
Insallah gelmez, hic yipratma kendini canim, baskalarinin sacmaliklari yuzunden. Hayatinda yasayacagin en mutlu ana odaklan, bebegin olacak, anne olcaksin, bosver dunyanin geri kalani ne yaparsa yapsin.Kizlar okudum yazdiklarinizi tek tek etiketleyemedim. Sagolun destekleriniz icin. Dunden beri olaylar olaylar yarin doguma gidicem neler yasiyorum bilemezsiniz. Allahindan bulsun artik biktim ben. En son gelmicem dedi kaynanam. Insallah gelmez dua ediyorum gelmesin diye. Hicbiseyde yaptigim yok durduk yere bunlar yapilirmi bu durumda bi insana. Bi sucum olsa yuregim gam yemicek. Mutsuzum resmen mutsuzum..
Hamile kalmak icin deneyenler varmis ya haniGoguslere mi ? Ne icin ?
Ibrahim saracin sogan kurunu diyorsun sen. Benim iki arkadasim yaptiktan sonra hamile kalmislardi. Onunla ilgili acilmis forumlar vardi sanirim, bi bakarsin ordan. Bizim gruptan deneyen oldumu bilmiyorum.Hamile kalmak icin deneyenler varmis ya hani
Tesekkur ederim canim Allah razi olsunIbrahim saracin sogan kurunu diyorsun sen. Benim iki arkadasim yaptiktan sonra hamile kalmislardi. Onunla ilgili acilmis forumlar vardi sanirim, bi bakarsin ordan. Bizim gruptan deneyen oldumu bilmiyorum.
kızlar az önce deli gibi bi sancıyla uyandım tuvalete gittim nişanım gelmiş hemen doktoru aradım sancılar ritmik olana kadar bekle evde dedi.kızlar dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var....
Allah akil fikir versin bu insanlara ne diyim, sarmada cok kolay bisey sanki, hamile halinle ugrascan. Sende kendini hic yorma canim, kahvaltiliklarla gecistir.Limonluzencefil kV uğraşmak zor Allah sabır versin. En iyisi bile işe yaramaz. Benimde dogumum yarın. Ama yapayalnızım. Ev işi yapmaktan çok yorgunum. Bide bana diyor ki sarma sar koy dolaba hazır yemek olur. Sen Elleme ben yaparım demiyor. Büyük oğlumda hasta okula gondermedim bi yandan onla uğraş bi yandan evi hazırla. Yemek yok. Yapan yok. Çok yorgunum.
Ayy canim, hadi Allah yardimcin olsun, hayirlisiyla kavus bebisinekızlar az önce deli gibi bi sancıyla uyandım tuvalete gittim nişanım gelmiş hemen doktoru aradım sancılar ritmik olana kadar bekle evde dedi.kızlar dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var....
kızlar az önce deli gibi bi sancıyla uyandım tuvalete gittim nişanım gelmiş hemen doktoru aradım sancılar ritmik olana kadar bekle evde dedi.kızlar dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var....
ayyy nasıl heyecanlandım... Neyse sseni sakin tutmak lazım dur ve gözün saatte olsun... Ay inşallah normal doğum olur... Bizede dua et... Bizi muhakkak haberdar et...kızlar az önce deli gibi bi sancıyla uyandım tuvalete gittim nişanım gelmiş hemen doktoru aradım sancılar ritmik olana kadar bekle evde dedi.kızlar dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var....
ayh heycan yaptikktelas yok panik yok.. her sey rahat gececek insallah,dualarimzdasin elbette Allah yardimcin olsun hadi bakalim..
Ayy canim, hadi Allah yardimcin olsun, hayirlisiyla kavus bebisine38+6 oldun dimi bgn sen, cok da bekletmicek annesini demek minnos.
Ayy ben okurken bile cok heyecanlandim!! hastaneye gitmeden haber ver mutlakakızlar az önce deli gibi bi sancıyla uyandım tuvalete gittim nişanım gelmiş hemen doktoru aradım sancılar ritmik olana kadar bekle evde dedi.kızlar dua edin lütfen dualarınıza ihtiyacım var....
38. Haftada doğum yaptım Bebek 2300 doğdu çok şükür sağlıklı inşallah sende sıkıntı olmadan doğumunu yaparsın hem sen hem Bebek sağlıklı olur inşallahCanım bende aynı durumdayım kaçıncı haftada yaptın doğumu bebeğin nasıl
kız dur heyecan yaptırma bana şurda sakinliğimi zor korumaya çalışıyorum zaten.4 kere üst üste 5 dkda biz sancım geldi birazdan hastaneye gidicez ebeler durumuma bakacakmış doktora haber vereceklermiş duruma göre.belki de geri yollayacaklar bilmiyoruz hayırlısı artıkAyy ben okurken bile cok heyecanlandim!! hastaneye gitmeden haber ver mutlaka
Allah razı olsun canım rabbim kimseyi evladıyla sınamasınDua okudum canim bebegin icin Rabbim sifa versin, insallah bi daha tekrarlamaz, minnos hic ayrilmasin annesinin yanindan
doğurursun inşallah korkma bizde 20ler olarak senin yanındayız...kız dur heyecan yaptırma bana şurda sakinliğimi zor korumaya çalışıyorum zaten.4 kere üst üste 5 dkda biz sancım geldi birazdan hastaneye gidicez ebeler durumuma bakacakmış doktora haber vereceklermiş duruma göre.belki de geri yollayacaklar bilmiyoruz hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?