2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oglunu sünnet ettirecek kimse yok mu ????

Ben çok niyetliyim . Ama korkuları m var. Ya cok acır emmezse falan diye.

Tavsiye eden cook sizden yapan duyan bilen var mı ??

Bence de soyle de ogrensin bosuna bakmasin kolesterole ben saglik ocaginda bir tahlil yaptirdigimda gostermiyorum onlara zaten direkt doktoruma gosteriyorum

evet ben de kendimi dinliyorum sürekli ama herkes merak etme doğum anı geldiğinde sancıyı anlamaman mümkün deil dio

Ayy canm maşallah ne güzel bi doğum olmuş darısı bizlerin başına tam ne kadarlıktı hafta olarak doğduğunda bebişin
ben doktordan geldim bi gelişme yok cumartesi cagırdı artık acılma varmı dye bakacakmış...

valla bilmiyorum ki doğumhanede bakılacak dedi bide ebeler bakacak heralde... doğumhane deyince ürktüm biraz... :)
canım benimkine de doğumhanede ebeler bakıyo iki kere oldu ilkinde cok kasmıştım canm cok yandı bakacaklarını bilmıodm o yüzden stres olmustum birden ama ikincisinde kendimi hazırlamıştm daha sakindim ve cok bişi anlamadım o yüzden sakin ve rahat ol

allah yardımcınız olsun. tez zamanda her sey düzelir inşallah

Çok geçmiş olsunn canım

Allah yardimciniz olsunuz, tez zamanda toparlayip annesine kavusur insallah.
Sağolun canlarım atladığım etiket yapamadığım varsa kusura bakmayın

Rh uygunsuzluğumuz vardı ya bizim ilk bebeğimde etkilenmişti aynı tedavileri o da gördü çok şükür şimdi 5 yaşında bu ikinci bebeğim 35+2de mecburi doğum yaptım kalbinde karnında ödem olmuştu uyuşmazlıktan dolayı 10 gün hastanede yatmıştı yoğun bakımda kan değişimi fototerapi fln almıştı bi de rutin premature bebeğe yapılan işlemler 10 gün sonra taburcu olduk sevindik 20 gün fln evde kaldı ama ne kalış her gün hastane doktor kontrolü bugün yine kontrole gittik kan tahlili yapıldı tam eve geldik eşim aradı bebişi hazırla yatış yapılacak diye yıkıldım o an artık ilkinde nasıl bi travma yaşadıysam 5.1 e düşmüş hemoglobin hemotokrit dibe vurmuş götürdüm yavrumu verdim doktora yine şimdi kan veriliyo yarın çıkar inşallah dua edin bi daha sıkıntı olmasın

bana doktorum catı muayenesi yaptı gecen hafta bu hafta yapmadı cumartesi cagırdı işte... bu daha mı farklı oluyor ki... ac gel belki acılma vardır doğurturuz dedi...

masallah ama dedigi gbi :) ben anlamiyorum bebislerdeki enerjiyi masallah,karni ztn fena yapio da 1hafta kadardir da bnmki asagilarda cok takilio bazen oyle aciyo ki valla aglayasim gelio,az dur bi fln diyorum. du bakim nasil olcaklar bizmkiler dogunca,seninki de benmki gbi zaten bence de iyice guclendiler galiba ondan hareketleri cok sertlesti

canım sakin olmya çalış böyleleri yüzünden bebeğinin etklenmesine izin verme arkadaslarında dediği gibi rahatsz oldugun seyleri dile getir içine atma yoksa sonrasında patlaması ve hasar daha büyük olabilir sonucta senin psikolojinden anlamak zorundalar eşini de uyar senin söyleyemediklerini o söylesn rahat olman önemli bu süreçte Allah yardımcın olsun şimdiden

Ayy canım gözünaydın ne büyük mutluluk Rabbim meleğinizin hatrına sizi ödüllendirmiş gibi olmuş ne mutlu size çok duygulandım bi ömür mutlu olursnz inşallah cok geçmiş olsun
ayy canım sende aynı dert ama sakın taviz vermeyin cünkü böyle bi zamanda ne olursa olsn siz haklısınız kimsenin canınızı sıkmaya hakkı yok eşine de güzel bi dille anlat babanın da gelmesi gerek tabi o da dede oluo sonucta ayrıca yalnz mı dursn adam hazır annen gelmişken onun da gelmesi mantıklı olan tabi ki

bana doktorum catı muayenesi yaptı gecen hafta bu hafta yapmadı cumartesi cagırdı işte... bu daha mı farklı oluyor ki... ac gel belki acılma vardır doğurturuz dedi...
canım benim çatı muayenesi olmadı direk acıklık diye baktılar farkını biklmıorm o yüzden ama kendini kasmaman önemli o an ben de pazartesi tekrar gidicem alıştm artk doğumhaneye de bu kadar kontrolden sonra sezeryan olacak die de korkmuo deilim hani

kaç kere baktı hiç değişiklik olmadı mı... bide afedersin sen bakınca oraya bi farklılık hissediyormusun... bakınca anlaşılır mı ki...

kaç kere baktı hiç değişiklik olmadı mı... bide afedersin sen bakınca oraya bi farklılık hissediyormusun... bakınca anlaşılır mı ki...
2 kere baktılar şimdiye kadar ben de doğumu tetiklermi ki demiştim ama bişey olmadı canm ilkinde biraz kanama ve agrı olmuştu, hiç bakmadım ama böle tualetimi falan yaparken sanki cok baskı oluo son zamanlarda alt bölgede şiş gibi hissediyorum bi de ya

aman ya ne sıkıntılı işler... bende seviniyorum cumartesi doğururum diye...

Benimkininde hiç solda işi yok. Ama sağ tarafımı delecek yakında. Diyorum ki kızım yanlış yoldasın ordan çıkılmaz aşağı doğru lütfenn...

Dua okudum canim bebegin icin Rabbim sifa versin, insallah bi daha tekrarlamaz, minnos hic ayrilmasin annesinin yanindan

Benimkininde hiç solda işi yok. Ama sağ tarafımı delecek yakında. Diyorum ki kızım yanlış yoldasın ordan çıkılmaz aşağı doğru lütfenn...
sorma ya, kendilerine yeni yol olusturmaya calisiyorlar sanirim, hayirlisiyla bi kavussak, sanki onca hafta geciren ben degilmisim gibi su 1-2 hft gecmiyorbu haftalarda uyunmuyor gerci, zamanin gecmemesinin bir nedeni de o galiba

sorma ya, kendilerine yeni yol olusturmaya calisiyorlar sanirim, hayirlisiyla bi kavussak, sanki onca hafta geciren ben degilmisim gibi su 1-2 hft gecmiyorbu haftalarda uyunmuyor gerci, zamanin gecmemesinin bir nedeni de o galiba

senin azzz kaldi az.. dayann minnos bunlar ya vallahi kucucuk alanda tepinip duruyorlar. diyorum oglum doğunca anlatirsin babana.. asagida neler varmis ask onlar ya en degerli varlıklar ama dedign gbi ikiz annelerini cidden tebrik ediyorum ben de.. su rahat halimde yan gel yat zor gecirdim.. ahh neyse.. hayirlisiyla doguralim artik da yanibasimizda olsunlar

Evet canim dogru diyon, en azindan bi tarih var onumuzde, cok sukur. Sizin daha zor, ucu acik. Normal dogum guzel bisey, sartlar boyle gelismese bende denerdim belki sansimi ama hic bi doktor yanasmiyor, bende o sorumlulugu alamam. Zaten nerdeyse tum hamileligim boyunca yattigim icin dogurcak kas gucumde kalmamistir
Onemli olan saglikla birbirimize kavusabilmek, insallah az kaldi minnoslarimizin sesini duymaya

Arkadaşlar bugun doktor konturolumuz vardı 39+2. Günümüz hiç açılma yok doktor açılmazda sesi cuma günü sezeryan ile alacak...
Benim sorum sezeryanla doğum yapmış arkadaşlara korse kullandınız mı?

Bende hem heyecanlıyim , hem sabırsız, hem korkak, hem endiseliii... Sağlıkla doğsalar da içimiz rahat etse... Biz de başlasak bebis muhabbetlerine senin doğum tarihi ne zmn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…