2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Söylememeyi nasıl beceriyorsunuz yaa! Ben 4,5 haftalık öğrendim. Herkese yaydım hemen :confused:
Her an ya birşey olursa endişesiyle ağzımızı sıkı tuttuk,birde ıkı hafta kdr once rahımde kanama alanı goruyorum dıyınce dr ıyıkı bak soylemedık dedik.Ben cok erken soylenmemesınden yanayım dışarıya,bazen heyecan işte duramıyosun ama :)
Şuan annem babam ve iş rakadaşımın (soylemk zorunda kaldım izin konusu yuzunden) biliyor.Bayrama kadar söylemeyelim diye kkararlaştırdık ama bielmiyorum şuan söyleyedebilirim :)

Her an ya birşey olursa endişesiyle ağzımızı sıkı tuttuk,birde ıkı hafta kdr once rahımde kanama alanı goruyorum dıyınce dr ıyıkı bak soylemedık dedik.Ben cok erken soylenmemesınden yanayım dışarıya,bazen heyecan işte duramıyosun ama :)
Şuan annem babam ve iş rakadaşımın (soylemk zorunda kaldım izin konusu yuzunden) biliyor.Bayrama kadar söylemeyelim diye kkararlaştırdık ama bielmiyorum şuan söyleyedebilirim :)
Hayırlı olsun :) Ben yine de duramazdım sanırım. Bir de ikinci çocuk yani. Hani heyecan filan diycem. Değil bildiğin boşboğazlık galiba :rolleyes:

Günaydın Kızlar 2gün sonra 7.haftaya giricez ve bende hiç mide bulantısı yok İntenette okuduğum kadarıyla mide bulantısı herseyın normal gittiğine işaretmiş benle birlikte aynı hafta olanlar mide bulantısından şikayetçi ben cok korkuyorum bugün gitsem kese ve kalp atışını duyabilir görebilirmiyim(karından) tranafer tarihi 16mayıs .azıcık midem bulansa beklicem ama midem bulanmayıncaKORKUYORM

Günaydın Kızlar 2gün sonra 7.haftaya giricez ve bende hiç mide bulantısı yok İntenette okuduğum kadarıyla mide bulantısı herseyın normal gittiğine işaretmiş benle birlikte aynı hafta olanlar mide bulantısından şikayetçi ben cok korkuyorum bugün gitsem kese ve kalp atışını duyabilir görebilirmiyim(karından) tranafer tarihi 16mayıs .azıcık midem bulansa beklicem ama midem bulanmayıncaKORKUYORM
Yok canım alakası bile yok. Oğlum 11 yaşında. Çok da sağlıklı bir hamilelik geçirdim. Ama bir kez bile midem bulanmadı. Şuanda herşey yolunda şükür ve yine mide bulantım yok. Tamamen bünye ile alakalı.

Ğel
Yok canım alakası bile yok. Oğlum 11 yaşında. Çok da sağlıklı bir hamilelik geçirdim. Ama bir kez bile midem bulanmadı. Şuanda herşey yolunda şükür ve yine mide bulantım yok. Tamamen bünye ile alakalı.
peki karından ultrasonla kese ve kalp atışını görebilirmiyim son adet 27nisan siZler ne zaman gördünüz keseyi

Canım hiç tedirgin olma benimde 1 hafta falan midem bulandı fakat hiç çıkarmadım yaklaşık 4-5 gün önce bir anda kesildi çok korktum ne oluyor diye doktora gittim Konturol günüm olmamasına rağmen duruyordu çok çok şükür ki... Gitmişkende kan testlerimide verdim gayet iyi gidiyor... Bulantı anne bünyesi ile alakalı bir durum

ben negatif elektrige çok inanrım söylemedim 3 ay soylemeyeceğim zaten yaz geliyor geldiğimde 4 aylık olacak bebek inşall h o zaman iş arkadaşlarıma söyleyeceğim :)

mide bulantısı benim ilk gebeliğimde d ed yoktu bunda da yok iii bişey bence :) maşalahh demek lazım

SLM kızlar bende dun gıttım 7+1 ken dr karından baktı sesi duyunca kalp atısı zannettım megersem o ses kan akısının sesi dedi:) ve haftaya gel dedi .bu nedemek oluyo sımdı?kalp atısından hıc bahsetmedi.:KK43:

merak ediyorsan çif dikiş bir kaç doktorla görüş ben devlet özel tıp heryere gidiyom biryerde duyulazsa öbüründe duyulur :)

Gızlar gızlar :) Çok mutluyum :)
Dr dan geliyorum,rahimdeki kanama kaybolmuş,dr kanama göremiyorum dedi,sağlıklıymış üstelik 1 hafta da önden gidiyo canavarım :)) Ama progestanı 12. haftaya kadar kullan dedi,1 kutu daha içicem yani.Sizde durumlar nasıl,ay artık kayınvalidemlere arkadaşlarıma teyzelerime söyleyesim varEn Büyük TÜRKİYE:21::21:
Bu arada çift dikiş yapıyorum ve gerçekden devlet hastanesinin gözünü seveyim,randevu saatimden önce girdim,hiç beklemedim,özeldeki dr umuzda 2 saate yakın beklediğimi bilirim :KK12:12.haftada zeka testi için gel dedi,bu test hakkında bılgınız var mı cankızlar,nasıl yapılıyor acaba,bı araştıralım :KK31:

bence biraz daha bekle negatif enerjili insanlar çok istemeyen kıskanan maşalalh demeyen
zeka testi 2 li test 12 haftada yapılıyor kanda bakılıoyor

Canım endişelenme 10 hemileden 4 ünün midesi bulanmıyor.benim de çok şükür bulantım yok.ve herşey yolunda bebeğim de bende iyiyiz. Keseyi görünür şuan ama kalp atışı için erken.ben 6+5 te duydum yani 7. Haftada.

Kizlaaaar gunaydin aksam sabah mide bulantisi cekiyorum.Hele araba hic iyi gelmiyor..Ama mecbur tsh ve diger testleri yaptirmak icin hastaneye gittim...Bel agrimin sebebi gebelikmi yoksa romatizmami diye bakildi.Cunku bel agrisi artik bacagima vuruyodu.
Neyseki degerlerim normalmis...Tsh ilac icmeden kan verdim 4.95 cikti.Dahiliyeye goster dedi kadin dogum.Ama az daha hastanede dursaydim batiricaktim oralari bulantidan.Bekleyemedim dahiliye doktorunu.Artik 2 hafta sonra ense kalinligi ve ikili test icin gittigimde giderim dahiliye doktoruna....

Sizlerde iyisiniz insallah canlarim :)

Back
X