- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #7.061
ya bende reglime 1 gün varken öğrenmiştim ve hemen herkese yaymıştıkSöylememeyi nasıl beceriyorsunuz yaa! Ben 4,5 haftalık öğrendim. Herkese yaydım hemen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende reglime 1 gün varken öğrenmiştim ve hemen herkese yaymıştıkSöylememeyi nasıl beceriyorsunuz yaa! Ben 4,5 haftalık öğrendim. Herkese yaydım hemen![]()
Allahım sizin ve bebeğinizin sağlığıyla en iyi şekilde anne olmanızı nasip etsin inş. Çok geçmiş olsunKizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Allah hepinize bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. .
Zamani gelince bana ve tum bebislerini kaybedenlere saglikla nasip etsin inşallah. .
Sevgilerle. .
canım geçmiş olsun Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşKizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Zamani gelince bana ve tum bebislerini kaybedenlere saglikla nasip etsin inşallah. .
Sevgilerle. .
daha önce kesenin ne kadarlık olduğunu falan söyledi mi doktor canım? Bende 5+5 im bugün dün gittik bebeği göremedik ama meraklanacak birşey yok dedi. ayrıca 2 gün öncesine kadar 1 hafta boyunca hiç bulantım yoktu. korkma herkeste aynı olacak diye birşey yokGünaydın Kızlar 2gün sonra 7.haftaya giricez ve bende hiç mide bulantısı yok İntenette okuduğum kadarıyla mide bulantısı herseyın normal gittiğine işaretmiş benle birlikte aynı hafta olanlar mide bulantısından şikayetçi ben cok korkuyorum bugün gitsem kese ve kalp atışını duyabilir görebilirmiyim(karından) tranafer tarihi 16mayıs .azıcık midem bulansa beklicem ama midem bulanmayıncaKORKUYORM
Yalnız değilim. sevindim ciddenya bende reglime 1 gün varken öğrenmiştim ve hemen herkese yaymıştık![]()
Canımm çoook büyük geçmiş olsun çok üzüldümKizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Sevgilerle. .
Üzülme diyeceğim ama üzülmemek elde değildir sanırım. Geçmiş olsun.Kizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Sevgilerle. .
Ben 8 günlük karadeniz turu rezervasyonu yaptırmıştım önceden tabi şimdi gitmem imkansızmerhaba kızlar yaz tatili düşünüyomusunuz 3 ay tatil önermiyolar ama gidecek olan var mı?
Neden gitmiyorsun? Druna danıştın mı? Ben oğluma hamileyken her yere gitmiştim. 8. aya kadar. Tabi drdan izin alıp. Hamileliğinde sıkıntı yoksa sorun olacağını sanmıyorum. Danış druna derim.Ben 8 günlük karadeniz turu rezervasyonu yaptırmıştım önceden tabi şimdi gitmem imkansıziçim gitmiyor değil ve gerçekten tatile ihtiyacım var. Ağustos sonu gibi çok yakın bir yere özel araçla gitmeyi düşünüyorum yavaş yavaş dinlene dinlene.. hem ilk 3 ayı da bitirmiş olurum yoksa çatlarım sanırım
![]()
Aaa çok sevindim hangi doktora gidiyorsun?Bende antalyadayim
hamile olduğumu öğrenmeden bikaç gün önce antalyada otel ayarlamıştım ramazandan önce gidelim diye allahtan parasını ödememiştim daha, iptal oldu dolayısıyla. Ama deli gibi tatile ihtiyacım var benimde. Bide çocuksuz son tatilimiz olucak. Eylül başında yine antalya tarafına gitmek istiyorum uçakla hem ozaman 3 ayı doldurmuş olucam. İnşallah gidebiliriz.Ben 8 günlük karadeniz turu rezervasyonu yaptırmıştım önceden tabi şimdi gitmem imkansıziçim gitmiyor değil ve gerçekten tatile ihtiyacım var. Ağustos sonu gibi çok yakın bir yere özel araçla gitmeyi düşünüyorum yavaş yavaş dinlene dinlene.. hem ilk 3 ayı da bitirmiş olurum yoksa çatlarım sanırım
![]()
Cok tesekkur ederim canimbayan istiyorsan eger ,acıbadem kadiköyde gül telci var canım , en yakın arkadasım ona gıdıyor . 2. bebegıne hamıle , ve cok memnun . kadın gece bile olsa bi sıkıntın olsa ara diyormuş ,ilacını aldın mı dıye arıyormus . bende tanıstım gül hanımla ,cok sevimli bi kadın
Doktorumla görüştüm. Benim 2 ablamda kan pıhtılaşması olduğundan bebeklerini 8 aylıkken kaybettiler, hastalığı öğrendikten sonra ikisinn de sağlıklı çocukları oldu. bende genetik araştırması yaptırdım bende çok düşük ihtimal çıktı fakat doktorum risk olarak gördü ve kan sulandırıcı iğne yapıyorum her gün.Neden gitmiyorsun? Druna danıştın mı? Ben oğluma hamileyken her yere gitmiştim. 8. aya kadar. Tabi drdan izin alıp. Hamileliğinde sıkıntı yoksa sorun olacağını sanmıyorum. Danış druna derim.
O zaman farklı tabi:) Yatacaksın ve dinleneceksin. Açacaksın Karadeniz TV'yi bol bol iç çekeceksin :)) Herşey fasulyeler için..Doktorumla görüştüm. Benim 2 ablamda kan pıhtılaşması olduğundan bebeklerini 8 aylıkken kaybettiler, hastalığı öğrendikten sonra ikisinn de sağlıklı çocukları oldu. bende genetik araştırması yaptırdım bende çok düşük ihtimal çıktı fakat doktorum risk olarak gördü ve kan sulandırıcı iğne yapıyorum her gün.Uzun süre hareketsiz kalmak, uzun süre yolculuk yapmak tavsiye edilmiyo risk teşkil ediyormuş.
Ama sağlıklı gebeliklerde doktor ne der bilemiyorum
ET BEN GİDİCEM 6 GÜN SONRA DOKTORUMA SORDUM DENİZE GİREBİLİRSİN HAMİLELİKTE YÜZMEK ÇOK İYİ BİR SPORDUR FAKAT HAVUZA NE GİR DERİM NEDE GİRME DERİM DEDİmerhaba kızlar yaz tatili düşünüyomusunuz 3 ay tatil önermiyolar ama gidecek olan var mı?
nekadar uzağa gidiceksin havadanmı karadanmı ? ilk 3 ay önemli diyolar pek tatil önermiyolar bende korktumEV
ET BEN GİDİCEM 6 GÜN SONRA DOKTORUMA SORDUM DENİZE GİREBİLİRSİN HAMİLELİKTE YÜZMEK ÇOK İYİ BİR SPORDUR FAKAT HAVUZA NE GİR DERİM NEDE GİRME DERİM DEDİ
teşekkür ederim canım iyiki varsınız valla. bizim kese erken göründü ama bebek görünmeyine tedirgin oldum. kesemiz 10 günde 2 katı büyümüş ama :)Benim 5+3te ilk ultrasonda kese vardi sadece 7.haftada kalp atisini duyduk hemde nokta kadar gorduk bebisi:)
Yani stres yapma bence normal hersey canimm
bende dün 6+1 idim ama 3 gün geriden geliyormuşum bugün 5+5iz ben düzelttim tarihimi. dün baktığında 16 mm idi kesemkesem 9.46 mm cikti sata gore 7+3 uz ama grc dollenne 10 gun dedi 5 haftalikken gs lerinizi yazar misiniz canlarim.buyuyomus ama biz sati degistiricez sanirim.