2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doğum yapalı 10 gün oldu 10 günlükken sütünüz ne kadar geliyodu kızlar benim 10 cc bile çıkmıyor yaa denemediğim şey kalmadı en son süt yapıcı damla alıcam galiba bari o işe yarasa

Ben bugün keşfettim ki o süt değil emme istiyor. Biz de aç olduğunu düşünüp sürekli emziriyoruz, bu sefer de çok geliyor gaz yapıyor kusturuyor. Emzik aldım ben bu akşam. Bugünlük iyiyiz:))

Bana da hiç doğmayacakmış gibi geliyor Benimkinin boynunun önünde kordonlar var dolanıp dolanmadığını göremiyorum dedi doktor. İnmesini o engelliyor olabilir dedi. Birazda ultrason ölçümlerine göre tombik gibi. O yüzden 40 a kadar bekleyelim inmezse alalım dedi doktor.. Normalde suni sancı denylm diycm ama bu riskler olunca korkuyorum.. Kafam çok karışık...

Hangi caylar canim.ise yaradimi
Lactamil, rezene çayı ve steell tea içiyorum. Hanhisi yaradı bilmiyorum ama şöyle bir şey oldu. Sütüm bembeyaz oldu, koyulaştı ; ama azaldı. Azalmasını da iki gündür içmediğim suya bağlıyorum. O çayları içince su içme gereği duymuyorum. Ondan önce üç litrr içiyordum ve resmen taşıyordu.

İyi düşün iyi olsun, ama illa normal diye de ne kendini ne bebeği sıkıntıya sokma derim, bu kadar ay bekledik artık bir pürüz çıkmadan alalım kucağımıza yavruşları Kordon burada bir kaç kişide dolanmıştı, sanırım o o kadar da engel değil doktorlar için ama biz anne olarak risk almak istemiyoruz tabii ki. İnşallah gönlünce gerçekleşir doğumun.

Yok zaten illa normal demedim hiçbir zaman. Hayırlısı olsun. Hepimizin doğumları hem biz hem bebeklerimiz için nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun inşallah...

Kizlar yarin sabah sezaryanla ogluma kavusacagim insallah, dualarinizi bekliyorum

Hayirli,kolay bi dogum olsun insallah cnm,sonunda geldi catti vuslat gunu sutun hemen bolca gelsin,kipirdak bi guzel doysun,sen de cabucak atlat dogumun etkisini dualarimiz seninle olack elbette

Herşeyi öyle güzel ifade ediyorsun ki...beğenmemek ne mümkün azizim sizler gibi misafir ağırlamadım ,şark görevi sebebi ile aileler batıda..haftaya annem ve ablam gidecekler...çamaşırlar,ütü,yemek,temizlik,market....herşeye koştular.. bakalım ne yapıcaz kocişle başbaşa..yeni öğrendim ki kırkı bir merasim edası demekmiş..suyuna süzgeç koyacakmışız..kocişle yapacağız ..bugün aklıma takıldı oğlumun burun deliği büyüyoor dedim ..annem dedi ki... Eee alet edavat sokup duruyon ( ortibebe) kociş korktu yapmasak mı kendi geçer mi şu paramparçada ki keriman gibi olmasın dedi...

Kız Pembedon5 biz kocişlerden cesaretli çıktık heee.. benimki de nen otriyle cekerken korkuyo bakamıyo..hele aglarsa oglan tamam bırak kendi cıkar diye tutturuyo..Analık biraz da cesaret işiymiş. Hiç bir yenidoğan ı kucagimda tutamazdım.

Kendinin olunca o kadar cesaretli oluyorsun ki indir kaldır gaz cıkarması iicn bacakları ittir kaktır..

Son suyunu süzgecin üzerinden doktu kv yarı kırkında.
Biraz tuz ve 20 taş koymuştu suyuna . Tasları yıkayıp.

40 ı da aynı sekilde olcakmıs. Bir de gezmeye gidiliyormus kırk ucurmaya...

Benim de annem ve kv elinden gelen her işi yaptılar yemek temizlik. Allah razı olsun. Ama kendi evimde yabancı gibi oldum. Mutfağımda kökten değişiklik yapmışlar. Kısa bi süre arıyorum ne nerde diye.

Bugra uyusa daha rahat yapıyorum temizlik poğaça kurabiye falan. İlk baş eşime hep tatlı aldırıyprdum ama bas edemedik baklava şöbiyet cok pahalı geldi git gide.

Pembişşşş doguda mısınız ? Allah yar ve yardımcınız olsun.

Geeelll tanışalım artıkkk

Kizlar yarin sabah sezaryanla ogluma kavusacagim insallah, dualarinizi bekliyorum
Merakla bekliyeceğim...Allah yardımcın olsun tatlım minnoş kucağına geldiğinde o anı hiç unutma acı ve ağrılarını bile yaşa...herşey gerçekten mükemmel limon mükemmel sağlıkla sıhatle oğlunu al ve evinizde harika bir yuva kurun

Haberini okumayı bekleyeceğim

canım tahin çok gaz yapıo yalnız ben geçen tahin pekmez yedim çocuk gazdan çırpındı yazık bi daha hayatta yemem ama helva belki yapmaz yapmaz denemek lazım ya da bana yaptı belki de herkese yapmaz
Evet cnm bazısı gaz yapıyo maalesef . Ben farketmedim ama ne yesem gaz yapıyo zaten. Tüm kış sebzeleri gaz yapan seyler..Yavastan alıssın minnoşlar .acı elma yagını sürüyom ayagına ısınsın rahat gaz cıkarısn diye cıkaramazsa ben ovuyorum karnını bacaklardan tutup bisiklet ceviriyoruz ittir kaktır.

Zaten tüm kolik müziklerinin müptelası olduk. Eşim inanmıyordu ne alaka diye şimdi direk acsana su fışır fışır sesini diyo :)) gecen dinlerken sarjım bitti. Bugra mıkırdanınca kendi agzıyla yapmaya calısıyo eşim yattıgımız yerden.
Gaz insana cok sey yaptırıyo.

doğum yapalı 10 gün oldu 10 günlükken sütünüz ne kadar geliyodu kızlar benim 10 cc bile çıkmıyor yaa denemediğim şey kalmadı en son süt yapıcı damla alıcam galiba bari o işe yarasa

On günlükken normal canım. Gittikçe cogalir merak etme.hele 3 aya bas edemezsiniz diyolar. Yeterki bebiş emsin beyne süt üret mesajını gönderisin.

Sakın canını sıkma hepimizin öyleydi artıyo hep.

Bu geceee sooooon biraz sonraaaaa...canım aramıza katılcan biliyorum heyecandan uyuyamazsın bugün ama ben catır catır uyumustum ayyy iyki uyumusum o gün. Deliksiz...

Mis kokulunu sağlıkla al kucagına. . Sakın heyecan yapma.hele ben gb sakın aglama..coj kolay gecıyo ve 20 dk sürmüyor. Iyikeşmekte 3 gün 5 gün..

Sen de sonra bi bakmışın gaz muhabbetine dalmışsın

Gönlümün tercümanı gibisin...kırk gezmesine de iş arkadaşına gideceğiz..sorma geçen sene sakaryada idik ahhhhh güzelim sapanca kırk gezmesi diye sevdiğimiz bir arkadaşı geldi eşimin ..bende keki poğaçası bi güzel ağırladım..
Anam geçenlerde ne duyayım kırk gezmesinde ev sahibi yumurta falan koyarmış hemen arkadaşı arayıp bilmediğimi dile getirdim,gülüştük sankü bi dene yımırtasındayım..eşim de olayı anladı ya ....ülen ?......... Dedi bi koli yumurtayı hazır et oğluma... evet keşke yüzyüze sohbet edebilsek...herkes için değil ama burda çok samimi arkadaşlıklarım oluyor...dayanışma..
Bizim adamda aynı pek pimpirik bu arada beşiğin içi kıyafet vs dolu oğluşum nerde mi aramızda aramızda..b.knu cıkardık reflü yastıgınıda attık kenara yüzü daha rahat görünsün diye gece sürekli uyanıp öpüyorum doğurmayanlara duuuyuuurulur ÖPÜYORUM SÜREKLİ

bizim herif açmış ninni...ııııı o kadar çeşit içinden ...babasıda gelir şimdiiiiiii gibi bişi içinde baba övülüp duriğ adam yetti be dedim başka aç gına geldi ....yeni niniler peşinde.. Ay bide bir an önce kafalarını tutsun beebekler yoksa çoldırcam...adam tutmayı pek beceremio...ne zaman ikisini 2 dk başbaşa bıraksam anam bi griyom ağlıyordu kariş kucağıma aldım ..
Yalan koazzz yaalann zati kafayı tutamıyo almış avcunun içine yavrum kızarmış lavlı bir bakış attım yatırdı yerine

Ben hırpalanmasın diye yatarak emziriyom k...çmda korse ter üretip duuyo canım cıkıyo....bu adamlar baba olacaklar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…