2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Analık içgüdüsü....bambaşka birşeymiş...yenidoğan ben ve ......dün gece prima çiş kaçırmamış ben gevsek bağlamıştım yoksa kırmızı oluyor bacakları...neyse...gece bez değiştireceğim..içliğimiz ıslak elektirkli sobayı acıp dolaptan bir içlik alıp onu soba önünde ısıtıp oğluşun üzerindekini çıkarıp hemen o minicik parmaklara zarar vermeden nasıl giydirdim ben bile bilemiyırum daha gecen anne yaaa sen giydiriver diyen ben mucize be

Kizlarr cumartesi aksam 18:45 de oglumu kucagima aldim cok sukur, yogunluktan yazamadim firsat bu firsat hemen kisaca sizlerede anlatim dedim cuma gunu randevum vardi cati muanem yapildi acikligim yoktu eve yolladilar haftaya tekrar gel monitora baglariz dediler, cuma gece 12de suyum geldi acile gittim tabi acilma olmadigindan suni sanci verdiler epidurale normal dogum ile oglumu dunyaya getirdim. Darisini bekleyenlerin basina kizlar cok guzel bir duygu

canım ben kendim de gazlı bi insanım zaten gastrit ve reflüm var belki ondan da olabilir aman süt yapsın da fazı çıkarırız napalım acı elma yağını ben de aldım kaç kez sürüyosun günde?
o ses videosunu paylaşabilir misin ben de bi deneyeyim ☺

oğluşa süt içirdim..ve senin güzel haberini alınca neşelendim..sanırım bu saatlerde sende benzer sebeple ayaktasın..Allah analı babalı büyütsün,sağlık sıhhat versin i şallah...ne yazsam boş....al kucağına öp kokla sarıl

Afiyet bal olsun oglusuna, bende yeni emzirdim yatirdim uykum gelmeden hemen yazim dedim. Dualarin icin cok tsk ederil canim, öp kokla doyamiyorum cok fena bisey bu yaa

Ben altına bi bakıyım dedim..benimki sıçtı. Her zaman elime işemesine alıştım da sıcası tuttu bu sefer aman ne güzel gaz larla çıkıyo diye koyuverdim ben de zaten alt acma bezsiz o işlere girişmem bi da . Zıbını da mahvoldu.

Gözümün teki acıktı ikisi birden fel fecir oldu bir anda. Temziledik emzirme seyansı onun da gözler oldu şimdi fel fecir..

Hadi bize iyi nöbetler

Kız yumurta olayını ben de bilmiyorum he .söylediğin iyi oldu.
Ben de beşiğe koyunca eşimin gözleri dolu dolu oluyo. Siz iyi koruyonuz maşallah . Ama eşim deli yatar. Uyurken kaç tekmesini yumruğu nu yedim ben bilirim. Hamileyken bile karnıma carpıyodu uyurken. Mümkün değil aramıza yatırmam o yüzden.

3 aylıkken bari beşiğine koy sonra vok pişman olursun canım.

Sen de eşinde :)) e kırkınız cıkmıs olcak zahar o zamana

Canım max. 3 defa sürüyorum günde . Baska yagla karıştır ma ama cunku o yakı gb bişey sanırım. Ayagını ve karnını ısıtıyor. O şekilde gaz cıkarmasını sağlıyor.

Ben patik l yatıp patik le kalkıyor um . .
Yinede gaz illa ki oluyor. Masajında cok faydası oluyo bebek için . Yardımcı gaz cıkarmasına bacak hareketleri.

Video youtube da white noise for babies anne bebek uyuyo resmi var. Ordaki kolik bebekler için olanlardan seç.

Aglama sesini bastırcak şekilde ac önce. Agalmıyorsa cok sesli olmasına gerek yok uykuya dalmasına da yardım ediyo. Inşallah işine yarar.

Afiyet bal olsun oglusuna, bende yeni emzirdim yatirdim uykum gelmeden hemen yazim dedim. Dualarin icin cok tsk ederil canim, öp kokla doyamiyorum cok fena bisey bu yaa

Gozun aydinnn hayirli olsun bebiskon:) bizlerin arasindan doguran ilk kisi oldun hehe :) saglik mutluluk dilerim bebeginle cnm

Ben Tercümanlık okudum Sakarya da .Sapanca Maşukiye iyi bilirim oraları da . Sen de müneccimlik mi okudun kız yoksa ??

Daha cok ortak nokta cıkcak galiba.. belki kordonda gül satan,fal bakan aynı çingene ye denk gelmişizdir.her kızı Sibel Can a benzetip fal baktırmayınca kamyonun altında kal diye beddua eden

Aynı balıkcı da sipariş vermiş aynı gözleme dumanında gözümüz yaşarmıştır

Olamaz mı ...??

OLABİLİR

Askerlik de en zor 3-5 nöbeti diyorlar ya ...o da 6 aycık bişey ...Bizimki daha uzun süreceğe benzeeer aaa dostlaaar ...

Biri benden şu nöbeti devralsın yoksa kafayı yiyiceğimmm

Lavlı bakış şşş

Adamlar kaçacak yer arıyor o bakıştan .ben de benimkine kızıyom tutamıyon diye sanki bi senin çocuğun mu diye afra tafra yapıyo.

Alıyom kucagından çünkü alavlı bakışlar eşliğinde

Kızlarrrrr nöbeti devretti m devredeceğim. ..

Gözler kayıyoooo uykunun yakın olmasına dalalet.. oh be buralar size emanet ..zati birazdan acıkırsa yine kalkcaz.

Hadi uykularınız tatlı olsun

teşekkür ederim tatlım çok sağol

maşukiyeeeeeee miiiiii.....aman Allah ımmmm leee ben saklı vadiyi özlüyorum ya a be aman ne kahvaltılar yaptım orda ortak yönümüz çok konyam benim ya ah... sapancam ya üfff neyse...kader kısmet şark şimçi he yaaa ...bu gece biberonla süt verdim minnoşa ...kaka yapacak diye korktum yoksa o kısır döngüye girince ufak adam gaz var madem mememi bırak koparacak hıncını ondan alıyor...sinir küpü bu çocuk herifte ateş grubu napcam bu ikisi ile bilmem...kız bizimkine eğitimmverdim 9 ay be bana değiyon öte git öte git gece uyan uyan zaaarrr yoruldu ama meyvesini yiyiom ay koazz maşukiye kar tepeye ne gittik o yol üzerindeki cafeler ....aman yaaa sabah sabah ağlıyacağım muhtemel dönüşüm yine sapanca olacak gözden ırak tepelerde bi ev alsam ormanda kıazzzz yan yana geçtikte birbirimizi süzdük mü

esah be az kaldı 41. Gün eğer adam kaş göz yapsın vallaaaa o yatar beşiğe tüylü bamya diyo zate

adama gittim tost yaptım ...uyandı yedi..yattı ...10 dk nın hesabını yapıyor 08.00 de gidicem dedi ...ben şok şok şok ( daha ucuzu yok) 06.00 dan beri ayaktayım ya hu... kafasına vuruvercem şimdi giyinmesi şaka gibi 35 saniye hoooppp pantullll cuk kazak aha biti gitti...

Benim herifte sabah uyanınca 1 dknın hesabını yapıyor. Çayıda koy bardağa ozaman kaldır beni diyor sinirden çatlayacak oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…