2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar bugün de dogurmadim bizim bebek gelmeyecek sanırım arada bir gelir gibi yapıyor sonrası yok yarin çatı muayenrm var ondan sonra dogum olabiliyormus diyorlar bakalım hayırlısı takvim bitmek üzere

Re

Rezene ve kimyonu nasil yaptin.cocuklara nasil verdin.benimki gazdan kibraniyo heraksam 2_3 saat
paket rezene çayları var markette, günde 2 bardak içerdim hergün. bebeğim için de kaynamış bir bardak suya 1 çay kaşığı kimyon atıp bir kısmı dibe çökünce ılık olarak 1-2 çay kaşığı içiriyordum, peşinden biraz da su verirdim sonuçta baharatlı su belki susatır diye.

Bebek yokken hadi neyse de bebekleyken kahvaltı ya şükür etsinler.

Bugun benimki sabah diyo ki bu bebeklerin de işi hiç bitmiyo .

Alt değiş üst değiş gaz cıkar emzir kustu değiş yine uyku vakti em..

Ha şunu Bileydin dedim içimden dışımdan da evet aşkım öyle deyio gülümsedim.

Bunu farketmesi bile hısyma gitti

geçmiş olsun.bizde de vakit yok . 28 aralıkta yaptım dogum

pompan var mı? varsa sagıp ver
benımkı gecelerı böyleydı bende bıberonla verıyorum karnı doysun dıye. meme de uyuyor ve oyalanıyor o yuzden doymuyor tam
sonrası kıyamet işte..

senınkı en fazla 2 ay, bizimki her üşüttüğümüzde sürecekmıs
oyle diyolla

Kizlar kilolardan ne haber? Ben 9 gunde 9 kilo vermisim. Istahim pek yok yemek yemeyi bile unutuyorum bizim kizin sayesinde. Sut olsun diye yemeye calisiyorum..Esime diyorum uyumayan cocuk yapmisiz
benımde yok iştahım. aynen uyumayan bebek yapmısız bız de
oynatmaya az kaldı gaz derdınden. şu gerıye kalan 2 ay bı gecse

ben artık gaz olayına takılmıyorum
he sey yemeye basladım. nasıl olsa yesem de yemesem de gazı var,
barı vıtamınden gerı kalmayalım

sağma şeklın cok önemlı. bol bol su ve az da olsa uyku gerek

Kizlar gunaydiinn dun 1 2 cm acilmam vardi sabah nisanim geldi dudagimda kocaman bi ucuk cokti sakin olim dimi

Elbettee sakin olmaya calis,kendini motive et, moralini yuksek tut ve korkma sonunda buyuk gun geldi catti hadi Allah yardimcin olsun geri kalan zamaninda da,kendini de yormayacakmissin bak enerji lazimmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…