2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim bebek de gelmiyor snin kac gunluk benim şuan 39+3 de 40 a 4 gün kaldı 40 dan sonra doktor yatırır mi bilmiyorum nefes alamiyorum artik gelsin bebeğim sağlıkla

Ayniyiz, Benim de 4gunum kaldi cnm ,30ocak son gunum :) ben de karnimi tasimakta zorlaniyorum,dengem bozuldu iyice

Elbettee sakin olmaya calis,kendini motive et, moralini yuksek tut ve korkma sonunda buyuk gun geldi catti hadi Allah yardimcin olsun geri kalan zamaninda da,kendini de yormayacakmissin bak enerji lazimmis
Ayyy insallahhh artik zaten baslasin istiyorum yoksa c.tesi yatircaklardi ama bu ucuk canimi sıktı dogdugunda bebegime zarar olur diye korkuyorum insallah hemen gecer

Ayyy insallahhh artik zaten baslasin istiyorum yoksa c.tesi yatircaklardi ama bu ucuk canimi sıktı dogdugunda bebegime zarar olur diye korkuyorum insallah hemen gecer

Ucuk varken opmek yani temas ettirmek zararli olabiliyormus diye biliyorum.krem sur sen insgecer hemen..ama dikkat edersin sorun olmaz dudaginda zaten

bence bıraz daha bekle. o bebik daha kirlenmemıstır :)
baya zaman gecmıs, bakım yapıyor musun her gun?

kirlenmedi aslında ama derisi pul pul oldu bi yıkansa rahatlayacak sanki bakım nasıl yapmam lazım göbeğe mi doktor bişey yapma dedi bana bende hiç bişey sürmedim

Göbek bağıyla yıkayanda cok canım yıkadıktan sonra bakımını yap güzelce bişey olmaz . Niye o kadar uzun sürdüki kalın mı kesmişler göbek bağını.

galiba kalın kesmişler nasıl bi bakım yapıcam

pansuman için sprey vermedı mı doktor?
benımkı de pul puldu yıkandıktan sonra yaglanınca kendıne geldı merak etme :=)
ama göbek düşmeden yıkama derim, çünkü yıkamak ılk başlarda cok zor

yıka ve iyice kurula göbeğini. evde tendürdiyot varsa biraz sürebilirsin.
iki kızımı da yıkadım gün aşırı ve bir haftada düştü göbekleri.
mühim olan göbek etrafını iyice kurulamak.

Merhaba herrkese kızlar
Kaç günfür yazamadım.mesajlsr da birikmiş.okuycam birazdan geriye dönük.
Biliyosunuz pazar sabahı için doktorumla randevulaşmıştık.suniye uygunsam deneyip olmadı sezeryana alıcaktı.cumartesi gecesi 2 de sancıyla uyandım gaz sandım önce tuvalete giribcr geçer gibi oldu.ama sabsha kadar devam etti.düzensizdi.13 6 7 gibi düzebsiz aralıklarla geldi.tsm hastaneye gidiyoduk nişanım geldi.planlı normal doğuma gidiyomuşuz gibi oldu.hastanede doktorum muayene etti.bebeğin başının çok yukarda olduğunu açılmanın hiç olmadığını söyledi.suni denerse yüzde on onbeş şansımızın olduğunu istersem deneyebileceğimizi söyledi.ama büyük ihtimal boşuna acı çekeceğimi söyledi.ben de kararı size bırakıyorum dedi.alalım o zaman dedi.kabul ettim.hemen ameliuata hazırlandım.epidural sezeryanla kızımı 7.30 da kucağıma aldım.6.30 da hastanedeydim.bi saat içinde herşey oldu bityi.ameliyatta hiç acı çekmedim.sonrasında da .epidural çok rahatmış gerçekten de.3540 gr 53 cm doğdu minnoşum.birbirimize bikaç saat içinde alıştık.ertesi sabah 9 da çıktık hastandden.çok güzel bi duyguymuş.sonra yine yazarım kızlsr.bakalım kimler doğum yaptı kimler bekliyo ben okuyamadıpım sayfaları okuyayım.

Eklentiler

• IMG-20160124-WA0038.webp
    10 KB · Görüntüleme: 122
şekere bak şekere. gözün aydın. allah analı babalı saglıkla buyutsun mınnoşu
şimdi gelsın haram geceler

pompan var mı? varsa sagıp ver
benımkı gecelerı böyleydı bende bıberonla verıyorum karnı doysun dıye. meme de uyuyor ve oyalanıyor o yuzden doymuyor tam
sonrası kıyamet işte..
Canim pompam yok ama en kosa zaanda edincem. O gun ishal gibi bisey olmus, simdi normale donddu sukur ama su gaz olayi cok fena, yazik yavrum tortop oluyo...

Canım o pul pul olma tüm kilo almaya başlayab bebekler de oluyo deri değiştir iyolar ve soyuluyor bebekler. Benimki nin hala ayagı soyuluyo mesela. Vucudundaki ilk deri soyuluyo merak etme. Bacak gövde hepsi. Yıkayınca daha iyi farkedeceksin
Bebekler yıkadıkca büyür diyolar. Hava soguk olmasa hergun yıkardım ben.

Eşimle basbasa kaldı k bugün yıkasam mı diye düşünüyorum. Kv ve annemle güzel yıkıyoduk.

Bence en iyisi doktorun a sor oyle yıka. Ama hergun yıkadı benim kuzenim göbwk bagıyla. Bişey olmadı dedi. Sağlık ocagındakı kadın pamuk ve su ile temizleyin göbek bağını demişti kenarlarından.

Inşallah çabuk düşer. Batikon mu ne oyle bişeey sürünce cabuk düşüyomus öyle duydum ama en iyisi doktorrr.

Ara canım

Maşallah cnm senin kız benim oğlana benziyo ...

Minnoş belki gelinim olar ilerde..

Allah analı babalı büyütme nasip etsin

Ayniyiz, Benim de 4gunum kaldi cnm ,30ocak son gunum :) ben de karnimi tasimakta zorlaniyorum,dengem bozuldu iyice
Canım aynen yuruyemiyorum artik ben çok kilo da almadim 13 kilo aldım ona rağmen bu haldeyim çok kilo alanlari düşünemiyorum annem rüyasında görmüş yarin doguruyordun diyor bakalım bir de yarını bekleyim anakarada hava çok soğuk her yer buz dışarı da cikmiyorum evde doğum senaryoları yazıyorum kendi kendime yarin çatı kontrolunden de korkuyorum

Kızlar bebeğimin göz akı kenarlarında hala sarılık var. Cuma doktora gitcez ama içim bi kötü neden hala sarı dşye hiç eahat değilim böyle olan var mı?

Gübde 2-4 kaka yapıyoo ve çişi de normal bezi dolduruyor idararla.

Böyle göz akı hala sarı olan var mı bebeğim 1 aylık olcak.2 gün sonra.

Beni bir bilgilendirin.

Bi r de gece acıkınca uyabıyordu şimdi ben uyandrıyorum zorla ve 5 dk abca emip geri uyuyo cogu zaman.

Yusuflamaya basladım

pansuman için sprey vermedı mı doktor?
benımkı de pul puldu yıkandıktan sonra yaglanınca kendıne geldı merak etme :=)
ama göbek düşmeden yıkama derim, çünkü yıkamak ılk başlarda cok zor

hiç bişey vermedi doktor sinir oldum bak şimdi

maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütsün

Aynen hava sıcak olsa bende durmazdım yıkardım ama üşütme korkusu da var göbek de duruyo
Kaynanada tutturmuş yumurta pişirip koyalım göbeğine öyle düşer diyo
Sinir etti ya yumurta ne alakaysa

Yarın doktora gitcez sorcam inşallah

Iyi dusunelim iyi ve hayirlisi olsun insallah..annenin ruyasi cikar belki,bakalim haklisn bn de 8-9kg arasi gidip geliyorum sadece karnim var ama o agir oln ztn :)) beklemeye devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…