- 29 Temmuz 2015
- 1.117
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.601
niye kayısı :)))Ahha hurma aldi demek bi de oyle dio :))) benimki ne alio bil bakim.. "Kayisi "
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. gözünüzaydın.Kızlar ben 23 ocakta dogum yaptım ,3 gn oldu ogluma kavuştum ve bugün girme fırsatı buldum siznle paylaşmaya ciddn çok zor hiç uyumuyorz gece sürekli emmek istiyor bu arada norml dogm yaptm dogum yapmamış anneleri allah bir nefeste kurtarsn benm dogumm çk zor olduu
geçmiş olsun. çabucak geçer İnşaallah.Vakit kalmıyo. Bronşit oldu 1 hafta hastanede kaldık ya acayip salgın var 2 haftadır gribim geçmio sütümden bebeğe geçio Bi toparlanamadık. Siz napıyonuz ne Zaman doğum yaptın sen herşeyden uzak kaldım valla
hayırsıyla kavuşsundur. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Kizlar yarin sabah sezaryanla ogluma kavusacagim insallah, dualarinizi bekliyorum
gözünaydın. Allah bağışlasın.Kizlarr cumartesi aksam 18:45 de oglumu kucagima aldim cok sukur, yogunluktan yazamadim firsat bu firsat hemen kisaca sizlerede anlatim dedimcuma gunu randevum vardi cati muanem yapildi acikligim yoktu eve yolladilar haftaya tekrar gel monitora baglariz dediler, cuma gece 12de suyum geldi acile gittim tabi acilma olmadigindan suni sanci verdiler epidurale normal dogum ile oglumu dunyaya getirdim. Darisini bekleyenlerin basina kizlar cok guzel bir duygu
amin.. yakındır bizimkide İnşaallah.
hadi hayırlısı. sağlıcakla kavuştursun Rabbim.Kizlar gunaydiinn dun 1 2 cm acilmam vardi sabah nisanim geldi dudagimda kocaman bi ucuk cokti sakin olim dimi
güzel denk gelmiş ama hayırlısı böyleymiş. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Merhaba herrkese kızlar
Kaç günfür yazamadım.mesajlsr da birikmiş.okuycam birazdan geriye dönük.
Biliyosunuz pazar sabahı için doktorumla randevulaşmıştık.suniye uygunsam deneyip olmadı sezeryana alıcaktı.cumartesi gecesi 2 de sancıyla uyandım gaz sandım önce tuvalete giribcr geçer gibi oldu.ama sabsha kadar devam etti.düzensizdi.13 6 7 gibi düzebsiz aralıklarla geldi.tsm hastaneye gidiyoduk nişanım geldi.planlı normal doğuma gidiyomuşuz gibi oldu.hastanede doktorum muayene etti.bebeğin başının çok yukarda olduğunu açılmanın hiç olmadığını söyledi.suni denerse yüzde on onbeş şansımızın olduğunu istersem deneyebileceğimizi söyledi.ama büyük ihtimal boşuna acı çekeceğimi söyledi.ben de kararı size bırakıyorum dedi.alalım o zaman dedi.kabul ettim.hemen ameliuata hazırlandım.epidural sezeryanla kızımı 7.30 da kucağıma aldım.6.30 da hastanedeydim.bi saat içinde herşey oldu bityi.ameliyatta hiç acı çekmedim.sonrasında da .epidural çok rahatmış gerçekten de.3540 gr 53 cm doğdu minnoşum.birbirimize bikaç saat içinde alıştık.ertesi sabah 9 da çıktık hastandden.çok güzel bi duyguymuş.sonra yine yazarım kızlsr.bakalım kimler doğum yaptı kimler bekliyo ben okuyamadıpım sayfaları okuyayım.
bi 30 u bekleyenler mi kaldı.. benimde son gün 30. şaka gibi... :)))