2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ahha hurma aldi demek bi de oyle dio :))) benimki ne alio bil bakim.. "Kayisi "
niye kayısı :)))

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. gözünüzaydın.

geçmiş olsun. çabucak geçer İnşaallah.

Kizlar yarin sabah sezaryanla ogluma kavusacagim insallah, dualarinizi bekliyorum
hayırsıyla kavuşsundur. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

gözünaydın. Allah bağışlasın.
amin.. yakındır bizimkide İnşaallah.

Kizlar gunaydiinn dun 1 2 cm acilmam vardi sabah nisanim geldi dudagimda kocaman bi ucuk cokti sakin olim dimi
hadi hayırlısı. sağlıcakla kavuştursun Rabbim.

güzel denk gelmiş ama hayırlısı böyleymiş. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

bi 30 u bekleyenler mi kaldı.. benimde son gün 30. şaka gibi... :)))

Karnim rahatlasin diee

Sağol canım alacağım galiba en azından bi denerim

Biz de 10 gunluguz. Gozlerinizde sarilik var. Zaten en son gozlerdeki geciyormus. Diger yerlerde artmaya devam etmiyorsa endise etme dedi s. Ocagindaki hemsire.

Dün oğluşu doktor muayenesine götürdük.. çok şükür sıkıntımız yokmuş.. sarılık çıkmadı.. kan grubunu da babasından almıştopuğundan 2 kere kan aldılar çok ağladı o ağladı ben ağladım ana yürği işte anasının guzusu kilo almaya başlamış sütün yarıyor dedi ebe .. bu arada ameliyat korsesi aldım takıyorum.. tavsiye ederim

Kızlar 15 günü bitirdik hala göbeği düşmedi yıkamak istiyorum artık çocuk çok kirlendi göbeği ıslansa bişey olur mu
Ay onun kirlenmesindn nolcak annesi :) biz gibi değil ki koksun :)) mis o miss. Bence biraz dha bekleyin. Ben 3 aylık bebeğimi bile 1 hafta 10 günde yıkıyorum. Bu kez 15 gün olucak 2 gün daha beklersem

Ay onun kirlenmesindn nolcak annesi :) biz gibi değil ki koksun :)) mis o miss. Bence biraz dha bekleyin. Ben 3 aylık bebeğimi bile 1 hafta 10 günde yıkıyorum. Bu kez 15 gün olucak 2 gün daha beklersem

Derileri dökülüyor bide popişi hep sil sil tahriş oldu bi su görsün istiyorum onun dışında mis dediğin gibi

Yaradigini bilmiodum ben de denerim
bende işe yarıyor. İnşaallah sanada yarar.

oyy Maaşaallah. Allah nazardan saklasın.

Biz de o arandigi ani iple cekiyoruz tatlim yaa,gozumun onune getiriyorum taklidini yapiyorum esime zorluklari var ,insallah duzene biner her sey ama biz de kavussaydik bi..

Aynı bebek profili bende de vardı, taa ki onu emzikle tanıştırana kadar. Şimdi yarım saat emziriyorum, sonrasında hunharca emzik emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…