2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba 1 haftadır giremiyordum pazar günü acildeydim sancım çoktu düşük olabilir dediler . 3 gün yıllık izin aldım yattım salı günü giitim kontrolle dr ne derse beğenirsin yatsanda kalksanda otursnda o çocuk düşerse düşer zaten dedi bekliycez Allhım korkuyorum inşallh birşey olmaz kızlar ..

Ya kızlarrrr bu geriden gelme yada ileriden gitme olayları hamilelik sonuna kadarmi geçerli herkes tarihini degistiriyor
kesede bebek görünene kadar normal ama bebek görününce kese başka bebek başka ilerliyor sanırım kimilerinde. benim kesem mesela 3 gün geriden geliyormuş.

Ya aslinda radyasyondan da uzak durmak gerek. Bi tanidigim telefonu birakmisti hamileliginde. Ama ben o kadar cesur degilim. Elimde telefon olmasa kafayi yerim evde

keseler bazen sata uymayabiliyor günü günü uymaz çok takmayın arada çok fark varsa zaten o zaman doktor söyler gelişim geriliği var diye 1- 2 haftadan bişey olmaz hamileliğin tadını çıkarın
evet öyleymiş ben onu takmıyorumda bebeği göremediğim için endişelendim.

töbe töbe o nasıl doktormuş be

ben çok önce araştırdım. sezeryan çok daha ürkütücü geliyo bana ya narkoz tam işlemezse diye .Doktorum miyomlardan dolayı sezeryan diyor bana rahim ağzını kapatmış miyomlar.başka doktorada gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…