- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #7.161
zaten bakiyorum tvde yemekten baska bisi yok kapiorm bende nete giriorum facebokk twitter da ayni millet hic dusunmuyor sinir oluyorum ole paylasanlara ayipptr yahuTv yi sırf bu yüzden izlemek istemiyorum dünde bana oldu aynısı özellikle yemek programları sinirimi bozuyo
Hepsini yemek istiyorum
inşallah canım kaldı 9 gün 9 gün sonra görürüz inşallah hemencik geçse keşke :)Evet evet nokta şeklinde :) tam 7+0 da git hem bebisi hem kalp atışıni duyarsin inşallah canım biz 7.haftada bebisi büyümüş şekliyle gördük yani küçük nokta baya büyümüştu :)
Tv yi sırf bu yüzden izlemek istemiyorum dünde bana oldu aynısı özellikle yemek programları sinirimi bozuyo
Hepsini yemek istiyorum
Cnm bende dün senin gibi oldum bişi cnm istedi ama yerimde duramiyordum hemen gittik yedim rahatladım
Canım çok geçmiş olsun benimde kalp atışını duymadığımız için cumartesi günü son bir kontrolden sonra saat 10da alınacak verende Allah alanda Allah ama insan üzülmeden yapamıyor canım ilk bebeğimiz olduğu için o anki sevinçle herkese söylemiştik şimdi herkes aaaa neden öyle oldu neden böyle oldu can acıtıcı sorularla üstüme gelecek ağzım yandı Rabbim nasip ederse ikinci bebeğimin kalp atışını duymadan asla kimseye söylemiycem; kaderimizde ocak annesi olmak yokmuş ama pes etmek yok canım bu sefer bütün gebelik Öncesi testlerimizi yaptırıp ağustos ayında inşallah yüzümüz güler ve 2016 nisan annelerinde buluşuruz Rabbim hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallahKizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Allah hepinize bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. .
Zamani gelince bana ve tum bebislerini kaybedenlere saglikla nasip etsin inşallah. .
Sevgilerle. .
selam, ben dün doktoruma sordum. göğüsüm için bir krem önerdi bunu kullanabilirsin dedi. henüz araştırma fırsatım olmadı ama.Mrb çatlak kremini hangi aydan itibaren kullanmaya başlamalıyız
Rabbim sana da bu acıyı tekrar yaşatmasın.. Sağlıklı miniklerin olsun inşallah. Güçlü olun. DuamdasınızCanım çok geçmiş olsun benimde kalp atışını duymadığımız için cumartesi günü son bir kontrolden sonra saat 10da alınacak verende Allah alanda Allah ama insan üzülmeden yapamıyor canım ilk bebeğimiz olduğu için o anki sevinçle herkese söylemiştik şimdi herkes aaaa neden öyle oldu neden böyle oldu can acıtıcı sorularla üstüme gelecek ağzım yandı Rabbim nasip ederse ikinci bebeğimin kalp atışını duymadan asla kimseye söylemiycem; kaderimizde ocak annesi olmak yokmuş ama pes etmek yok canım bu sefer bütün gebelik Öncesi testlerimizi yaptırıp ağustos ayında inşallah yüzümüz güler ve 2016 nisan annelerinde buluşuruz Rabbim hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah
Bebekte hemen buyuyup dogsa keskee:)teşekkür ederim canım iyiki varsınız valla. bizim kese erken göründü ama bebek görünmeyine tedirgin oldum. kesemiz 10 günde 2 katı büyümüş ama :)
ay sorma evetya keşke hemencik doğsa :) siz bizden çok öndesiniz gerçi bizim daha çok var :)Bebekte hemen buyuyup dogsa keskee:)
Güzel sözlerin için teşekkür ediyorum canım inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsınRabbim sana da bu acıyı tekrar yaşatmasın.. Sağlıklı miniklerin olsun inşallah. Güçlü olun. Duamdasınız
Rabbim birdaha yasatmasin cnm inş nisan annelerinde yer alırsınızCanım çok geçmiş olsun benimde kalp atışını duymadığımız için cumartesi günü son bir kontrolden sonra saat 10da alınacak verende Allah alanda Allah ama insan üzülmeden yapamıyor canım ilk bebeğimiz olduğu için o anki sevinçle herkese söylemiştik şimdi herkes aaaa neden öyle oldu neden böyle oldu can acıtıcı sorularla üstüme gelecek ağzım yandı Rabbim nasip ederse ikinci bebeğimin kalp atışını duymadan asla kimseye söylemiycem; kaderimizde ocak annesi olmak yokmuş ama pes etmek yok canım bu sefer bütün gebelik Öncesi testlerimizi yaptırıp ağustos ayında inşallah yüzümüz güler ve 2016 nisan annelerinde buluşuruz Rabbim hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah
Banada hep ocagin ilk haftasi dogum diyolar evet sat 28 mart ama bence araligin son haftasi gelicek bebis:))ay sorma evetya keşke hemencik doğsa :) siz bizden çok öndesiniz gerçi bizim daha çok var :)
Güzel sözlerin için teşekkür ediyorum canım inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsınRabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Canım benim inşallah Rabbim gönlümüze göre verir sağlıklı bebekler sağlıklı hamilelikler nasip eder; sizlerde inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinize kavurusursunuz her zaman dualarımda olacaksınız canımRabbim birdaha yasatmasin cnm inş nisan annelerinde yer alırsınız
Maşallah kızına oğlumla arasında 4 ay varmış. Kızın biraz zor bir çocuk muydu acaba? Onun için belki adapte olacağnı düşünememiş olabilir misin? Kreşe başladı mu kızın yoksa evde mi?zamanla Senin de heyecanlanır ve adapte olursun..sen istiyomuşsun ne güzel...yakında adapte olursun ama ben nasıl olurum bilmiyorum..arkadaşlar nasılda heyecanlı ne güzel ya maşallahbenimde kızım 33 aylık 3 ay sonra 3 yaşında olucak nasipse teyzesi..ağustos 2012 doğumlu bebeğim....
Canım iyi dileklerin için teşekkür ediyorum ama cumartesi gününden artık hiç umudum yok kaç tane doktor gezdim hepsi aynı şeyi söyledi en son gittiğimde kesem güzel gelişmişti bebekte bebek şeklini almış ama yok kalp atışı yok cansız normalde tahmini doğum tarihimiz 1ocaktı bu haftadan sonra canlanma olmazmıs nasip değilmiş Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin sizler gibi benimde bir sonraki hamileliğim sağlıklı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsinCanim insallah onumuzdeki aylarda iyi haberlerini alırız..Saglikla hepimiz yavrularimizi kucaklariz...Bebegin ctesi pitpitlari duyulur insallah
Belki de bir mucize olur. Dua edip beklemeli. :)Canım iyi dileklerin için teşekkür ediyorum ama cumartesi gününden artık hiç umudum yok kaç tane doktor gezdim hepsi aynı şeyi söyledi en son gittiğimde kesem güzel gelişmişti bebekte bebek şeklini almış ama yok kalp atışı yok cansız normalde tahmini doğum tarihimiz 1ocaktı bu haftadan sonra canlanma olmazmıs nasip değilmiş Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin sizler gibi benimde bir sonraki hamileliğim sağlıklı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?