2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tv yi sırf bu yüzden izlemek istemiyorum dünde bana oldu aynısı özellikle yemek programları sinirimi bozuyo
Hepsini yemek istiyorum
zaten bakiyorum tvde yemekten baska bisi yok kapiorm bende nete giriorum facebokk twitter da ayni millet hic dusunmuyor sinir oluyorum ole paylasanlara ayipptr yahu

Tv yi sırf bu yüzden izlemek istemiyorum dünde bana oldu aynısı özellikle yemek programları sinirimi bozuyo
Hepsini yemek istiyorum

Cnm bende dün senin gibi oldum bişi cnm istedi ama yerimde duramiyordum hemen gittik yedim rahatladım

Ağlamak istiyorum, hiç de istediğim gibi gelmedi ama nefsimi köreltti şükür.. Ah çok fenaymış aşermekk başlarmı ki bu zamanlarda

Kizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Allah hepinize bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. .
Zamani gelince bana ve tum bebislerini kaybedenlere saglikla nasip etsin inşallah. .
Sevgilerle. .
Canım çok geçmiş olsun benimde kalp atışını duymadığımız için cumartesi günü son bir kontrolden sonra saat 10da alınacak verende Allah alanda Allah ama insan üzülmeden yapamıyor canım ilk bebeğimiz olduğu için o anki sevinçle herkese söylemiştik şimdi herkes aaaa neden öyle oldu neden böyle oldu can acıtıcı sorularla üstüme gelecek ağzım yandı Rabbim nasip ederse ikinci bebeğimin kalp atışını duymadan asla kimseye söylemiycem; kaderimizde ocak annesi olmak yokmuş ama pes etmek yok canım bu sefer bütün gebelik Öncesi testlerimizi yaptırıp ağustos ayında inşallah yüzümüz güler ve 2016 nisan annelerinde buluşuruz Rabbim hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah

Rabbim sana da bu acıyı tekrar yaşatmasın.. Sağlıklı miniklerin olsun inşallah. Güçlü olun. Duamdasınız

Rabbim birdaha yasatmasin cnm inş nisan annelerinde yer alırsınız

Güzel sözlerin için teşekkür ediyorum canım inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

Canim insallah onumuzdeki aylarda iyi haberlerini alırız..Saglikla hepimiz yavrularimizi kucaklariz...Bebegin ctesi pitpitlari duyulur insallah

Rabbim birdaha yasatmasin cnm inş nisan annelerinde yer alırsınız
Canım benim inşallah Rabbim gönlümüze göre verir sağlıklı bebekler sağlıklı hamilelikler nasip eder; sizlerde inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerinize kavurusursunuz her zaman dualarımda olacaksınız canım

canin bugun doktora gittim kesem 9.5 mm olmus ben normalde 7+3 olmam lazimdi ama dollenmem cok gec oldu gecen hafta 6+3 DE GITTIGIMDE sadece kese gorunmustu doktor 4 ten gun almis demisti buyumesi cok normalmis merak ettim.dusuk yasayanlar daha hassas oluyo bende onlardan biriyim yine agrilarim olunca merak ettim erken gittim doktora aslinda gitmemek lazim ...bi sorum daha var karindan ultrasonda 9 mm cikiyosa kese vajinalde bakilsa bebek bile gorunuyomus icinde..cogu sitede 6. haftalik olmadan karinda kese gorunmez diyo kafam karisti bana niye 4.5 haftalik dedi o zaman karindan baktiriyorum cunku.

Maşallah kızına oğlumla arasında 4 ay varmış. Kızın biraz zor bir çocuk muydu acaba? Onun için belki adapte olacağnı düşünememiş olabilir misin? Kreşe başladı mu kızın yoksa evde mi?zamanla Senin de heyecanlanır ve adapte olursun..

Canim insallah onumuzdeki aylarda iyi haberlerini alırız..Saglikla hepimiz yavrularimizi kucaklariz...Bebegin ctesi pitpitlari duyulur insallah
Canım iyi dileklerin için teşekkür ediyorum ama cumartesi gününden artık hiç umudum yok kaç tane doktor gezdim hepsi aynı şeyi söyledi en son gittiğimde kesem güzel gelişmişti bebekte bebek şeklini almış ama yok kalp atışı yok cansız normalde tahmini doğum tarihimiz 1ocaktı bu haftadan sonra canlanma olmazmıs nasip değilmiş Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin sizler gibi benimde bir sonraki hamileliğim sağlıklı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin

Belki de bir mucize olur. Dua edip beklemeli. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…