- 28 Ekim 2013
- 47
- 34
- 18
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #7.081
senemcim ,manisada oturuyorum antalyaya gidicem,karadan kendi arabamızla yaklaşık 450 km civarında vardır eğer dolaşarak gidersek kilometre uzayabilir ,herhangi bir sağlık problemin vs varmı,eğer yoksa doktorun izin vermemesini anlayamadım evet mide bulantımız,mide yanmamız bize hayatı zindan ediyor olabilir saçma sapan yerlerde uykumuz gelebilir ama düşük tehlikemiz yoksa normal bir hamilelik geçireceksek sonuçta hasta değiliz.ben ilk kez doktora dün gittim gittiğim doktordan çok memnun olduğumu yada olmadığımı söyleyemem kararsızım ama yakın çevremdeki bütün arkadaşlarım doğum yaptı hiçbirinin doktoru seyahati yasaklamadınekadar uzağa gidiceksin havadanmı karadanmı ? ilk 3 ay önemli diyolar pek tatil önermiyolar bende korktumama ağustos eylül gibi kesin gidicem çooook ihtiyacım var
bende çorluda oturuyorum antalyaya ancak uçakla gidebilicez. Açıkçası doktoruma sormadım ama allah korusun ilk 3 ay bebeğin tutunması için çok önemli olduğundan dikkat gerekli. Çok şükür şuan herhangi bir sağlık problemim yok. Bu benim kendi korkumsenemcim ,manisada oturuyorum antalyaya gidicem,karadan kendi arabamızla yaklaşık 450 km civarında vardır eğer dolaşarak gidersek kilometre uzayabilir ,herhangi bir sağlık problemin vs varmı,eğer yoksa doktorun izin vermemesini anlayamadım evet mide bulantımız,mide yanmamız bize hayatı zindan ediyor olabilir saçma sapan yerlerde uykumuz gelebilir ama düşük tehlikemiz yoksa normal bir hamilelik geçireceksek sonuçta hasta değiliz.ben ilk kez doktora dün gittim gittiğim doktordan çok memnun olduğumu yada olmadığımı söyleyemem kararsızım ama yakın çevremdeki bütün arkadaşlarım doğum yaptı hiçbirinin doktoru seyahati yasaklamadı
Kızlar bende bu konu hakkında bırkaç sey yazmak ıstedım,hamile kalmadan yaz tatili planı yapanlardanım bende.Eğer ciddi düşük riskiniz yoksa tatil neden olmasın diye düşünüyorum.Ağustos ayında bende karadeniz,erzurum tatili yapacağım,uçakla gidecegız ama oradan araba kıralayacagız,yavas yavas gezıcez.Ağustos gıbı 4. ayımız bitmiş olucak,çok bizi zorlamayacağını düşünüyorum,zira bu bedenin ruhende aklende tatile çok ihtiyacı var.Tüm mide bulantılarını unutup kendime inş reset atacağım bu yazhamile olduğumu öğrenmeden bikaç gün önce antalyada otel ayarlamıştım ramazandan önce gidelim diye allahtan parasını ödememiştim daha, iptal oldu dolayısıyla. Ama deli gibi tatile ihtiyacım var benimde. Bide çocuksuz son tatilimiz olucak. Eylül başında yine antalya tarafına gitmek istiyorum uçakla hem ozaman 3 ayı doldurmuş olucam. İnşallah gidebiliriz.
Çok geçmiş olsun canım .Rabbim en kısa zamanda tekrar bebeğine kavuştursun inşallah..Kizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Allah hepinize bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. .
Zamani gelince bana ve tum bebislerini kaybedenlere saglikla nasip etsin inşallah. .
Sevgilerle. .
canım cinsiyetini öğrenebildinmi bebişinin?Kızlar bende bu konu hakkında bırkaç sey yazmak ıstedım,hamile kalmadan yaz tatili planı yapanlardanım bende.Eğer ciddi düşük riskiniz yoksa tatil neden olmasın diye düşünüyorum.Ağustos ayında bende karadeniz,erzurum tatili yapacağım,uçakla gidecegız ama oradan araba kıralayacagız,yavas yavas gezıcez.Ağustos gıbı 4. ayımız bitmiş olucak,çok bizi zorlamayacağını düşünüyorum,zira bu bedenin ruhende aklende tatile çok ihtiyacı var.Tüm mide bulantılarını unutup kendime inş reset atacağım bu yaz
daha çok erken cınsıyet için,en erken 12.haftada belli olur.canım cinsiyetini öğrenebildinmi bebişinin?
evet ya bende kararsız kaldım,bende 1 hafta önden gıdıyormuşum,bı aklım eremedi şu işe sat belli bebek buyuk ...Ya kızlarrrr bu geriden gelme yada ileriden gitme olayları hamilelik sonuna kadarmi geçerli herkes tarihini degistiriyor
benim teyzem 2. ayda öğrenmiş belki dedim belli olmuştur :)daha çok erken cınsıyet için,en erken 12.haftada belli olur.
Du bakalım bilgisi olan çıkar heraldeevet ya bende kararsız kaldım,bende 1 hafta önden gıdıyormuşum,bı aklım eremedi şu işe sat belli bebek buyuk ...
Kesinikle ancak izlerim ben bu yazO zaman farklı tabi:) Yatacaksın ve dinleneceksin. Açacaksın Karadeniz TV'yi bol bol iç çekeceksin :)) Herşey fasulyeler için..
bende çorluda oturuyorum antalyaya ancak uçakla gidebilicez. Açıkçası doktoruma sormadım ama allah korusun ilk 3 ay bebeğin tutunması için çok önemli olduğundan dikkat gerekli. Çok şükür şuan herhangi bir sağlık problemim yok. Bu benim kendi korkumAma söylediğin gibi doktoruma bidahaki gittiğimde sorucam. Zaten artık geçti ancak bayramdan sonra gidebilirim bu saatten sonra. Benim doktorum iyi bi doktor prof. Kızıyo bana çok tezcanlıyım diye gerçi :-D İnşallah güzel geçer yolculuğunuz canım bende yaz bitmeden gidicem inşallah :)
Kızlar usg de bebişinizin haftası ne çıkıyorsa gelişim o şekilde oluyor yani doğumda ona göre oluyor.Örneğin bebek 1 hafta önden gidiyorsa bir hafta erken doğuyor bir hafta geç gidiyorsa bir hafta geç doğabiliyor.Tabi hamileliğin sonuna kadar böyle giderse .Çok üstünde durulacak birşey değil.Arkadaşımın hep önden gidiyordu sonra bir anda bebeğin büyümesi yavaşladı.Maşallah şimdi 6 yaşında :)Du bakalım bilgisi olan çıkar heralde
ya kızlar çalışmak ne kadar zor ya, daha 8 haftalığım ama hiç halim yok, elimde can yok resmen, gözümü açamıyorum, mide bulantısıda cabası, zor geliyor artık, bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim ya
çok teşekkür ederim tatlım,herhangi bir tehliken yokmuş hiç korkma git yap tatilini,bu arada tatilde kesinlikle güneşlenmek yok,günlük hayattada mutlaka hamileler için güneş kremi kullanmak şart ...!
ah güneşlenmek deme bana. Zaten normal hayatımdada güeşlenemiyorum aşırı beyaz tenliyim geçen sene farketmeden 10 dakika kremsiz güneşte kalmışım bütün tatilim zehir oldu su topladı heryerim hastanelik oldum. Hele hamileyken 10 katı dikkat etmem lazım artıkçok teşekkür ederim tatlım,herhangi bir tehliken yokmuş hiç korkma git yap tatilini,bu arada tatilde kesinlikle güneşlenmek yok,günlük hayattada mutlaka hamileler için güneş kremi kullanmak şart ...!
ne kadar çok prosedürü var şu gebeliğinKızlar usg de bebişinizin haftası ne çıkıyorsa gelişim o şekilde oluyor yani doğumda ona göre oluyor.Örneğin bebek 1 hafta önden gidiyorsa bir hafta erken doğuyor bir hafta geç gidiyorsa bir hafta geç doğabiliyor.Tabi hamileliğin sonuna kadar böyle giderse .Çok üstünde durulacak birşey değil.Arkadaşımın hep önden gidiyordu sonra bir anda bebeğin büyümesi yavaşladı.Maşallah şimdi 6 yaşında :)
güneşlenme canım gölgede dur şemsiyenin altında falan direk güneş ışığına maruz kalma özellikle öğle saatleriKızlar haftaya 4 gün tatilim var uçakla gidiyoruz , doktorum tatile gidebilirsin sorun yok dedi.
Ama güneşlenme falan hiç demedi, begene kesin zararlı mı ?Dışarıda olup ta şemsiye altında otursam bütün gün yine de sorun olur mu? Sakıncası ne ,bilen yardımcı olabilir mi?
Doktorumla görüştüm. Benim 2 ablamda kan pıhtılaşması olduğundan bebeklerini 8 aylıkken kaybettiler, hastalığı öğrendikten sonra ikisinn de sağlıklı çocukları oldu. bende genetik araştırması yaptırdım bende çok düşük ihtimal çıktı fakat doktorum risk olarak gördü ve kan sulandırıcı iğne yapıyorum her gün.Uzun süre hareketsiz kalmak, uzun süre yolculuk yapmak tavsiye edilmiyo risk teşkil ediyormuş. Ama sağlıklı gebeliklerde doktor ne der bilemiyorum
nekadar uzağa gidiceksin havadanmı karadanmı ? ilk 3 ay önemli diyolar pek tatil önermiyolar bende korktumama ağustos eylül gibi kesin gidicem çooook ihtiyacım var
Kızlar bende bu konu hakkında bırkaç sey yazmak ıstedım,hamile kalmadan yaz tatili planı yapanlardanım bende.Eğer ciddi düşük riskiniz yoksa tatil neden olmasın diye düşünüyorum.Ağustos ayında bende karadeniz,erzurum tatili yapacağım,uçakla gidecegız ama oradan araba kıralayacagız,yavas yavas gezıcez.Ağustos gıbı 4. ayımız bitmiş olucak,çok bizi zorlamayacağını düşünüyorum,zira bu bedenin ruhende aklende tatile çok ihtiyacı var.Tüm mide bulantılarını unutup kendime inş reset atacağım bu yaz
Şalgam suyu aşeren var mı kızlariçmeye doyamıyorum. Acısız olandan içiyorum mideme dokunmasın diye ama tuzlu ya bişey olur mu ki.
ah güneşlenmek deme bana. Zaten normal hayatımdada güeşlenemiyorum aşırı beyaz tenliyim geçen sene farketmeden 10 dakika kremsiz güneşte kalmışım bütün tatilim zehir oldu su topladı heryerim hastanelik oldum. Hele hamileyken 10 katı dikkat etmem lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?