2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Forumda başka bir konuda böyle bir yorum buldum;

vebahargeldi
5-01-15, 20:01
Sat son adet tarihi
bunda hemfikiriz de bati bilemedim
bat da benim bildigim tokat usulu bir yemek.

Iiyyy espri igrenc oldu hatta espri bile olmadi

İnşallah bir sorun olmaz çok sıkma canını benimde miyomdan dolayı düşük riskim var herşey Allahtan hayırlısı hepimiz için.İnşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

canım sakın umutsuzluğa kapılma öncelikle o doktorunu değiştir. hemen gidip başka doktora görün. benim bi tanıdığıma bu çocuk düşer boşuna uğraşmayın diye düşük ilacı verdi doktor hemen başka doktora gittiler sakın kullanma bu düşük ilacını gayet sağlıklı çocuk dedi şimdi 3,5 yaşında maşallah. hemen başka iyi bir doktora git.

Kizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Allah hepinize bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. .
Zamani gelince bana ve tum bebislerini kaybedenlere saglikla nasip etsin inşallah. .
Sevgilerle. .
Canımmm. Rabbim sabır versin. Bu acıyı birdaha yaşatmasın.. Lütfen üzülme.. Allahtan hayırlısını iste her zaman.. En kısa zamanda Rabbim bir daha yaşatsın sana bu duyguyu..

Ahhh öyle bir aşerdim ki. Hemen sipariş verdim bekleyemiyorum ağlıycam. Bir de aksi gibi tv de gördüm, facebookta gördüm, int gördüm zincirleme aşerme oldu :)) eşim çok güldü :) utandım valla. Bugün hep yedim. Heeebir de bugün pazara çıktım kendime de hamile t-shrtü aldımmm heveslendim. Bi güzel de giydim :)

Kizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Allah hepinize bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. .
Zamani gelince bana ve tum bebislerini kaybedenlere saglikla nasip etsin inşallah. .
Sevgilerle. .
Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla bir bebek nasip etsin size kendiniz yıpratmayın lütfen veren de Allah alan da mutlaka vardır bir sebebi bir önceki gebeliğimde ben de 8. haftanın içinde kaybettim bebeğimi sizi çok iyi anlıyorum sabırlar diliyorum
sevgiler..

inşallah canım benim. ne mutlu size bravo eşine de :) doktorda beyaz bir nokta görünür gibi kesenin içinde dedi ama embriyo dediğiniz öyle birşey mi
Evet evet nokta şeklinde :) tam 7+0 da git hem bebisi hem kalp atışıni duyarsin inşallah canım biz 7.haftada bebisi büyümüş şekliyle gördük yani küçük nokta baya büyümüştu :)

Kızlar bugün tsh sonucumu aldım 1.87 çıkmış doktor iyi dedi ama ilk gebelikte yüksek çıktığı için her ay test yapicaz dedi
Ebemiz çok tatlı bir bayan bu ay beyin gelişimi için özellikle 1-2 tane ceviz
Badem
Semizotu
Et
Yumurta
Peynir
Hurma 1 tane
Yani protein ağırlıklı beslen dedi sizlere de soylim dedim
Haydin afiyet olsun

Tv yi sırf bu yüzden izlemek istemiyorum dünde bana oldu aynısı özellikle yemek programları sinirimi bozuyo
Hepsini yemek istiyorum

Cnm bende dün senin gibi oldum bişi cnm istedi ama yerimde duramiyordum hemen gittik yedim rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…