- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.621
canım dün doktor kontrolündeyken sordum banyo olayını..göbeği düşmeden yıksama göbeğe su değmesin dedi..ıslak bir tülbentle sabunsuz olacak ama, silebilirsin dedi doktorDerileri dökülüyor bide popişi hep sil sil tahriş oldu bi su görsün istiyorum onun dışında mis dediğin gibi
İnşallah canım hayirlisiyla kavuşursun bebeginelBiz de o arandigi ani iple cekiyoruz tatlim yaa,gozumun onune getiriyorum taklidini yapiyorum esimezorluklari var ,insallah duzene biner her sey ama biz de kavussaydik bi..
Gözün aydın canımkizlar ben dogum yaptim normal dogum oldu 11.25 te kizim dunyaya geldi. Dualarinizla iki ikinmada cikti. Hepinize hayirli dogumlar dilerim
Evet canımLollapollosaa doğum oldu mu canım?
gözünaydın canım güle güle büyüt bebeğini ☺Evet canım
Sezeryan oldum epidural çok güzel geçti
Bebiş lerin altını bağlar ken göbeğini dışarda bırakıyor musunuz arkadaşlar. Bide eymentaa isimli arkadaş köşeden bahsetmiş sezeryendede kullanabiliyor muyuz.nasıl bişey bi adres veya resim eklermisincanım dün doktor kontrolündeyken sordum banyo olayını..göbeği düşmeden yıksama göbeğe su değmesin dedi..ıslak bir tülbentle sabunsuz olacak ama, silebilirsin dedi doktor
Benim göbeği duseli bir hafta oldu hala göbek kısmını katlayarak bezliyorum iyice toparlansin göbeği ondan sonra rahatça bezlerimBebiş lerin altını bağlar ken göbeğini dışarda bırakıyor musunuz arkadaşlar. Bide eymentaa isimli arkadaş köşeden bahsetmiş sezeryendede kullanabiliyor muyuz.nasıl bişey bi adres veya resim eklermisin
Bu sarılık benimde en korktuğum olay.Bebiş 2400 gr doğdu .5 gün sonra kontrole götürdüm. Çok korkuyordum Dr hem sarılığı na bakmak için kan almasına hemde bebeği benden alıp küvet koymasına.bu senaryoları n hiç biri başıma gelmedi.benim kilo kaybetmemis.iyi annesi bol bol emZir dedi Dr. 16 gün oldu hala bizde de var sarilik .özellikle 3 saatten fazla uyusun bariz sarariyor.1 aydan önce geçmez biliyorum ama her günde sarı görünce insan panik yapıyor. Sanırım geçmesi 2 ayı bulacakKızlar bebeğimin göz akı kenarlarında hala sarılık var. Cuma doktora gitcez ama içim bi kötü neden hala sarı dşye hiç eahat değilim böyle olan var mı?
Gübde 2-4 kaka yapıyoo ve çişi de normal bezi dolduruyor idararla.
Böyle göz akı hala sarı olan var mı bebeğim 1 aylık olcak.2 gün sonra.
Beni bir bilgilendirin.
Bi r de gece acıkınca uyabıyordu şimdi ben uyandrıyorum zorla ve 5 dk abca emip geri uyuyo cogu zaman.
Yusuflamaya basladım
Bende oyle dusunup Göbek bağını dışarda bırakarak bezledim.bizim 7 günde düştü .şu değdirenen lazimBenim göbeği duseli bir hafta oldu hala göbek kısmını katlayarak bezliyorum iyice toparlansin göbeği ondan sonra rahatça bezlerim
Bu sarılık benimde en korktuğum olay.Bebiş 2400 gr doğdu .5 gün sonra kontrole götürdüm. Çok korkuyordum Dr hem sarılığı na bakmak için kan almasına hemde bebeği benden alıp küvet koymasına.bu senaryoları n hiç biri başıma gelmedi.benim kilo kaybetmemis.iyi annesi bol bol emZir dedi Dr. 16 gün oldu hala bizde de var sarilik .özellikle 3 saatten fazla uyusun bariz sarariyor.1 aydan önce geçmez biliyorum ama her günde sarı görünce insan panik yapıyor. Sanırım geçmesi 2 ayı bulacak
Canım bol bol emzirsen . Kaç günlük bebegin . İlk haftalar benim de cok azdı. Git gide çoğalıyor görceksin fıskırcağı zamanlar olcak.Bebeğime mama verdim ondan sonra uyudu meğerse açlıktan sürekli meme istiyormuş ama ağladım bebegimi sadece anne sütüyle beslemek istiyordum inşallah bir daha vermek nasip olmaz....uffffffff canım çok sıkkın bu duruma......
Benimki de çok minik on süt hızlı geliyo hep boğazına kaçıyor öksürüyor.küçük doğdu ama emme direnci iyi maşallah .bi kısmını sağır makinayla yoksa göğsüm çok acıyor. Şu bir ayı gecirsekte toparlansa ve sarılığı geçse bebislerinAy canım ne güzel sana. Biz de fototerapi almadık. Gözlerinde var ama aralık annelerinde 2 ayı bulmus gözlerdekinin geçmesi . Doktorum da en son gözden gever dedi ama bastırınca vucudu da sabki şiş gb sarı gb. Endişelenip duruyorum.
Emince dünya benim oluyo ama heo bes dk falan emiyo.
Önsütü çekiyo gerisi yok.
24 günlük oldu bugün. ....aslında ben yettigini düşünüyorum çünkü beş altı kere kaka yapıyor. ....iki gündür sürekli emmek istiyor aranıyor. ..annem aç bu mama ver diye tutturdu....bir de Kakasi hep yeşil usutuyorsun diyo...dedim gök emdiği için olurmuş diyorum sen internete ne bakıyorsun diyor.....bir de beni annem daha çok strese sokuyor.....aç bu çocuk ne çok emiyor diye......Canım bol bol emzirsen . Kaç günlük bebegin . İlk haftalar benim de cok azdı. Git gide çoğalıyor görceksin fıskırcağı zamanlar olcak.
Ben boza da içiyorum bu arada. Rezene ve helva yıda tavsiye ederim.
Canim benimkine sadece kan uyusmazligindan kaynaklı hafif sarılık görünüyor ama geçer demişti ilk hafta kontrolünde doktor güzel de emiyor sadece anne sütü alıyor yani hala gözlerinin beyaz kısmı sarı gibi zaten sarı bi bebek teninden çok anlamıyorum ama benimkine hiç tehlikeli falan demedi çok rahatti doktor bugün 18 günlük oldu bu arada seninki de iyidir benceKızlar bebeğimin göz akı kenarlarında hala sarılık var. Cuma doktora gitcez ama içim bi kötü neden hala sarı dşye hiç eahat değilim böyle olan var mı?
Gübde 2-4 kaka yapıyoo ve çişi de normal bezi dolduruyor idararla.
Böyle göz akı hala sarı olan var mı bebeğim 1 aylık olcak.2 gün sonra.
Beni bir bilgilendirin.
Bi r de gece acıkınca uyabıyordu şimdi ben uyandrıyorum zorla ve 5 dk abca emip geri uyuyo cogu zaman.
Yusuflamaya basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?