- 29 Nisan 2015
- 124
- 244
- 23
- 30
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.641
Oyy güzellik masallh subhanaalh allah analı babalı büyütsünMerhaba herrkese kızlar
Kaç günfür yazamadım.mesajlsr da birikmiş.okuycam birazdan geriye dönük.
Biliyosunuz pazar sabahı için doktorumla randevulaşmıştık.suniye uygunsam deneyip olmadı sezeryana alıcaktı.cumartesi gecesi 2 de sancıyla uyandım gaz sandım önce tuvalete giribcr geçer gibi oldu.ama sabsha kadar devam etti.düzensizdi.13 6 7 gibi düzebsiz aralıklarla geldi.tsm hastaneye gidiyoduk nişanım geldi.planlı normal doğuma gidiyomuşuz gibi oldu.hastanede doktorum muayene etti.bebeğin başının çok yukarda olduğunu açılmanın hiç olmadığını söyledi.suni denerse yüzde on onbeş şansımızın olduğunu istersem deneyebileceğimizi söyledi.ama büyük ihtimal boşuna acı çekeceğimi söyledi.ben de kararı size bırakıyorum dedi.alalım o zaman dedi.kabul ettim.hemen ameliuata hazırlandım.epidural sezeryanla kızımı 7.30 da kucağıma aldım.6.30 da hastanedeydim.bi saat içinde herşey oldu bityi.ameliyatta hiç acı çekmedim.sonrasında da .epidural çok rahatmış gerçekten de.3540 gr 53 cm doğdu minnoşum.birbirimize bikaç saat içinde alıştık.ertesi sabah 9 da çıktık hastandden.çok güzel bi duyguymuş.sonra yine yazarım kızlsr.bakalım kimler doğum yaptı kimler bekliyo ben okuyamadıpım sayfaları okuyayım.
Ay hiç sorma ilk iki hafta annem kaldı yanımda ya allah razı olsun her seyimi o yaptı beni yatağa yatırıp kaldırmak da dahil ama usur bu çocuk soğuk mu burası diye diye strese soktu beni dereceye bakıyorum 25 gösteriyor ayyy donuyor bu çocuk diye kafasını örtüyor Anne ususun de bogulmasin diye açmaktan gina gelmişti bi de benim ikinci çocuğum bu ilinde 23 dereceden yukariyi görmedi ev hiç de hasta olmadı çocuk ve ilk günden itibaren kendim bakmistim bunda sezaryen olunca mecbur geldi tabi aynı senin gibi sütun yok deyip deyip hosaf getirmeleri de cabasi24 günlük oldu bugün. ....aslında ben yettigini düşünüyorum çünkü beş altı kere kaka yapıyor. ....iki gündür sürekli emmek istiyor aranıyor. ..annem aç bu mama ver diye tutturdu....bir de Kakasi hep yeşil usutuyorsun diyo...dedim gök emdiği için olurmuş diyorum sen internete ne bakıyorsun diyor.....bir de beni annem daha çok strese sokuyor.....aç bu çocuk ne çok emiyor diye......
Aynen canım ya....benim de ikinci bebek ....ilkinde evimiz 21_22 derece anca olurdu...benim kızım da hastalanmadi....bunda hiç yanmadigi zaman bile 23 derece oluyor en az....bir şey yiyip icmiyon ...biraz tatlı ye pekmez ye diye diye insanı stres yapıyor. ....Kakasi yeşil diye usutuyorsun diyor....ne çok emiyor bu çocuk diyor....diuo da diuo yani.....Ay hiç sorma ilk iki hafta annem kaldı yanımda ya allah razı olsun her seyimi o yaptı beni yatağa yatırıp kaldırmak da dahil ama usur bu çocuk soğuk mu burası diye diye strese soktu beni dereceye bakıyorum 25 gösteriyor ayyy donuyor bu çocuk diye kafasını örtüyor Anne ususun de bogulmasin diye açmaktan gina gelmişti bi de benim ikinci çocuğum bu ilinde 23 dereceden yukariyi görmedi ev hiç de hasta olmadı çocuk ve ilk günden itibaren kendim bakmistim bunda sezaryen olunca mecbur geldi tabi aynı senin gibi sütun yok deyip deyip hosaf getirmeleri de cabasi
Gözün aydın cnm, Allah analı babalı büyütsünEvet canım
Sezeryan oldum epidural çok güzel geçti
24 günlük oldu bugün. ....aslında ben yettigini düşünüyorum çünkü beş altı kere kaka yapıyor. ....iki gündür sürekli emmek istiyor aranıyor. ..annem aç bu mama ver diye tutturdu....bir de Kakasi hep yeşil usutuyorsun diyo...dedim gök emdiği için olurmuş diyorum sen internete ne bakıyorsun diyor.....bir de beni annem daha çok strese sokuyor.....aç bu çocuk ne çok emiyor diye......
Kızlar slm. Bugün kontrolüm vardı. Nst normal, sancı yok. Bebeğin kalp atışları iyi. Kordon kan akımı iyi. Hareketleri iyi. Bebeğimin başı aşağıda ama kanalda değil. Boynunun etrafında kordon var ama dolanık mı değil mi görülmüyor.
Doktorum yarın gelin sezaryenle alayım dedi..........
Yani ortada bebek için riskli bi durum yok. 39+2 yiz bugün. 40 ı tamamlamadan acil bi durum yokken neden sezaryen?
Çok cnm sıkıldı..
Başka bi doktora daha gittim sonra. O da dediki ortada acil bir durum yok. Bence bekleyin. Son anda bile inen bebekler var... Kordon dolanık gibi görünmüyor ama öyle bile olsa dolanık doğan bebekler var. Zaten riskliyse doğum anında sezaryene dönülür...
Kafam allak bullak...
TugbArda Z zmrnaz pitipitikare ve günü bana yakın olan arkadaşlar sizler ne durumdasınız?
medikalcilerden sezeryan korsesi deyip alablirsin.. bazı eczaneler de satıyor.. bana ebe tavsiye etti. göbeğini 40 gün sarmassan öyle kalr dediEymentaa korse demek istemistim
Biz 3nömöra beze geçtikkk kızlar
2kere 2numara aldik 80li maslllh benm oglis 15gunde bitanesi biterdigi icn... Yeni dogan hic almamistik zatn. Amma pahali kiz 3numara bilmym byle gdrse nasl bez yetstirck bnm kurbişime blmiyommmmm...
Biz 32 gunluk oldukk bugun 1aylik asimizi yaptrcz bir ikigune insllah haftayada kalca cikikligini gidicz insllh bi aksilik cikmadan bunuda atlatiriz
40mizada az kaldi kocis yol yapiyoo
4gundur annemdeyim ariyo ozledim sizi diyoo
Hangi marka beZ kullanıyosun canım? Numarası değiştikçe fiyatı mı artıyo ?
Bir de sen bi aylık kontrol e götürdün mü bebeğini ? Kalça çıkık lıgına nasıl bakıyor lar ?
Ay da kaç kilo almak gerekiyor muş ? Bişey dedi mi doktor ?
Hangi marka beZ kullanıyosun canım? Numarası değiştikçe fiyatı mı artıyo ?
Bir de sen bi aylık kontrol e götürdün mü bebeğini ? Kalça çıkık lıgına nasıl bakıyor lar ?
Ay da kaç kilo almak gerekiyor muş ? Bişey dedi mi doktor ?
Canim bence bekle biraz masallah bir problemin yok neden sezeryan olasin.. 41 den sonra suniyi deneyecek benim dr da en son ihtimal sezeryan.. Bende bugun gittim nst girdim 20 lerde cikti gecen gittigimde 60 lardaydi.. Simdi hafiften sancim var gibi akintim cogaldiKızlar slm. Bugün kontrolüm vardı. Nst normal, sancı yok. Bebeğin kalp atışları iyi. Kordon kan akımı iyi. Hareketleri iyi. Bebeğimin başı aşağıda ama kanalda değil. Boynunun etrafında kordon var ama dolanık mı değil mi görülmüyor.
Doktorum yarın gelin sezaryenle alayım dedi..........
Yani ortada bebek için riskli bi durum yok. 39+2 yiz bugün. 40 ı tamamlamadan acil bi durum yokken neden sezaryen?
Çok cnm sıkıldı..
Başka bi doktora daha gittim sonra. O da dediki ortada acil bir durum yok. Bence bekleyin. Son anda bile inen bebekler var... Kordon dolanık gibi görünmüyor ama öyle bile olsa dolanık doğan bebekler var. Zaten riskliyse doğum anında sezaryene dönülür...
Kafam allak bullak...
TugbArda Z zmrnaz pitipitikare ve günü bana yakın olan arkadaşlar sizler ne durumdasınız?
Benimde bugun baski yapiyor ne zormus yatinca geciyor ayaktayken kötüyüm bugun biraz gezdim ondan heraldeKarnimin kasilmasi ve bebisin yaptigi baski resmen belimi kirar gibi agritiyor
Canım pszar sabahı 7.30 da doğum ysğtımLolla dan haber var mi? kacirmis olabilirm..ins sag salim hayirlisiyla yapmistir dogumu..
Canım pszar sabahı 7.30 da doğum ysğtım
Epidural sezeryan oldu
Çok rahst bi doğum oldu
3540 gr 53 cm doğdu benimm minnoş çok tatlı bi bebek
Benimde bugun baski yapiyor ne zormus yatinca geciyor ayaktayken kötüyüm bugun biraz gezdim ondan heralde
Pazar sabahı 40+3 te epidural normal dpüum yaptım canım çok minnoş bi kızım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?