2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy güzellik masallh subhanaalh allah analı babalı büyütsün

Ay hiç sorma ilk iki hafta annem kaldı yanımda ya allah razı olsun her seyimi o yaptı beni yatağa yatırıp kaldırmak da dahil ama usur bu çocuk soğuk mu burası diye diye strese soktu beni dereceye bakıyorum 25 gösteriyor ayyy donuyor bu çocuk diye kafasını örtüyor Anne ususun de bogulmasin diye açmaktan gina gelmişti bi de benim ikinci çocuğum bu ilinde 23 dereceden yukariyi görmedi ev hiç de hasta olmadı çocuk ve ilk günden itibaren kendim bakmistim bunda sezaryen olunca mecbur geldi tabi aynı senin gibi sütun yok deyip deyip hosaf getirmeleri de cabasi

Aynen canım ya....benim de ikinci bebek ....ilkinde evimiz 21_22 derece anca olurdu...benim kızım da hastalanmadi....bunda hiç yanmadigi zaman bile 23 derece oluyor en az....bir şey yiyip icmiyon ...biraz tatlı ye pekmez ye diye diye insanı stres yapıyor. ....Kakasi yeşil diye usutuyorsun diyor....ne çok emiyor bu çocuk diyor....diuo da diuo yani.....

Bazı şeyleri büyüklere anlatmak çok zor ya....kendi annemle resmen cwbellesiyorum. ...Bazı şeyleri anlatmak için. ...sütüm de hep iyiydi hatta hala da iyi çoğu zaman bir tarafı emerken diğer taraf akıyor ona rağmen sütun az diyor.....

Biz 3nömöra beze geçtikkk kızlar
2kere 2numara aldik 80li maslllh benm oglis 15gunde bitanesi biterdigi icn... Yeni dogan hic almamistik zatn. Amma pahali kiz 3numara bilmym byle gdrse nasl bez yetstirck bnm kurbişime blmiyommmmm...
Biz 32 gunluk oldukk bugun 1aylik asimizi yaptrcz bir ikigune insllah haftayada kalca cikikligini gidicz insllh bi aksilik cikmadan bunuda atlatiriz

40mizada az kaldi kocis yol yapiyoo
4gundur annemdeyim ariyo ozledim sizi diyoo

Sorma canım bu cocuk ac diyen herkese ifrit oluyorum ama eskiler hep üşütüyprsun ondan yeşil deyip duruyo.

Nette de ya cok emmesi ya da sebze yemekten yazıyo.

Ben netteki ne inanıyorum ne yalan soyleyim.

Sürekli emmek istemesi gazdan da olabilir. Memeyle cebelleşiyo benimki kaka da yapıypsa doyuyodur canım .

Bebekler sürekli emmek ister ki.ben emzik kullanıyorum o yüzden . Toksa emziğe tercih ediyor benimki. Acsa saldırıyo memeye aranıyo .

Ama bazıları anne göğsünü emzik niyetine kullaniyo hem güvende hissediyor hem gaz sancısı unutuyo.

Kim bu cocuk ac galiba dese cinlerim tepeme cıkıyo. Herkesin annesi baska diyo benimki de mama verme sakın diyo.

Annesi sensin . Sen daha iyi hissedersin ac mı tok mu . Kaka varsa problem yok bence. Doktora anneni de götür kafası rahatlasın onunda

Kızlar slm. Bugün kontrolüm vardı. Nst normal, sancı yok. Bebeğin kalp atışları iyi. Kordon kan akımı iyi. Hareketleri iyi. Bebeğimin başı aşağıda ama kanalda değil. Boynunun etrafında kordon var ama dolanık mı değil mi görülmüyor.
Doktorum yarın gelin sezaryenle alayım dedi..........
Yani ortada bebek için riskli bi durum yok. 39+2 yiz bugün. 40 ı tamamlamadan acil bi durum yokken neden sezaryen?
Çok cnm sıkıldı..
Başka bi doktora daha gittim sonra. O da dediki ortada acil bir durum yok. Bence bekleyin. Son anda bile inen bebekler var... Kordon dolanık gibi görünmüyor ama öyle bile olsa dolanık doğan bebekler var. Zaten riskliyse doğum anında sezaryene dönülür...
Kafam allak bullak...
TugbArda Z zmrnaz pitipitikare ve günü bana yakın olan arkadaşlar sizler ne durumdasınız?

Her sey normalse niye hemen sezeryan olsun ki yarin..sonu ne olur belli olmaz ama en azindan gunun dolsa ona gore bekleyip gorsen..cidden zor kararlar oluyor bu durumlar..hem sen olursa normal istiosun o yuzden az daha durmak sorun olmaz herhalde insallah

Hangi marka beZ kullanıyosun canım? Numarası değiştikçe fiyatı mı artıyo ?

Bir de sen bi aylık kontrol e götürdün mü bebeğini ? Kalça çıkık lıgına nasıl bakıyor lar ?

Ay da kaç kilo almak gerekiyor muş ? Bişey dedi mi doktor ?

Molfix kullaniyrm canım.
2nmra 80li 20tlydi.
3nmra 80li 30 TL. Popisimn totosu pişik oluyo megersm küçük geliyoms artk sağlık ocağına daha gitmedgm icn kilosunu bilmiyorum 3nmra 4-9kg bu arada.

Canm daha kalca cikikligi icn gitmedk haftaya yada bu cuma gidicz sanrsm gidersm yazarim

Canim bence bekle biraz masallah bir problemin yok neden sezeryan olasin.. 41 den sonra suniyi deneyecek benim dr da en son ihtimal sezeryan.. Bende bugun gittim nst girdim 20 lerde cikti gecen gittigimde 60 lardaydi.. Simdi hafiften sancim var gibi akintim cogaldi

Canım pszar sabahı 7.30 da doğum ysğtım
Epidural sezeryan oldu
Çok rahst bi doğum oldu
3540 gr 53 cm doğdu benimm minnoş çok tatlı bi bebek

Tatlm masallah cok tatli zaten) rahatsan binsukur,ins geriai de boyle rahat gecer merak ettk hepimiz seni tabi ki artik siradayiz biz de.

Benimde bugun baski yapiyor ne zormus yatinca geciyor ayaktayken kötüyüm bugun biraz gezdim ondan heralde

Gezince fenalasiyor cunku tum agirlik asagida :/ bnm karnim olcumlerde baya asagida cikti bakalim persembe yine gidicem bi degisiklik var mi..zor oliyor yatmak gerekior ama yatinca da baski yapiyo firlama.. Masaj guzel gidiyo da bnmki biraz yapio yoruluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…