- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.661
Molfix kullaniyrm canım.
2nmra 80li 20tlydi.
3nmra 80li 30 TL. Popisimn totosu pişik oluyo megersm küçük geliyoms artk sağlık ocağına daha gitmedgm icn kilosunu bilmiyorum 3nmra 4-9kg bu arada.
Canm daha kalca cikikligi icn gitmedk haftaya yada bu cuma gidicz sanrsm gidersm yazarim
Doktorum şu ana kadar inmeliydi demekki inmesini engelleyen bir şeyler var. Bu yüzden riske atmayalım diyor. Yani ihtimallere dayanarak sadece. İstersen suni sancı da veririm ama %95 inmez, acı çekecek sensin sen bilirsin diyor...Canim bence bekle biraz masallah bir problemin yok neden sezeryan olasin.. 41 den sonra suniyi deneyecek benim dr da en son ihtimal sezeryan.. Bende bugun gittim nst girdim 20 lerde cikti gecen gittigimde 60 lardaydi.. Simdi hafiften sancim var gibi akintim cogaldi
Ayaklarini sirtini sicak tut canim bide suyunu ilik ic rezeneli kimyonlu cay ic ben oyle yapiyorum allah yardimcimiz olsunAh ah kızlar doğsun diye gün sayıyodum şükür sağlıcakla oldu ama annelik ne zormuş o ağlıyo ben aglıyorum niye aglıyo bilemiyorum gaz olmasın dıye ne yiyeceğimi sasırdım.. Evde tekim kimse yok onla ilgilenmekten yemek yapıp yiyemiyorum bile.. Kocam saolsun cok yardımcı oluyo ama mecbur işe gidiyo ay dua edin bu günler cabucak gecsin tüm annişler siZlere sabır ve kolaylıklar diliyorum
Kızlar ben de bugün kendimi gördüm çamaşır utu yemekleri k evi toparladim yorulmusum uzaninca anladım her an doğum olacak diye evi temizle kendini temizle çok zormus vallaBenimde bugun baski yapiyor ne zormus yatinca geciyor ayaktayken kötüyüm bugun biraz gezdim ondan heralde
Canım bence 40 i bekle daha günün var niye sezeryan olacaksın bebeğin durumu gayet iyi anlattığına gore ben de yarin çatıya baktiracam bakalım açılma var mi bebek doğum kanalında mi hayırlısı artik ben bebek iyi durumdaysa bekleme taraftarayim çünkü ben de 39+3 deyim hayırlısı artikDoktorum şu ana kadar inmeliydi demekki inmesini engelleyen bir şeyler var. Bu yüzden riske atmayalım diyor. Yani ihtimallere dayanarak sadece. İstersen suni sancı da veririm ama %95 inmez, acı çekecek sensin sen bilirsin diyor...
Seninki girdi mi kanala?
Belki cidden inmeyecek, sezaryen olacak ama neden şimdi daha gününü doldurmadan alma planı yapıyor anlamış değilim. Önceleri pek sezaryen yanlısı gibi de durmuyordu ama bilemiyorum...
gozunaydin allah anali babalı büyütsünEvet canım
Sezeryan oldum epidural çok güzel geçti
benim kizim 3600 dogdu normal dogumda yani normale engel degil, baska bir sorun yoksa normali tavsiye ederim.nesli_ankara06 csyrc bebeğin durumunda anormal bir şey yok. Başı da aşağıda ama kanala girmedi. Şimdiye kadar girmeliydi diyip duruyor doktor. Boynunun önünde kordon görünüyor, onu söylüyor belki dolanıktır diye. Başka bi sebep yok. Çatı muayenesi yapmıştı geçen hafta normal demişti. Bebek de ortalama 3 buçuk. 3,600 civarı doğar diyor. Yani doğmayacak kdr kilolu değil.
Biz bu kadar erken mi diyince de biraz suratı asıldı biz ikna olmuyoruz diye..
Sizler de ankarada mısınız? Hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Kilo, çatı, bebek hareketleri, kan akımı, suyu her şeyi normal. Başı da aşağıda ama kanala girmedi henüz. Boynunun yakınında kordon görünüyor. Doktorun bana söylediği şey eğer kordon dolanıksa sancın gelince bebeğe sıkıntı çıkarabilir. Zaten kanala da hala girmedi. Bu yüzden alalım yarın ya da perşembe diyor. Yani ihtimallere dayanarak alalım diyor yoksa ortada acil bi sıkıntı yok..benim kizim 3600 dogdu normal dogumda yani normale engel degil, baska bir sorun yoksa normali tavsiye ederim.
Canım bence 40 i bekle çünkü bebeğin gayet iyi kilo olarak da iyi canım normal yapabilirsin doktorların isine geliyor sezeryan hemen al hakkında hayırlısı canım ben ankaradayim doktorun ozel muayenesi var memorialda yapacam doğumu doktorum girecek inşallah doktor bir sıkıntı olmazsa 41 e kadar bekleriz diyor kısmet Rabbim bilir inşallah sağlıkla kucagimiza alırıznesli_ankara06 csyrc bebeğin durumunda anormal bir şey yok. Başı da aşağıda ama kanala girmedi. Şimdiye kadar girmeliydi diyip duruyor doktor. Boynunun önünde kordon görünüyor, onu söylüyor belki dolanıktır diye. Başka bi sebep yok. Çatı muayenesi yapmıştı geçen hafta normal demişti. Bebek de ortalama 3 buçuk. 3,600 civarı doğar diyor. Yani doğmayacak kdr kilolu değil.
Ben 1 ocakta normal dogum yaptim kizim 3730gr dogdu cok sukur iyiyim sadece 1 hafta alttaki disim agridi ama kizimi rahat rahat emzirdim yattim kalktim kendinde o gucu goruyorsan ve dr da uygun bukuyorsa en iyisi normalnesli_ankara06 csyrc bebeğin durumunda anormal bir şey yok. Başı da aşağıda ama kanala girmedi. Şimdiye kadar girmeliydi diyip duruyor doktor. Boynunun önünde kordon görünüyor, onu söylüyor belki dolanıktır diye. Başka bi sebep yok. Çatı muayenesi yapmıştı geçen hafta normal demişti. Bebek de ortalama 3 buçuk. 3,600 civarı doğar diyor. Yani doğmayacak kdr kilolu değil.
Normal doğum için illa kanala girmiş mi olması gerekiyor. Benimki de kanala girmemiş hala. Ama doktor bekleyelim diyor. 42. Haftaya kadar beklenebilir diyor. Bende çok kararsızım.Kızlar slm. Bugün kontrolüm vardı. Nst normal, sancı yok. Bebeğin kalp atışları iyi. Kordon kan akımı iyi. Hareketleri iyi. Bebeğimin başı aşağıda ama kanalda değil. Boynunun etrafında kordon var ama dolanık mı değil mi görülmüyor.
Doktorum yarın gelin sezaryenle alayım dedi..........
Yani ortada bebek için riskli bi durum yok. 39+2 yiz bugün. 40 ı tamamlamadan acil bi durum yokken neden sezaryen?
Çok cnm sıkıldı..
Başka bi doktora daha gittim sonra. O da dediki ortada acil bir durum yok. Bence bekleyin. Son anda bile inen bebekler var... Kordon dolanık gibi görünmüyor ama öyle bile olsa dolanık doğan bebekler var. Zaten riskliyse doğum anında sezaryene dönülür...
Kafam allak bullak...
@TugbArda @zmrnaz @pitipitikare ve günü bana yakın olan arkadaşlar sizler ne durumdasınız?
Canım bence 40 i bekle daha günün var niye sezeryan olacaksın bebeğin durumu gayet iyi anlattığına gore ben de yarin çatıya baktiracam bakalım açılma var mi bebek doğum kanalında mi hayırlısı artik ben bebek iyi durumdaysa bekleme taraftarayim çünkü ben de 39+3 deyim hayırlısı artik
Ozel hastaneye gidiyorsunz sanirimnesli_ankara06 csyrc bebeğin durumunda anormal bir şey yok. Başı da aşağıda ama kanala girmedi. Şimdiye kadar girmeliydi diyip duruyor doktor. Boynunun önünde kordon görünüyor, onu söylüyor belki dolanıktır diye. Başka bi sebep yok. Çatı muayenesi yapmıştı geçen hafta normal demişti. Bebek de ortalama 3 buçuk. 3,600 civarı doğar diyor. Yani doğmayacak kdr kilolu değil.
O deri dökülmesi bizim kızda da var. K.valide büyüyo diye öyle dedi. Büyüsün büyüsün :))Derileri dökülüyor bide popişi hep sil sil tahriş oldu bi su görsün istiyorum onun dışında mis dediğin gibi
Bebek bıraktıktan sonra sağıyomusun canım? Bizimki de öyle, geri kalan sütü sağıp ver demişti doktor. Yada ilk emmeden sonra 1-2 kez tekrar aynı göğsünü emzir ki yağlı sütü de alsın demişti. Tabi o arada yine diğerini sağıp dolaba atabilirsinAy canım ne güzel sana. Biz de fototerapi almadık. Gözlerinde var ama aralık annelerinde 2 ayı bulmus gözlerdekinin geçmesi . Doktorum da en son gözden gever dedi ama bastırınca vucudu da sabki şiş gb sarı gb. Endişelenip duruyorum.
Emince dünya benim oluyo ama heo bes dk falan emiyo.
Önsütü çekiyo gerisi yok.
Aynen canım ya....benim de ikinci bebek ....ilkinde evimiz 21_22 derece anca olurdu...benim kızım da hastalanmadi....bunda hiç yanmadigi zaman bile 23 derece oluyor en az....bir şey yiyip icmiyon ...biraz tatlı ye pekmez ye diye diye insanı stres yapıyor. ....Kakasi yeşil diye usutuyorsun diyor....ne çok emiyor bu çocuk diyor....diuo da diuo yani.....
Maşallah :) hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin :)Pazar sabahı 40+3 te epidural normal dpüum yaptım canım çok minnoş bi kızım oldu
Çok rahat geçti ameliyat ve sonrası
nesli_ankara06 csyrc bebeğin durumunda anormal bir şey yok. Başı da aşağıda ama kanala girmedi. Şimdiye kadar girmeliydi diyip duruyor doktor. Boynunun önünde kordon görünüyor, onu söylüyor belki dolanıktır diye. Başka bi sebep yok. Çatı muayenesi yapmıştı geçen hafta normal demişti. Bebek de ortalama 3 buçuk. 3,600 civarı doğar diyor. Yani doğmayacak kdr kilolu değil.
boyum 176 kolay doğurursun diyenler var ayhhh oluruna bırakcam artık çok stres olmaya başladım.
canım bazı doktorlar kanala son anda bile girebileceğini söylüyor. benimki şimdiye kadar girmeliydi diyip duruyor..Normal doğum için illa kanala girmiş mi olması gerekiyor. Benimki de kanala girmemiş hala. Ama doktor bekleyelim diyor. 42. Haftaya kadar beklenebilir diyor. Bende çok kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?