2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bu cuma gitcem inş . O zaman ben yazarım size .

Doktorum şu ana kadar inmeliydi demekki inmesini engelleyen bir şeyler var. Bu yüzden riske atmayalım diyor. Yani ihtimallere dayanarak sadece. İstersen suni sancı da veririm ama %95 inmez, acı çekecek sensin sen bilirsin diyor...
Seninki girdi mi kanala?
Belki cidden inmeyecek, sezaryen olacak ama neden şimdi daha gününü doldurmadan alma planı yapıyor anlamış değilim. Önceleri pek sezaryen yanlısı gibi de durmuyordu ama bilemiyorum...

Ayaklarini sirtini sicak tut canim bide suyunu ilik ic rezeneli kimyonlu cay ic ben oyle yapiyorum allah yardimcimiz olsun

Benimde bugun baski yapiyor ne zormus yatinca geciyor ayaktayken kötüyüm bugun biraz gezdim ondan heralde
Kızlar ben de bugün kendimi gördüm çamaşır utu yemekleri k evi toparladim yorulmusum uzaninca anladım her an doğum olacak diye evi temizle kendini temizle çok zormus valla gelsin artik bebislerimiz sağlıkla

Canım bence 40 i bekle daha günün var niye sezeryan olacaksın bebeğin durumu gayet iyi anlattığına gore ben de yarin çatıya baktiracam bakalım açılma var mi bebek doğum kanalında mi hayırlısı artik ben bebek iyi durumdaysa bekleme taraftarayim çünkü ben de 39+3 deyim hayırlısı artik

nesli_ankara06 csyrc bebeğin durumunda anormal bir şey yok. Başı da aşağıda ama kanala girmedi. Şimdiye kadar girmeliydi diyip duruyor doktor. Boynunun önünde kordon görünüyor, onu söylüyor belki dolanıktır diye. Başka bi sebep yok. Çatı muayenesi yapmıştı geçen hafta normal demişti. Bebek de ortalama 3 buçuk. 3,600 civarı doğar diyor. Yani doğmayacak kdr kilolu değil.
Biz bu kadar erken mi diyince de biraz suratı asıldı biz ikna olmuyoruz diye..
Sizler de ankarada mısınız? Hangi hastaneye gidiyorsunuz?

benim kizim 3600 dogdu normal dogumda yani normale engel degil, baska bir sorun yoksa normali tavsiye ederim.

benim kizim 3600 dogdu normal dogumda yani normale engel degil, baska bir sorun yoksa normali tavsiye ederim.
Kilo, çatı, bebek hareketleri, kan akımı, suyu her şeyi normal. Başı da aşağıda ama kanala girmedi henüz. Boynunun yakınında kordon görünüyor. Doktorun bana söylediği şey eğer kordon dolanıksa sancın gelince bebeğe sıkıntı çıkarabilir. Zaten kanala da hala girmedi. Bu yüzden alalım yarın ya da perşembe diyor. Yani ihtimallere dayanarak alalım diyor yoksa ortada acil bi sıkıntı yok..

Canım bence 40 i bekle çünkü bebeğin gayet iyi kilo olarak da iyi canım normal yapabilirsin doktorların isine geliyor sezeryan hemen al hakkında hayırlısı canım ben ankaradayim doktorun ozel muayenesi var memorialda yapacam doğumu doktorum girecek inşallah doktor bir sıkıntı olmazsa 41 e kadar bekleriz diyor kısmet Rabbim bilir inşallah sağlıkla kucagimiza alırız

Ben 1 ocakta normal dogum yaptim kizim 3730gr dogdu cok sukur iyiyim sadece 1 hafta alttaki disim agridi ama kizimi rahat rahat emzirdim yattim kalktim kendinde o gucu goruyorsan ve dr da uygun bukuyorsa en iyisi normal

Normal doğum için illa kanala girmiş mi olması gerekiyor. Benimki de kanala girmemiş hala. Ama doktor bekleyelim diyor. 42. Haftaya kadar beklenebilir diyor. Bende çok kararsızım.

Ozel hastaneye gidiyorsunz sanirim

Bebek bıraktıktan sonra sağıyomusun canım? Bizimki de öyle, geri kalan sütü sağıp ver demişti doktor. Yada ilk emmeden sonra 1-2 kez tekrar aynı göğsünü emzir ki yağlı sütü de alsın demişti. Tabi o arada yine diğerini sağıp dolaba atabilirsin

bu anneler hep mi aynı yaa gelinine de yaparsa tersler, inşallah yapıp da boğmaz kızı diye düşünmeye başladım şimdiden
Gitti yanımdan ama günde 4-5 kez arayıp msj atıp üşütme,uyuyakalma öyle yapma böyle yapma.. Allahımmm sanki bnim bu çocuğa garezim varmış gibi davranıyo

Cok sukur her seyi iyi bebegin..kanala inmeyince suni ile bile inmeyen oluyormus ama en azindan gununu doldurmasini bekleyebilirsiniz,hani belki sancin gelir bbek sanciyla kanala iner hic belli olmaz kismet.sonu sezeryan da olsa sukur ki sagligi yerinde olacak insallah oyuzden her seyin hayirlisi olsn. Ben hollandadaym cnm.ha bu arada bnmki 2.5aydir kanalda ve sancim da cok,buna ragmen nasip kismet diyoruz bekliyoruz bakalm,su zmn oldu hala ayni yerinde koftem

Normal doğum için illa kanala girmiş mi olması gerekiyor. Benimki de kanala girmemiş hala. Ama doktor bekleyelim diyor. 42. Haftaya kadar beklenebilir diyor. Bende çok kararsızım.
canım bazı doktorlar kanala son anda bile girebileceğini söylüyor. benimki şimdiye kadar girmeliydi diyip duruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…