- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.701
Benim ablam da doktor bizim de bacak arası kızarmıştı. ıslak kalmış sanırım Hametan sürün dedi. Bize cok iyi geldi hemen iyileşti. Tavsiye ederim. Pişik önleyici olarak da sudokrem kullanıyorum o da güzelya kızımın pişiği üç gündür geçmiyo naptıysam kısa sürede değiştryrm altını kuru dursun diye zeytnyağı sürdüm kendi pişik kremi mustelayı sürdüm yok iyileşmedi ya napsam anneler akıl verin
bepanten bildiğimiz krem olanı dimi evde vardı da ondan süreyim bakayım iyi gelck miBepanthen iyi geldi benimkine
Ben malesef mama veriyorum henüz toparlanamadigim için süt de az geliyor doymadigi çok belli.kakasini da 2 3 gunde bir yapıyor o yüzden mama vermeye mecburumSorma canım bu cocuk ac diyen herkese ifrit oluyorum ama eskiler hep üşütüyprsun ondan yeşil deyip duruyo.
Nette de ya cok emmesi ya da sebze yemekten yazıyo.
Ben netteki ne inanıyorum ne yalan soyleyim.
Sürekli emmek istemesi gazdan da olabilir. Memeyle cebelleşiyo benimki kaka da yapıypsa doyuyodur canım .
Bebekler sürekli emmek ister ki.ben emzik kullanıyorum o yüzden . Toksa emziğe tercih ediyor benimki. Acsa saldırıyo memeye aranıyo .
Ama bazıları anne göğsünü emzik niyetine kullaniyo hem güvende hissediyor hem gaz sancısı unutuyo.
Kim bu cocuk ac galiba dese cinlerim tepeme cıkıyo. Herkesin annesi baska diyo benimki de mama verme sakın diyo.
Annesi sensin . Sen daha iyi hissedersin ac mı tok mu . Kaka varsa problem yok bence. Doktora anneni de götür kafası rahatlasın onunda
şubat anasımı olcen ne en sona kaldın cisrik
Kizlar biraz gecikmeli haber veriyorum kusura bakmayin, sezaryan bana agir geldi cok anca toparlandim.
Dun sabah 9 da ogluma kavustum, sukurler olsun. Ilk aglama sesinin ve evlat sevgisinin tarifi yokmus gercekten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bekleyen hamislerimizde saglikla kavussun yavrularina
Allahim tum yavrulari annelerine bagislasin, ne buyuk mucize, insan inanamiyor, sukurler olsun...
Ya Surrender bi akıl ver şu sağma isinde, dün akşam üstü hadi bi sağayim dedim 10 cc bile gelmedi... 15 dk elektrikli lansilosh makinayla Sağdım, diğer gogsumu zaten emip uyumustu... sabah kalkınca güzel doluyor memelerim ama o zmn da emmek istiyor...pompan var mı? varsa sagıp ver
benımkı gecelerı böyleydı bende bıberonla verıyorum karnı doysun dıye. meme de uyuyor ve oyalanıyor o yuzden doymuyor tam
sonrası kıyamet işte..
Emzirirken aldılar topuk kanını hissetmedi bile bizimki.. tavsiye ederim herkese....Dün oğluşu doktor muayenesine götürdük.. çok şükür sıkıntımız yokmuş.. sarılık çıkmadı.. kan grubunu da babasından almıştopuğundan 2 kere kan aldılar çok ağladı o ağladı ben ağladım ana yürği işte anasının guzusu kilo almaya başlamış sütün yarıyor dedi ebe .. bu arada ameliyat korsesi aldım takıyorum.. tavsiye ederim
Ben 2 gündür gece 12 gibi 30 cc mama veriyorum, sütüm doyurmuyor, emmiyor ama asla uyumuyor, annem aç bu çocuk dedi, mamaya verdik sustu ve uyudu gerçekten. ... gece sutumu artırmak için ne yapabilirim bilmiyorum....Bebeğime mama verdim ondan sonra uyudu meğerse açlıktan sürekli meme istiyormuş ama ağladım bebegimi sadece anne sütüyle beslemek istiyordum inşallah bir daha vermek nasip olmaz....uffffffff canım çok sıkkın bu duruma......
ya kızımın pişiği üç gündür geçmiyo naptıysam kısa sürede değiştryrm altını kuru dursun diye zeytnyağı sürdüm kendi pişik kremi mustelayı sürdüm yok iyileşmedi ya napsam anneler akıl verin
Gunaydin canim basinin asagi inmesi gerekmiyor ki dogum pozisyonunu alsin ters olmasin yeterli. Benimde inmedi hastanedeyim dualarinizi esirgemeyin.. 3 cm acikligim ve duzenli sancilarim basladi@nesli_ankara06csyrc bebeğin durumunda anormal bir şey yok. Başı da aşağıda ama kanala girmedi. Şimdiye kadar girmeliydi diyip duruyor doktor. Boynunun önünde kordon görünüyor, onu söylüyor belki dolanıktır diye. Başka bi sebep yok. Çatı muayenesi yapmıştı geçen hafta normal demişti. Bebek de ortalama 3 buçuk. 3,600 civarı doğar diyor. Yani doğmayacak kdr kilolu değil.
Biz bu kadar erken mi diyince de biraz suratı asıldı biz ikna olmuyoruz diye..
Sizler de ankarada mısınız? Hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Kizlar biraz gecikmeli haber veriyorum kusura bakmayin, sezaryan bana agir geldi cok anca toparlandim.
Dun sabah 9 da ogluma kavustum, sukurler olsun. Ilk aglama sesinin ve evlat sevgisinin tarifi yokmus gercekten. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bekleyen hamislerimizde saglikla kavussun yavrularina
Allahim tum yavrulari annelerine bagislasin, ne buyuk mucize, insan inanamiyor, sukurler olsun...
Evet canım.bepanten bildiğimiz krem olanı dimi evde vardı da ondan süreyim bakayım iyi gelck mi
Canım etkisi var mı bilmem ben evlendim 3 4 ay her haftasonu yolculuk yaptım hamile kalamıyodum yollardan dolayı tutmuyo diyodu eşim. Ne alaka dedim ama Bir ay hic bir yere gitmedim belki olur diye. Etkisi oldu mu kesin bilemem ama o sekilde denk geldi o ay.Merhabalar tecrübeli olduğunuz için sizlere bir sorum olacak. ben klomen tedavisi görüyorum. bat tahmini ya haftaya pazartesi ya da haftaya persembe.klomenden dolayi iki kere yumurtladim da... cumartesi 11 saatlik bir araba yolculuğuna çıkacağım 3 gün sonra tekrar 6 saatlik bir yolculuk 5 gun sonrada 9 saatlik yolculukla dönüş olcak. sizce hamileysem bu yolculuklar bebeğin tutunmasini engeller mi???
daha önce de 1 kez kimyasal gebelik geçirdim biraz evham yaptim. ama önemli bir seyahat iptal etmem de zor
cumartesi gitmeden kan testi yaptiricam öncesinde yaptirsam çıkmayabilir.
Ben de arada mama veriyodum doysa bile agliyodu mamayla anca susturuyodum.Kızlar bizimki sabahları uyuyor her 1-2 saatte bir kalkıp emiyor , ama gece 8-9 dan sonra memede uyuyor, memeden çek hemen kalkıyor, zaten gece sütüm azaliyor, artırmak için ne yapabilirim...
Dış ağrısı için antibiyotik kullanıyorum, kayinvaldem kullanmasaydin dedi, ben ölüyorum 2 gündür dış ağrısından dediği şeye bak, sanki keyfimizden kullanıyoruz. ..Mama veriyorum gece bir kere 30 cc vermeseydin keşke diyor delleniyorum... zaten gelip bişi yaptığı yok, iyiki yanımda annem ve babam var diyorum, her şeyimë kosuyorlar sagolsunlar...
Baglarken pipisini düzelt yukarı kalkiyo bezlerken.Bir de bizim oğlan arada bir sağ üst tarafına çiş yapıyor, annemle hala çözemedik hangi ara yapıyor diye, bez mi büyük desem kaçırma değil, o kadar dikkat ediyoruz hangi ara denk getirip yapıyor şaşıyorum
oBen de arada mama veriyodum doysa bile agliyodu mamayla anca susturuyodum.
Dun dilinde pamukcuk vardi hic tutmadi memeyi bütün gün sagdim. Aksam kaynanam bize geldi nasi dua ediyom Allahim ne olur memeyi tutsun beni şu karınin diline düşürme diye. Ve cok şükür akşamdan beri memededün bi ara korktum artik hic meme tutmazsa ya diye. Tutsun da varsin memede uyusun.
Bende aldım dün. Henüz gelmedi.bi arkadaşıma göğüs pedini önerme mis Dr.Gögüs kalkanı kullanan kızlar ya kaç dakıka kullanıyorsunuz , ben böyle tamamen göğüse oturan bişi bekliyordum , sütyen olmasa düşecek resmen... Dün gece kullanayım dedim hafif acıttı gibi ya da ben alışamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?