2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ablam da doktor bizim de bacak arası kızarmıştı. ıslak kalmış sanırım Hametan sürün dedi. Bize cok iyi geldi hemen iyileşti. Tavsiye ederim. Pişik önleyici olarak da sudokrem kullanıyorum o da güzel

Ben malesef mama veriyorum henüz toparlanamadigim için süt de az geliyor doymadigi çok belli.kakasini da 2 3 gunde bir yapıyor o yüzden mama vermeye mecburum

Gozun aydin Allah anali babali,saglikli hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin :) insallah cok surmez daha iyi olursun,bebis de cok zorlamaz seni..bakalim kucuk yaramaz annesine neler yasatacak bekliyoruz

pompan var mı? varsa sagıp ver
benımkı gecelerı böyleydı bende bıberonla verıyorum karnı doysun dıye. meme de uyuyor ve oyalanıyor o yuzden doymuyor tam
sonrası kıyamet işte..
Ya Surrender bi akıl ver şu sağma isinde, dün akşam üstü hadi bi sağayim dedim 10 cc bile gelmedi... 15 dk elektrikli lansilosh makinayla Sağdım, diğer gogsumu zaten emip uyumustu... sabah kalkınca güzel doluyor memelerim ama o zmn da emmek istiyor...

Emzirirken aldılar topuk kanını hissetmedi bile bizimki.. tavsiye ederim herkese....

Ben 2 gündür gece 12 gibi 30 cc mama veriyorum, sütüm doyurmuyor, emmiyor ama asla uyumuyor, annem aç bu çocuk dedi, mamaya verdik sustu ve uyudu gerçekten. ... gece sutumu artırmak için ne yapabilirim bilmiyorum....

Kantaron yağı, hakikisinden olucak ama, hem pişik hem de göğüs ucu yaralarına birebir...

Kızlar bizimki sabahları uyuyor her 1-2 saatte bir kalkıp emiyor , ama gece 8-9 dan sonra memede uyuyor, memeden çek hemen kalkıyor, zaten gece sütüm azaliyor, artırmak için ne yapabilirim...

Dış ağrısı için antibiyotik kullanıyorum, kayinvaldem kullanmasaydin dedi, ben ölüyorum 2 gündür dış ağrısından dediği şeye bak, sanki keyfimizden kullanıyoruz. ..Mama veriyorum gece bir kere 30 cc vermeseydin keşke diyor delleniyorum... zaten gelip bişi yaptığı yok, iyiki yanımda annem ve babam var diyorum, her şeyimë kosuyorlar sagolsunlar...

Gunaydin canim basinin asagi inmesi gerekmiyor ki dogum pozisyonunu alsin ters olmasin yeterli. Benimde inmedi hastanedeyim dualarinizi esirgemeyin.. 3 cm acikligim ve duzenli sancilarim basladi

Allahhhhh bebeiiişşşgelmiş. Hoş gelmiş....Allah sağlık sıhat versin kuzuna harikaaaa harikaaa dimi annesi...limon kayısı kompostosu iç ...beline poponuda kavratarak şallarını sar dola ,yoksa iki büklüm yürüsün ..bi süre izin ver seni yatırıp kaldırsınlar..bana da ağır geldi..bünyem pek zatıf bir haftaya korse al ve tak aşagı kadar çek canım süper mini gibi ..bol osurmaya çalış

Merhabalar tecrübeli olduğunuz için sizlere bir sorum olacak. ben klomen tedavisi görüyorum. bat tahmini ya haftaya pazartesi ya da haftaya persembe.klomenden dolayi iki kere yumurtladim da... cumartesi 11 saatlik bir araba yolculuğuna çıkacağım 3 gün sonra tekrar 6 saatlik bir yolculuk 5 gun sonrada 9 saatlik yolculukla dönüş olcak. sizce hamileysem bu yolculuklar bebeğin tutunmasini engeller mi???

daha önce de 1 kez kimyasal gebelik geçirdim biraz evham yaptim. ama önemli bir seyahat iptal etmem de zor

cumartesi gitmeden kan testi yaptiricam öncesinde yaptirsam çıkmayabilir.

Canım etkisi var mı bilmem ben evlendim 3 4 ay her haftasonu yolculuk yaptım hamile kalamıyodum yollardan dolayı tutmuyo diyodu eşim. Ne alaka dedim ama Bir ay hic bir yere gitmedim belki olur diye. Etkisi oldu mu kesin bilemem ama o sekilde denk geldi o ay.
Yola çıkmadan kan testi yap yine de.

Gögüs kalkanı kullanan kızlar ya kaç dakıka kullanıyorsunuz , ben böyle tamamen göğüse oturan bişi bekliyordum , sütyen olmasa düşecek resmen... Dün gece kullanayım dedim hafif acıttı gibi ya da ben alışamadım

Bir de bizim oğlan arada bir sağ üst tarafına çiş yapıyor, annemle hala çözemedik hangi ara yapıyor diye, bez mi büyük desem kaçırma değil, o kadar dikkat ediyoruz hangi ara denk getirip yapıyor şaşıyorum

Ben de arada mama veriyodum doysa bile agliyodu mamayla anca susturuyodum.
Dun dilinde pamukcuk vardi hic tutmadi memeyi bütün gün sagdim. Aksam kaynanam bize geldi nasi dua ediyom Allahim ne olur memeyi tutsun beni şu karınin diline düşürme diye. Ve cok şükür akşamdan beri memede dün bi ara korktum artik hic meme tutmazsa ya diye. Tutsun da varsin memede uyusun.

o

Pamukcuk olmaması için bebişin ağzını sık sık karbonatlı su ile temizlememi söyledi doktorumuz. Deneyin mutlaka ben sürekli temizlemeye Çalışıyorum.

Bende aldım dün. Henüz gelmedi.bi arkadaşıma göğüs pedini önerme mis Dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…