2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben malesef mama veriyorum henüz toparlanamadigim için süt de az geliyor doymadigi çok belli.kakasini da 2 3 gunde bir yapıyor o yüzden mama vermeye mecburum

İlk emzir hep sonra mama ver cnm etmedikçe süt azalır.çişini yapıyosa da doyuyor demek. Gün aşırı çiş yapması bile normalmiş baslarda .

Ama sana tavsiyem uyusun kalksın emzir sürekli emzir her istediğinde iki saati gecirmeden ben saat bası bile emzirdim sütüm gelsin diye.

Yat kalk emzir. Sana yemek yağcak yardım etcek biri varsa tek işin bebekle uyumak bebeği emzirmek olsun.

1 günbile boyle devam etsen hemen farkedeceksin arttığını

Ben de dün ögrendim onu gec kaldık. Damla kullanıyoz şimdi. Onu da deneyim gecmezse.
Kızlar emzirmeden göğsünü zü karbonat lı suya batırdıgınız temiz bezle silin.

Mucize gb karbonat pamukcuk için.

Emzik emiyo sa emziğide karbonat lı suya banıp verip.

Ağzını temizlerken sadece bir tarafa dogtu silin ve cok dikkatlı olun diger taraflara sıçrama ması için.

Evet çok belli oluyor değil mi?
Bende belli bi haftaya kadar gittim tavirlar hep ayniydi bildigim icin sordum..sonra beni gercekten gerek olmadikca sezeryana almasinlar diye devlet hastanesine basladim.mesela benim beklenen dohum tarihim gecti ama iki gunde bir kontrol ederek bi hafta daha bekletiyolar

Ya ben hiç mama vermedim.hastanede Dr vermeyecek sinir dedi .2 gün ağladı çocuğum .2.gün görünce şekerli şu verdi çay kaşığı ile.Dr arkadaşıma kızdı bana niye aç bırakınız çocuğu kan şekeri düşerse beyni etkilenir dedi

Bende Philips Avent'in var, üzerinde süt kanallarına baskı yapmaması için en fazla 40 dakika göğüste tutunuz yazıyor.

E süt gelmezse ne yicek cocuk olur mu bize dr mama alin dedi kocami gönderdi eczaneye.simdi günde 1 2 defa veriyom bazen hiç veemiyom. Ama süt yokken emzirip emzirip üstüne mama verdik mecbur.

Senin bebeğin kanala indi mi canım? Benimki onu bahane ediyor. İnmedi bundan sonrada inmez zaten gibi..

Gunaydin canim basinin asagi inmesi gerekmiyor ki dogum pozisyonunu alsin ters olmasin yeterli. Benimde inmedi hastanedeyim dualarinizi esirgemeyin.. 3 cm acikligim ve duzenli sancilarim basladi
Allah yardımcın olsun cnm... Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini

Gunaydin canim basinin asagi inmesi gerekmiyor ki dogum pozisyonunu alsin ters olmasin yeterli. Benimde inmedi hastanedeyim dualarinizi esirgemeyin.. 3 cm acikligim ve duzenli sancilarim basladi

Hayirli haberlerle gel ins cnm Allah kolaylik versin :))

Valla bu bebek ne çok ilgi istiyo... Şuraya hiç fırsat bulup giremiyorum... Benim kızımı emzirirken biriyle emziriyorum uyuyor uyanıyor sonra oburunu veriyorum hiç ikisini birden vermedim azmı geliyordur... Bilemedim... Siz nsl emziriyorsunuz...

Pasaport islerimizi hallettik,gs storeden tekrar yeni bi hastane cikisi seti aldik oglusumaaaa ) sansli bebe masallah,karnim belim yine fena agriyor hadi bak yeni cicilerni de aldik fln diyorum,ogluma bu bi ipucu ama bakalim anlayacak mi minnoskom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…