- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.721
Ben de dün ögrendim onu gec kaldık. Damla kullanıyoz şimdi. Onu da deneyim gecmezse.o
Pamukcuk olmaması için bebişin ağzını sık sık karbonatlı su ile temizlememi söyledi doktorumuz. Deneyin mutlaka ben sürekli temizlemeye Çalışıyorum.
Ben malesef mama veriyorum henüz toparlanamadigim için süt de az geliyor doymadigi çok belli.kakasini da 2 3 gunde bir yapıyor o yüzden mama vermeye mecburum
Kızlar emzirmeden göğsünü zü karbonat lı suya batırdıgınız temiz bezle silin.Ben de dün ögrendim onu gec kaldık. Damla kullanıyoz şimdi. Onu da deneyim gecmezse.
Bende belli bi haftaya kadar gittim tavirlar hep ayniydi bildigim icin sordum..sonra beni gercekten gerek olmadikca sezeryana almasinlar diye devlet hastanesine basladim.mesela benim beklenen dohum tarihim gecti ama iki gunde bir kontrol ederek bi hafta daha bekletiyolarEvet çok belli oluyor değil mi?
çok sık yapıyo aynen. her alt alışta kaka varEvet canım.
Bi de çok sık kakasını yapıyosa bazen o krem de fayda etmiyo bize.
Uni care vazelin kullaniyorum. Hastalikta saglikta vazelin taraftariyim :)ya kızımın pişiği üç gündür geçmiyo naptıysam kısa sürede değiştryrm altını kuru dursun diye zeytnyağı sürdüm kendi pişik kremi mustelayı sürdüm yok iyileşmedi ya napsam anneler akıl verin
Ya ben hiç mama vermedim.hastanede Dr vermeyecek sinir dedi .2 gün ağladı çocuğum .2.gün görünce şekerli şu verdi çay kaşığı ile.Dr arkadaşıma kızdı bana niye aç bırakınız çocuğu kan şekeri düşerse beyni etkilenir dediBen de arada mama veriyodum doysa bile agliyodu mamayla anca susturuyodum.
Dun dilinde pamukcuk vardi hic tutmadi memeyi bütün gün sagdim. Aksam kaynanam bize geldi nasi dua ediyom Allahim ne olur memeyi tutsun beni şu karınin diline düşürme diye. Ve cok şükür akşamdan beri memededün bi ara korktum artik hic meme tutmazsa ya diye. Tutsun da varsin memede uyusun.
O da çok pişik yapıyo. Bezden saniyodum ama bezden olsa sadece popo deliği çevresi olmaz. Cok sık kaka yapiyo emerken diger memeye gecmeden dolduruyo dibini.çok sık yapıyo aynen. her alt alışta kaka var
Bende Philips Avent'in var, üzerinde süt kanallarına baskı yapmaması için en fazla 40 dakika göğüste tutunuz yazıyor.Gögüs kalkanı kullanan kızlar ya kaç dakıka kullanıyorsunuz , ben böyle tamamen göğüse oturan bişi bekliyordum , sütyen olmasa düşecek resmen... Dün gece kullanayım dedim hafif acıttı gibi ya da ben alışamadım
E süt gelmezse ne yicek cocuk olur mu bize dr mama alin dedi kocami gönderdi eczaneye.simdi günde 1 2 defa veriyom bazen hiç veemiyom. Ama süt yokken emzirip emzirip üstüne mama verdik mecbur.Ya ben hiç mama vermedim.hastanede Dr vermeyecek sinir dedi .2 gün ağladı çocuğum .2.gün görünce şekerli şu verdi çay kaşığı ile.Dr arkadaşıma kızdı bana niye aç bırakınız çocuğu kan şekeri düşerse beyni etkilenir dedi
Pşimdiden
Hahaha demek ki esrarengiz çişli zıbın sadece bizde değilmiş :)Bir de bizim oğlan arada bir sağ üst tarafına çiş yapıyor, annemle hala çözemedik hangi ara yapıyor diye, bez mi büyük desem kaçırma değil, o kadar dikkat ediyoruz hangi ara denk getirip yapıyor şaşıyorum
Senin bebeğin kanala indi mi canım? Benimki onu bahane ediyor. İnmedi bundan sonrada inmez zaten gibi..Bende belli bi haftaya kadar gittim tavirlar hep ayniydi bildigim icin sordum..sonra beni gercekten gerek olmadikca sezeryana almasinlar diye devlet hastanesine basladim.mesela benim beklenen dohum tarihim gecti ama iki gunde bir kontrol ederek bi hafta daha bekletiyolar
Allah yardımcın olsun cnm... Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniGunaydin canim basinin asagi inmesi gerekmiyor ki dogum pozisyonunu alsin ters olmasin yeterli. Benimde inmedi hastanedeyim dualarinizi esirgemeyin.. 3 cm acikligim ve duzenli sancilarim basladi
Bize zeytinyagi iyi geldi gecti pul pul olmasi ins sizinde gecerZeytinyağı bayadır sürmüyorum ama bebe yağıyla masaj yapıyorum kuruyunca yine aynı. Yüz hariç her yerinde var
Gunaydin canim basinin asagi inmesi gerekmiyor ki dogum pozisyonunu alsin ters olmasin yeterli. Benimde inmedi hastanedeyim dualarinizi esirgemeyin.. 3 cm acikligim ve duzenli sancilarim basladi
Kizlar ameliyathane fotograflarimda en carpici detay odanin kahvehane gibi olmasiymis:)
Mali mülkü gormeyen kalmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?