2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biz sünnet olduk. 25 günlük iken sünnet olduk. Başta biraz ağladı. Ama çabuk anlattık. Tavsiye ederim. Çok büyümeden yapılmalı bence. Hissetmedi kesilirken, bakınıyordu. Korku kavramı yok çünkü.

Canım neden üzülüyorsun ki. Benim de bebeğime mama veriyorum sütüm var ama 4 gün yoğun bakımda yattığı için mamanın tadına tokluğuna alışmış mevburen veriyorum. Günde 2 kere veriyorum. Yetet ki karınları doysun üzülme cnm. Hiç annr sütü alamayanlar var

Yatarak emzirmek zorunda kaldigimdan rahat gelmiyordue belki diyorum.ama zaten anne gibi hissedemiyorum dikisler 24 gundur düşmedi oturamiyom çocuğa bakamiyom.bebekler annelerinde sakinlesir ben benimkini hic durduramiyom

Yatarak emzirmek zorunda kaldigimdan rahat gelmiyordue belki diyorum.ama zaten anne gibi hissedemiyorum dikisler 24 gundur düşmedi oturamiyom çocuğa bakamiyom.bebekler annelerinde sakinlesir ben benimkini hic durduramiyom

Canım sen toparlanınca daha iyi olucak hersey . Cunku bebekler annelerini hisseder. Acılarını hissediyor dur.

Bi de lohusa depresyonu na girmiş olabilirsin. Yanında birileri olsun senin 40 ın boyunca. Kendini iyi hissedene kadar.

Hersey düzelecek ve sen de yavrunda rahat edeceksiniz .

Ayy ben de çok istiyorum. Doktor 40 dan önce yapmam dedi.

Cabuk iyileşir diye istiyorum. Ne kadar sürdü iyileşmesi. Ay havalar da buz gb. Azcık iyileşisin kestircez inş.

Cok sevindim memnun kalıp dile getirmene. Aklımda hep bi soruydu.

İlk çişte aglıyolarmıs sonra düzeliyormus. Bakımı zor oldu mu? İlk bebeğim ve tek basıma yım . Bakabilir miyim sence ?

Benimki de asla ikisini de almıyor hatta bazen beş dakika emip uyuduğu oluyor. Doktor huzurluysa sıkıntı yok dedi ama. Bende merak ediyodum yetiyo mu diye. Kilo da almış içim rahatladı benimde

Aaa en kidemli ben kalmisim aranizda yaa(dogurmayan olaraktan) 1 gun 1gundur
Canım ben de varım kimiz kaldık sanırım canım bugün gittim ben çatıya baktı o sandalyeye çıkmak bile psikoljiknolarak yetti doktor sıkma kendini dedi biraz canım acidi ağrı eşiğin az epidural yapalım sana dedi bilmiyorum o da riskli diyorlar dayanirim inşallah dedim bebegin keyfi gayet yerinde uyuyor gelmeye niyeti yok ama içerde iyice sıkışmış bebek kanala girmis acilma yok nstde sancim az çıktı pazartesiye kadar bekleyelim dedi inşallah olur o zamana hayırlısı artik hakkimizda sağlıkla alalım inşallah kucagimiza

Keyifci bunlar ya vallaha cnm,evet sen de vardin ayni gun ama baska gunu gecen arkds da vardi fark ettm neyse kaldik bakalim cookk azz kisi :) ben olmadim ya o cati muayenesini,ben gece hastaneleri gezip odalara bakinca bile bi tuhaf oldum agladim hatta stres oldum bi de tekim fln hepsi ust uste bindi :/ ins hayirlisiyla yakin zamanda gelirler,kuzular masallah gununekadar beklediler,sagliklari sihhatleri yerindedir ins o yuzden gelsinler artik sorunsuz :) ben nst ye girmiyorum da girsem merak ediyorum kac cikcak cunku cidden cok acayip agrilar cekiyorum hic abarti degil..cektigimle de kaliyorum..yarn da bnm kontrolum var ama bakalim ne diyecek.. Ve epidural cok rahat ettiriyor diyorlar cnm ya valla..dayanamayip ben de alirim buyuk ihtimal

Depresyon konusunda haklı olabilirsin. Çocuk ağlarken elimden bisey gelmeyip üzerine bide canım yandığında kendimi atasim geliyor.çocuğunu susturamayan doyuramayan anne mi olurmuş

Hayırlısıyla sağlıklı bir doğum nasip etsin Allah hepimize cnm :) kaçıncı haftadasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…