- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.741
Normal dogumda nasil oluyo bilmiyorum tabi.Oyhh deme ya ben cok utaniyorumm hic yasamadim oyle alttam tedavi vs vs..hamileligim boyunca da olmadi ahh ahh mecburen gorecekler ama utaniyorumm
Normal dogumda nasil oluyo bilmiyorum tabi.
Ama sezaryen ekibi bayagi kalabalikmis. Eki Görüntüle 1756319
Ben burda 6 kisi saydim.
Canım neden üzülüyorsun ki. Benim de bebeğime mama veriyorum sütüm var ama 4 gün yoğun bakımda yattığı için mamanın tadına tokluğuna alışmış mevburen veriyorum. Günde 2 kere veriyorum. Yetet ki karınları doysun üzülme cnm. Hiç annr sütü alamayanlar varBebeğime mama verdim ondan sonra uyudu meğerse açlıktan sürekli meme istiyormuş ama ağladım bebegimi sadece anne sütüyle beslemek istiyordum inşallah bir daha vermek nasip olmaz....uffffffff canım çok sıkkın bu duruma......
Canim ya cok sevindim allah anali babali buyutsun bebislerimizi insallahPazar sabahı 40+3 te epidural normal dpüum yaptım canım çok minnoş bi kızım oldu
Çok rahat geçti ameliyat ve sonrası
Yatarak emzirmek zorunda kaldigimdan rahat gelmiyordue belki diyorum.ama zaten anne gibi hissedemiyorum dikisler 24 gundur düşmedi oturamiyom çocuğa bakamiyom.bebekler annelerinde sakinlesir ben benimkini hic durduramiyomİlk emzir hep sonra mama ver cnm etmedikçe süt azalır.çişini yapıyosa da doyuyor demek. Gün aşırı çiş yapması bile normalmiş baslarda .
Ama sana tavsiyem uyusun kalksın emzir sürekli emzir her istediğinde iki saati gecirmeden ben saat bası bile emzirdim sütüm gelsin diye.
Yat kalk emzir. Sana yemek yağcak yardım etcek biri varsa tek işin bebekle uyumak bebeği emzirmek olsun.
1 günbile boyle devam etsen hemen farkedeceksin arttığını
Yatarak emzirmek zorunda kaldigimdan rahat gelmiyordue belki diyorum.ama zaten anne gibi hissedemiyorum dikisler 24 gundur düşmedi oturamiyom çocuğa bakamiyom.bebekler annelerinde sakinlesir ben benimkini hic durduramiyom
Ayy ben de çok istiyorum. Doktor 40 dan önce yapmam dedi.Biz sünnet olduk. 25 günlük iken sünnet olduk. Başta biraz ağladı. Ama çabuk anlattık. Tavsiye ederim. Çok büyümeden yapılmalı bence. Hissetmedi kesilirken, bakınıyordu. Korku kavramı yok çünkü.
Benimki de asla ikisini de almıyor hatta bazen beş dakika emip uyuduğu oluyor. Doktor huzurluysa sıkıntı yok dedi ama. Bende merak ediyodum yetiyo mu diye. Kilo da almış içim rahatladı benimdeValla bu bebek ne çok ilgi istiyo... Şuraya hiç fırsat bulup giremiyorum... Benim kızımı emzirirken biriyle emziriyorum uyuyor uyanıyor sonra oburunu veriyorum hiç ikisini birden vermedim azmı geliyordur... Bilemedim... Siz nsl emziriyorsunuz...
Canım ben de varım kimiz kaldık sanırımAaa en kidemli ben kalmisim aranizda yaa(dogurmayan olaraktan)1 gun 1gundur
Canım güle güle büyür bebeğini epidural normal doğum nasıl kolay oldu mu ben de epidural da kararsız kaldım riski var diyeCanim ya cok sevindim allah anali babali buyutsun bebislerimizi insallah
İnşallah :)Bize zeytinyagi iyi geldi gecti pul pul olmasi ins sizinde gecer
Canım ben de varım kimiz kaldık sanırımcanım bugün gittim ben çatıya baktı o sandalyeye çıkmak bile psikoljiknolarak yetti doktor sıkma kendini dedi biraz canım acidi ağrı eşiğin az epidural yapalım sana dedi bilmiyorum o da riskli diyorlar dayanirim inşallah dedim bebegin keyfi gayet yerinde uyuyor gelmeye niyeti yok ama içerde iyice sıkışmış bebek kanala girmis acilma yok nstde sancim az çıktı pazartesiye kadar bekleyelim dedi inşallah olur o zamana hayırlısı artik hakkimizda sağlıkla alalım inşallah kucagimiza
Canım sen toparlanınca daha iyi olucak hersey . Cunku bebekler annelerini hisseder. Acılarını hissediyor dur.
Bi de lohusa depresyonu na girmiş olabilirsin. Yanında birileri olsun senin 40 ın boyunca. Kendini iyi hissedene kadar.
Hersey düzelecek ve sen de yavrunda rahat edeceksiniz .
Valla indi falan diyen yok canm genelde inince indi diyolar ya yarin gidicem ins sorarim mutlakaSenin bebeğin kanala indi mi canım? Benimki onu bahane ediyor. İnmedi bundan sonrada inmez zaten gibi..
Ben normal sandim bi an ondan :) bundan daha az kisi olur herhalde normal dogumda ama olsun y her turlu buyuk is bu dogum isibebis de gorunuyo burda cok guzel
Ya ben ne olucam eksiye dustum resmenAaa en kidemli ben kalmisim aranizda yaa(dogurmayan olaraktan)1 gun 1gundur
Hayırlısıyla sağlıklı bir doğum nasip etsin Allah hepimize cnm :) kaçıncı haftadasın?Canım ben de varım kimiz kaldık sanırımcanım bugün gittim ben çatıya baktı o sandalyeye çıkmak bile psikoljiknolarak yetti doktor sıkma kendini dedi biraz canım acidi ağrı eşiğin az epidural yapalım sana dedi bilmiyorum o da riskli diyorlar dayanirim inşallah dedim bebegin keyfi gayet yerinde uyuyor gelmeye niyeti yok ama içerde iyice sıkışmış bebek kanala girmis acilma yok nstde sancim az çıktı pazartesiye kadar bekleyelim dedi inşallah olur o zamana hayırlısı artik hakkimizda sağlıkla alalım inşallah kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?