- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.761
Benim de maşallah hep akıyor gogsumden süt çocuk saatlerce içiyor bitiriyor tam bitince bak yok sütun diyor yahu uyanık kaldığı 3saattir emiyor o acikana kadar dolar yine merak etme anneciğim diyorum ben onu rahatlatiyorum ama o bebek uyuyorken süt yapacak bişeyler ye bugün olur yarın olmaz diye diye ayyyhhh napcaz bu anneleri bilmem allahtan kayinvalidem hiç karismaz yoksa ona laf söylemek daha zor olurdu ve bahara kadar yanimdaBazı şeyleri büyüklere anlatmak çok zor ya....kendi annemle resmen cwbellesiyorum. ...Bazı şeyleri anlatmak için. ...sütüm de hep iyiydi hatta hala da iyi çoğu zaman bir tarafı emerken diğer taraf akıyor ona rağmen sütun az diyor.....
Ya ben ne olucam eksiye dustum resmen40+4 oldum
Benim 31 de kasilmalar sancilar falan bi gece yattim serumla durdurdular durus o durus gelmio oglum yaEvet yaa senin takvim olmayinca karistirmism sonradan fark ettmbiz de bu gidisle senin gibi olacaz zaten
Canım ben korkuyordum bugün iyice korkmaya başladım nasıl olacak bilmiyorum normal doğum zor görünüyorKeyifci bunlar ya vallaha cnm,evet sen de vardin ayni gun ama baska gunu gecen arkds da vardi fark ettm neyse kaldik bakalim cookk azz kisi :) ben olmadim ya o cati muayenesini,ben gece hastaneleri gezip odalara bakinca bile bi tuhaf oldum agladim hatta stres oldum bi de tekim fln hepsi ust uste bindi :/ ins hayirlisiyla yakin zamanda gelirler,kuzular masallah gununekadar beklediler,sagliklari sihhatleri yerindedir ins o yuzden gelsinler artik sorunsuz :)ben nst ye girmiyorum da girsem merak ediyorum kac cikcak cunku cidden cok acayip agrilar cekiyorum hic abarti degil..cektigimle de kaliyorum..yarn da bnm kontrolum var ama bakalim ne diyecek.. Ve epidural cok rahat ettiriyor diyorlar cnm ya valla..dayanamayip ben de alirim buyuk ihtimal
Canım ben korkuyordum bugün iyice korkmaya başladım nasıl olacak bilmiyorum normal doğum zor görünüyorama yine de normal olsun istiyorum bakalım Rabbim yardim eder inşallah bebislerimiz sağlıklı olsun da artik sezeryan da olsa olsun artik bebeğimi koklmak istiyor çok tatlı uyuyordu bugün annenin rüyası çıkacak mi onu bekliyorum heyecanla canım bir de ben de bitmeyen mantar var doktor fitil verdi doğumdan önce bitir normal doğum olursa dikiş tutmaz dedi inşallah o da geçer hayırlısı hepmiz için dua edelim birbirimize
Offff çıldıracağım kv oğlu varken deli gb iş yapıyormuş gb görünüyor ama kendini yoracak hiç bir şey yapmıyor ancak oğluna yemek yapıyor yine oğluna çay veriyor Allah Rıza'sı için şu kıza getireyim bir ton dikişi var lohusa kadın elinde çocuğu var kalkamaz demiyor üstüne uyuyan çocuğun yanında oturuyor ben çocuğa bakıyorum git ütünü yap evi sil süpür diyor zaten çocuk uyuyor üstelik daha sezeryandan çıkalı 11 gün olmuş ben daha 1 haftalıkken bana bir ton iş yaptırdı Allah bildiği gb yapsın hepsini üstüne birde annem gelmek isteyince eşime bir sürü söyleniyor dolduruyor torun bahanesine burayı mesken tutacaklar diye allahım çıldırmak üzereyim annem gelince kadıncağız yemek yapıyor ütü yapıyor evi temizliyor toruna bakıyor üstüne eşimden bir sürü surat görüyor ben ne yapacağım annemde sırf benim için katlanıyor onu öyle gördükçe daha çok üzülüyorum sırf eşim ona surat etmesin kızıma yardımcı olabileyim diye sürekli eşimin çayını meyvesini kültaplasını falan boşaltmaya çalışıyor ben bunları gördükçe çıkdırıyorum üstüne eşim kv için benim annem hep içine atar diyor allahım nolur yardım et banaaa
Benim 31 de kasilmalar sancilar falan bi gece yattim serumla durdurdular durus o durus gelmio oglum ya
Ctesiye kadar bekleriz ddi doktor dun nişanim geldi ama gerisi yok anlamadim bi problm olmaz insallah..bide dogurdunmu dogurdunmu lafi dogurmadinmi oldu artik stres olmamak elde deilboyle olunca baya etkiliyo demek ki dogumu..amaan en fazla nekadar kalacak daha minis,gelecek gelecekstres olmasak iyi de elde degil iste
Ctesiye kadar bekleriz ddi doktor dun nişanim geldi ama gerisi yok anlamadim bi problm olmaz insallah..bide dogurdunmu dogurdunmu lafi dogurmadinmi oldu artik stres olmamak elde deil
Aynen sanki ben icimde tutmaya karar verdim dogurmuyorum falan..insallah canim hepimize hayirli dogumlarMillet de ne merakli dimi,sanki bizden daha fazla kim isteyebilirse kavusmayi..nisan da gelmis ins tez vakitte gelecek annesi..
Ayy ne çir kef mis kayinvalide n.benimde annem geldi.bebeğin sadece altını değiştirdi. Yıkamada yardım etti.yemeği temizliği benden bekledi sonuçta eşim yardimci oldu hep.allah kimseye muhtaç etmesin.anne bile hizmet istiyor.kaldık bende lohusa yum.hatta Sezer yen den sonra hiç dinlenip yatmadiçin dikişler altı morar di kanadı. Gelen hizmet istiyor .Kızkardeşim annem sağolsun bişey yapmadılar.Offff çıldıracağım kv oğlu varken deli gb iş yapıyormuş gb görünüyor ama kendini yoracak hiç bir şey yapmıyor ancak oğluna yemek yapıyor yine oğluna çay veriyor Allah Rıza'sı için şu kıza getireyim bir ton dikişi var lohusa kadın elinde çocuğu var kalkamaz demiyor üstüne uyuyan çocuğun yanında oturuyor ben çocuğa bakıyorum git ütünü yap evi sil süpür diyor zaten çocuk uyuyor üstelik daha sezeryandan çıkalı 11 gün olmuş ben daha 1 haftalıkken bana bir ton iş yaptırdı Allah bildiği gb yapsın hepsini üstüne birde annem gelmek isteyince eşime bir sürü söyleniyor dolduruyor torun bahanesine burayı mesken tutacaklar diye allahım çıldırmak üzereyim annem gelince kadıncağız yemek yapıyor ütü yapıyor evi temizliyor toruna bakıyor üstüne eşimden bir sürü surat görüyor ben ne yapacağım annemde sırf benim için katlanıyor onu öyle gördükçe daha çok üzülüyorum sırf eşim ona surat etmesin kızıma yardımcı olabileyim diye sürekli eşimin çayını meyvesini kültaplasını falan boşaltmaya çalışıyor ben bunları gördükçe çıkdırıyorum üstüne eşim kv için benim annem hep içine atar diyor allahım nolur yardım et banaaa
Bi de üstüne uslu k gelin i miz de doğum yapacak o na da de ben gideyim bebeğe ben bakayım o yemek temizlik yapsın diyor .ya sabır dedim içimden .doğumu sanki annem yapıyor .denilen gelinimüzeOffff çıldıracağım kv oğlu varken deli gb iş yapıyormuş gb görünüyor ama kendini yoracak hiç bir şey yapmıyor ancak oğluna yemek yapıyor yine oğluna çay veriyor Allah Rıza'sı için şu kıza getireyim bir ton dikişi var lohusa kadın elinde çocuğu var kalkamaz demiyor üstüne uyuyan çocuğun yanında oturuyor ben çocuğa bakıyorum git ütünü yap evi sil süpür diyor zaten çocuk uyuyor üstelik daha sezeryandan çıkalı 11 gün olmuş ben daha 1 haftalıkken bana bir ton iş yaptırdı Allah bildiği gb yapsın hepsini üstüne birde annem gelmek isteyince eşime bir sürü söyleniyor dolduruyor torun bahanesine burayı mesken tutacaklar diye allahım çıldırmak üzereyim annem gelince kadıncağız yemek yapıyor ütü yapıyor evi temizliyor toruna bakıyor üstüne eşimden bir sürü surat görüyor ben ne yapacağım annemde sırf benim için katlanıyor onu öyle gördükçe daha çok üzülüyorum sırf eşim ona surat etmesin kızıma yardımcı olabileyim diye sürekli eşimin çayını meyvesini kültaplasını falan boşaltmaya çalışıyor ben bunları gördükçe çıkdırıyorum üstüne eşim kv için benim annem hep içine atar diyor allahım nolur yardım et banaaa
Ayy ne çir kef mis kayinvalide n.benimde annem geldi.bebeğin sadece altını değiştirdi. Yıkamada yardım etti.yemeği temizliği benden bekledi sonuçta eşim yardimci oldu hep.allah kimseye muhtaç etmesin.anne bile hizmet istiyor.kaldık bende lohusa yum.hatta Sezer yen den sonra hiç dinlenip yatmadiçin dikişler altı morar di kanadı. Gelen hizmet istiyor .Kızkardeşim annem sağolsun bişey yapmadılar.
Benim 29u 1 ayim dolacak gecen camasirim batmisti kanamadan. devam ediyo yani.Kızlar 2 önemli sorum var doğum yapali 1 ay oldu sezeryan hala az az kanamam var sizin kaç gün sürdü ve diğer sorum bebeklerde göz teması ne zaman başlar
Yalnız değilsiniz kızlar ben de varım . Ve görünce vicdanı m sızlıyor ne zaman oldu ya üşütürse diye.P
Hahaha demek ki esrarengiz çişli zıbın sadece bizde değilmiş :)
Offff çıldıracağım kv oğlu varken deli gb iş yapıyormuş gb görünüyor ama kendini yoracak hiç bir şey yapmıyor ancak oğluna yemek yapıyor yine oğluna çay veriyor Allah Rıza'sı için şu kıza getireyim bir ton dikişi var lohusa kadın elinde çocuğu var kalkamaz demiyor üstüne uyuyan çocuğun yanında oturuyor ben çocuğa bakıyorum git ütünü yap evi sil süpür diyor zaten çocuk uyuyor üstelik daha sezeryandan çıkalı 11 gün olmuş ben daha 1 haftalıkken bana bir ton iş yaptırdı Allah bildiği gb yapsın hepsini üstüne birde annem gelmek isteyince eşime bir sürü söyleniyor dolduruyor torun bahanesine burayı mesken tutacaklar diye allahım çıldırmak üzereyim annem gelince kadıncağız yemek yapıyor ütü yapıyor evi temizliyor toruna bakıyor üstüne eşimden bir sürü surat görüyor ben ne yapacağım annemde sırf benim için katlanıyor onu öyle gördükçe daha çok üzülüyorum sırf eşim ona surat etmesin kızıma yardımcı olabileyim diye sürekli eşimin çayını meyvesini kültaplasını falan boşaltmaya çalışıyor ben bunları gördükçe çıkdırıyorum üstüne eşim kv için benim annem hep içine atar diyor allahım nolur yardım et banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?