- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.781
Benim de bazen 2 gün olmuyo sonra azıcık geliyo falan.Kızlar 2 önemli sorum var doğum yapali 1 ay oldu sezeryan hala az az kanamam var sizin kaç gün sürdü ve diğer sorum bebeklerde göz teması ne zaman başlar
aynen aynen altını alıyorum emziriyorum emzirirken zart zurt yine kaka yapıyoO da çok pişik yapıyo. Bezden saniyodum ama bezden olsa sadece popo deliği çevresi olmaz. Cok sık kaka yapiyo emerken diger memeye gecmeden dolduruyo dibini.
Bol bol dua oku canım. Şu an kendi derdinden ilgilenmiyor sun minnoşla. Bi gecse acıların onla ilgilendikçe bakımını üstlendikçe sahiplenip seviyorsun. Kimse tutması n bi tek sen de dursun istiyosun.Depresyon konusunda haklı olabilirsin. Çocuk ağlarken elimden bisey gelmeyip üzerine bide canım yandığında kendimi atasim geliyor.çocuğunu susturamayan doyuramayan anne mi olurmuş
Ya xanım benin oglanda anca 5 dk emiyo . Hele geceleri bes dk gecmiyo. Cok üzülüyorum emzirme süresi az diye. Max 10 dk o da dura dura gündüzleri de .Benimki de asla ikisini de almıyor hatta bazen beş dakika emip uyuduğu oluyor. Doktor huzurluysa sıkıntı yok dedi ama. Bende merak ediyodum yetiyo mu diye. Kilo da almış içim rahatladı benimde
Canım gözün aydın Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsinevet yaa perşembe günü doktordaydım benim de canım sıkıldı..ama doktor bişey olmaz sorun yok dedi..ac 38,fl 36 dedi ki şu ana kadar sadece fl bir hafta gerideydi..doktor bütün bebekler standart olacak diye birşey yok dedi,minyon olacakmış benimki herşey yolunda dedi ama can sıkıntısı yarattı bende..eşim 170 ben 157 bu da etkiliyor tabiiki..ha şunu da söyliim kilosunu doktor imom omega3 kullandırarak artırmama yardımcı olmuştu..ac normale yakın hatta normal olmuştu o zaman
Öyle ya allah tüm annelere yardım etsin.güç kuvvet versin.tez zamanda toparlanmayi nasip etsin.kimseye muhtaç etmesinBence en guzelini demissin..Allah kimseye muhtac etmesin,iyi olalim kendi isimizi kendimiz yapalim her zaman..anne,kardes,kv de bi yere kadar cunku..esin bile bir yapar iki yapar ucuncu de birakir
şu gece konusu cogumuzda aynı sanırım. gece süt yetmıyor çok garip bişiYa Surrender bi akıl ver şu sağma isinde, dün akşam üstü hadi bi sağayim dedim 10 cc bile gelmedi... 15 dk elektrikli lansilosh makinayla Sağdım, diğer gogsumu zaten emip uyumustu... sabah kalkınca güzel doluyor memelerim ama o zmn da emmek istiyor...
Emzirirken aldılar topuk kanını hissetmedi bile bizimki.. tavsiye ederim herkese....
Ben 2 gündür gece 12 gibi 30 cc mama veriyorum, sütüm doyurmuyor, emmiyor ama asla uyumuyor, annem aç bu çocuk dedi, mamaya verdik sustu ve uyudu gerçekten. ... gece sutumu artırmak için ne yapabilirim bilmiyorum....
Kantaron yağı, hakikisinden olucak ama, hem pişik hem de göğüs ucu yaralarına birebir...
Benim ilk ikisinde bir hafta felan sürmüştü. Bunda 10 gün sürdü sonra tam bitti derken 2 gün sonra yeniden başladı .16.gününde yim hala devam ediyor.normalde emzirdigimiz için salgılanan hormon kanama yi durdurucu etki yapması lazım. Bende merak ediyorum niye hala devam ediyor diyeKızlar 2 önemli sorum var doğum yapali 1 ay oldu sezeryan hala az az kanamam var sizin kaç gün sürdü ve diğer sorum bebeklerde göz teması ne zaman başlar
Benim makine biraz eskimiş tam çıkarmıyor..bir Sağdım 50ml çıktı. ..sonra tekrar sagdigimda daha az çıktı. ...emziren anneler grubunda sağmak gösterge değildir diyor...çocuk her istediğinde sürekli emzirin hiç mama vermeyin diyor....bebek emdiği sürece emzirin diyorlar....bilemedim ki. ..nazara geldi kuzum...geçen hafta sonu eltim ler geldi onların geldiği gün de çok güzel uyudu emdi uyudu emdi uyudu...onlar da söylediler tabi....eltimin çocuklar hiç uyumazmis.onlar gittikten sonra çocuk uyumadi.....eltim kizimda da böyle yapmıştı uyuyor uyuyor diye...ona da nazar etmişti..gelmelerine hiç gönlüm olmadı ama olan oldu....denizx66 canım benim sütüm cok ama yine de mama istiyo arada. Memeden sonra çığlıklar atıyo mamayla sakinleşip uyuyo günde 1 kez oluyo bazen. Ben ac sanıyodum sütümü sağdım iyiydi kilo alimı da iyi çok şükür.
Sağdın mı hiç sütünü
Pembedon5 sen boyle begeniosun ya yazdiklarimi,kis kis guluosungibime gelio hahaha vay cisrik vayyy gorcen gununu duurr seennn der gibi
Benim geceleri çok dolu oluyor memeler ama yine yetmiyor sagli sollu en az bir saat emiyor ama yine saat başı kalkıyor ...her kalkmadan da en az yarım saat emiyor ....selamlar, geceye az kaldı
Sonra geçiyor mu.....bizimki de genelde emerken çıkıyor sonra sönüyor....ama devamli varsa sütun yağlı olduğundan olabilirBenim minisin yüzünde minik kırmızı sivilceler var kızlar sütünden mi oluyor acaba .yoksa sıcaklığında n mi ?
Farkli cikabiliyo canim ama en azindan 20 ml mi 60 ml mi 100 mü ortalama bisey görüyosun. Emzir surekli canim saat başi. Mamaya çok zorda kalmadıkça başvurma.Benim makine biraz eskimiş tam çıkarmıyor..bir Sağdım 50ml çıktı. ..sonra tekrar sagdigimda daha az çıktı. ...emziren anneler grubunda sağmak gösterge değildir diyor...çocuk her istediğinde sürekli emzirin hiç mama vermeyin diyor....bebek emdiği sürece emzirin diyorlar....bilemedim ki. ..nazara geldi kuzum...geçen hafta sonu eltim ler geldi onların geldiği gün de çok güzel uyudu emdi uyudu emdi uyudu...onlar da söylediler tabi....eltimin çocuklar hiç uyumazmis.onlar gittikten sonra çocuk uyumadi.....eltim kizimda da böyle yapmıştı uyuyor uyuyor diye...ona da nazar etmişti..gelmelerine hiç gönlüm olmadı ama olan oldu....
Bilmiyorum ki neden oluyor ? Sıcaktan diyen var .annenin doğumdan önceki hormonlarindan diyen var .sütten de olabilir misSonra geçiyor mu.....bizimki de genelde emerken çıkıyor sonra sönüyor....ama devamli varsa sütun yağlı olduğundan olabilir
selamlar, geceye az kaldı
mesajların hep tebrikten ibaret senide tebrik edeceğimiz günü bekliyon sabırsızlıkla çok hoşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?