2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 2 önemli sorum var doğum yapali 1 ay oldu sezeryan hala az az kanamam var sizin kaç gün sürdü ve diğer sorum bebeklerde göz teması ne zaman başlar
Benim de bazen 2 gün olmuyo sonra azıcık geliyo falan.

Bebek göz teması 2.ayın sonu diye okduum ama emin değilim. Ben de beni tanısın istiyorum. Görünce gülsün falan.

Mis kokulular annelerini bilsinler hemen

Depresyon konusunda haklı olabilirsin. Çocuk ağlarken elimden bisey gelmeyip üzerine bide canım yandığında kendimi atasim geliyor.çocuğunu susturamayan doyuramayan anne mi olurmuş
Bol bol dua oku canım. Şu an kendi derdinden ilgilenmiyor sun minnoşla. Bi gecse acıların onla ilgilendikçe bakımını üstlendikçe sahiplenip seviyorsun. Kimse tutması n bi tek sen de dursun istiyosun.

Bir an önce kendini iyi hisset ve iyileş. Bebeğin de huzuru sen de bulucak. Onların empati gücü anneyle o kadar yüksek ki. Haa kendisi ni karnımzıda sanıyorlsr.

Bu hayatta o sana muhtac. Sensiz napar minnoş. Kimse onu senin kadar sevip ilgi şefkat göstermez. Senin annen bile. Annen için değerli olan sensin.

Senin için de senin minniğin. Cok cabuk toparlan canım. Bebeğinin sqna ve senin mutlu olmana ihtiyacı var.

Babam beni ziyaret e gelince dogumdan sonra benim için öncelikle seni böyle ayakta sağ görmek önemli ydi dedi. Evlattan daha önemli hiç bir şey yok.

Benimki de asla ikisini de almıyor hatta bazen beş dakika emip uyuduğu oluyor. Doktor huzurluysa sıkıntı yok dedi ama. Bende merak ediyodum yetiyo mu diye. Kilo da almış içim rahatladı benimde
Ya xanım benin oglanda anca 5 dk emiyo . Hele geceleri bes dk gecmiyo. Cok üzülüyorum emzirme süresi az diye. Max 10 dk o da dura dura gündüzleri de .

Kaç kilo almış ve kac günlük bebeğin? Doktor emzirme süresine biley demedi mi. Ben cuma gitcem ve cok üzülüyorum az sürüyor emmesi diye

Canım gözün aydın Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin

Bence en guzelini demissin..Allah kimseye muhtac etmesin,iyi olalim kendi isimizi kendimiz yapalim her zaman..anne,kardes,kv de bi yere kadar cunku..esin bile bir yapar iki yapar ucuncu de birakir
Öyle ya allah tüm annelere yardım etsin.güç kuvvet versin.tez zamanda toparlanmayi nasip etsin.kimseye muhtaç etmesin

şu gece konusu cogumuzda aynı sanırım. gece süt yetmıyor çok garip bişi
dün gece burnumuzdan geldı.
pompayı degıdık ayarlarda sag belırlı aralıklarla. gelmeyecekmıs gıbı duruyor ve gelıyor genelde.

Kızlar 2 önemli sorum var doğum yapali 1 ay oldu sezeryan hala az az kanamam var sizin kaç gün sürdü ve diğer sorum bebeklerde göz teması ne zaman başlar
Benim ilk ikisinde bir hafta felan sürmüştü. Bunda 10 gün sürdü sonra tam bitti derken 2 gün sonra yeniden başladı .16.gününde yim hala devam ediyor.normalde emzirdigimiz için salgılanan hormon kanama yi durdurucu etki yapması lazım. Bende merak ediyorum niye hala devam ediyor diye

Benim makine biraz eskimiş tam çıkarmıyor..bir Sağdım 50ml çıktı. ..sonra tekrar sagdigimda daha az çıktı. ...emziren anneler grubunda sağmak gösterge değildir diyor...çocuk her istediğinde sürekli emzirin hiç mama vermeyin diyor....bebek emdiği sürece emzirin diyorlar....bilemedim ki. ..nazara geldi kuzum...geçen hafta sonu eltim ler geldi onların geldiği gün de çok güzel uyudu emdi uyudu emdi uyudu...onlar da söylediler tabi....eltimin çocuklar hiç uyumazmis.onlar gittikten sonra çocuk uyumadi.....eltim kizimda da böyle yapmıştı uyuyor uyuyor diye...ona da nazar etmişti..gelmelerine hiç gönlüm olmadı ama olan oldu....

Benim minisin yüzünde minik kırmızı sivilceler var kızlar sütünden mi oluyor acaba .yoksa sıcaklığında n mi ?
Sonra geçiyor mu.....bizimki de genelde emerken çıkıyor sonra sönüyor....ama devamli varsa sütun yağlı olduğundan olabilir

Farkli cikabiliyo canim ama en azindan 20 ml mi 60 ml mi 100 mü ortalama bisey görüyosun. Emzir surekli canim saat başi. Mamaya çok zorda kalmadıkça başvurma.
Benimki de milletin yaninda gık demiyo emip uyuyo. Sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…