2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız :)) doğum yapmayan kaldı mı ocak annişlerinde, bebeğim yüzünden şöyle bir bakamıyorum bile buraya, sizin bebeklerinizin nefes durumu nasıl kızlar, mamadan sonra, uyurken falan bazen nefes alırken zorlanıyor gibi ses çıkıyor yani normal mi anlamadım birde yenidoğan durumundan kaç aylıkken çıkıcaklar zaman çabuk geçsin istiyorum artık bu arada hamileyken iyice dinlen diyenler haklıymış yaa

Orasi oyle tabii kipirdagimin hareketleri eskisi kdr sık olmasa da yine de masallahi var :) azcik azaldi ama daha can yakici,gozlerim boyle dolanirim artik bak
Doğunca hayran hayran insan ökçeleri dizleri o ayakları izliyorda.....bunlarla mı tekmeledin diyor benim minnoş içerde uzanmıştı boyluboyunca doğdu bey rahat içerde nasılsa dışarda da o

Doğunca hayran hayran insan ökçeleri dizleri o ayakları izliyorda.....bunlarla mı tekmeledin diyor benim minnoş içerde uzanmıştı boyluboyunca doğdu bey rahat içerde nasılsa dışarda da o

Karnimin sagina bi ittiriyo sipsivri cikiyo ayagi topugu zaten,o zaman dayanamiyorum dogunca gidiklicam aynen karnimda hoplayan ziplayan sen miydn,karnima nasil sigdin vs vs vs ay cok tuhaf bi his olsa gerek..seninki de rahatina duskun demek bak baakkk

Vik dese kucağa aldık diyenlere tıs tıs güldüydüm de e alıştırmışınız dedim içimden viklemesin diye saat kuruyorum emziriyorum cisrik o alt dudak titriyor ya işte o an anında dudağı düzeltmek için neler yapmıyon...dün emdi gazı cıktı uyumuyor..keyifsiz cırlıyor kızarıyor bilemedim...amannnn bide baktımda kaka yapmış anında özür dileye dileye temizledim

Pasanin poposunun bakimini ihmaletme pembis hehe Benim de korkum oyle kucaga alismasi falan ama dedign gbi o aglarken ben nasil almayim bakmayim dimi sonra bi bakiosun nelere alismis kerataa

Eşim de aldığı o ani nefesleri çok dert ediyordu, doktora sorduk hiç önemsemedi. Yeni hayatına uyum sağlamaya çalılıyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…