- 14 Aralık 2013
- 579
- 531
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #71.821
Kalmaz mı cnm bizler varız günü Ocak sonu olanlar.. Bı gidişle Şubat annesi olcz glbkızlar nasılsınız :)) doğum yapmayan kaldı mı ocak annişlerinde, bebeğim yüzünden şöyle bir bakamıyorum bile buraya, sizin bebeklerinizin nefes durumu nasıl kızlar, mamadan sonra, uyurken falan bazen nefes alırken zorlanıyor gibi ses çıkıyor yani normal mi anlamadım birde yenidoğan durumundan kaç aylıkken çıkıcaklar zaman çabuk geçsin istiyorum artık bu arada hamileyken iyice dinlen diyenler haklıymış yaa
Hadi sizinkiler ilk Benim 3.bebeğim ben de vik dedirt miyom civcive..kaçıncı olursa olsun şu annelik yok muVik dese kucağa aldık diyenlere tıs tıs güldüydüm de e alıştırmışınız dedim içimdenviklemesin diye saat kuruyorum emziriyorum cisrik o alt dudak titriyor ya işte o an anında dudağı düzeltmek için neler yapmıyon...dün emdi gazı cıktı uyumuyor..keyifsiz cırlıyor kızarıyor bilemedim...amannnn bide baktımda kaka yapmış anında özür dileye dileye temizledim
Kızlar selam, bugün hiç bakamadım şimdi ancak bakabildim mesajlara, sanırım bugün doğuranımız yok.
Ama yarın öğlen ben sezaryen ile bebeğimi kucağıma alacağım inşallah, artık günü geldi çattı. Nasıl tuhafım, nasıl gerginim anlatamam, bir yandan da yarın kızımı göreceğim, koklayacağım, kadife tenine dokunabileceğim diye mutluluktan bayılacak durumdayım.
Allah isteyen tüm kadınlara versin inşallah, biz çok şükür bu duyguya nail olanlardanız, böyle düşünerek aslında korkmaktan, yok yere şu özel zamanları harcamaktan utanmam gerektiğini hatırlatıyorum kendime. Kendim çalıp kendim oynuyorum resmen yani
İnşallah yarın bu saatlerde ben de doğum yapan yorgun ama Mutlu anneler kervanına katılmış olacağım, iyi dilekleriniz ve güzel dualarınız ile beni yalnız bırakmayın ne olur.
Herkese şimdilik sevgiler, tekrar görüşünceye kadar da bol hayırlı haberler diliyorum, Allah'a emanet olun
Allah yardimcin olsun canim kv cogu boyle bi b.ka yaramazlar benimkide triplerde guya grip olmus!!! Allahtan esim yanimda dogum yapali 26 gun oldu 2 kere geldi oturdu gitti annem gece gunduz yanimda allah razi olsun anali kuzu kinali kuzu diye bosuna dememislerOffff çıldıracağım kv oğlu varken deli gb iş yapıyormuş gb görünüyor ama kendini yoracak hiç bir şey yapmıyor ancak oğluna yemek yapıyor yine oğluna çay veriyor Allah Rıza'sı için şu kıza getireyim bir ton dikişi var lohusa kadın elinde çocuğu var kalkamaz demiyor üstüne uyuyan çocuğun yanında oturuyor ben çocuğa bakıyorum git ütünü yap evi sil süpür diyor zaten çocuk uyuyor üstelik daha sezeryandan çıkalı 11 gün olmuş ben daha 1 haftalıkken bana bir ton iş yaptırdı Allah bildiği gb yapsın hepsini üstüne birde annem gelmek isteyince eşime bir sürü söyleniyor dolduruyor torun bahanesine burayı mesken tutacaklar diye allahım çıldırmak üzereyim annem gelince kadıncağız yemek yapıyor ütü yapıyor evi temizliyor toruna bakıyor üstüne eşimden bir sürü surat görüyor ben ne yapacağım annemde sırf benim için katlanıyor onu öyle gördükçe daha çok üzülüyorum sırf eşim ona surat etmesin kızıma yardımcı olabileyim diye sürekli eşimin çayını meyvesini kültaplasını falan boşaltmaya çalışıyor ben bunları gördükçe çıkdırıyorum üstüne eşim kv için benim annem hep içine atar diyor allahım nolur yardım et banaaa
Benim minisin yüzünde minik kırmızı sivilceler var kızlar sütünden mi oluyor acaba .yoksa sıcaklığında n mi ?
Momfort baby kanguru düşünüyorum ben, ondan da çok memnun olanlar varBoba kanguru fiyatı ne be öleebabasyling aldım ben be
Ben aldim momfortbabay yeni dogan jean rengi cookkk guzel hi urun esim takti kizda cok sevdiYeni doğan sivilcesi onlar Can'ım, oğlumun her yerinde var kafası dahil doktor endişe etmememizi Zaman'la geçeceğini söylemişti
Momfort baby kanguru düşünüyorum ben, ondan da çok memnun olanlar var
Allah yardimcin olsun canim kv cogu boyle bi b.ka yaramazlar benimkide triplerde guya grip olmus!!! Allahtan esim yanimda dogum yapali 26 gun oldu 2 kere geldi oturdu gitti annem gece gunduz yanimda allah razi olsun anali kuzu kinali kuzu diye bosuna dememisler
Eşim de aldığı o ani nefesleri çok dert ediyordu, doktora sorduk hiç önemsemedi. Yeni hayatına uyum sağlamaya çalılıyor dedi.
Kalmaz mı cnm bizler varız günü Ocak sonu olanlar.. Bı gidişle Şubat annesi olcz glb
Canim dogumum oldu kendi sancimla normal dogum cok şükür darisi sizlere olsun minnaklarinizi alin kucaklariniza cok cok guzel bir duygu
Umarım beğenir minnoşlar.. Daha kullanmadım ,kafasını tutsunda biYeni doğan sivilcesi onlar Can'ım, oğlumun her yerinde var kafası dahil doktor endişe etmememizi Zaman'la geçeceğini söylemişti
Momfort baby kanguru düşünüyorum ben, ondan da çok memnun olanlar var
Ben yatmadan once humana still tea icmeye basladim. Sabaha kadar sutum yetiyor uyumasa huysuz olsa bile. Onceden boyle gecelerde goguslerim acimaya basliyordu boşaldigı icin.şu gece konusu cogumuzda aynı sanırım. gece süt yetmıyor çok garip bişi
dün gece burnumuzdan geldı.
pompayı degıdık ayarlarda sag belırlı aralıklarla. gelmeyecekmıs gıbı duruyor ve gelıyor genelde.
Hadi sizinkiler ilk Benim 3.bebeğim ben de vik dedirt miyom civcive..kaçıncı olursa olsun şu annelik yok mu
meme ,çişli bez değişimi gaz cıkarma ve ohh derken ...tam üstler örtüldü ...kusma değişen üst baş ve annenin harcadığı performansı ...enerji ihtiyacı için mutfağa gelme ve helva yeme..derken kk girme ve yazma meme ucuma hakiki z.yağı sürdüm yatmadan ..sanırım iiyii geldi gibi... annelik zor zanaatmış buralarda pek ıssız ne anam iki kelam edecek kimse yok
..aman iyiiki yok ...uyucam...cisrik buralardadır...kız suyum geldi yazsa cevap verecek adam kalmadı hey gidi hamişlik günlerim hey cisrik 2 günün kaldı ocak topiğinde aralık anaları şubat analarına karşı olcez
Helva yedim...suyumu içtim ...
Ateşteyim ben ateşte...aklım fikrim bir güzel işteoha ya şu saatte şu mırıldandığım plak ,ucu nerelere gider be bunun bu ay elektrik ne gadan geliğn acaba komposto soğudu mu annee....kociş önce ben banyo edicem...şeker yere döküldü...trt1 i.aç ertuğrul var...oğluşum tamam annem tamam ahh gaz git gaz ...ahhhh mememmmmm...geliyorum anne ...gelirken ekmek al kociş aha kafam yandı..
Bu günün bi harmonisi mi bu ...sabah sabah okuyun bunuanlamayın...anlaşılmak için doğmadım bu topraklarda..memeleket hasreti yandı bağrımda...a101 de ne var ki yarın biri ayacıklarımı ovuversin be..aaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?