2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kalmaz mı cnm bizler varız günü Ocak sonu olanlar.. Bı gidişle Şubat annesi olcz glb

Kızlar selam, bugün hiç bakamadım şimdi ancak bakabildim mesajlara, sanırım bugün doğuranımız yok.

Ama yarın öğlen ben sezaryen ile bebeğimi kucağıma alacağım inşallah, artık günü geldi çattı. Nasıl tuhafım, nasıl gerginim anlatamam, bir yandan da yarın kızımı göreceğim, koklayacağım, kadife tenine dokunabileceğim diye mutluluktan bayılacak durumdayım.

Allah isteyen tüm kadınlara versin inşallah, biz çok şükür bu duyguya nail olanlardanız, böyle düşünerek aslında korkmaktan, yok yere şu özel zamanları harcamaktan utanmam gerektiğini hatırlatıyorum kendime. Kendim çalıp kendim oynuyorum resmen yani

İnşallah yarın bu saatlerde ben de doğum yapan yorgun ama Mutlu anneler kervanına katılmış olacağım, iyi dilekleriniz ve güzel dualarınız ile beni yalnız bırakmayın ne olur.

Herkese şimdilik sevgiler, tekrar görüşünceye kadar da bol hayırlı haberler diliyorum, Allah'a emanet olun

Hadi sizinkiler ilk Benim 3.bebeğim ben de vik dedirt miyom civcive..kaçıncı olursa olsun şu annelik yok mu

Her sey gonlunce ve guzel olsun,yarin hayirli bi dogum yapacaksin insallah..ikinize de saglik ve huzur dilerim,simdiden gozun aydin diyelim darisi basimiza

Allah yardimcin olsun canim kv cogu boyle bi b.ka yaramazlar benimkide triplerde guya grip olmus!!! Allahtan esim yanimda dogum yapali 26 gun oldu 2 kere geldi oturdu gitti annem gece gunduz yanimda allah razi olsun anali kuzu kinali kuzu diye bosuna dememisler

Benim minisin yüzünde minik kırmızı sivilceler var kızlar sütünden mi oluyor acaba .yoksa sıcaklığında n mi ?

Yeni doğan sivilcesi onlar Can'ım, oğlumun her yerinde var kafası dahil doktor endişe etmememizi Zaman'la geçeceğini söylemişti

Boba kanguru fiyatı ne be ölee babasyling aldım ben be
Momfort baby kanguru düşünüyorum ben, ondan da çok memnun olanlar var

Yeni doğan sivilcesi onlar Can'ım, oğlumun her yerinde var kafası dahil doktor endişe etmememizi Zaman'la geçeceğini söylemişti

Ben aldim momfortbabay yeni dogan jean rengi cookkk guzel hi urun esim takti kizda cok sevdi

Al birini vur ötekine de yapacak bişi yok, benimde babam annem yanımda, iyiki varlar, eşim izin alamıyor kontrollere babam götürüyor annem 7-24 Bebek ve benle ilgileniyor, kız kardeşim haftada bir iki gelip yemek yapıyor hamile haliyle ama kayınvaldem haftalardır grip, gelince bişi yapmıyor, Bebek bakımından bi haber zaten, bugün saatlerce kucağında evi gezdirdi bi de kucağa alıştırmışsın diyor, bırak diyemiyorsun , sütüm yetmedi mama verdik akşama doğru sütün yok mu diyor... Gelde sinir olma

ya kızlar demin bebeğim çığlık atarak korkarak uyandı, daha önce de olduydu korkulu rüya mı görüyor dua okuyorum sürekli ama arada oluyor ya

Umarım beğenir minnoşlar.. Daha kullanmadım ,kafasını tutsunda bi

Ben yatmadan once humana still tea icmeye basladim. Sabaha kadar sutum yetiyor uyumasa huysuz olsa bile. Onceden boyle gecelerde goguslerim acimaya basliyordu boşaldigı icin.

Bunlar herseyi öğrenmişte dogmuslar. Şu saat oldu uyku yok o bana bakıyor ben ona.selfi çekiyoruz bol bol

Bide benim minik pusette yatmayi çok seviyor. Gün boyu onda rahat şimdide ona koydum biraz dalar gibi oldu uykuya.bence rahat değil gibi sırtı falan çukurda.Ama o hiç rahatsız görünmüyor. Sağlık açısından zararı varmıdır ?

Hadi sizinkiler ilk Benim 3.bebeğim ben de vik dedirt miyom civcive..kaçıncı olursa olsun şu annelik yok mu

Aynen canim benimde öyle. 3.ler daha değişik sanki.

Son düzenleme:
meme ,çişli bez değişimi gaz cıkarma ve ohh derken ...tam üstler örtüldü ...kusma değişen üst baş ve annenin harcadığı performansı ...enerji ihtiyacı için mutfağa gelme ve helva yeme..derken kk girme ve yazma meme ucuma hakiki z.yağı sürdüm yatmadan ..sanırım iiyii geldi gibi... annelik zor zanaatmış buralarda pek ıssız ne anam iki kelam edecek kimse yok
..aman iyiiki yok ...uyucam...cisrik buralardadır... kız suyum geldi yazsa cevap verecek adam kalmadı hey gidi hamişlik günlerim hey cisrik 2 günün kaldı ocak topiğinde aralık anaları şubat analarına karşı olcez

Helva yedim...suyumu içtim ...

Ateşteyim ben ateşte...aklım fikrim bir güzel işte oha ya şu saatte şu mırıldandığım plak ,ucu nerelere gider be bunun bu ay elektrik ne gadan geliğn acaba komposto soğudu mu annee....kociş önce ben banyo edicem...şeker yere döküldü...trt1 i.aç ertuğrul var...oğluşum tamam annem tamam ahh gaz git gaz ...ahhhh mememmmmm...geliyorum anne ...gelirken ekmek al kociş aha kafam yandı..
Bu günün bi harmonisi mi bu ...sabah sabah okuyun bunu anlamayın...anlaşılmak için doğmadım bu topraklarda..memeleket hasreti yandı bağrımda...a101 de ne var ki yarın biri ayacıklarımı ovuversin be..aaaaaa

Hahaha :)) yeni uyandim uykumdan cise gittim geldim ..dedim bi girip bakiimm kalanlardan sancisi gelen var mi dimi uc bes kisi kaldik zaten artik hic heycan yapmio millet sancim var nisanimgeldi diyenlere..sona kalan dona kalir derler dimek dogruymus

Sen cok yasa e mi gece gece kahkaha attırdı n bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…