2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben progestan kullaniyorun dusugu olanlara veriyolar canim ic bence bi zarari yokmus bende doktoruma sordum.Gunde 3 kere kullniyorum ama cok kotu bi ilac sersem yapiyo insani.

Canım benimde kanamam ve bir sıkıntım yok. Sadece bebegin tutunmasi zayıf gibi dedi ve 2 haftadır progestan içiyorum ve 3 hafta daha içme gerekiyormuş. benimde kafam senin gibi karışık ama içmezsem birşey olursa kendimi suçlarım. Sırf bu yüzden içiyorum.

Son düzenleme:
Coraspini bilmem ama ben marttaki adetimin 3.gunu doktora tedaviye gitmistim ve klomen baslamistik.Gunum gecince ve evdeki testler pozitif cikinca hemen aramistim oda crinon jeli al hemen kullanmaya basla dedi.Yani ogrendigim gunden beri 4.kutumdayim progestan kullaniyorum cnm..O zaman kanama yoktu ama bende bi kez kimyasal gecirdim diye verdi hemen galiba.Kanamam oluncada jele ek igne verdi 2 tane.

Rica ederim canım herşey olacağına varacak ve rabbim bizim için hayırlısını veriyor en nihayetinde. Bol bol su iç canım muz ceviz ve yumurta da bebeğin gelişimi için çok önemlîymiş unutma

Bilmiyorum canım yaa doktora da ısrarla sormak istemiyorum sanki çok şey biliyomuşum gibi ama ilaç yani sonuçta içime sinmiyo gerek yoksa da içmek istemiyorum açıkçası. Neyse ayın 15inde tekrar gidicem ne dicek bakalım

Bana öyle bîşey de demedi ısrarla sordum sorun yok diyo. Ama sonra da doktor olan o gerek duymasa vermez heralde diyorun.

Bana öyle bîşey de demedi ısrarla sordum sorun yok diyo. Ama sonra da doktor olan o gerek duymasa vermez heralde diyorun.
doktorum kan pıhtılaşmasını sadece plt ile anlayamayız onun özel testleri var dedi bnde kullanıyorum coraspin önlem olarak bence için doktor söylediyse

Kızlar benim ultrason kağıdına mm değil cm şeklinde bir ölçüm car.acaba cihaz fark ediyor mu? 6 haftada 0.335 cm yazıyor, 8.haftada 1.81 cm sizin dediklerinize göre büyük gibi
genelde hep cm yazıyor zaten 0.335 cm 3.35 mm demek 6. ve 8. haftadaki değerleriniz de gayet normal maaşallah olması gerektiği gibi

Canim korkma bende tam senin zamanlarından biraz once başlamıştım hatta apartmandakiler bana açıyordu geceleri sürekli ogurtu fln neyse kısaca şuan sorun yok zofran aldim 10tane ilaç içtim ama bitti mide bulantilarim erken başladı erken bitti bu aylarda fazla oluyormuş ama ben önceden yaşadım bitrdm maşallah o yüzden rahatol çok zor bilmiyorum

kizlar solemeyi unuttum dun doktora sordum yüz ustu hariç istedgn gbi yatabilirsin dedi bide benim çok tuyum oldu göbeğini ve sirtimi aldırabilir miyim dedim aldir dedi sıkıntı yok dedi eşim açıp opuyo utaniyom çok tuylendi

Kızlar bu benim 4.paketim evet yan etkisi cok ama faydası da çok minnakim iyimis ona herşey değmez mi

Kizlar benim de bulantilarim vardi ama 2 gundur hic olmuyo sukur.oglumda da boyle olmustu nerdeyse.yemek istedigim seyler de hep ayni tuzlu yani.acaca bu bebegim de mi erkek? Sizce iki hamileligimin gidisatinin ayni olmasi cinsiyetin de ayni olmasinin gostergesi mi? Gerci saglikli olsun da gerisi teferruat ama merak iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…