- 20 Ocak 2013
- 243
- 210
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #7.181
Canım iyi dileklerin için teşekkür ediyorum ama cumartesi gününden artık hiç umudum yok kaç tane doktor gezdim hepsi aynı şeyi söyledi en son gittiğimde kesem güzel gelişmişti bebekte bebek şeklini almış ama yok kalp atışı yok cansız normalde tahmini doğum tarihimiz 1ocaktı bu haftadan sonra canlanma olmazmıs nasip değilmiş Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin sizler gibi benimde bir sonraki hamileliğim sağlıklı olsun inşallah Rabbim hayırlısıyla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin
Ben geceleri bel agrisindan uyuyamiyorum genelde.Sen birde calisiosan halsizlik dahada coktur canim.Birde gebelikte tansiyon dusuk oluyormus oda uyku vs yaparmis.Benim 10/7di enson.Kızlarrrr ne hızlısınız öyleyetişemiyorum hızınıza. Geçmişi de okuyamadım. Hepiniz iyisinizdir umarım. Bwn henüz doktora gitmedim iki hafta sonra gideyim diyorum. Neden böyle savsaklıyorum anlamıyorum ama Kalp atışları oluştuktan sonra gitmek istiyorum. Ben de sürekli bir uyku halivar eve gelir gelmez uyuyorum akşam erkenden devriliyorum ama uykuya da zor dalıyorum . Sizlerde durum nasıl? Özellikle yediğiniz şeyler var mı?
sezeryan düşünüyorsan sezeryanda zaten erken oluyormuş 1-2 hafta. aman sağlıklı olsunlarda :)Banada hep ocagin ilk haftasi dogum diyolar evet sat 28 mart ama bence araligin son haftasi gelicek bebis:))
Canım kaç haftalıksın duyulmadı erken mi acabaCanım çok geçmiş olsun benimde kalp atışını duymadığımız için cumartesi günü son bir kontrolden sonra saat 10da alınacak verende Allah alanda Allah ama insan üzülmeden yapamıyor canım ilk bebeğimiz olduğu için o anki sevinçle herkese söylemiştik şimdi herkes aaaa neden öyle oldu neden böyle oldu can acıtıcı sorularla üstüme gelecek ağzım yandı Rabbim nasip ederse ikinci bebeğimin kalp atışını duymadan asla kimseye söylemiycem; kaderimizde ocak annesi olmak yokmuş ama pes etmek yok canım bu sefer bütün gebelik Öncesi testlerimizi yaptırıp ağustos ayında inşallah yüzümüz güler ve 2016 nisan annelerinde buluşuruz Rabbim hepimize sağlıklı bebekler sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah
Yok tatlim mecbur kalmadikca sezeryan istemiyorum ama nasip tabi once Rabbim sonra bebis bilir:))sezeryan düşünüyorsan sezeryanda zaten erken oluyormuş 1-2 hafta. aman sağlıklı olsunlarda :)
Ben sanırım tutamayacağım. Hiç oruç tutmamazlık etmedim ama hamile değilken bile sürüne sürüne tutuyordum. Şuan dayanabileceğimi sanmıyorum.Kızlar oruç tutacak mısınız ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bende geçen sene çalışırken çok zorlandım ama tuttu yinede bu sene hamilelikten dolayı dayanabilir miyim bilemiyorum.Ben sanırım tutamayacağım. Hiç oruç tutmamazlık etmedim ama hamile değilken bile sürüne sürüne tutuyordum. Şuan dayanabileceğimi sanmıyorum.
Normalde kaçırmam. Hele o iftar saati.. Çokkk severim. Ama şu günlerde yemek yemediğimde tansiyonum düşüyo, halsiz kalıyorum. Kararsızım. Bebeğime de zarar vermek istemiyorum. Sen ne yapacaksın ??Kızlar oruç tutacak mısınız ne düşünüyorsunuz bu konuda
Canım önemli olan zaten büyüme hızı. Eğer büyümesi normalse zaten sat önemli olmuyor. Bende daha önce bi düşük yaşadım canım şuan seni anlıyorum ama sen de şunu unutma ki önceki tecrübenden dolayı bilmelisin ki sen ne bilsen de ne yapsan da bebeğinin allah korusun tutunamayacağı varsa hiç bişey işe yaramayacak. Sen istersen 10 gün değil 1 ay geriden geldiğini fark et istersen örnek veriyorm 7. Yada 8. Haftada kalp atılını duyma. Ama rabbim sana bebeğinin tutunmasını nasip ettiyse inşallah kucağına almayı da nasip edicek. Oyüzden bizim uzmanlık alanımız olmayan bişeyde bence fikir yürütmek sadece evhama ve strese sebep olur o da ancak bebeğinin gelişimini olumsuz etkiler.tabiki fikir alışverişi yapıcaz mesela bende neden hala midemin bulanmadığını merak ediyorum ama sonra amaaan bulansa nolcak bulanmasa nolcak şuan yapabilceğim bişey yok deyip geçiyorum. Daha önce senle aynı acıyı yaşadığımız için söylüyorum sen ye iç dinlen ve doktoruna güven. Güvenmiyosan daha güvenebilceğin bi doktor bul ama güven. En önemlisi teslimiyetçi ol ve Allah'ın senin için planladıklarını yaşamayı bekle. Üzme bebeğini hesaplara dalıp canım.canin bugun doktora gittim kesem 9.5 mm olmus ben normalde 7+3 olmam lazimdi ama dollenmem cok gec oldu gecen hafta 6+3 DE GITTIGIMDE sadece kese gorunmustu doktor 4 ten gun almis demisti buyumesi cok normalmis merak ettim.dusuk yasayanlar daha hassas oluyo bende onlardan biriyim yine agrilarim olunca merak ettim erken gittim doktora aslinda gitmemek lazim ...bi sorum daha var karindan ultrasonda 9 mm cikiyosa kese vajinalde bakilsa bebek bile gorunuyomus icinde..cogu sitede 6. haftalik olmadan karinda kese gorunmez diyo kafam karisti bana niye 4.5 haftalik dedi o zaman karindan baktiriyorum cunku.
Canım bende çok şükür hep tuttum bu yaşıma kadar. Geçen sene çalışırken çook zorlandım ofiste tek tutan bendimNormalde kaçırmam. Hele o iftar saati.. Çokkk severim. Ama şu günlerde yemek yemediğimde tansiyonum düşüyo, halsiz kalıyorum. Kararsızım. Bebeğime de zarar vermek istemiyorum. Sen ne yapacaksın ??
çalıştığım için geçen sene resmen sürüne sürüne tuttum. Bu yıl da tutmak istiyorum ama şuan bile halsizim mide bulantısı mide yanması da cabası. Hafta sonları muhakkak tutacağım hafta içi de deneyeceğim. eğer sıkıntı olmazsa devam edeceğim ama kötü olursam sadece hafta sonu tutarım.Sonuçta oruç tutup kendine ve bebeğe zarar vermek daha günah diye düşünüyorum.Kızlar oruç tutacak mısınız ne düşünüyorsunuz bu konuda
Bende senin gibiyim canım bi gün denerim tutabilirsem inşallah tutarım ama şuan bile yemediğim an başım dönüyo midem bulanıyoçalıştığım için geçen sene resmen sürüne sürüne tuttum. Bu yıl da tutmak istiyorum ama şuan bile halsizim mide bulantısı mide yanması da cabası. Hafta sonları muhakkak tutacağım hafta içi de deneyeceğim. eğer sıkıntı olmazsa devam edeceğim ama kötü olursam sadece hafta sonu tutarım.Sonuçta oruç tutup kendine ve bebeğe zarar vermek daha günah diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?