2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah canim dualarim seninle..Eminim bi kac ay sonra guzel haberlerini alicaz.Nisan mayis annesi olursun insallah ama Rabbimden umut kesilmez kuru topraga can veren Rabbim nelere kadir.Egerki bebegin kalp atisi yoksa da annecigini cennete bekliyor olucak insallah

Kızlarrrr ne hızlısınız öyleyetişemiyorum hızınıza. Geçmişi de okuyamadım. Hepiniz iyisinizdir umarım. Bwn henüz doktora gitmedim iki hafta sonra gideyim diyorum. Neden böyle savsaklıyorum anlamıyorum ama Kalp atışları oluştuktan sonra gitmek istiyorum. Ben de sürekli bir uyku halivar eve gelir gelmez uyuyorum akşam erkenden devriliyorum ama uykuya da zor dalıyorum . Sizlerde durum nasıl? Özellikle yediğiniz şeyler var mı?

Ben geceleri bel agrisindan uyuyamiyorum genelde.Sen birde calisiosan halsizlik dahada coktur canim.Birde gebelikte tansiyon dusuk oluyormus oda uyku vs yaparmis.Benim 10/7di enson.
Ozellikle yemeye calistigim her gun sabah haslanmis yumurta gun ici ceviz findik badem hurma.Ama tabi bulantidan firsat olursa cok duzenli yiyemiyorum
Bu arada bencede kalp atisi icin git daha mantikli

Canım kaç haftalıksın duyulmadı erken mi acaba

Canım önemli olan zaten büyüme hızı. Eğer büyümesi normalse zaten sat önemli olmuyor. Bende daha önce bi düşük yaşadım canım şuan seni anlıyorum ama sen de şunu unutma ki önceki tecrübenden dolayı bilmelisin ki sen ne bilsen de ne yapsan da bebeğinin allah korusun tutunamayacağı varsa hiç bişey işe yaramayacak. Sen istersen 10 gün değil 1 ay geriden geldiğini fark et istersen örnek veriyorm 7. Yada 8. Haftada kalp atılını duyma. Ama rabbim sana bebeğinin tutunmasını nasip ettiyse inşallah kucağına almayı da nasip edicek. Oyüzden bizim uzmanlık alanımız olmayan bişeyde bence fikir yürütmek sadece evhama ve strese sebep olur o da ancak bebeğinin gelişimini olumsuz etkiler.tabiki fikir alışverişi yapıcaz mesela bende neden hala midemin bulanmadığını merak ediyorum ama sonra amaaan bulansa nolcak bulanmasa nolcak şuan yapabilceğim bişey yok deyip geçiyorum. Daha önce senle aynı acıyı yaşadığımız için söylüyorum sen ye iç dinlen ve doktoruna güven. Güvenmiyosan daha güvenebilceğin bi doktor bul ama güven. En önemlisi teslimiyetçi ol ve Allah'ın senin için planladıklarını yaşamayı bekle. Üzme bebeğini hesaplara dalıp canım.

Normalde kaçırmam. Hele o iftar saati.. Çokkk severim. Ama şu günlerde yemek yemediğimde tansiyonum düşüyo, halsiz kalıyorum. Kararsızım. Bebeğime de zarar vermek istemiyorum. Sen ne yapacaksın ??
Canım bende çok şükür hep tuttum bu yaşıma kadar. Geçen sene çalışırken çook zorlandım ofiste tek tutan bendim Şimdi anlık acıkmalarım oluyo su içmedende duramıyorum o yüzden çok kararsız kaldım tutmak istiyorum aslında sonradan 1 ay tutmak daha zor olacak benim için

Kızlar oruç tutacak mısınız ne düşünüyorsunuz bu konuda
çalıştığım için geçen sene resmen sürüne sürüne tuttum. Bu yıl da tutmak istiyorum ama şuan bile halsizim mide bulantısı mide yanması da cabası. Hafta sonları muhakkak tutacağım hafta içi de deneyeceğim. eğer sıkıntı olmazsa devam edeceğim ama kötü olursam sadece hafta sonu tutarım.Sonuçta oruç tutup kendine ve bebeğe zarar vermek daha günah diye düşünüyorum.

Bende senin gibiyim canım bi gün denerim tutabilirsem inşallah tutarım ama şuan bile yemediğim an başım dönüyo midem bulanıyo

Kızlar benim ultrason kağıdına mm değil cm şeklinde bir ölçüm car.acaba cihaz fark ediyor mu? 6 haftada 0.335 cm yazıyor, 8.haftada 1.81 cm sizin dediklerinize göre büyük gibi

Kızlar bişey sorucam ben şuan gittiğim doktoru çok araştırdım ve tavsiyeler üzerine gittim. Doktor okadar çok tercih ediliyor ki hastanede ona ayrı bi bölüm yapılmış resmen. Çok fazla hastası var ama randevularda çok sorun yaşamıyorum. Bukadar isteyerek gittiğim doktor evet hastaya yaklaşımı açısından çok beğendim pozitif ilgili her soruma sabırla cevap veriyor ama fütursuzca ilaç veren doktorlar var ya onlardan mı acaba diye düşünmeden de edemiyorum. Şuan 6+4üm ve doktorum ilk muayenede progestan ve coraspin verdi. Bi sorun mu var dedim hayır önlem için veriyorum daha önce düşük yaşadığın için dedi. İkinci randevuda da baktı evet gelişim olumlu yönde bi sıkıntımız yok gebeliğimin çok şükür başından beri lekelenmem falan da olmadı ama doktorun ilaca devam dedi. Ama ben bu ilaçları içerken çok gereksiz yere kullandığımı düşünmeden yapamıyorum. Tam kan sayımında şu PLT olan değer de kan pıhtilaşmasını gösteriyor bildiğim kadarıyla ve benim o değerim referans aralığının tam ortasında. Yani coraspini de kan pıhtilaşması için verdiğini varsayarsak sanırım onu da içmemem gerekiyor diye düşünüyorum. Böyle kanaması olmayıp progestan ve coraspin kullanan varmı? Ve ne düşünüyosunuz bu konuda? Azcık uzun oldu ama

Kizlar basim cok agriyor.Bi tanecik parol icsem mi sizce? Dayanamiyorum cunku

Oruc konusundada kararsizim.Diyarbakirda hava cok sicak gecen sene bile aclik degil sicaktAn susuzluktan cok zorlanmistim.Ama bende 1,2 gun deneyip ona gore devam etmek istiyorum.Acliga dayanikli degilim ama deniycem.Insallah nasip olur 30 gun tutmak...

musmutlu22 evet aslinda gercekten cok haklisin ne yazildiysa yasiyacagiz peki o zaman sana soz veriyorum ve su andan itibaren teslimiyetci olucam bos evham hep stres yapiyo minigime zarar vermiycem dunden beri hep destek verdin cok sagol icim rahatladi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…