2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bence belirti senin bünyenle ilgilidir canım. Ne demişler ye attlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi yoksa ilk ocuğun ayşe olması lazımdı

Kızlar bu benim 4.paketim evet yan etkisi cok ama faydası da çok minnakim iyimis ona herşey değmez mi
Canım tabiki yan etkiler başdönmesi umrumda değil ama ilaç ya ne bilîm keşke gerek olmasa da keşke îçmesek ama doktorumuz verdiyse vardır bi bildiği. Yeterki bebişlerimiz iyi olsun

kızlar ban aliste için isim gönderenleri ekledim. Forum hızlı ilerliyor gözümden kaçan olduysa özelden mesaj atarsanız hemen eklerim öpüldünüz

Canım tabiki yan etkiler başdönmesi umrumda değil ama ilaç ya ne bilîm keşke gerek olmasa da keşke îçmesek ama doktorumuz verdiyse vardır bi bildiği. Yeterki bebişlerimiz iyi olsun
Evet canım benim ilk daha yani kullan bence ilaç olsun eskiden annemler de çok parol iciyolarmis bebisimizin tutunması icin zararı vardır tabi ama ben iciyorum artık etkisi azaldı gibi 3.ayımda yani 3hafta sonra birakcam inş bebesimiz sağlıklı olsun

düşük tehlikesi olan arkadaşlar mutlaka ananas yiyin . inanılmaz faydalı . internetten de araştırın bakın Allahın izniyle işe yarar

çok teşekkür ederim tatlım,herhangi bir tehliken yokmuş hiç korkma git yap tatilini,bu arada tatilde kesinlikle güneşlenmek yok,günlük hayattada mutlaka hamileler için güneş kremi kullanmak şart ...!
yanlız güneş kreminde çok dikkatli olmak gerekiyor, piyasada satılan bir tık ucuz olan güneş kremlerinden değil de hamileler için olanı kullanmak şart, içindeki kimyasallardan dolayı bebeğe çok zarar veriyor çünkü...

Kızlarrr hamilelikte hurma yemek hem bebişe faydalıymış hemde doğumu kolaylaştırıyormuş :) bi kadın doğumcu söyledi, hurma yiyiiinnnnn annişlerrrrr... Ramazanda yaklaşıyorken, en tazelerini yiyelimmmm

beslenme uzmanımda demişti, günde 2 tane fix yerim, ayrıca günde mutlaka bir maden suyu da içmeye çalışın, içindeki mineraller için...

Kızlar oruç tutacak mısınız ne düşünüyorsunuz bu konuda

ben tutmayacağım, bebeğe zarar vereceğini düşünüyorum çünkü, o kadar uzun süre açlık ve susuzluk... Hani kış ayı olsa düşük bir ihtimal belki derim ama şu uzun yaz günlerinde hayır :) Hem ilk üç ay organ gelişimi bebeğin, oruç tutup bebeğe zarar vermek daha kötü , çoğu doktor da hamileyken önermiyor zaten...

Canım diyarbakır gibi bir yerde açlık yine de tamam ama su kaybın fazla olur :/ senden ricam zaten şuan muafsın oruçtan diye biliyorum, kendinide bebeğini de riske atma, su çok önemli bizim için..

ben tutmayacağım, bebeğe zarar vereceğini düşünüyorum çünkü, o kadar uzun süre açlık ve susuzluk... Hani kış ayı olsa düşük bir ihtimal belki derim ama şu uzun yaz günlerinde hayır :) Hem ilk üç ay organ gelişimi bebeğin, oruç tutup bebeğe zarar vermek daha kötü , çoğu doktor da hamileyken önermiyor zaten...[/QUOTE]
Evet günlerin bu kadar uzun olması beni de korkutuyo

İshal problemi olan var mı? Son iki haftadır bu sorunu yaşıyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Bu gün sağlık ocağındaki doktora sordum. Üşüme, titreme, ateş ishale eşlik etmiyorsa problem olmaz, muz, haşlanmış patates, maden suyu önerdi ayrıca sadece su ile haşlanmış yağsız makarna dedi. Bendede var ishal dikkat etmeye çalışıyorum, bol su içöeye çalışıyorum :)

bende hepsi vardı atlattım çok şükür o yüzden serum yedim. doktor korkulacak birşey yok dedi ama 3 günden fazla sürseydi tekrar gidecektim. bende patates haşlama ve sıfır yağsız makarna haşlama yedim günde 2 tanede soda çok iyi geldi. muzu unutmamalı ama

Bende sadece ishal var. Günde 2 kez tuvalete çıkıyorum ama 5'e bedel yani. Bakalım devam ederse doktora gidicem. Şükür atlatmışsın canım :)

Patates haşlayayım bari eve gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…