2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki memede uyuyor sadece. Çünkü sürekli gaz sancısı var ve sadece emerken biraz rahat. Gaz sancısından uykuya başka türlü dalamıyor yavrucak. Gündüzleri neredeyse hiç uyuyamıyor.

Canim ateşi çıkmadan ateş düşürücü vermeyin benim kızıma hiç bir aşı ateş yapmadı belki de yapmaz boşu boşuna vermiş olursun bide azıcık da savassin vücudu daha ne tepki vereceğini bile bilmiyoruz

Hadi güzel haberlerle gel inşallah

Ay hanımlar bu kalan göbek gidecek dimiii aramızda hiç gobegim kalmadı diyen var mı ya da sezaryende ne kadar sürede bu göbek gidiyor bilgisi olan var mı önceki kızımı normal dogurmustum 40 mevludunde göbek falan yoktu kii çok yiyordum bunda 3 kilo fazlam var ve o 3 kilonun tamamı göbekte çok sinir bozucu görünüyor

Bu 9 aylikken yapilan miydi bu? Cunku benim oglum 9 aylikken bacagindan vurulan asi mahvetmisti. Perisan olmustu yavrum. Hic etkilenmezdi asilardan halbuki

sana dünya laf yazıcam...bekle ömce csyrc naptı sayfa sayfa gideyim .dönücem saanaaa

otobüsle 23 saat...uçakla aktarmalı ama pahalı

Bu sefer patates salatası yaptım kız . Yanına da annem dolaba sarma attıydı onu pişiridm. Bi kurabiye yaptım. Pastayıda hazır aldım..

Yolladım. Gitti.

Ayy tek tek gelmese şu zilliler..
sende pek iyi ağırlıyon ondan doluşuyorlar evine...çok kızıyorum parça parça gelinmesine ...kusura bakmayın ama dicem işte a.cıklar aptal aptal sorular sualler

renklisemsiye ...alta yarım kollu çıtçıtlı giydiriyom üzerine de penyeden bişiler..aşağa patikli üzerine çorap üzerine patiksiz penye don..bu kadar canım..emzirince ter oluyo minikbaş..o zaman kukuleta şapka eh emerken bacaklara havlu battaniye..anakucağına koyuncada tek kat havlu battaniye..

Gelelim kocama kırk sormaya...hayuvan herüf sezeryanın kırkı mı olur dedi ya
Annemler gitti ya
Bugün oğğluşu yatağına koyunca üzerine alındı zâr

Temizlik yapışları aynı aynı

Hele o viledalaması olay ya
ama o bile yeter ya

Ben de sezeryan oldum, hamilelik öncesi kiloma 2.5 kilo kaldı ama göbek duruyor, çoğu kıyafetim olmuyor zaten, daha bi kaç aya düzelirsin diyorlar da bakalım

Kizlar bebeği sarilik olan var mi. Oglum iki haftalik ve sarilik sık sık emziriyorum ama geçmedi daha
Bizdede sarılık var canım, 2 haftalığız biz de, geçen hafta doktor kontrolünde endişe edecek kadar olmadığını bir aya kadar geçmezse kan tahlili isteyeceğini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…