- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.661
Benimki memede uyuyor sadece. Çünkü sürekli gaz sancısı var ve sadece emerken biraz rahat. Gaz sancısından uykuya başka türlü dalamıyor yavrucak. Gündüzleri neredeyse hiç uyuyamıyor.Kızlar bebişlerinizi Nasıl uyutuyorsunuz, bugün sabahtan beri 3 saat uyuduk, geride kalanında ya memedeydi ya gaZı vardı, annem sallama istiyor bu çocuk uykuya dalamıyor diyor Ama ben direniyorum... Hep koyunca kendiliğinden uyuyan bebiş olsun demiştim ama imkansız gibi şu an
9 subat olmasi lazim yavrum seninde sali gunuYa kızım 2 gün önce doğdu senin minnoş senin cuma değilmi yaa...e benim kırkım hangi gün...30 aralık biriniz hesap edin be
Canim ateşi çıkmadan ateş düşürücü vermeyin benim kızıma hiç bir aşı ateş yapmadı belki de yapmaz boşu boşuna vermiş olursun bide azıcık da savassin vücudu daha ne tepki vereceğini bile bilmiyoruzAtomum ateş yapmıyormuş..bacağından yaptı..biberona artık mama hazırlamıştım hemen verdim zar zar ağladı..ama aşıdan sonra ağlarken gözünden yaş geliyor..bazen gazı oldugunda ıhı ıhı yaparken artık hep evde yaygara kopuyor..uykusu var uyuyamıyor ,gözler kırmızı kırmızı...inşallah düzelecek..verem yapıyprmuş..2.aya gelirken ateş düşürücü içirip gelin dediler..
Hadi güzel haberlerle gel inşallah5dkya bir geliyordu sancilarim 2saate yakin bu sekilde bekledik,ebe geldi 2-3cm aciklik olmus gayet iyi dedi. Sanci su ana kdar tolere edilebilir gelio bzmkiler soguk kanlisin iyi falan diyodaha siklasinca ara dedi ebe ama 2-3 gbi gelecek eve,sonrasinda da hastaneye sanirim..su ana kdar gunluk ya her zamanki gbiyim darisi devamina Atom heart mother senin de icine dogmus demekkk ayy
Hahahaa cok guldum buna yaKızlar kaynanama cok sinirlendim ama üşeniyom yaptiklarını yazmaya. Pis karı. Eşek.
Bu 9 aylikken yapilan miydi bu? Cunku benim oglum 9 aylikken bacagindan vurulan asi mahvetmisti. Perisan olmustu yavrum. Hic etkilenmezdi asilardan halbukiKızlar aşılar dan veremi dert etmeyin. O kola yapılıyor .bacaga
ı yapılan karma aşı sıkıntıli o beze gibi toplanıyor soğuk uygulayarak dağıtımıstm ben çok Ağlamış ti ilk kızım ona dikkat edin.
Biz de dün ilk defa avm ye gittik. Annemler bize bebek arabası aldılar gelirken getirmemişler daha dışarı cıkmazsınız diye. Bizde dayanamdık o ankarada dursun burda lazım diye bakmaya gittik. Bebek pusette oyle etrafa baktı ara ara uyudu kalktı ama oldukca sakindi. O da anası hb bayagı sıkılmış belli. Eve gelince de canavara dönüştü. Töbe Yarabbim. ..
Ağzına eline sağlık...aynen öyle. .aman kız ben bunlara razıyım ki. Bugün misafiri m gelcek cok sükür evi de yalandan da olsa dip köşe girmez cunku süpürdü. Ben de sildim. Ben yanına gidince dip köşe çekiyomuş gb yapıyo bi de evi...yer miyim ? Ben sildiğim yerlerden anlamıyom mu sanki?
Benim arkadaş lar hep parça pinçik geliyo yaaa yoruluyo m valla..
Sarılmazsan bi daha dantelli pembe don giyeme
Bende netten yapayım diye giridm siteye..ya acı ama gerçek hangi beden alacagıma bi türlü bilemedim ..ya da belki bilmek istemedim
Üstüm göğüslee sağolsun hochstein inekleri gb
Göbüş bebek içindeyken ne güzeldi..bebiş gitti Göbüşün adı bile değişti. ..bildiğin cıvık hamur kıvamında bi GÖBEK kaldı.
Tv de bebekleri giydirmeyin kat kat diyo. Koca m göreydi kesin al iştw derdi.
Kızlar ben bi zıbın üstüne kıyafet bi de altına iki don giydiriyorum biri corablı diğeri corapsız üste.
Siz nasıl giydirşyorusnuz? Ev 25-26 derece gece 23-24 e düşüyo..
2 aylıkken ilki yapılıyor sanirimBu 9 aylikken yapilan miydi bu? Cunku benim oglum 9 aylikken bacagindan vurulan asi mahvetmisti. Perisan olmustu yavrum. Hic etkilenmezdi asilardan halbuki
Öyle öyle. Emzirip veriyodum anneme. Bazen sagiyodum sen ver ya da mama ver diyodum dikisler agriyo uykusuzsun lohusa psikolojisi sorumluluklar gelen giden bi de üstüne. Annem gidince ben anne oldum gozlerimin alti mosmor suan dikislerim yanıyo her seyi kendim yapiyom. Ama uyansin sapur şupur opeyim yanaklari da sertleşti rahat öplüyo artikhele bi de anneciyim diyorum bi gülümsüyo yerimm zamanla her sey yoluna girecek.
2-3 saat yol ya 10 günü gecti galiba gideli. yarin geliyo yine. Kat kat daha fazla yorulcan yalnızsan. Bikaç güne alışırsın.
Kızlar kaynanama cok sinirlendim ama üşeniyom yaptiklarını yazmaya. Pis karı. Eşek.
Bu sefer patates salatası yaptım kız . Yanına da annem dolaba sarma attıydı onu pişiridm. Bi kurabiye yaptım. Pastayıda hazır aldım..
Yolladım. Gitti.
Ayy tek tek gelmese şu zilliler..
@Surrender hep o yanılttıPembedon5
Kızzzz kocana sor o bilir senin kırkını
Benimki 29 aralık bu cumartesi kırkı cıkarıyoz..
Seninki de pazar . Hadi hayırlı ugurlu ola..
Ben de sezeryan oldum, hamilelik öncesi kiloma 2.5 kilo kaldı ama göbek duruyor, çoğu kıyafetim olmuyor zaten, daha bi kaç aya düzelirsin diyorlar da bakalımAy hanımlar bu kalan göbek gidecek dimiii aramızda hiç gobegim kalmadı diyen var mı ya da sezaryende ne kadar sürede bu göbek gidiyor bilgisi olan var mı önceki kızımı normal dogurmustum 40 mevludunde göbek falan yoktu kii çok yiyordum bunda 3 kilo fazlam var ve o 3 kilonun tamamı göbekte çok sinir bozucu görünüyor
Bizdede sarılık var canım, 2 haftalığız biz de, geçen hafta doktor kontrolünde endişe edecek kadar olmadığını bir aya kadar geçmezse kan tahlili isteyeceğini söylediKizlar bebeği sarilik olan var mi. Oglum iki haftalik ve sarilik sık sık emziriyorum ama geçmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?