- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 36
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.681
Ben aynı şeyi düşünmüyorum 2 aya kadarda uyandıracağım çevremdeki çocuk sayısına inanamazsın benim gördüğüm tüm annrlerde böyle yapıuor hemşire ve doktorumda bunu dedi ama herkesin kendi çocuğu ona göre hareket edebilirsinizUyuyan bebegi uyandirip mama vermeyin canim bende ilk 3 4 gece uyandirdim hastanedeki hemsirelerin baskisi uzerine. Simdi etraftaki deneyimli annelerden aldigim oneriler ise gece uyandirmamak, acikan bebek zaten uyanir dediler. Ama is isten gecmisti artik benim oglusum alisti 3 saatte bi emmeye, ben uyandirmiorum artik ama saatli alarm gibi dakkasini gecirmiyor 3 saatte bi uyaniyor, sonra yemegini yedirip zar zor geri uyutuyorum. Bugunde huy degistirdi kucakta uycak baska yerde uymuyo
Benim kalmadı canım 10 gün sonra eski haline geldi ama hamilelikten önce karın kaslarım vardı o hale gelmem için antrenmanlara başlamam lazımAy hanımlar bu kalan göbek gidecek dimiii aramızda hiç gobegim kalmadı diyen var mı ya da sezaryende ne kadar sürede bu göbek gidiyor bilgisi olan var mı önceki kızımı normal dogurmustum 40 mevludunde göbek falan yoktu kii çok yiyordum bunda 3 kilo fazlam var ve o 3 kilonun tamamı göbekte çok sinir bozucu görünüyor
Bizim de sayi 11 doktor korkulacak kadar değil dedi ama geçmiyor sık sık da emzirdigim haldeBen de sezeryan oldum, hamilelik öncesi kiloma 2.5 kilo kaldı ama göbek duruyor, çoğu kıyafetim olmuyor zaten, daha bi kaç aya düzelirsin diyorlar da bakalım
Bizdede sarılık var canım, 2 haftalığız biz de, geçen hafta doktor kontrolünde endişe edecek kadar olmadığını bir aya kadar geçmezse kan tahlili isteyeceğini söyledi
Tam 1 aylikken asi icin goturmustum. 3 kilo dogmustu kizim. Simdi 4300 olmus. Gayet iyi dedi. MasallahPekii bu şekilde yani uyandırmayarak beslediğin zaman kilo alımı nasıl oldu hiç tartıldı mı?
Hadi saglicakla al bebisiniKızlar bugün sezaryen randevumuz vardı. Şuan kanamam açıldı hastaneye gidiyoruz.
Kızlar bugün sezaryen randevumuz vardı. Şuan kanamam açıldı hastaneye gidiyoruz.
Nihayetmerhaba annisler:) hastaneden yaziyorum bebisim yanimda,gece 12.54te dogdu yani 3 subat :) biraz gerildim yazamadim,sabah su patladiktan 1saat sonra sanci basladi,ebe geldi 11de ve 2-3cm aciklik var dedi,hafif sancilarla bu kdr olmus dedik sevindik,kadin gitti bnm sancilar kayboldu yani duzensizlesti..aksam 6.30gbi ggeldi ama agir sanci geliyodu iki saattir ve kontrolde sonuc ayni cikti coktum moralman.sonra pespese sanci gelmesi gerek dedi hastaneye geldik,suniye basladik...tamamen normal bi dogum oldu yani ilac fln almadim ve sancilar cidden pespese wuhuuu baya acitti ama hic bagirmadimikinme kismi az uzadi bebegin basinin durusundan dolayi,yan tutuyodu dik kafali bucuruk resmen yan yatip ikindim 45 dk ya yakin..acilma hizlandi sonra iste dogum oldu.. buarada minnos 3.5kilo ama boyunu olcmuyorlar anca evde bakarim:) ben masallah iyiyim ama minnos benim yatagimi isgal etti kendi yataginda yatmio yaa kucuk kasli erkegim.. masallah ikimiz iyiyiz 10da eve gidicez dualariniz eksik etmediniz Allah razi olsun anniskolar uzun oldu ama napimm
Cnm ben gögüs ucu yaralarımı kantaron yağıyla iyileştirdim, ama 2 gün göğüsler fora dolaşıyordum ortalıkta, hiç kapatmadım, atlet bile değmediBenim kızım dun sağ göğsümü emerken koparırsacısana ısırdı göğsüm yarık oldu oradan sütte geliyo canım cook acıyıo veremiyorum bunun için hangi doktora gitmem gerekiyor... Yada ne yapayım,.. Bi fikir verin...
Merak ettim seni, geceher bebisi emzirmeye kalktıgımda forma girdim ne yaptı dogum oldu mu acaba diye ve olmuşşş :)merhaba annisler:) hastaneden yaziyorum bebisim yanimda,gece 12.54te dogdu yani 3 subat :) biraz gerildim yazamadim,sabah su patladiktan 1saat sonra sanci basladi,ebe geldi 11de ve 2-3cm aciklik var dedi,hafif sancilarla bu kdr olmus dedik sevindik,kadin gitti bnm sancilar kayboldu yani duzensizlesti..aksam 6.30gbi ggeldi ama agir sanci geliyodu iki saattir ve kontrolde sonuc ayni cikti coktum moralman.sonra pespese sanci gelmesi gerek dedi hastaneye geldik,suniye basladik...tamamen normal bi dogum oldu yani ilac fln almadim ve sancilar cidden pespese wuhuuu baya acitti ama hic bagirmadimikinme kismi az uzadi bebegin basinin durusundan dolayi,yan tutuyodu dik kafali bucuruk resmen yan yatip ikindim 45 dk ya yakin..acilma hizlandi sonra iste dogum oldu.. buarada minnos 3.5kilo ama boyunu olcmuyorlar anca evde bakarim:) ben masallah iyiyim ama minnos benim yatagimi isgal etti kendi yataginda yatmio yaa kucuk kasli erkegim.. masallah ikimiz iyiyiz 10da eve gidicez dualariniz eksik etmediniz Allah razi olsun anniskolar uzun oldu ama napimm
Maşşallahh çok güzel kilo almış Benimki de 3185 doğdu 22. Gününde 3700 dü. Ben vermeyi çok istiyorum ama zorla verince kusuyor ne yazıkkii... Ama ben de öyle zırt zırt uyandırmazsam daha iyi emecek inanıyorum:)Tam 1 aylikken asi icin goturmustum. 3 kilo dogmustu kizim. Simdi 4300 olmus. Gayet iyi dedi. Masallah
Senin bebis kac dk emiyo? Ben surwyi cok uzun tutuyorum ön sutualip birakmiyorum..
Canim gozun aydin allah anali babali saglikla buyutsun insallah..merhaba annisler:) hastaneden yaziyorum bebisim yanimda,gece 12.54te dogdu yani 3 subat :) biraz gerildim yazamadim,sabah su patladiktan 1saat sonra sanci basladi,ebe geldi 11de ve 2-3cm aciklik var dedi,hafif sancilarla bu kdr olmus dedik sevindik,kadin gitti bnm sancilar kayboldu yani duzensizlesti..aksam 6.30gbi ggeldi ama agir sanci geliyodu iki saattir ve kontrolde sonuc ayni cikti coktum moralman.sonra pespese sanci gelmesi gerek dedi hastaneye geldik,suniye basladik...tamamen normal bi dogum oldu yani ilac fln almadim ve sancilar cidden pespese wuhuuu baya acitti ama hic bagirmadimikinme kismi az uzadi bebegin basinin durusundan dolayi,yan tutuyodu dik kafali bucuruk resmen yan yatip ikindim 45 dk ya yakin..acilma hizlandi sonra iste dogum oldu.. buarada minnos 3.5kilo ama boyunu olcmuyorlar anca evde bakarim:) ben masallah iyiyim ama minnos benim yatagimi isgal etti kendi yataginda yatmio yaa kucuk kasli erkegim.. masallah ikimiz iyiyiz 10da eve gidicez dualariniz eksik etmediniz Allah razi olsun anniskolar uzun oldu ama napimm
Kaçıncı günün canım?csyrc tebrik ederim. Rabbim sağlık ve afiyetle büyütmeyi nasip etsin. ben hala kendime gelemedim. Kimse kusura bakmasın da sezeryanı seçmek acıyı srçmekmiş. Bünye meselesi elbette. Sonuçta ameliyat ve herkes farklı yaşıyor. Anesteziden kaynaklı başağrım geçmedi. Üstüne mideme vuruyor ayakta duramııyorum. Cümle hastslara şifalar. Ne zormuş.
merhaba annisler:) hastaneden yaziyorum bebisim yanimda,gece 12.54te dogdu yani 3 subat :) biraz gerildim yazamadim,sabah su patladiktan 1saat sonra sanci basladi,ebe geldi 11de ve 2-3cm aciklik var dedi,hafif sancilarla bu kdr olmus dedik sevindik,kadin gitti bnm sancilar kayboldu yani duzensizlesti..aksam 6.30gbi ggeldi ama agir sanci geliyodu iki saattir ve kontrolde sonuc ayni cikti coktum moralman.sonra pespese sanci gelmesi gerek dedi hastaneye geldik,suniye basladik...tamamen normal bi dogum oldu yani ilac fln almadim ve sancilar cidden pespese wuhuuu baya acitti ama hic bagirmadimikinme kismi az uzadi bebegin basinin durusundan dolayi,yan tutuyodu dik kafali bucuruk resmen yan yatip ikindim 45 dk ya yakin..acilma hizlandi sonra iste dogum oldu.. buarada minnos 3.5kilo ama boyunu olcmuyorlar anca evde bakarim:) ben masallah iyiyim ama minnos benim yatagimi isgal etti kendi yataginda yatmio yaa kucuk kasli erkegim.. masallah ikimiz iyiyiz 10da eve gidicez dualariniz eksik etmediniz Allah razi olsun anniskolar uzun oldu ama napimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?