2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydınn bebeğim 9 günlük çişi sürekli sırtına çıkıyor kıyafet değiştirmektwn fenalık geldi e bunların yıkanması var çocuk üşücek diyede korkuyorum varmı başına böyle bişey gelen molfixte denedim primada biraz küçük doğdu büyük oluyo bez ona bağlıyorum

canim her cocuk ayni degil tabikide. sen anlarsin zaten neyin uygun oldugunu.. o zaman yinede uyandir. saglikli olsunlarda..

Benimki de öyle sanıyordu doguma yakın sezaryende kırk mı olur o normal dogumda demişti. Ben de bişey demediydim dogum oncesi :)

Ben de oyle giysiyprum ya ..eşim taktı kat kat giydiriyorsun..yok oda cok sıcak. Bu cocuk buluttan nem kapıcak sonra..sıcaklığı ben mi ayarlıyorum kombiye sen bak diyorum..

Off hep kış oldugu için bunlar. .

Dışarı cıkarıp bi güneş aldırasım var..pencereden olmuyo bu işlerr..hava Güzelse bi on dk güneş görse olur aslında. .yoksa hasta mı olur ?

Hastalanorsa Hastalanırsa kendimi çok suclu hissederim.

Benm kızım bugün saat 10.07 de dünyaya geldi... Hayal gibi benm değilmiş gibi bişey... Spinal anestezi ile sezeryan oldum... 3220 gr 49 cm doğdu... Darısı bekleyenlere...
Merhabalar, güle güle büyütün inşallah sağlıkla. Ben de Mart annesi olacağım kısmetse. Sezeryan olacağım ama genel anestezi mi spinal mi epidural mi karar veremedim. Biraz da korktuğum için uyuyum uyanıyım o anın stresini yaşamayım diyorum. Spinal veya epidural için de çok farklı söylentiler var. Kalıcı baş ağrısı bel ağrısı vs. Çok kararsızım. Tecrübelilerin fikirlerine ihtiyacım var.

Göbeğiniz düştü mü canım, göbeği düşene kadar bizde de aynı durum söz konusuydu, şimdi pipi yandaysa çok nadir oluyor. Ama eskiden günde 5-6 kez üst değiştiriyorduk, böbrekleri üşücek diye çok korkmuştum

Allahım analı babalı büyütsün inşallah hoşgeldin kaka gaz meme muhabbetlerine :)

Dün gece düştü göbeğimiz canım pipi hep yan tarafa kayıyo omu yapıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…