2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızım 2 gün önce doğdu senin minnoş senin cuma değilmi yaa...e benim kırkım hangi gün...30 aralık biriniz hesap edin be
ben hiç hesap yapmadım desem ınanır mısın?düşünmüyordum çünkü.
kayınvalıde yaptı
eğer yanlıs yaptıysa çok şaşırım .. dogdugu günle 40. gün sayılıyor mu kı? sayılıyorsa 2 gün fazlası var.

not: şimdi aradım dogdugu günü sayma, cumartesı 40 a denk gelıyo
bazılarının işinden dolayı pazar dedım
dedi önemlı olan o gun yıkanmasıymıs.

Son düzenleme:
selamlar, nasılsınız? nasıl gidiyor yeni hayat? teyzoşları benımkı aslında cok cici bi kız gaz olayı mahfedıyor melegimi
e bir de bogazlı tabii, gazı cıkmadan acıkma zamanı gelınce hiç bıtmıyor o gaz.
çok tatlıdır kendısı teyzelerı agzını yerım onun
minnoş popik.
kafası büyüdü, yanaklar şişti, boy uzadı
sırayla denıyoruz ben konusunca agzı kulaklarında guluyor, babası konusunca öyle bakıyor
babası da sinir oluyor.

Son düzenleme:
salaş ve kalçayı kapatacak modeller aldım hep
40-42 beden arası
ama kahretsın kı daha gelmedi. mevlütte gıyecektım
inşallah cuma falan gelır . tozludan alıs verıs yapacak olan 1 haftayı gözden cıkarmalı

primanın premıum care nın 2 numarası, prima aktif bebek 2 numaranın arasında fark var bilginiz olaaaa.
premıum care daha geniş :=)
görümcem geçen gün aktif bebek almıs onu kullandım, baktım bebegın bacakları sıkıyo
ikisini yan yana getırıp ınceledım :=)

Premıum care hep pipide iplik iplik bırakıyor ve hep beline çiş gidiyordu..sevmedim ben..mavi aktiflerden 2 no.aldım..evet bacak arası sıkıyor ama azcık gevsek yapıyom

Canimmmm hadi gozun aydin, saglik ve huzurla buyusun minnosun. Senin rahat dogum yapacagin belliydi zaten :) sanada minnak oglusunuda kocaman masallah

Premıum care hep pipide iplik iplik bırakıyor ve hep beline çiş gidiyordu..sevmedim ben..mavi aktiflerden 2 no.aldım..evet bacak arası sıkıyor ama azcık gevsek yapıyom
ne bırakıyor pipide?
birinin bacaklar sıkar, bel gevşek olur. birinin bel gevsek bacaklar sıkar.
böyle böyle zamanı gecırcez ınsallah

bellı olmuyor ki.. bazen 15
bazen 30 dk .. benımkı kısa süre sonra uyuklayuyor zaten
Maşşallahh diyorum o zamn bnimki daha yarım saat hiççç almadıı en fazla ki o da 5-10 kere anca olmuştur 20 dkka:):) standartı 10-13 dakika arası. Ama bu sorgulamaşarda daha düzenimizi oturtamadığımızdandır zamanla düzene girer herşey:)

çok tıhaf dimi...bana başka bi bebek verseler al bu bak mavi gözlü vs asla istimemmmmmm... ne kadar tatlılar be...

Cook tesekkur ederimhepinize minnos hafif hafif emdi ama sabah bi emdi sonra 3saate yakin uyudu :) sut gelmeye basladi doydu sanirm o yuzden..10.30gbi geldik evimize,ikimiz d iyiyizhayet sukurler olsun..dogum sonrasi evegelen hemsire de geldi sabahtan,ben de az uyudum bebis emdi yine uyudu sarhos oglan vesu ana kdar oyle kipir kipir hareket edipkendini uyandirmadi gayet sakingidiomasallah ama sutun tadina varmaya tambasladiginda gaz vsbaslar dedi hemsire,su an her sey guzel sukur ins hepimizinki gdaha da guzel olur

ah ah doğumdan önce hep burdaydım 2 gündür bi fırsar bulup giremedim şu an bir kolumda bebiş emerken diğer elimle buraya girip yazı yazıyorum olsun onlar buna değer yine de

Çok şükür. Hayırlı olsun canım Güle güle büyüt bebisini inşallah.

Bizim 1 aylık oldu neredeyse hâlâ çiş olayını çözemedim.dediğin gibi primada kullandım molfixde 2 sindede çıkıyor çiş.

ne bu ya kaka temizledik ve meme...bu resmen dudak tiryakiliği be ..

Emzige alistir pembis yoksa bizi emzik olarak kullanıyorlar.

Bugün bebek arabasıyla 10 dk.balkona çıkarıp ayakları güneslendirmeyi düşünüyorum. İnşallah usutmez.ama esin doğru söylüyor nasıl alisirsa öyle gider.biz kiyamiyoruz ama bu böyle.

Cisriiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk
3 nas 1 felak okudum bebişinin yüzüne...gözlerimden yaşlar aktı
Rabbim nazardan korusun alpişini...
Annesi gibi ....su gibi...
Off bu minnoşlar off....
Bizimki fenerbahçeli

Off...emzik
Sıpa ille meme...öğürüyor almıyor..süt damlatarak ucuna veriyorum..bi kaç dakika emiyor ...elimle tuta tuta çokta baskı yapmadan deniyorum..emziğe alışmalı...her sese tikliyo zate sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…