- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.721
ben hiç hesap yapmadım desem ınanır mısın?düşünmüyordum çünkü.Ya kızım 2 gün önce doğdu senin minnoş senin cuma değilmi yaa...e benim kırkım hangi gün...30 aralık biriniz hesap edin be
Sagol canim cok tsk ederim emzirme problemlerine gecmis bulunmaktayiz ☺Canım dualarımız seninle canım
Gözün aydın bu arada :)
bellı olmuyor ki.. bazen 15Kaç dakika emiyor ortalama? Bilemedim ben bu işleri:) bugün anneme bırakıp biraz kafa gezdim dolaştım çok iyi geldi:)
salaş ve kalçayı kapatacak modeller aldım hepBiz de dün ilk defa avm ye gittik. Annemler bize bebek arabası aldılar gelirken getirmemişler daha dışarı cıkmazsınız diye. Bizde dayanamdık o ankarada dursun burda lazım diye bakmaya gittik. Bebek pusette oyle etrafa baktı ara ara uyudu kalktı ama oldukca sakindi. O da anası hb bayagı sıkılmış belli. Eve gelince de canavara dönüştü. Töbe Yarabbim. ..
Ağzına eline sağlık...aynen öyle. .aman kız ben bunlara razıyım ki. Bugün misafiri m gelcek cok sükür evi de yalandan da olsa dip köşe girmez cunku süpürdü. Ben de sildim. Ben yanına gidince dip köşe çekiyomuş gb yapıyo bi de evi...yer miyim ? Ben sildiğim yerlerden anlamıyom mu sanki?
Benim arkadaş lar hep parça pinçik geliyo yaaa yoruluyo m valla..
Sarılmazsan bi daha dantelli pembe don giyeme
Bende netten yapayım diye giridm siteye..ya acı ama gerçek hangi beden alacagıma bi türlü bilemedim ..ya da belki bilmek istemedim
Üstüm göğüslee sağolsun hochstein inekleri gb
Göbüş bebek içindeyken ne güzeldi..bebiş gitti Göbüşün adı bile değişti. ..bildiğin cıvık hamur kıvamında bi GÖBEK kaldı.
Tv de bebekleri giydirmeyin kat kat diyo. Koca m göreydi kesin al iştw derdi.
Kızlar ben bi zıbın üstüne kıyafet bi de altına iki don giydiriyorum biri corablı diğeri corapsız üste.
Siz nasıl giydirşyorusnuz? Ev 25-26 derece gece 23-24 e düşüyo..
Premıum care hep pipide iplik iplik bırakıyor ve hep beline çiş gidiyordu..sevmedim ben..mavi aktiflerden 2 no.aldım..evet bacak arası sıkıyor ama azcık gevsek yapıyomprimanın premıum care nın 2 numarası, prima aktif bebek 2 numaranın arasında fark var bilginiz olaaaa.
premıum care daha geniş :=)
görümcem geçen gün aktif bebek almıs onu kullandım, baktım bebegın bacakları sıkıyo
ikisini yan yana getırıp ınceledım :=)
Canimmmm hadi gozun aydin, saglik ve huzurla buyusun minnosun. Senin rahat dogum yapacagin belliydi zaten :) sanada minnak oglusunuda kocaman masallahmerhaba annisler:) hastaneden yaziyorum bebisim yanimda,gece 12.54te dogdu yani 3 subat :) biraz gerildim yazamadim,sabah su patladiktan 1saat sonra sanci basladi,ebe geldi 11de ve 2-3cm aciklik var dedi,hafif sancilarla bu kdr olmus dedik sevindik,kadin gitti bnm sancilar kayboldu yani duzensizlesti..aksam 6.30gbi ggeldi ama agir sanci geliyodu iki saattir ve kontrolde sonuc ayni cikti coktum moralman.sonra pespese sanci gelmesi gerek dedi hastaneye geldik,suniye basladik...tamamen normal bi dogum oldu yani ilac fln almadim ve sancilar cidden pespese wuhuuu baya acitti ama hic bagirmadimikinme kismi az uzadi bebegin basinin durusundan dolayi,yan tutuyodu dik kafali bucuruk resmen yan yatip ikindim 45 dk ya yakin..acilma hizlandi sonra iste dogum oldu.. buarada minnos 3.5kilo ama boyunu olcmuyorlar anca evde bakarim:) ben masallah iyiyim ama minnos benim yatagimi isgal etti kendi yataginda yatmio yaa kucuk kasli erkegim.. masallah ikimiz iyiyiz 10da eve gidicez dualariniz eksik etmediniz Allah razi olsun anniskolar uzun oldu ama napimm
ne bırakıyor pipide?Premıum care hep pipide iplik iplik bırakıyor ve hep beline çiş gidiyordu..sevmedim ben..mavi aktiflerden 2 no.aldım..evet bacak arası sıkıyor ama azcık gevsek yapıyom
Zaman ilerledikçe daha iyi alışacağız inşallahh:)canim her cocuk ayni degil tabikide. sen anlarsin zaten neyin uygun oldugunu.. o zaman yinede uyandir. saglikli olsunlarda..
Maşşallahh diyorum o zamn bnimki daha yarım saat hiççç almadıı en fazla ki o da 5-10 kere anca olmuştur 20 dkka:):) standartı 10-13 dakika arası. Ama bu sorgulamaşarda daha düzenimizi oturtamadığımızdandır zamanla düzene girer herşey:)bellı olmuyor ki.. bazen 15
bazen 30 dk .. benımkı kısa süre sonra uyuklayuyor zaten
selamlar, nasılsınız? nasıl gidiyor yeni hayat? teyzoşları benımkı aslında cok cici bi kızgaz olayı mahfedıyor melegimi
e bir de bogazlı tabii, gazı cıkmadan acıkma zamanı gelınce hiç bıtmıyor o gaz.
çok tatlıdır kendısı teyzelerıagzını yerım onun
minnoş popik.
kafası büyüdü, yanaklar şişti, boy uzadı
sırayla denıyoruz ben konusunca agzı kulaklarında guluyor, babası konusunca öyle bakıyor
babası da sinir oluyor.
İpeksi dokusundan parçalarne bırakıyor pipide?
birinin bacaklar sıkar, bel gevşek olur. birinin bel gevsek bacaklar sıkar.
böyle böyle zamanı gecırcez ınsallah
ah ah doğumdan önce hep burdaydım 2 gündür bi fırsar bulup giremedim şu an bir kolumda bebiş emerken diğer elimle buraya girip yazı yazıyorum olsun onlar buna değer yine deKızlar buraya nasıl zaman ayırabiliyosunuz benim bütün günüm tatlı ve Afacan veledimle uğraşmakla geçiyor. Takip edemiyorum artıkhele Pembedon5 @alekta movik movik @eymentaa chack csyrc en çok da size hevesleniyorum
Su satırlari bebis kucagimda tek elle ne hallı yazdım valla :)
geçmedi mi daha? ben de hala ağrı çekiyorumMemelerim memelerim...
merhaba annisler:) hastaneden yaziyorum bebisim yanimda,gece 12.54te dogdu yani 3 subat :) biraz gerildim yazamadim,sabah su patladiktan 1saat sonra sanci basladi,ebe geldi 11de ve 2-3cm aciklik var dedi,hafif sancilarla bu kdr olmus dedik sevindik,kadin gitti bnm sancilar kayboldu yani duzensizlesti..aksam 6.30gbi ggeldi ama agir sanci geliyodu iki saattir ve kontrolde sonuc ayni cikti coktum moralman.sonra pespese sanci gelmesi gerek dedi hastaneye geldik,suniye basladik...tamamen normal bi dogum oldu yani ilac fln almadim ve sancilar cidden pespese wuhuuu baya acitti ama hic bagirmadimikinme kismi az uzadi bebegin basinin durusundan dolayi,yan tutuyodu dik kafali bucuruk resmen yan yatip ikindim 45 dk ya yakin..acilma hizlandi sonra iste dogum oldu.. buarada minnos 3.5kilo ama boyunu olcmuyorlar anca evde bakarim:) ben masallah iyiyim ama minnos benim yatagimi isgal etti kendi yataginda yatmio yaa kucuk kasli erkegim.. masallah ikimiz iyiyiz 10da eve gidicez dualariniz eksik etmediniz Allah razi olsun anniskolar uzun oldu ama napimm
Kızlar günaydınn bebeğim 9 günlük çişi sürekli sırtına çıkıyor kıyafet değiştirmektwn fenalık geldi e bunların yıkanması var çocuk üşücek diyede korkuyorum varmı başına böyle bişey gelen molfixte denedim primada biraz küçük doğdu büyük oluyo bez ona bağlıyorum
ne bu ya kaka temizledik ve meme...bu resmen dudak tiryakiliği be ..
Benimki de öyle sanıyordu doguma yakın sezaryende kırk mı olur o normal dogumda demişti. Ben de bişey demediydim dogum oncesi :)
Ben de oyle giysiyprum ya ..eşim taktı kat kat giydiriyorsun..yok oda cok sıcak. Bu cocuk buluttan nem kapıcak sonra..sıcaklığı ben mi ayarlıyorum kombiye sen bak diyorum..
Off hep kış oldugu için bunlar. .
Dışarı cıkarıp bi güneş aldırasım var..pencereden olmuyo bu işlerr..hava Güzelse bi on dk güneş görse olur aslında. .yoksa hasta mı olur ?
Hastalanorsa Hastalanırsa kendimi çok suclu hissederim.
CisriiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkEki Görüntüle 1762856 Cook tesekkur ederimhepinizeminnos hafif hafif emdi ama sabah bi emdi sonra 3saate yakin uyudu :) sut gelmeye basladi doydu sanirm o yuzden..10.30gbi geldik evimize,ikimiz d iyiyizhayet sukurler olsun..dogum sonrasi evegelen hemsire de geldi sabahtan,ben de az uyudum bebis emdi yine uyudu sarhos oglan vesu ana kdar oyle kipir kipir hareket edipkendini uyandirmadi gayet sakingidiomasallah ama sutun tadina varmaya tambasladiginda gaz vsbaslar dedi hemsire,su an her sey guzel sukur ins hepimizinki gdaha da guzel olur
Off...emzikÇok şükür. Hayırlı olsun canım Güle güle büyüt bebisini inşallah.
Bizim 1 aylık oldu neredeyse hâlâ çiş olayını çözemedim.dediğin gibi primada kullandım molfixde 2 sindede çıkıyor çiş.
Emzige alistir pembis yoksa bizi emzik olarak kullanıyorlar.
Bugün bebek arabasıyla 10 dk.balkona çıkarıp ayakları güneslendirmeyi düşünüyorum. İnşallah usutmez.ama esin doğru söylüyor nasıl alisirsa öyle gider.biz kiyamiyoruz ama bu böyle.
kızlar bebişlere su veriyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?