2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cisriiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk
3 nas 1 felak okudum bebişinin yüzüne...gözlerimden yaşlar aktı
Rabbim nazardan korusun alpişini...
Annesi gibi ....su gibi...
Off bu minnoşlar off....
Bizimki fenerbahçeli

Rakip takimli hii Allahrazi olsun pembsskoo amin hepimizinkileri korusun insallahh

renklisemsiye
Kıyafet konusu gerçekten karışık..
Adam ses etmiyor...zira kendi yazın bile kazak giyicek
Annen seni giydirememiş dedim...gece vıcık vıcık terliyor su ya bildiğin adam yaş...
Ama gel gör ki yorgan boğazına kadar...
Bende kendimden pay cıkarıyorum..çünkü işinin ehli bir uzman içgüdüleri ile hareket etmeli anne..kimi anne yanında yatırır kimi anne oda ayırı..bu bebek ile anne arasında dedi...su veriyorum misal 2 çay kaşığı aklıma gelince..içimden geliyor
Ben atletle dolaşıpta hunharca minnoşa yüklenemiyorum

Aldıgın bez güzelse öğlenleri kullanmak üzere alayım bende..herif yeni beze kaka yapmaktan keyif alıyor be
Türkçe öğretmeni adayı olarak ,pencere önünde güneşlenen bir bebek ve evleneceksen gel izleyen ben
Ben bu değildim...telaffuzum bilenem bozuldu gitti
bu program öldürecek beni...
Alt kata su akıyormuş..şikayet şikayet..
Beyim gidip adam getirmiş
Matkap sesinden bıktık oğlumla...nerdesin iki laflaşalım be

İpeksi dokusundan parçalarpipinin ucuna cimdiklicem diye zor alıyom..beğenmedim hagis bakıcam bida

pipi olunca öyle oluyor demek ki
zeytınyagı kullandıgım ve havalandırdıgım için şuan pişik yok
tek sevdıgım tarafı çiş göstergesı olması :=) ne kadar yapmıs bılıyorum

hayırlı olsun şekerin :=) maşallah tosuna

geçmedi mi daha? ben de hala ağrı çekiyorum
Cumartesi ilk basladigi gune gore cok iyiyim. Son bi antibiyotigim kaldi yarin kontrole gidicem, kirmiziligi gecti, yumusadi cok sukur ama agri kesici etkisini yitirince agri oluyo bide uyusuk gibi oldu orasi. Saldim memeleri dolaniyorum evin icinde Esim diyoki 30 yillik erkegim ben daha boyle rahat dolasamadim Devamli bosaltmaya calismaktan ucu gitti gene oda ayri sizliyo. Bide cok buyudu benim memeler ya bu agri olan memem digerinden biraz daha buyuk ucuda oyle.. sanirim ondan sizliyo ucuda. Bebegede veremedim hic o memeyi biktim usandim ya...

emerken ne kadar surede uyuyor o önemli. benımkı 5 dk olmadan kapıyor gözlerini
kapatmasa 10-15 dk mis gibi hallolacak her sey aslında :=) 10 kere de meme ıstemeyecek sonra

Allah nazardan saklasin

pipi olunca öyle oluyor demek ki
zeytınyagı kullandıgım ve havalandırdıgım için şuan pişik yok
tek sevdıgım tarafı çiş göstergesı olması :=) ne kadar yapmıs bılıyorum
Kızaaaammm bizde ayrıntu çok
Da.ak indir kaldır pipi altını sil kenarları sil... sizin ne bi oyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…