2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Off...emzik
Sıpa ille meme...öğürüyor almıyor..süt damlatarak ucuna veriyorum..bi kaç dakika emiyor ...elimle tuta tuta çokta baskı yapmadan deniyorum..emziğe alışmalı...her sese tikliyo zate sinir oluyorum
benimki de emzik almadı fenalardayım her saat bası memede... Bu emzik olayına geçemedik nasıl alıştırıcam... 3 çeşit emzik var almıyo bizim kız... Daha 12 günlük yalancı olduğunu anlıyor mu ne... Biz çok mu safmışız analarımız vermiş bizde almışız bu çocuklar niye almıyo...

Benimkide aliyo bi sure 10-15 dk sonra tukurugunu biriktiriyo agzinda birden yutmaya calisinca bogulacak gibi oluyo, korkup veremiyorum... Gerci ayni agzinda tutma isini hem biberonda hemde memedede yapiyo

koridordaki boru delikmiş ...yeri parçalamışlar eee nolcak orası öyle ...kiracıyızda az para vermiok ama mahvolmuş koridor
Ülen karı hergün hergün akıyo akıyo dedi durdu..bizimde banyo akıuo üst katın gıkı çıkmıo ama toplamıcam işte.annem ne güzel temizliğimi yapıp gittiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…