2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dün minnoş uyududa film izledik..
Zenne..
Kerem can 'ın performansı mikemmmmellldi mikemmmmeel...
Başka hayatlardan ziyade kocişle oyunculuğuna hayran kaldım bida izlicem...

Huggies yenidoğanı tavsiye ederim.
sağ göğsümü vermeyeyim mi... Doktora gitmeye gerek yok mu...

Benim de yarık doktora gitmedim. Yazdıklarımı sürdüm, bu arada o göğsümü sağdım. Biraz iyileşti, şimdi emziriyorum ; ama sürmeye de devam ediyorum.

Ben spinal oldum. Ameliyat yarasının acısı dışında baş ağrısı falan olmadı. Kendinizi o zamana kadar hazırlarsanız gerçekten kolay geçiyor ki ben kaş aldırırken ağlayan insanım..

Benim oğluş pusette uyumaya bayılıyor. Yatagini hiç sevmiyor. Pusette kuyu gibi. Satıcı kadın ana karnındaki pozisyon dedi ama sanki 2 büklüm çocuk. Zararı varmıdır pusette yatmasinin

Benim oğluş pusette uyumaya bayılıyor. Yatagini hiç sevmiyor. Pusette kuyu gibi. Satıcı kadın ana karnındaki pozisyon dedi ama sanki 2 büklüm çocuk. Zararı varmıdır pusette yatmasinin
Benimki de çok seviyodu orta yere alt açma minderini katlayip koyuyodum düz oluyordu öyle yatırıyodum. Besiğine alıştırdım. Iki gün uyumadı tabi zor oldu.

kelebek126 ben genel anestezi diye ameliyathaneye girdim dışarıda beni bekleyenler falan hep öyle sanıyodu... Beni içeri doğum başlamadan ikna ettiler anlık kararla spinal oldum... Ben sadece kızımı görme hevesiyle kabul ettim... Pişman mıyım asla o anı hiç birseye değişmem... Yan etkileri araştırma falan hiç bir şey yapmamıştım... İlk hafta biraz o ağrılar oldu sonrada geçti gitti... Kişiden kişiye değişebiliyo...

ay bana ne dedilerse yaptım memeleri şırıngayla çekmekten tut sıcak su dolu kovanın buharına tutmaya kadar acı dolu ne varsa yaptım tam olaraķ geçmedi hala özellikle geceleri ağrısı mahvedio bari o acıya süt gelseydi de bebeğim doysaydı oda yok

Ben sicak dusa girip su tutuyodum ama acikcasi bencede fayda etmedi, var gucumle sikiyorum memeyi sagarken bi tek onun faydasini gordum, ama antibiyotikde kuruttu demekki bi yandan, sen ilac kullandinmi canim? Iltahabi bi durum cunku bu, meme ucu catlaklarindan bakteri yerlesiyomus iceri

evet ben de kullanıyorum ama pek faydasını görmedim ben de o dediklerini yaptım ama sana tavsiyem kaynamış suyu bi kovaya dök memeleri buharına tut baya bi canın yanıo ama ondan sonra emzir ya da sağ çok rahatlatıyo ben öyle rahatladım bir de şırıngayla çekiyorum yumuşayınca o da biraz açtı sanki gece biraz ağrım oluo ya süt gelse razıyım ağrı çekmeye de sütüm çok az geliyo sinir oluyorum süt birikmiş diyolar ondan gelmiyomuş ne zaman gelecek bu süt bilmem ısrarla getirmek için herşeyi yapıyorum inşaallah bi yerde pes edip gelir

Off...emzik
Sıpa ille meme...öğürüyor almıyor..süt damlatarak ucuna veriyorum..bi kaç dakika emiyor ...elimle tuta tuta çokta baskı yapmadan deniyorum..emziğe alışmalı...her sese tikliyo zate sinir oluyorum
Bizimki de her sese uyanıyor, çok etkileniyor uykuya dalarken , bizimki emziği bazen alıyor bazen almıyor , soothie var da avent deneyeceğim bir de

Arkadaşlar hastaneden çıktıktan sonra yanımda sadece eşim olsa yeterli mi yoksa annelerin gelip kalmalarına gerek var mı?
Kesinlikle hem eşin hem annen, kayınvaldeni salla... Annen gibi kimse bakamaz sana... Kayınvalden sorun yaratacaksa gelme de... Zaten lohusasın germesinler seni

Sen ne diyorsun atom ya ben 3 gün göğüsler açık gezdim, babamda vardı, herkes çok benimsedi o görüntüyğemzirme atletinin gögüs kısımları açıktı ay ne günlerdi aynaya bakmıyordum

Bide buz denesene Atom .benim ilk zamanlar koltuk altimda beze oldu.doktor buz koy dedi.minik buz kqliplarindan koydum. Bez geçti çok şükür.

Canim ben ilk kizimda da hiç uyandirmadim zaten uyandirsam da açmıyor ağzını kilitliyor emzirmek mümkün olmuyor çok da güzel kilo alıyordu bu bebeğimi de ilk haftadan sonra zorlamadim ne zaman isterse o zaman veriyorum bi de gece sürekli çocuğu uyandırmak da bana doğru gelmiyor sonra da uyku problemi yaşıyor insan sonuçta emmek kadar uyku da büyütüyor çocukları kilo alımları da çok iyi uyku düzenleri de çok iyi

Canim benimki spinal sezaryen oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum 1 hafta hayatımda cekmedigim bir baş ağrısı çektim bi ara felç mi oluyorum diye korktum yani yattigin yerden kalkamiyorsun ağrı kesicileri içip durdum spinali direkt ele aklından diğerlerini de yaşayanlar anlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…