2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anneme de soylerdi simdi banada sut tankeri diyo babam babamdan yuz buldu esimde dalga geciyo simdi

Insallah ya... Benimde azaldi o memede sut...

Gözün aydın cnm.. Benimki çarşamba yani 40+3 te sezaryen olck. Bugünkü kontrolde gün verdi csyrc . Kanala girmedi, başı yan duruyor. Normal çok istemiştim ama hayırlısı olsun..
Ben de normal çok istemiştim.benim de 40 +3 de epidural sezeryan oldu.doktorum muayene etti.başı yukardaydı.açılmam hi yoktu 9 ay boyunca da hrp yürüdüm.ev işi yemek hepsini kendim yaptım.ama olmadı işte
Sezeryanda hiç sıııkıntı ysşamadım ama normal doğum çok içimde kaldı.
İtiraf ediyorum normal doğum yapanları çok kıskanıyorum
Sonuç önemli biliyorum kıxım da ben de ssğlıklıyız ama ....

Allah yardımsın olsun emzik olmasa napardım acaba

bende aslında çok istiyordum ama gerizekalı doktor moralime zıçınca doğuramadım
Ama çok şükür sezeryan olduğum içinde pişmanlık duymadım

Kızlar selamlar, Kontrole gittik bugün. 3660 doğmuştu, doğduktan 4 gün sonra 3200'e düşmüştü.
3500 olmuş 18. gününde. Doktor bebek çok sağlıklı ve diri fakat sen kendine bakamamışsın ve besleyememişsin dedi.
Şerbetli tatlılar, boza, tahin pekmez, still tea ve bol su tüketmemi söyledi. Ctesi tekrar gideceğiz. günlük 30 gramdan 120 gram almış olması gerekiyor o zamana kadar. Çok moralim bozuldu. Ek gıdaya başlamak istemiyorum.. Ama doğumdan sonra müthiş bir iştahsızlık yaşıyorum. Sizin de tavsiyeleriniz varsa lütfen paylaşın

Canım göZün aydın
Gelmiş sonunda minnoş :)
Çok sevindim
Analı babalı büyüsün
Sağlıklu mutlu yaşasın inşallah :)

Bwn epidural oldum
Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
Ama doktorum ve anestezi ekibim de çok tecrübeliydi

Doğum yapan arkadaşlar bebek görmeye eve gelenlere ne ikram ettiniz hergün hazırlık nasıl yaptınız? Çünkü hergün biri gelmek isteyecek hergün ayrı hazırlık mı yaptınız?

Kızlar benim sıpa 2 gündür uyumuyordu, mama vermeyeceğim diye yalancı emzik olmuştum ağzında, bugün kardeşim geldi eziyet ediyorsun Relax ol Dedi, sabahtan beri 8 saattir uyumayan çocuğa mama verdi , sallayarak uyuttu ve sonuç bizim sıpa 4 saattir deliksiz uyuyor
Ben şoklardayım bu zamana kadar max 3 saat uyumuştu o da banyodan sonra.... Şunu anladım Bebek kitaba göre BÜYÜMEZ, o tracy falan halt etmiş dedim
Ha bu arada şimdi uyuyor gece napacak bende merak konusu

Selam kızlar... Biz de csyrc ve bebişi gibi hastanedeyiz kızımla :) csyrc senin de gözün aydın cnm..
Kanamam aşırı oldu. Plasenta ayrılmış. Acil sezaryene aldılar.
Öncesinde sancı da çektim. Ama kanamadan dolayı normal deneyemedik.
Bebeğim kan yutmuş plasenta ayrılmasından dolayı
Midesini yıkadılar. Şu an ikimiz de çok şükür iyiyiz.
Üzüldüğüm tek şey genel anestezi oldu. Acil durum olduğundan dolayı epidurali bekleyemeyiz dedi doktor.
Doğum günümüz 3 Şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…