- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.801
Doktor soguk komprex de yap demisti bi kere yapmaya calistim soguga dayanamadim canim yaBide buz denesene Atom .benim ilk zamanlar koltuk altimda beze oldu.doktor buz koy dedi.minik buz kqliplarindan koydum. Bez geçti çok şükür.
Anneme de soylerdi simdi banada sut tankeri diyo babamBizimki de her sese uyanıyor, çok etkileniyor uykuya dalarken , bizimki emziği bazen alıyor bazen almıyor , soothie var da avent deneyeceğim bir de
Kesinlikle hem eşin hem annen, kayınvaldeni salla... Annen gibi kimse bakamaz sana... Kayınvalden sorun yaratacaksa gelme de... Zaten lohusasın germesinler seni
Sen ne diyorsun atom ya ben 3 gün göğüsler açık gezdim, babamda vardı, herkes çok benimsedi o görüntüyğemzirme atletinin gögüs kısımları açıktı ay ne günlerdi aynaya bakmıyordum
Biraz dayanmaya çalışsan. Soğuk sıcaktan çok fayda etti bana.inşallah sanada faydası olur.Doktor soguk komprex de yap demisti bi kere yapmaya calistim soguga dayanamadim canim ya
Insallah ya... Benimde azaldi o memede sut...evet ben de kullanıyorum ama pek faydasını görmedim ben de o dediklerini yaptım ama sana tavsiyem kaynamış suyu bi kovaya dök memeleri buharına tut baya bi canın yanıo ama ondan sonra emzir ya da sağ çok rahatlatıyo ben öyle rahatladım bir de şırıngayla çekiyorum yumuşayınca o da biraz açtı sanki gece biraz ağrım oluo ya süt gelse razıyım ağrı çekmeye de sütüm çok az geliyo sinir oluyorum süt birikmiş diyolar ondan gelmiyomuş ne zaman gelecek bu süt bilmem ısrarla getirmek için herşeyi yapıyorum inşaallah bi yerde pes edip gelir
ucuda yara, ucundan o sertlige dogru bir cekiliyo bir sizliyoki sorma gitsin... 2 gundur iyiyim gerci cok sukur.. Daha beterdi..Biraz dayanmaya çalışsan. Soğuk sıcaktan çok fayda etti bana.inşallah sanada faydası olur.
hadi yaa kıyamam benim ikisi de öyle biri daha kötüInsallah ya... Benimde azaldi o memede sut...
Allah yardimcimiz olsun gecsin ve bir daha olmasin...hadi yaa kıyamam benim ikisi de öyle biri daha kötüüfff çektğimiz çileler...
Ben de normal çok istemiştim.benim de 40 +3 de epidural sezeryan oldu.doktorum muayene etti.başı yukardaydı.açılmam hi yoktuGözün aydın cnm.. Benimki çarşamba yani 40+3 te sezaryen olck. Bugünkü kontrolde gün verdicsyrc . Kanala girmedi, başı yan duruyor. Normal çok istemiştim ama hayırlısı olsun..
benimki de emzik almadı fenalardayım her saat bası memede... Bu emzik olayına geçemedik nasıl alıştırıcam... 3 çeşit emzik var almıyo bizim kız... Daha 12 günlük yalancı olduğunu anlıyor mu ne... Biz çok mu safmışız analarımız vermiş bizde almışız bu çocuklar niye almıyo...
bende aslında çok istiyordum ama gerizekalı doktor moralime zıçınca doğuramadımBen de normal çok istemiştim.benim de 40 +3 de epidural sezeryan oldu.doktorum muayene etti.başı yukardaydı.açılmam hi yoktu9 ay boyunca da hrp yürüdüm.ev işi yemek hepsini kendim yaptım.ama olmadı işte
Sezeryanda hiç sıııkıntı ysşamadım ama normal doğum çok içimde kaldı.
İtiraf ediyorum normal doğum yapanları çok kıskanıyorum
Sonuç önemli biliyorum kıxım da ben de ssğlıklıyız ama ....
Canım göZün aydınmerhaba annisler:) hastaneden yaziyorum bebisim yanimda,gece 12.54te dogdu yani 3 subat :) biraz gerildim yazamadim,sabah su patladiktan 1saat sonra sanci basladi,ebe geldi 11de ve 2-3cm aciklik var dedi,hafif sancilarla bu kdr olmus dedik sevindik,kadin gitti bnm sancilar kayboldu yani duzensizlesti..aksam 6.30gbi ggeldi ama agir sanci geliyodu iki saattir ve kontrolde sonuc ayni cikti coktum moralman.sonra pespese sanci gelmesi gerek dedi hastaneye geldik,suniye basladik...tamamen normal bi dogum oldu yani ilac fln almadim ve sancilar cidden pespese wuhuuu baya acitti ama hic bagirmadimikinme kismi az uzadi bebegin basinin durusundan dolayi,yan tutuyodu dik kafali bucuruk resmen yan yatip ikindim 45 dk ya yakin..acilma hizlandi sonra iste dogum oldu.. buarada minnos 3.5kilo ama boyunu olcmuyorlar anca evde bakarim:) ben masallah iyiyim ama minnos benim yatagimi isgal etti kendi yataginda yatmio yaa kucuk kasli erkegim.. masallah ikimiz iyiyiz 10da eve gidicez dualariniz eksik etmediniz Allah razi olsun anniskolar uzun oldu ama napimm
Bwn epidural oldumMerhabalar, güle güle büyütün inşallah sağlıkla. Ben de Mart annesi olacağım kısmetse. Sezeryan olacağım ama genel anestezi mi spinal mi epidural mi karar veremedim. Biraz da korktuğum için uyuyum uyanıyım o anın stresini yaşamayım diyorum. Spinal veya epidural için de çok farklı söylentiler var. Kalıcı baş ağrısı bel ağrısı vs. Çok kararsızım. Tecrübelilerin fikirlerine ihtiyacım var.
Aha babamkaynanamı dövecem az kaldı.. uyuyan çocuğu sallıyor ya
Buzluga sarma borek kek vs atmislardi kv ve annem. Onlari cikarip isittim simdiye kadar.Doğum yapan arkadaşlar bebek görmeye eve gelenlere ne ikram ettiniz hergün hazırlık nasıl yaptınız? Çünkü hergün biri gelmek isteyecek hergün ayrı hazırlık mı yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?