- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.821
renklisemsiye
Kıyafet konusu gerçekten karışık..
Adam ses etmiyor...zira kendi yazın bile kazak giyicek
Annen seni giydirememiş dedim...gece vıcık vıcık terliyor su ya bildiğin adam yaş...
Ama gel gör ki yorgan boğazına kadar...
Bende kendimden pay cıkarıyorum..çünkü işinin ehli bir uzman içgüdüleri ile hareket etmeli anne..kimi anne yanında yatırır kimi anne oda ayırı..bu bebek ile anne arasında dedi...su veriyorum misal 2 çay kaşığı aklıma gelince..içimden geliyor
Ben atletle dolaşıpta hunharca minnoşa yüklenemiyorum
Aldıgın bez güzelse öğlenleri kullanmak üzere alayım bende..herif yeni beze kaka yapmaktan keyif alıyor be
Türkçe öğretmeni adayı olarak ,pencere önünde güneşlenen bir bebek ve evleneceksen gel izleyen ben
Ben bu değildim...telaffuzum bilenem bozuldu gitti
bu program öldürecek beni...
Alt kata su akıyormuş..şikayet şikayet..
Beyim gidip adam getirmiş
Matkap sesinden bıktık oğlumla...nerdesin iki laflaşalım be
Gecmis olsun... Allah baska keder vermesin gozunuz aydinSelam kızlar... Biz decsyrc ve bebişi gibi hastanedeyiz kızımla :) csyrc senin de gözün aydın cnm..
Kanamam aşırı oldu. Plasenta ayrılmış. Acil sezaryene aldılar.
Öncesinde sancı da çektim. Ama kanamadan dolayı normal deneyemedik.
Bebeğim kan yutmuş plasenta ayrılmasından dolayı
Midesini yıkadılar. Şu an ikimiz de çok şükür iyiyiz.
Üzüldüğüm tek şey genel anestezi oldu. Acil durum olduğundan dolayı epidurali bekleyemeyiz dedi doktor.
Doğum günümüz 3 Şubat
Doğum yapan arkadaşlar bebek görmeye eve gelenlere ne ikram ettiniz hergün hazırlık nasıl yaptınız? Çünkü hergün biri gelmek isteyecek hergün ayrı hazırlık mı yaptınız?
Selam kızlar... Biz decsyrc ve bebişi gibi hastanedeyiz kızımla :) csyrc senin de gözün aydın cnm..
Kanamam aşırı oldu. Plasenta ayrılmış. Acil sezaryene aldılar.
Öncesinde sancı da çektim. Ama kanamadan dolayı normal deneyemedik.
Bebeğim kan yutmuş plasenta ayrılmasından dolayı
Midesini yıkadılar. Şu an ikimiz de çok şükür iyiyiz.
Üzüldüğüm tek şey genel anestezi oldu. Acil durum olduğundan dolayı epidurali bekleyemeyiz dedi doktor.
Doğum günümüz 3 Şubat
csyrc kız gözümüz aydın heee en son sen mi dogurdu n ocak analarından..bekledin amma değdi değil mi..
Alpişin çok datlı
Amma öyle gırkı çıkmamış bebeğin fotosu oyle şaggadanak koyulmaz..nazar değer allah korusun.
Bence hepsine birden abanma, sut birden artar bu sefer mastit olursun bosaltamazsan. Ben gecen 2 bardak rezene cayi icip mevcut sutumu sagmadan yatmistim, gogsumde agriyla uyanip mastit oldum. Allah korusun. Sen yine birden yuklenme hepsineKızlar selamlar, Kontrole gittik bugün. 3660 doğmuştu, doğduktan 4 gün sonra 3200'e düşmüştü.
3500 olmuş 18. gününde. Doktor bebek çok sağlıklı ve diri fakat sen kendine bakamamışsın ve besleyememişsin dedi.
Şerbetli tatlılar, boza, tahin pekmez, still tea ve bol su tüketmemi söyledi. Ctesi tekrar gideceğiz. günlük 30 gramdan 120 gram almış olması gerekiyor o zamana kadar. Çok moralim bozuldu. Ek gıdaya başlamak istemiyorum.. Ama doğumdan sonra müthiş bir iştahsızlık yaşıyorum. Sizin de tavsiyeleriniz varsa lütfen paylaşın
2 saatten fazla yatması zararlı omiriliğe zarar veriyomuş canımBenim oğluş pusette uyumaya bayılıyor. Yatagini hiç sevmiyor. Pusette kuyu gibi. Satıcı kadın ana karnındaki pozisyon dedi ama sanki 2 büklüm çocuk. Zararı varmıdır pusette yatmasinin
csyrc bebisin hayirli olsun.Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Dogum uzun zaman almış ama herseye degmis.Cok tatliymis maşallah.
Kullandığım damlalardan biri sap simpleks. Ben ilaçların faydasını çok gördüm. Bu damlayı aç karnına günde 3 defa 8er damla kullanıyorum. Bu damladan memnun kalan çok kişi var. Sanırım gazı toplu hale getiriyor böylece bebek daha kolay gazı çıkarıyormuş.Sab Simplex kullanan var mı kızlar? Günde kaç defa kaç damla veriyonuz??
İşe yaradı mı? Emzirmeden önce sonra fark eder mi ?
Çok dikkat etmedim uykusuna açıkçası. Mesela şimdi verdim damlasını şuan emiyor. Emdikten sonra Nurse Harveys şurup vereceğim. Zaten uyku modunda suan. Uykusunda hep ıkınıyor. Sabaha kadar yavaş yavaş alttan gaz çıkaracak inşallah. Benim oğlum çok gazlı. Dün bütün gün çıkardı. Gece yine ıkınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?