2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kız pembiş sorma be gece bugranın gazı yüzünden birbirimize girdik benimki yle. ..sinirlerimiz hopladı bi an..oda sıcaklıgından kavga ettik düşün..

Ay zaten evde durmak bana hiç yaramadı..kafayı yemem yakındır..gelmiyo bana evde oturmak. .zati tv de de bişwy yok. .

En sevdiğim program müge anlı oldu..yazın annemle seyrederdim hey gidin günler. .

Bi de esra izliyom mecbur. .nevruz diye bi çatlak var ona da o yüzden alıştım.

Kızda bi özgüven var bin de biri bende olsa yemin ederim cumhurbaşkanı olurdum..

Bişey mi örsem kız..kitap okusam zırt pırt bölünür şimdi o ? Bilemedim napsakk..havalar accik düzelse atcam sıpayı arabaya gezcem. Araba sürerken arkada kendi basına olması sakıncalı mı acaba ??

Pembişşşş herkes atanıyo bee..bi de onun sıkıntısı bindi üstüme. Atanmayan bi ben kaldım sinir oluyom . Kpss mi calıssam. Zsti bziim koleje de ayar oluyorum iycene..çalışak mı beraber :)

Bi de her tuvalet sonrası tartılıyom..kiloya bakıyom sabah ac karnına ile gece arasında 2 kilo var. Oha ! Çüşşş boşanayımda semerimi yiyeyim.

Habire içtiği m bozalar ve götürdüğüm tatlılar..yazın totoma yapışcaklar .

Dün elim ayağım titrmeye basladı emzirirken yine dolaba zor vardım. Hayatım boyunca yediğğm tahin helvası miktarından fazlasını çatal çatal yedim..

Evlendiğim de 49 kilo ydum ben muhabbeti yapan teyzelerden olceem yakında

Sab Simplex kullanan var mı kızlar? Günde kaç defa kaç damla veriyonuz??

İşe yaradı mı? Emzirmeden önce sonra fark eder mi ?

csyrc kız gözümüz aydın heee en son sen mi dogurdu n ocak analarından..bekledin amma değdi değil mi..

Alpişin çok datlı

Amma öyle gırkı çıkmamış bebeğin fotosu oyle şaggadanak koyulmaz..nazar değer allah korusun.

Gecmis olsun... Allah baska keder vermesin gozunuz aydin

Doğum yapan arkadaşlar bebek görmeye eve gelenlere ne ikram ettiniz hergün hazırlık nasıl yaptınız? Çünkü hergün biri gelmek isteyecek hergün ayrı hazırlık mı yaptınız?

İlk günler sası gibi ( bizim burda salak anlamında kullanılmaktadır) habire baklava şöbiyet alıyorduk. Baş edil yio oyle cok tuzlu geldi.

Ben eşimin arkilerine uyduruk gaydırık bişi cikler yapıyom ya da cayın yanına hazır kurabiye. Kendi arkilerime gündüz geldikleri ve öğleden aksama kadsr oturdukları için mecbur ikramlık tabak hazırlıyorum tatlısı tuzlusu salatası.

Aman canım kısa kalıyolarsa bi bebek şekeri bi kolonya yolla. Ama uzun kalıyolarsa mecbur yapılıyo

Gozun aydin cnm allah anali babali buyutsun.ikimizinki de 3subat oldu ikiniz de iyisiniz ya onemlisi bu gecmis olsn bebisine de

Dayanamadm kiz valla :) tsk ederizz evet bekledigime de sancilara da degdi cok sukur,su an emdi ve kucagimda uyuyor dizimde daha dogrusu..bambaska biseymis cidden

Bence hepsine birden abanma, sut birden artar bu sefer mastit olursun bosaltamazsan. Ben gecen 2 bardak rezene cayi icip mevcut sutumu sagmadan yatmistim, gogsumde agriyla uyanip mastit oldum. Allah korusun. Sen yine birden yuklenme hepsine

csyrc bebisin hayirli olsun.Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Dogum uzun zaman almış ama herseye degmis.Cok tatliymis maşallah.

Allah razi olsun canim.. Amin. Evet ebe muayenesinden sonra sancim duzensizlesti ben ona da bagliyorum belki etkisi olmustur,oyle gtse hizli olurdu ne guzel ama aksam 5-6saat ztn asil sanci cektim,ama degdi dedigin gbi

Sab Simplex kullanan var mı kızlar? Günde kaç defa kaç damla veriyonuz??

İşe yaradı mı? Emzirmeden önce sonra fark eder mi ?
Kullandığım damlalardan biri sap simpleks. Ben ilaçların faydasını çok gördüm. Bu damlayı aç karnına günde 3 defa 8er damla kullanıyorum. Bu damladan memnun kalan çok kişi var. Sanırım gazı toplu hale getiriyor böylece bebek daha kolay gazı çıkarıyormuş.

kızlar zeytinyağı kullanmayın sakın yazmış aralık anneleri..

bi alıntı yaptım

''bir kaç tane bebeğin yemek borusunu parçaladı asitli olduğu için ve hastanede yoğum bakımdalar şu anda ve daha önce yaşayanlar da ver böyle durumları çok asitli bir yağ
bebeklere bir yaşından önce yağ verilmez dedi benim doktorum ''

ben de sizi de bilgilendireyim dedim böylelikle..

sab simplex kullanan yok mu yaa bi cevap verin nolur kullananlar..

M maykaa

ay sağ ol canım eczacı her emzirmeden once uc damla günde 32 damlaya kadar verebilirsiniz demiş. 8 er den 3 kere de 24 yapıyo ama..faydasını görmene cok sevindim..inşallah bize de yarar.

şimdilik uyudu ilaçtan sonra. sap verince seninki de uyuyor mu? yoksa benimki yorgun mu düştü?

Çok dikkat etmedim uykusuna açıkçası. Mesela şimdi verdim damlasını şuan emiyor. Emdikten sonra Nurse Harveys şurup vereceğim. Zaten uyku modunda suan. Uykusunda hep ıkınıyor. Sabaha kadar yavaş yavaş alttan gaz çıkaracak inşallah. Benim oğlum çok gazlı. Dün bütün gün çıkardı. Gece yine ıkınıyor.
Bir de ben biogaia diye bir damla daha kullanıyorum. O da bebeğin henüz gelişmemiş bağırsaklarında olmayan mikroorganizmaları sağlıyor. 3 ilaçta faydalı bence. Oğlumun gece uykusu da yanımda yatırdığım zamanlarda daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…