- 11 Temmuz 2015
- 519
- 382
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.841
Şu anda cevabın ilaç gibi geldi. Bu gece uyuyakalmışım 3.30 saatte bebeğim uyandı ve öyle emzirdim sağlıkla büyüsünler inşallahh:)Canim ben ilk kizimda da hiç uyandirmadim zaten uyandirsam da açmıyor ağzını kilitliyor emzirmek mümkün olmuyor çok da güzel kilo alıyordu bu bebeğimi de ilk haftadan sonra zorlamadim ne zaman isterse o zaman veriyorum bi de gece sürekli çocuğu uyandırmak da bana doğru gelmiyor sonra da uyku problemi yaşıyor insan sonuçta emmek kadar uyku da büyütüyor çocukları kilo alımları da çok iyi uyku düzenleri de çok iyi
kızlar zeytinyağı kullanmayın sakın yazmış aralık anneleri..
bi alıntı yaptım
''bir kaç tane bebeğin yemek borusunu parçaladı asitli olduğu için ve hastanede yoğum bakımdalar şu anda ve daha önce yaşayanlar da ver böyle durumları çok asitli bir yağ
bebeklere bir yaşından önce yağ verilmez dedi benim doktorum ''
ben de sizi de bilgilendireyim dedim böylelikle..
sab simplex kullanan yok mu yaa bi cevap verin nolur kullananlar..
ayy o sızı var ya o sızı...neyse : )ucuda yara, ucundan o sertlige dogru bir cekiliyo bir sizliyoki sorma gitsin... 2 gundur iyiyim gerci cok sukur.. Daha beterdi..
canım gözünaydın. allah analı babalı büyütsünSelam kızlar... Biz de @csyrc ve bebişi gibi hastanedeyiz kızımla :) @csyrc senin de gözün aydın cnm..
Kanamam aşırı oldu. Plasenta ayrılmış. Acil sezaryene aldılar.
Öncesinde sancı da çektim. Ama kanamadan dolayı normal deneyemedik.
Bebeğim kan yutmuş plasenta ayrılmasından dolayı
Midesini yıkadılar. Şu an ikimiz de çok şükür iyiyiz.
Üzüldüğüm tek şey genel anestezi oldu. Acil durum olduğundan dolayı epidurali bekleyemeyiz dedi doktor.
Doğum günümüz 3 Şubat
Benim kullandığım şurup resmini de ekledimŞu nurse harweys denen şeyin damlasini mi surubunu mi kullanmamız gerek.bide kullanan biri kutusunun fotosunu koyabilir mi.eczacı bikac cesiti var kutusunu bulun ona göre bakalım dedi
Canım gözün aydın analı bsbslı büyüsün bebişin :)ikinizin de iyi olmasına sevindimSelam kızlar... Biz de @csyrc ve bebişi gibi hastanedeyiz kızımla :) @csyrc senin de gözün aydın cnm..
Kanamam aşırı oldu. Plasenta ayrılmış. Acil sezaryene aldılar.
Öncesinde sancı da çektim. Ama kanamadan dolayı normal deneyemedik.
Bebeğim kan yutmuş plasenta ayrılmasından dolayı
Midesini yıkadılar. Şu an ikimiz de çok şükür iyiyiz.
Üzüldüğüm tek şey genel anestezi oldu. Acil durum olduğundan dolayı epidurali bekleyemeyiz dedi doktor.
Doğum günümüz 3 Şubat
Benim kullandığım şurup resmini de ekledim
Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum ama çok korkuyorum. Sonuçta genel anestezinin de farklı zorlukları var tabiki. İnşallah doğru kararı veririm. Siz de güle güle büyütün. Allah uzun ömürler versin.kelebek126 ben genel anestezi diye ameliyathaneye girdim dışarıda beni bekleyenler falan hep öyle sanıyodu... Beni içeri doğum başlamadan ikna ettiler anlık kararla spinal oldum... Ben sadece kızımı görme hevesiyle kabul ettim... Pişman mıyım asla o anı hiç birseye değişmem... Yan etkileri araştırma falan hiç bir şey yapmamıştım... İlk hafta biraz o ağrılar oldu sonrada geçti gitti... Kişiden kişiye değişebiliyo...
Geçmiş olsun. Peki siz nasıl spinale karar verdiniz. Yan etkileri hakkında bilgilendirdiler mi?Canim benimki spinal sezaryen oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum 1 hafta hayatımda cekmedigim bir baş ağrısı çektim bi ara felç mi oluyorum diye korktum yani yattigin yerden kalkamiyorsun ağrı kesicileri içip durdum spinali direkt ele aklından diğerlerini de yaşayanlar anlatsın
Siz de sağlıkla güle güle büyütün. İnşallah bende en doğru kararı veririm. Umarım izin gibi rahat atlatırım ve güzel bir anı olarak hatırlarım.Bwn epidural oldum
Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
Ama doktorum ve anestezi ekibim de çok tecrübeliydi
Ben yalnızca epidural oldum tavsiye ederimKızlar spinal epidural kombine sezeryan olan var mı? Rahat mı nasıl oluyor? Bizim oğlan inatçı çıktı yrn sezeryan oluyorum
kullanıyorum ama işe yarayıp yaramadıgından emın degılım. bebek her zamankı gazlı bebek.Sab Simplex kullanan var mı kızlar? Günde kaç defa kaç damla veriyonuz??
İşe yaradı mı? Emzirmeden önce sonra fark eder mi ?
Bende spinal oldum.sezeryanda en iyisi.sutun daha cabuk grkiyo ve cocugunu goruyosun harika bir duygu.ama sezeryan dikis agrisi oluyo.bir ay oldu hala agrim varBen yalnızca epidural oldum tavsiye ederim
Benimde bebisim dun catladi gaz agrisindan agla agla.ne kotuymus ya gaz dancisikullanıyorum ama işe yarayıp yaramadıgından emın degılım. bebek her zamankı gazlı bebek.
mıde gazı için. aç karnına 8 damla
Peki hemen uyuşma oluyor mu? Doktorumda epidural daha uygun spinal baş ağrısı yapıyor dedi. Bazıları geç uyuşöa olabiliyor yada hissetme durumu falan ondan korktum. Ama ameliyat sonrası da rahat oluyormuş devamlı ağrı kesici veriyorlarmış belden.Ben yalnızca epidural oldum tavsiye ederim
Aynısının gece versiyonu da bizde :)Kızlar bi akıl verin ya, 15 günlüğüz ve gündüzleri kesinlikle uyumuyoruz, sabah 8 den akşam 9-10 a kadar, memede emerken arada bi gidiyor tabi emmeye devam ediyor sonra gözler açık, aç değil, mama verdik, çok aşırı ağlamıyor, ama uykuyu getiremiyor , sallama istiyor bu çocuk dediler sallıyoruz uyumuyor, sürekli kucakta gözler açık ya da memede... Yeminle enerjim tükendi artık
Sab Simplex kullanan var mı kızlar? Günde kaç defa kaç damla veriyonuz??
İşe yaradı mı? Emzirmeden önce sonra fark eder mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?