2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Şu anda cevabın ilaç gibi geldi. Bu gece uyuyakalmışım 3.30 saatte bebeğim uyandı ve öyle emzirdim sağlıkla büyüsünler inşallahh:)

Aaa bize de dr söyledi mamasina 1çay kaşığı koyun diye.kime guvencez onlar da bilmiyorsa Allaha emanet bebislerimiz

ucuda yara, ucundan o sertlige dogru bir cekiliyo bir sizliyoki sorma gitsin... 2 gundur iyiyim gerci cok sukur.. Daha beterdi..
ayy o sızı var ya o sızı...neyse : )

canım gözünaydın. allah analı babalı büyütsün

Şu nurse harweys denen şeyin damlasini mi surubunu mi kullanmamız gerek.bide kullanan biri kutusunun fotosunu koyabilir mi.eczacı bikac cesiti var kutusunu bulun ona göre bakalım dedi

Şu nurse harweys denen şeyin damlasini mi surubunu mi kullanmamız gerek.bide kullanan biri kutusunun fotosunu koyabilir mi.eczacı bikac cesiti var kutusunu bulun ona göre bakalım dedi
Benim kullandığım şurup resmini de ekledim

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 86
Canım gözün aydın analı bsbslı büyüsün bebişin :)ikinizin de iyi olmasına sevindim

Bebeğimi ilk ben görmek istiyorum ama çok korkuyorum. Sonuçta genel anestezinin de farklı zorlukları var tabiki. İnşallah doğru kararı veririm. Siz de güle güle büyütün. Allah uzun ömürler versin.

Geçmiş olsun. Peki siz nasıl spinale karar verdiniz. Yan etkileri hakkında bilgilendirdiler mi?

Bugun buralar pek bi tenha.tüm çocuklar huysuz galiba.ahh annem olmasa ne yapardım.hiç gitmese.
Benim kız asidan midir ilk kez minoset surup verdigimden midir nedir pek bi istahsiz.sanki biraz da halsiz.uykudan alamiyo kendini sabahtan beri

Bwn epidural oldum
Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
Ama doktorum ve anestezi ekibim de çok tecrübeliydi
Siz de sağlıkla güle güle büyütün. İnşallah bende en doğru kararı veririm. Umarım izin gibi rahat atlatırım ve güzel bir anı olarak hatırlarım.

Kızlar spinal epidural kombine sezeryan olan var mı? Rahat mı nasıl oluyor? Bizim oğlan inatçı çıktı yrn sezeryan oluyorum

Ben yalnızca epidural oldum tavsiye ederim
Peki hemen uyuşma oluyor mu? Doktorumda epidural daha uygun spinal baş ağrısı yapıyor dedi. Bazıları geç uyuşöa olabiliyor yada hissetme durumu falan ondan korktum. Ama ameliyat sonrası da rahat oluyormuş devamlı ağrı kesici veriyorlarmış belden.

Kızlar bi akıl verin ya, 15 günlüğüz ve gündüzleri kesinlikle uyumuyoruz, sabah 8 den akşam 9-10 a kadar, memede emerken arada bi gidiyor tabi emmeye devam ediyor sonra gözler açık, aç değil, mama verdik, çok aşırı ağlamıyor, ama uykuyu getiremiyor , sallama istiyor bu çocuk dediler sallıyoruz uyumuyor, sürekli kucakta gözler açık ya da memede... Yeminle enerjim tükendi artık

Aynısının gece versiyonu da bizde :)

Sab Simplex kullanan var mı kızlar? Günde kaç defa kaç damla veriyonuz??

İşe yaradı mı? Emzirmeden önce sonra fark eder mi ?

Bizim doktorunuz maflor diye bir damla verdi.günde 5 damla.bagirsaklara faydali probiyotik iceriyormus.ayrıca bağışıklığı guclendiriyormus.
Bir yerde okudum d vitamini de gaz sancısı yapabiliyormus. Doktor 5 damla ver demişti. Ama ben 3 damlaya düşürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…