2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar.ben de şubat annesi olacakken bebeğim erken geldi dünyaya.şimdi de isim konusunda kararsızlık yasadım.ECE NAZ MI -ECEM NAZ mı olsun diye.acil yorumlarınızı bekliyorum lütfen.

Ben spinal oldum. Ameliyat yarasonın
Ben bebeği google play uygulamalaro ile uyutuyorum. Öyle hılırını çıkararark da sağlamıyorum üstelik. İsimlerini bi vereyüm indirip deneyin bi.
Uyutan Sesler
Dont Cry My Baby( Ağlayan Bebek görseli var)

Ben
Ben spinal oldum basagrim olmadi.saniyesinde uyusuyosun.belden asagi bisey hissetmiyosun

Kızlar spinal epidural kombine sezeryan olan var mı? Rahat mı nasıl oluyor? Bizim oğlan inatçı çıktı yrn sezeryan oluyorum
Canım ben ameliyata girmeden spinal epidural kombine diye girdik ameliyat masasında anestezi uzmanım değişiklik yaptı ve sadece spinal oldum ben çok memnunum öyle çok Ağrım sızım olmadı hatta hiç ağrı kesicide kullanmadım fakat anestezi uzmanım geceden vücuda su takviyesi yaptı serumla baş Ağrısı olmasın diye ve çok şükür hiç olmadı

Kizlar calisan anneler sutunuzj nezaman sagip saklicaksiniz.vede sut nezaman azaliyo.simdi bol ama simdi atsam 6 ay sonra ise gidecem ozamanda vakti dolar.ne yapacagimi bilmiyorum.bide taze icsin istiyorum.6 ay kalmjsla taxe bir olmuyo
Canim zaten bildigim kadariyla 3 ay saklanabiliyo buzlukta.. Eger 6 ay sonra ise doneceksen biraz bekle derim

Herkeste farklı etki yapıyor olabilir tabi hayırlısı artık. Çok heycanlıyım. Bir yandanda korku var. İnşallah sakin kalabilirim.

benim kız 13 günlük resmen diyete bagladım... o gaz yapar su süt yapar diye diye yediklerimin sayısı beş parmagı geçmiyo... ne zmana kdr boyle devam etmeliyim bilmiyorum nohut kuru fasulye falan zaten yok... bide salçalı yemekleride yemiyorum... dereotu sütle pişen çorbalar tatlılar falan bugday çorbaları falan... tabi bide komposto ve rezene... daha ne kdr sürecek bilmiyorum... bulgur pilavı gaz yapıyormu ya bilen varmı... resmen agzı acık millete bakıyorum... bi yol gösterin siz neler yaptınız... :)

canim ben ne yesem yapiyor onun icin herseyi yiyorum hatta yedigim zamanlar bebegim daha rahat :))

kullanıyorum ama işe yarayıp yaramadıgından emın degılım. bebek her zamankı gazlı bebek.
mıde gazı için. aç karnına 8 damla

Canım çok sağ ol. Ben yediğim herseye dikkat ediyorum .bu biraz daha işe yaradı ben emzir meden 3 damla veriyorum. Günde 32 damla vermekte sakınca yokmus .

Allah a sukur bu işe yaradı. .zinco bi naneye yaramamıştı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…