- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #72.861
Aynısının gece versiyonu da bizde :)
Ben spinal oldum. Ameliyat yarasonınMerhabalar, güle güle büyütün inşallah sağlıkla. Ben de Mart annesi olacağım kısmetse. Sezeryan olacağım ama genel anestezi mi spinal mi epidural mi karar veremedim. Biraz da korktuğum için uyuyum uyanıyım o anın stresini yaşamayım diyorum. Spinal veya epidural için de çok farklı söylentiler var. Kalıcı baş ağrısı bel ağrısı vs. Çok kararsızım. Tecrübelilerin fikirlerine ihtiyacım var.
Ben bebeği google play uygulamalaro ile uyutuyorum. Öyle hılırını çıkararark da sağlamıyorum üstelik. İsimlerini bi vereyüm indirip deneyin bi.Kızlar bi akıl verin ya, 15 günlüğüz ve gündüzleri kesinlikle uyumuyoruz, sabah 8 den akşam 9-10 a kadar, memede emerken arada bi gidiyor tabi emmeye devam ediyor sonra gözler açık, aç değil, mama verdik, çok aşırı ağlamıyor, ama uykuyu getiremiyor , sallama istiyor bu çocuk dediler sallıyoruz uyumuyor, sürekli kucakta gözler açık ya da memede... Yeminle enerjim tükendi artık
Ben spinal oldum basagrim olmadi.saniyesinde uyusuyosun.belden asagi bisey hissetmiyosunPeki hemen uyuşma oluyor mu? Doktorumda epidural daha uygun spinal baş ağrısı yapıyor dedi. Bazıları geç uyuşöa olabiliyor yada hissetme durumu falan ondan korktum. Ama ameliyat sonrası da rahat oluyormuş devamlı ağrı kesici veriyorlarmış belden.
Ece naz daha hosSlm kızlar.ben de şubat annesi olacakken bebeğim erken geldi dünyaya.şimdi de isim konusunda kararsızlık yasadım.ECE NAZ MI -ECEM NAZ mı olsun diye.acil yorumlarınızı bekliyorum lütfen.
Ben fazla agri kesici icmedim.15 gun sonra 3 gun agrim oldu onda parol ictim sabah aksamBen
Ben spinal oldum basagrim olmadi.saniyesinde uyusuyosun.belden asagi bisey hissetmiyosun
Doktor epiduralde karar kıldı. Hayırlısı bakalım bende nasıl etki göstercekBen
Ben spinal oldum basagrim olmadi.saniyesinde uyusuyosun.belden asagi bisey hissetmiyosun
Çok şükür. Hayırlı olsun canım Güle güle büyüt bebisini inşallah.
Bizim 1 aylık oldu neredeyse hâlâ çiş olayını çözemedim.dediğin gibi primada kullandım molfixde 2 sindede çıkıyor çiş.
canım ben arkasını azıcık kıvırmaya başladım çıkmıyor artık
Emzige alistir pembis yoksa bizi emzik olarak kullanıyorlar.
Bugün bebek arabasıyla 10 dk.balkona çıkarıp ayakları güneslendirmeyi düşünüyorum. İnşallah usutmez.ama esin doğru söylüyor nasıl alisirsa öyle gider.biz kiyamiyoruz ama bu böyle.
Canım ben ameliyata girmeden spinal epidural kombine diye girdik ameliyat masasında anestezi uzmanım değişiklik yaptı ve sadece spinal oldum ben çok memnunum öyle çok Ağrım sızım olmadı hatta hiç ağrı kesicide kullanmadım fakat anestezi uzmanım geceden vücuda su takviyesi yaptı serumla baş Ağrısı olmasın diye ve çok şükür hiç olmadıKızlar spinal epidural kombine sezeryan olan var mı? Rahat mı nasıl oluyor? Bizim oğlan inatçı çıktı yrn sezeryan oluyorum
Canim zaten bildigim kadariyla 3 ay saklanabiliyo buzlukta.. Eger 6 ay sonra ise doneceksen biraz bekle derimKizlar calisan anneler sutunuzj nezaman sagip saklicaksiniz.vede sut nezaman azaliyo.simdi bol ama simdi atsam 6 ay sonra ise gidecem ozamanda vakti dolar.ne yapacagimi bilmiyorum.bide taze icsin istiyorum.6 ay kalmjsla taxe bir olmuyo
Herkeste farklı etki yapıyor olabilir tabi hayırlısı artık. Çok heycanlıyım. Bir yandanda korku var. İnşallah sakin kalabilirim.Canım ben ameliyata girmeden spinal epidural kombine diye girdik ameliyat masasında anestezi uzmanım değişiklik yaptı ve sadece spinal oldum ben çok memnunum öyle çok Ağrım sızım olmadı hatta hiç ağrı kesicide kullanmadım fakat anestezi uzmanım geceden vücuda su takviyesi yaptı serumla baş Ağrısı olmasın diye ve çok şükür hiç olmadı
canim ben ne yesem yapiyor onun icin herseyi yiyorum hatta yedigim zamanlar bebegim daha rahat :))benim kız 13 günlük resmen diyete bagladım... o gaz yapar su süt yapar diye diye yediklerimin sayısı beş parmagı geçmiyo... ne zmana kdr boyle devam etmeliyim bilmiyorum nohut kuru fasulye falan zaten yok... bide salçalı yemekleride yemiyorum... dereotu sütle pişen çorbalar tatlılar falan bugday çorbaları falan... tabi bide komposto ve rezene... daha ne kdr sürecek bilmiyorum... bulgur pilavı gaz yapıyormu ya bilen varmı... resmen agzı acık millete bakıyorum... bi yol gösterin siz neler yaptınız... :)
kullanıyorum ama işe yarayıp yaramadıgından emın degılım. bebek her zamankı gazlı bebek.
mıde gazı için. aç karnına 8 damla
valla eski kiloma düştüm daha vemek istemiyorum güçsüz kalıyorum...canim ben ne yesem yapiyor onun icin herseyi yiyorum hatta yedigim zamanlar bebegim daha rahat :))
Bende herseyi yiyorumcanim ben ne yesem yapiyor onun icin herseyi yiyorum hatta yedigim zamanlar bebegim daha rahat :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?