2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Korkma tatlim bende de bulanti yok bazen icim bulaliyo gibi oluyorum o da yeni olmaya basladi bebesimim masallahi var bulanti kisiye gore degisir

Bence sor bu ilaci ne amacla ve ne kadar kullanicam diye tamam doktor iyi olabilir ama iyi diye her verdigini kullanmamak lazim.Mesela ben klomen kullanip hamile kaldim klomen veren doktor kese icin gittigimde folidoce +gynoferon verdi yani ikisindede folik asit var.Sordum ikisindede var cok degilmi gebelikte bu kadar folik asit kullanilir deniliyo dedim e birini sabah birini aksam ic dedi yanindaki hemsire.Doktor yogun genelde.Neyse gecen kanamamda bu doktor yoktu yan odasindaki baska doktora gorundum.Hangi ilaclari kullaniosun diye sordu soyledim.iki tane folik asit niye iciyosun birini kullan dedi.Burdan sagolsun bi arkadas gerci fazla folik asit idrarla atiliyomus dedi ama iste sormak lazimm.Insan kendi kendine stres yapıyor sor gitsin en iyisiii tatlim :)

Son düzenleme:
Canım diyarbakır gibi bir yerde açlık yine de tamam ama su kaybın fazla olur :/ senden ricam zaten şuan muafsın oruçtan diye biliyorum, kendinide bebeğini de riske atma, su çok önemli bizim için..
Aynen tatlim birde ben asiri susuyorum.Ve sanki acikinca gunlerdir acmis gibi midem kaziniyor gebeliktenmis.Dayanabilcegimi hic sanmiyorum ama iste bakalim...
Normalde de iftarda burda zaten 1 litre suyla aciyodum orucu.Allah Kerimdir bakalim tatlim.Rabbim affetsin hersey bebek icin

Haklısın canım sorayım en iyisi zaten gidene kadar da aşağı yukarı bi kutu bitmiş oluyo.

Kızlar gebeliği bir hafta geride olan var mı?

yarin doktora gideceğim doktor beta hcg degeriyle bebegin büyüklugunun uyumuna bakacak. Merak ediyorum benimle aynı durumda olan var mi?

Bi de benim bulantim bugün kesildi dün kusarken bugun hiç bulanmiyor midem.
endişe içindeyim çok evhamliyim napcam ben yaa

yarın 7+0 oluyoruz bugün işaret parmağım boyu kadar kahverengi lekem olmuş çok korkuyorum , sizde böyle birşey oldu mu , olanların nasıl geçti .Yarın sabah randevu aldık inşallah bişey yoktur bebişimin...

Kahverengi degil ama acik kirmizi akintim oldu.Jel saatim gelmedigi halde hemen yapip ayaklarimi duvara dayamistim.ertesi gun gittigimdede igne verdi doktor canim.Insallah onemli bisey degildir hemen uzan dinlen kalkma ayaga

Herkese sağlıklı hamilelikleri:) benim mide bulabtim kusmam yok. Ama maalesef şişkinlik gaz ve kabızlık sorunum var. Bu durumda olan var mi, çözüm önerilerini neler? Sut gaz yapıyor ama içmeden de olmaz ki
kabızlık için lifli beslenmelisin, yulaf yiyin hamişler, kabızlık falan olmuyor valla, benimki her gün tıkır tıkır çalışıyor süt içinde laktozsuz süt iç, bir de öyle dene, belki sütün içindeki laktoza intoleransın vardır,
inanılmaz uykum geldi, ben yatar , hepinize iyi geceler kızlar

Benim dün oldu kahverengi akıntı doktora gittim hersey normal dedi. Mide bulantilarim son gaz devam ediyor. ultrason da kanama gormedi her ihtimale karsi progesteron başladı korkma hersey yolunda ins bende ultrasona göre dün 7+3lu. Netten araştırdım bu hafta devir kanaması olabilirmis sende oku için rahatlar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…