2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

/QUOTE]
bende çok heyecanlandım hatta bi hastanın tansiyonundan bahsedityordu doktorla asistanı bana bakarken bende benimkide yerlerdedir dedim ona rağmen bi bakalım bile demedi. evet yakınmışız baya :)[/QUOTE]
Bizde bugun gittik doktora ultrasona gore 6+5 dedi ve kalp atislarini gorduk canim ama benim tansiyon yine yuksekti hastaneye gidince yukseliyor

Daha 1 2 saat önce baktım ve cok duygulandim degerlerimi falan yazmışım diyorumki benim bebeğim suan 3+5 daha küçücük arkadaşlar bana yorum yapmış senin ikiz olabilir diye resmini cekicem o sayfaların bebis için aldığım ajandama yapistiricam okuyamadim daha fazlasını

Slmmmm şirin annelere :))
Ara öğünlerimi kaçırdığım Zaman bile bayılcak gibi oluorum orucu düşünemiorum ..
Ya birde fisür oluştu sanırım bende çok korkardımm ( cumartesi genel cerraha gtcemm ( dua edinde düzelsin kızlar

benimde miyom olduğu için düşük olabilir diye önlem amaçlı progestan verdi hala kullanıyorum.

inşallah doğup kucağımıza aldığımız günleride yazarız Allahın izniyle

Kızlar ben meraktan öleceğim Randevum pazartesi günü. Keseyi görebilecek miyim? Keşke kalp atışlarını da duysam... Allah ım hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin... Benim SAT 26 nisandı. Benimle yakın günlerde olanlar ne yaptılar acaba????

H
Hamileler Oructan muaf sayilmistir kizlar onunda daha sonrasinda hayiz gunleri gibi kazasi gerekir. gunlerin de zaten bu kadar uzun oldugu zamanda aclik.degil ama.susuz kalmaniz bebeginize zarar verebilir. Tabi bu benim ve doktorumun sahsi fikri.bize bol bol su icin gebelikte denirken 16 17 saat gebe vucudu ve icindeki cani susuz birakmaktansansa sonra.kazasini yaparsiniz

Herkese sağlıklı hamilelikleri:) benim mide bulabtim kusmam yok. Ama maalesef şişkinlik gaz ve kabızlık sorunum var. Bu durumda olan var mi, çözüm önerilerini neler? Sut gaz yapıyor ama içmeden de olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…