2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim,sutu sagip veriyosunuz ya doyuyodur hepsini icince,iyi yontem ama daha makine almadim d ben. Gunduz sk uyanip emio ama artik memede uykuya dalio kisa emio sonra uyaniyo..oturur ins duzenimiz bzm de daha 6gunluk benimki zaten :)
Makine alırken kesinlikle tavsiye üzerine alın. İki tane aldım , bi halta yaramadı.

Her şeyi tamsa bi doktora götürün isterseniz. Allah korusun belki başka bi sıkıntısı vardır.

Bizimkide aynı öyle yapıyor önce geniriyor sonra kusuyor yada pırt yapmaya ne Zaman zorlansa ozaman kusuyor. Bu gaz mafetti bizi.
Bizde de gaz gelice durum fena meme istiyo sçlıktan diil ama şaşkınlıktan sonra ememiyo ağlıyo gazını çısrıyorum o şaşkınlıkla zorla emerse kusuyo amannn bu senaryo hep böyle

Ben sanki baya azalttim canm rahatladim cok sukur seninkiler ne durumda
benim de ağrılar azaldı ama bezeler duruyo süt de az buna da şükür ağrı acı olmasın da napalım
galactago damla kullanan var mı yaa ben almayı düşünüyorum anne sütünü arttırıomuş artık son çare olarak onu alıcam sanırım çünkü yapmadığım şey kalmadı

Teyzeleri oglusuma bi maşallah dersiniz demi.
Biz birinci ayimizda böyle bir şeyler yaptık belki size de fikir olur.

ben de bunun süssüzünü yapıyorum carsafa yatırıyom düz çekiyorum her ay ..her ay dediğim de daha birinci ayı cektikkk

sanki aylar oldu da...bana yıllar geçmiş gb geliyo ama

not : oğluşuna maşallah hemi de nazar boncuklu

Tamam cnm sağol denerim.

Zeytinyağı çocuk emerse sorun olabilir.

Aslında en güzeli ve önerileni anne sütünü önden sıkmak ve göğsü onunla sildikten sonra emzirmek bir de emzirdikten sonra yine sütle temizlemek.

Ayrıca emzirme açısı da acıyı etkiliyor. Bazı açılardan yakalayınca çocuk acı oluyor bazılarında olmuyor. Bir kaç denemede doğru açıyı bulursun. Eğer emerken Can'ın acıyorsa meme ucunu çıkarıp açıyı değiştir. Benim de ilk Zaman'lar acım oldu. Biraz araştırdım. Sonra hatamın yanlış emzirme olduğunu öğrendim ve düzelttim. Şimdi hiç yara sızı yok. Darısı senin başına inşallah

Tesekkur ederim,sutu sagip veriyosunuz ya doyuyodur hepsini icince,iyi yontem ama daha makine almadim d ben. Gunduz sk uyanip emio ama artik memede uykuya dalio kisa emio sonra uyaniyo..oturur ins duzenimiz bzm de daha 6gunluk benimki zaten :)
Bizimkinin de 20. Günü bugün ama 1 haftadır saat 00:30 A kadar sağılmış sütümüzü içmiş oluyoruz ve en az 5-6 saat kesintisiz uyuyoruz. Uyandırmak istesem de uyanmıyor. Sonrasında da gık dese emzirme modunda devam :) daha çene kasları yeterince güçlü olmadığı için zaten sürekli doymadan uyuyor :)

İnternette elle sağma tekniklerini gösteren videolar var. Makine alıncaya kadar deneyebilirsiniz.

Emme gücü artsın diye kaşıkla verin diyorlar. Ayrıca biberon ilk aşamada bazı bebeklerde memeyi bırakmaya neden olabiliyorlarmuş. Tabi çocuğunun hareketlerinden bunu en iyi analiz edecek anne. Kaç Cc vereceksen o kadar suyu mama yedireceğin kaşıkla say. Örneğin 30 Cc 30 kaşık ediyorsa göğsünden Kaşığa sütünü sağıp sağıp o sayıda kaşık ver. İlla büyük kaba toplamayı bekleme. Belki ileriki Zaman'da zor olur miktar artacağı için ama 6 günlük bebişte rahatlıkla yaparsın.

kasma kendını boşuna
biberon kullanmazsan daha sonra acıdan hiç emzırmek ıstemeyecksın. biberona alısır sonra meme almaz dıye dusunme. hem ondan hem memeden ver...
ayyy siz çarşaf ve ayakta sallama işine gectıysenız işiniz zor
ona bi alışırsa hep onu ıster yanarsınız hepten..
prıma nıye yapısıyor popoya anlamıyorum.. bi tek o sıkıntımız var.

Her şeyi tamsa bi doktora götürün isterseniz. Allah korusun belki başka bi sıkıntısı vardır.
Ağzının içerisinde beyaz pamukçuk denen şeylerden mi oldu acaba kontrol etsenize. Öyle olduğunda emmezlermiş Canları acıdığı için. Tedavisi basit karbonatla.

Emmediği için de aç kalıp ağlıyordur. Eğer ağzının içinde pamukçuk var ise kaşıkla sağıp yedirebilirsin

biz onun çaresını otomatık sallanan beşikte bulduk. sallamak yerıne uyuyorum ya da işimi yapıyorum

Ne güzel tarif etmişsin sörr
Bende içime katsam seni diye seviyorum. Ama çıkarması zor

M
Masallah canım. Kalça cikikligi için ni yaptılar musyenemi yoksa ekstra bisey yapıyorlar mi

Ne güzel tarif etmişsin sörr
Bende içime katsam seni diye seviyorum. Ama çıkarması zor
aman bırak dısarda kalsınlar ..
çok tatlı ama teyzesi
bir de ben öpüyorum mınnoşu hep.. başkasının yanında öpmüyorum onlarda öpmesın dıye. k. valıde çok öpmek ıstıyor bebek dıye öpemıyor.. onun yanında hiç öpmüyorum mesela
o sadece benım, yirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…