- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.281
Makine alırken kesinlikle tavsiye üzerine alın. İki tane aldım , bi halta yaramadı.Tesekkur ederim,sutu sagip veriyosunuz ya doyuyodur hepsini icince,iyi yontem ama daha makine almadim d ben. Gunduz sk uyanip emio ama artik memede uykuya dalio kisa emio sonra uyaniyo..oturur ins duzenimiz bzm dedaha 6gunluk benimki zaten :)
niye öyle dedin kızbi sen akıllısın ha...
valla kalmadı hepsi bittiYediler mi?
B.k bulsalar yicekler dedirtiyorlar insanaaç aç millet aç be
şu an iyiyim canım çok şükürNane limon..ıhlamur adaçayı.bir tatlı kaşığı bala bir çay kaşığı zencefil..birde burun spreyi ... Aman aman ayaklarına dikkat
Her şeyi tamsa bi doktora götürün isterseniz. Allah korusun belki başka bi sıkıntısı vardır.Ayy bebeğim iki gundur saatlerce durmadan ağlıyor annem bakiyo ama kadının hali kalmadı ne yapacağımızı şaşırdık.ne meme aliyo ne mama ne emzik.gazını çıkarıyor yinede ilacını veriyorum altı temiz.ama durmuyo cocuk.kırkı çıkmadan önce sizinkilerde de oldu mu ne yapmak gerek
Bizde de gaz gelice durum fena meme istiyo sçlıktan diil ama şaşkınlıktan sonra ememiyo ağlıyo gazını çısrıyorum o şaşkınlıkla zorla emerse kusuyo amannn bu senaryo hep böyleBizimkide aynı öyle yapıyor önce geniriyor sonra kusuyor yada pırt yapmaya ne Zaman zorlansa ozaman kusuyor. Bu gaz mafetti bizi.
benim de ağrılar azaldı ama bezeler duruyo süt de az buna da şükür ağrı acı olmasın da napalımBen sanki baya azalttim canm rahatladim cok sukur seninkiler ne durumda
Teyzeleri oglusuma bi maşallah dersiniz demi.
Biz birinci ayimizda böyle bir şeyler yaptık belki size de fikir olur.
Tamam cnm sağol denerim.
Bizimkinin de 20. Günü bugün ama 1 haftadır saat 00:30 A kadar sağılmış sütümüzü içmiş oluyoruz ve en az 5-6 saat kesintisiz uyuyoruz. Uyandırmak istesem de uyanmıyor. Sonrasında da gık dese emzirme modunda devam :) daha çene kasları yeterince güçlü olmadığı için zaten sürekli doymadan uyuyor :)Tesekkur ederim,sutu sagip veriyosunuz ya doyuyodur hepsini icince,iyi yontem ama daha makine almadim d ben. Gunduz sk uyanip emio ama artik memede uykuya dalio kisa emio sonra uyaniyo..oturur ins duzenimiz bzm dedaha 6gunluk benimki zaten :)
kasma kendını boşunanasıl olduğumu bilmiyorum sör..memem kopacak gazlı gazlı emmeye çalışırken..bende yöntem buldum biberonla vereceğim..mahvoldum..bu gaz çok yordu..ele avuca gelse neyse dicem ama hangi şekil tuttuysam istemedi..en son çarşafa koyup salladık..öldük valla öldük..mayışınca ayağa aldım
Uykuduxçzum uyucam şimdi..premium care geri döndüm..diperi bacak arasını mahvetti..lastikleri yani..premium naylonumsu değil..napalım biraz bundan kullanıcam ..tazecik vücudu daha ya...
bende çıkarırken hep ıslak pamukla yapıyorum.Surrender prima geçen gün benim bebisin de poposuna yapsms zor cikarttm canı acimamstr inşallah ben molfix kullanyrm normalde annem alms bi deneyim dedm molfix daha güzel ne sizdryo ne yapsyo ne de pisik yaptı
o ne zaman ısterseKızlar bebeginizi gece kaç saatte bi emziriyosnz
Ağzının içerisinde beyaz pamukçuk denen şeylerden mi oldu acaba kontrol etsenize. Öyle olduğunda emmezlermiş Canları acıdığı için. Tedavisi basit karbonatla.Her şeyi tamsa bi doktora götürün isterseniz. Allah korusun belki başka bi sıkıntısı vardır.
biz onun çaresını otomatık sallanan beşikte bulduk. sallamak yerıne uyuyorum ya da işimi yapıyorumBeşiğe ip bağladım, yatağıma oturdum. İpi çekiştirip duruyorum. Sallamayı bırakınca başlıyor hemen hiciklemeye. Bu gece de uyku varır üçe...
Üstelik tuvalete gitmem lazım. Ama lanet kapının pislik kolu gıcırdıyor. Açmamla uyanması bir olur şimdi. Odada mahsur kaldım ; /
Ve kim bilir kaç kişi uykusuzlukla mücadele ediyor ben gibi..
Led zeppelin dinletiyorum susuyoaman nazar etmeyeyim ya
Harika olmuş..bu minnoşların totoları öldürür beni ...Teyzeleri oglusuma bi maşallah dersiniz demi.
Biz birinci ayimizda böyle bir şeyler yaptık belki size de fikir olur.
niye öyle dedin kız
valla kalmadı hepsi bitti
şu an iyiyim canım çok şükür
Ne güzel tarif etmişsin sörrselam anneler nasılsınız? biz kalça cıkıklıgı için gittik bugun şükür sorun yok
1 ay sonra tekrar gıdıcez. maşallah dıyeyım minnoşun gıkı cıkmadı agzını yediğim minik popolu, keltoş, cıyak sesli, mınık burunlu, kibar suratlım
keşke agzından öpebılsemne tatlıdır
Masallah canım. Kalça cikikligi için ni yaptılar musyenemi yoksa ekstra bisey yapıyorlar miselam anneler nasılsınız? biz kalça cıkıklıgı için gittik bugun şükür sorun yok
1 ay sonra tekrar gıdıcez. maşallah dıyeyım minnoşun gıkı cıkmadı agzını yediğim minik popolu, keltoş, cıyak sesli, mınık burunlu, kibar suratlım
keşke agzından öpebılsemne tatlıdır
aman bırak dısarda kalsınlar ..Ne güzel tarif etmişsin sörr
Bende içime katsam seni diye seviyorum. Ama çıkarması zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?