- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.301
yan çevirip usg cıhazıyla üst bacak kısımlarına bakıyor.M
Masallah canım. Kalça cikikligi için ni yaptılar musyenemi yoksa ekstra bisey yapıyorlar mi
Biberon günde 2 defa gece ve gündüz veriyorum..çünkü gazdan ne emdiğini bilemiyorum ki..sütler ağzından dökülüp gidiyor emerken...ne gaz arkadaşkasma kendını boşuna
biberon kullanmazsan daha sonra acıdan hiç emzırmek ıstemeyecksın. biberona alısır sonra meme almaz dıye dusunme. hem ondan hem memeden ver...
ayyy siz çarşaf ve ayakta sallama işine gectıysenız işiniz zor
ona bi alışırsa hep onu ıster yanarsınız hepten..
prıma nıye yapısıyor popoya anlamıyorum.. bi tek o sıkıntımız var.
süt mü fazla gelıyor acaba emerken dökülüyor yanlardan?Biberon günde 2 defa gece ve gündüz veriyorum..çünkü gazdan ne emdiğini bilemiyorum ki..sütler ağzından dökülüp gidiyor emerken...ne gaz arkadaş
Öyle fena olduğu anlar mecbur kalıyoruz yoksa kıpkırmızı oluyor kuzum...ya bende kaka yapışması olmuyor..yani kaka pamuklu su ile temizliyorrım zaten..aman ya aman
annemle ablam her gün vıdeo foto ıstıyorlarpislik karı.eşek
Sorma bende ilk gelen misafirin 2 cocugu vardı 1,4 yaşlarında..salonda anakucağında kaldı oğluş..aklım olsaydı yatak odasına geri götürürdüm..
Burda söyleniyoruzda öyle gelene de haydin dışarı denmiyor işte..ben kimseye foto atmadım watsaptan bide böyle taciz vardı..eşim istemiyor dedim..bizimkiler kesin aman demişlerdir...kıskanıyor...ama napim fotoda 6 aylık gibi cıkıyor kaşık kadar şey..sizde fark ettiniz mi bilmem..gerçek hali gibi olmuyor..
Neyse ...annem gidince evine gelenler hiç sormamış foto var mı diye
Bane ya...kem göz değince çocuk zar zar ağlıyor..ne yapacağımı şaşıyom..
Ya kaç.günlük ama ben sarılık olcak diye korkmdan hep 2 saatte bi emzrip yatryrumo ne zaman ısterse
Bizimkinin de 20. Günü bugün ama 1 haftadır saat 00:30 A kadar sağılmış sütümüzü içmiş oluyoruz ve en az 5-6 saat kesintisiz uyuyoruz. Uyandırmak istesem de uyanmıyor. Sonrasında da gık dese emzirme modunda devam :) daha çene kasları yeterince güçlü olmadığı için zaten sürekli doymadan uyuyor :)
İnternette elle sağma tekniklerini gösteren videolar var. Makine alıncaya kadar deneyebilirsiniz.
Emme gücü artsın diye kaşıkla verin diyorlar. Ayrıca biberon ilk aşamada bazı bebeklerde memeyi bırakmaya neden olabiliyorlarmuş. Tabi çocuğunun hareketlerinden bunu en iyi analiz edecek anne. Kaç Cc vereceksen o kadar suyu mama yedireceğin kaşıkla say. Örneğin 30 Cc 30 kaşık ediyorsa göğsünden Kaşığa sütünü sağıp sağıp o sayıda kaşık ver. İlla büyük kaba toplamayı bekleme. Belki ileriki Zaman'da zor olur miktar artacağı için ama 6 günlük bebişte rahatlıkla yaparsın.
huyları değişiyo bunların kızz bnmki de öyle uyurdu sessiz sakin şimdi uyutamıyoz
csyrc ya kız benimki de başta öyle hiö huysuz değildi sonrada in başladı gazı da 20 gün sonra...ben de mutluydum huysuz değşl die..kendi kendime nazar ettim heralde..
Ben ettim sen etme
süt mü fazla gelıyor acaba emerken dökülüyor yanlardan?
aynen ne gaz.... bitmiyor kı.. her sey tamam olsa bile 1 saat sonra kısır döngüye giriş oluyor.. sabırsızlıkla beklıyorum mınnosun az da olsa hareketlenmesını.. o zaman rahatlarız biraz
hareket edemedıklerı için bu kadar sıkıntı cekıyorlar.
Âmin inşallah. Süt konusu stres konusu. 10 günde 14 kilo verince baya stres oldum süt konusunda. Bir de annem de kısa süre emzirebilmiş. Genetik faktörleri düşündükçe inşallah uzun vadeli olur diye endişelenmiyor Değilim. Bol sütlü, az gazlı, dertsiz tasasız, bol uykulu gecelerimiz olur inşallahBugun yarin alcam alcam dedim kaldi gitti ama ben de oyle yapayim araya gitmesin sutum..hadi darisi basimiza insallah duzenimiz guzel olur :)
Tesekkur ederim canim birde enfeksiyon olabilirmis internette yaptigim arastirmalara gore yarin doktora gitcemCanım emzirdikten sonra hemen yatırma. .20 dk dik tut bebeğini sonra yatır
genetık olarak düşünürsen eger ben hiç emmemişimÂmin inşallah. Süt konusu stres konusu. 10 günde 14 kilo verince baya stres oldum süt konusunda. Bir de annem de kısa süre emzirebilmiş. Genetik faktörleri düşündükçe inşallah uzun vadeli olur diye endişelenmiyor Değilim. Bol sütlü, az gazlı, dertsiz tasasız, bol uykulu gecelerimiz olur inşallah
3 gündür sütüm azaldı zaten. evde 10 günden uzun süredir her gün 7-8 yatılı misafir olunca (13 E kadar çıktı) insan ister istemez geriliyor. Sürekli sakin ol her şey yolunda telkinleriyle yaşıyorum.
42 günlükYa kaç.günlük ama ben sarılık olcak diye korkmdan hep 2 saatte bi emzrip yatryrum
Onun bi linkini atar mısın ? Bizde de sallanan bir şey var, geçen oturttum,olmadı. Bi iki aya daha ihtiyacı var sanırım. Salıncağa küçük geldi yavrucak:)biz onun çaresını otomatık sallanan beşikte bulduk. sallamak yerıne uyuyorum ya da işimi yapıyorum
3 gündür sütüm azaldı zaten. evde 10 günden uzun süredir her gün 7-8 yatılı misafir olunca (13 E kadar çıktı) insan ister istemez geriliyor. Sürekli sakin ol her şey yolunda telkinleriyle yaşıyorum.
Ne yaptın arkadaşım? Suriyelilere kapını mı açtın??
http://www.e-bebek.com/baby-plus-delux-salincak-besik_BYP-SW136POnun bi linkini atar mısın ? Bizde de sallanan bir şey var, geçen oturttum,olmadı. Bi iki aya daha ihtiyacı var sanırım. Salıncağa küçük geldi yavrucak:)
Bu yanıt moral konusunda destek oldu teşekkürlergenetık olarak düşünürsen eger ben hiç emmemişim
maşallah benım bebegım emıyorbence alakası yok.
misafır konusuna gelınce, facia resmen ! lohusa kadının evınde o kadar kişinin işi ne?
keşke doktor öpme konusunda uyardı deseydın.Bu yanıt moral konusunda destek oldu teşekkürler
Misafirlerim hep sehir dışından geldi. İnsan bir yandan seviyorlar sayıyorlar geliyorlar ne güzel diyor. Ama bazen an geliyor kimseyi görmek istemiyor gözün.
Sigara içip bebisi kucağına almak isteyen ve opmeye kalkanlara hele hiç tahammül edemiyorum. Boğasım geliyor. Bir de astım gecmisi olan biri olarak tahammül sıfıra iniyor. Bebeğin cildi hassas opmeyin dememe rağmen arkami döndüğüm anda o sesi duyunca bogazlamamak icin zor duruyorum.
Benim normalde de yatılı misafirim cok olurdu. Ama sezaryen dogum sonrası gercekten sıkıntılarla birlikte zor
Bu daha mantıklıymış yaa. Bizdeki oturaklı gibi. Neyse,birinci çocuktan geçti artık. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?