2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Biberon günde 2 defa gece ve gündüz veriyorum..çünkü gazdan ne emdiğini bilemiyorum ki..sütler ağzından dökülüp gidiyor emerken...ne gaz arkadaş
Öyle fena olduğu anlar mecbur kalıyoruz yoksa kıpkırmızı oluyor kuzum...ya bende kaka yapışması olmuyor..yani kaka pamuklu su ile temizliyorrım zaten..aman ya aman

süt mü fazla gelıyor acaba emerken dökülüyor yanlardan?
aynen ne gaz.... bitmiyor kı.. her sey tamam olsa bile 1 saat sonra kısır döngüye giriş oluyor.. sabırsızlıkla beklıyorum mınnosun az da olsa hareketlenmesını.. o zaman rahatlarız biraz
hareket edemedıklerı için bu kadar sıkıntı cekıyorlar.

annemle ablam her gün vıdeo foto ıstıyorlar
bana da gına geldı yanaklar şişti benımkının ama mınık şişik
fotoda stoklu yanaklar gıbı cıkıyor ve buyuk cıkıyor aynen
bır de cırkın cıkıyo
normalde güzel olan bebek

Bugun yarin alcam alcam dedim kaldi gitti ama ben de oyle yapayim araya gitmesin sutum..hadi darisi basimiza insallah duzenimiz guzel olur :)

csyrc ya kız benimki de başta öyle hiö huysuz değildi sonrada in başladı gazı da 20 gün sonra...ben de mutluydum huysuz değşl die..kendi kendime nazar ettim heralde..

Ben ettim sen etme

Aman olmasn nazar hcbirmize ben de simdi gaz vs sorunumuz yok sukur diyorum da hep ins mas diyip duruyorum daha napmali

yok kız ne coku ac değil meme istiyor..yutmuyor sadece emiyor..boşa gidiyor zaten o an yutmak isterse boğazına kaçıyor ..vermewsem çiyak çiyak...eee emzik almıyor öyle durumda...

Bugun yarin alcam alcam dedim kaldi gitti ama ben de oyle yapayim araya gitmesin sutum..hadi darisi basimiza insallah duzenimiz guzel olur :)
Âmin inşallah. Süt konusu stres konusu. 10 günde 14 kilo verince baya stres oldum süt konusunda. Bir de annem de kısa süre emzirebilmiş. Genetik faktörleri düşündükçe inşallah uzun vadeli olur diye endişelenmiyor Değilim. Bol sütlü, az gazlı, dertsiz tasasız, bol uykulu gecelerimiz olur inşallah

3 gündür sütüm azaldı zaten. evde 10 günden uzun süredir her gün 7-8 yatılı misafir olunca (13 E kadar çıktı) insan ister istemez geriliyor. Sürekli sakin ol her şey yolunda telkinleriyle yaşıyorum.

genetık olarak düşünürsen eger ben hiç emmemişim
maşallah benım bebegım emıyor bence alakası yok.
misafır konusuna gelınce, facia resmen ! lohusa kadının evınde o kadar kişinin işi ne?

Ne yaptın arkadaşım? Suriyelilere kapını mı açtın??

genetık olarak düşünürsen eger ben hiç emmemişim
maşallah benım bebegım emıyor bence alakası yok.
misafır konusuna gelınce, facia resmen ! lohusa kadının evınde o kadar kişinin işi ne?
Bu yanıt moral konusunda destek oldu teşekkürler

Misafirlerim hep sehir dışından geldi. İnsan bir yandan seviyorlar sayıyorlar geliyorlar ne güzel diyor. Ama bazen an geliyor kimseyi görmek istemiyor gözün.

Sigara içip bebisi kucağına almak isteyen ve opmeye kalkanlara hele hiç tahammül edemiyorum. Boğasım geliyor. Bir de astım gecmisi olan biri olarak tahammül sıfıra iniyor. Bebeğin cildi hassas opmeyin dememe rağmen arkami döndüğüm anda o sesi duyunca bogazlamamak icin zor duruyorum.

Benim normalde de yatılı misafirim cok olurdu. Ama sezaryen dogum sonrası gercekten sıkıntılarla birlikte zor

keşke doktor öpme konusunda uyardı deseydın.
o kadar kalabalık gelınır mı yahu? bıraz daha zaman gectıkten sonra gelseydıler keske.
şimdi insanın hıc bır seye tahammulu olmuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…