- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.321
çok memnunuz. yaptıgımız en ıyı sey bunu almak oldu :=)Bu daha mantıklıymış yaa. Bizdeki oturaklı gibi. Neyse,birinci çocuktan geçti artık. :))
çok memnunuz. yaptıgımız en ıyı sey bunu almak oldu :=)
Opme konusundan önce sigara konusunu halledeceğim. Bende astım gecmisi var çocukta da ciğerde hırıltı duyuldu sıkı takip diyeceğim eve geldikleri gibi. Essek olmayan anlar zaten.keşke doktor öpme konusunda uyardı deseydın.
o kadar kalabalık gelınır mı yahu? bıraz daha zaman gectıkten sonra gelseydıler keske.
şimdi insanın hıc bır seye tahammulu olmuyor çünkü
Hı...bi fotoya bakıyom bi minnoşa ...alakası bile yok..annemle ablam her gün vıdeo foto ıstıyorlar
bana da gına geldıyanaklar şişti benımkının ama mınık şişik
fotoda stoklu yanaklar gıbı cıkıyor ve buyuk cıkıyor aynen
bır de cırkın cıkıyo
normalde güzel olan bebek
Yakın saatlerde aynı şeyleri yaşamışız. Normalde çevirip vuruyorum hemen heyecanla ama bu sefer uzun sürünce dayanamadım, sinirlerim bozuldu. Ya çıkarmayı başaramazsa ne yapmam geekir diye araştırdım hemen. Ama aynı şeyler.Katı olmadığı için ters çevir vur...Bir saat kadar önce çok korktum...yine aç değil ve emmek istedi..ve yine boğazına kaçtı..hemen diktim sırtına vurıyorum...yok hıghııııg sesler...vuruyorum sallıyorum yok...ağlamaya başladım..elim ayağım boşaldı..salladım vurdum ,bir anda nefes aldı..sonra ahıııııhaahıı gibi acele acele nefes alışverişler ...sarıldım ağladım ağladım..zaten dizide gülserende ölmüştü,ağlayamamıştım..çok çok korktum..böyle olmamalıyım..soğuk kanlı olamk zorundayım...anne olmak bence en zoru bu...bişey olacak korkusu..ağlayınca gazı olunca üzüntü üzüntü üzüntü..yoksa uykusuzluk meme ucu yarası hepsi kof bunların..bebeğim uyuduğu zaman rahatlıyorum,dinleniyor diye..atlatacağız ama bu gaz akşamları daha bir fena imiş...gündüz yine bir şekilde öyle böyle gidiyor ama akşam fena...ne dertlendim be..ama bugün bu olay galiba bir beyaz saç daha yarattı...kafasını bir tutsalar ..
Yakın saatlerde aynı şeyleri yaşamışız. Normalde çevirip vuruyorum hemen heyecanla ama bu sefer uzun sürünce dayanamadım, sinirlerim bozuldu. Ya çıkarmayı başaramazsa ne yapmam geekir diye araştırdım hemen. Ama aynı şeyler.Katı olmadığı için ters çevir vur...
Allah esirgesin hepimizin bebeklerini..
Âmin inşallah. Süt konusu stres konusu. 10 günde 14 kilo verince baya stres oldum süt konusunda. Bir de annem de kısa süre emzirebilmiş. Genetik faktörleri düşündükçe inşallah uzun vadeli olur diye endişelenmiyor Değilim. Bol sütlü, az gazlı, dertsiz tasasız, bol uykulu gecelerimiz olur inşallah
3 gündür sütüm azaldı zaten. evde 10 günden uzun süredir her gün 7-8 yatılı misafir olunca (13 E kadar çıktı) insan ister istemez geriliyor. Sürekli sakin ol her şey yolunda telkinleriyle yaşıyorum.
bende araştırdım..ayak çimdikleme,yüzüne üflemede var canım.. Kalbim battı ya hala acıyor...
Çok geçmiş olsun. Valla sen gene çevirip sırtını vurabilmişsin ben acaba onu yapabilirmiyim öyle durumda diye düşünmüyor değilim. İlk Zaman'lar hastanede 2 tüp kan aldılar miniğimden o ağladı ben ağladım. Anne olmak gerçekten çok zormuş o iyi olsun o ağlamasın ben uykusuz yorgun olurum diyor insanBir saat kadar önce çok korktum...yine aç değil ve emmek istedi..ve yine boğazına kaçtı..hemen diktim sırtına vurıyorum...yok hıghııııg sesler...vuruyorum sallıyorum yok...ağlamaya başladım..elim ayağım boşaldı..salladım vurdum ,bir anda nefes aldı..sonra ahıııııhaahıı gibi acele acele nefes alışverişler ...sarıldım ağladım ağladım..zaten dizide gülserende ölmüştü,ağlayamamıştım..çok çok korktum..böyle olmamalıyım..soğuk kanlı olamk zorundayım...anne olmak bence en zoru bu...bişey olacak korkusu..ağlayınca gazı olunca üzüntü üzüntü üzüntü..yoksa uykusuzluk meme ucu yarası hepsi kof bunların..bebeğim uyuduğu zaman rahatlıyorum,dinleniyor diye..atlatacağız ama bu gaz akşamları daha bir fena imiş...gündüz yine bir şekilde öyle böyle gidiyor ama akşam fena...ne dertlendim be..ama bugün bu olay galiba bir beyaz saç daha yarattı...kafasını bir tutsalar ..
Bende soracaktim sana o kadar miden bulandi bebito saclimi?selam anneler nasılsınız? biz kalça cıkıklıgı için gittik bugun şükür sorun yok
1 ay sonra tekrar gıdıcez. maşallah dıyeyım minnoşun gıkı cıkmadı agzını yediğim minik popolu, keltoş, cıyak sesli, mınık burunlu, kibar suratlım
keşke agzından öpebılsemne tatlıdır
12 günlük Canm42 günlük
sarılık bıldıgım kadarıyla ılk zamnlar oluyor
senınkı kaç günlük?
Senden bi yarim saat sonrada bende ayni durum oldu, annemle konusuyodum bi yandan gudumsuzluktan emiyodu, ac degildi aslinda, emzirirken nefes dinleme huyu oldu bende bi suredir ( uyurken kontrol etmekde cabasi, ya kusamazsa falan diye... ) 3-4 saniye duymazsam nefesi dikiyorum hemen memeden cekip sirtina vur, dik hemen kaslarinin arasini sik. Sinir oluyorum benimki bunu hem biberonda hem beni emerken yapiyo. Simdi uyuyo sinirim bozuldu uyuyamadim bende basinda nefes dinliyorum.. Fazla yediginden ikinincada kusuyo artik, ust gazini cikarirkende.. Emzik veremiyorum kusarsa tikanir korkusuyla...Bir saat kadar önce çok korktum...yine aç değil ve emmek istedi..ve yine boğazına kaçtı..hemen diktim sırtına vurıyorum...yok hıghııııg sesler...vuruyorum sallıyorum yok...ağlamaya başladım..elim ayağım boşaldı..salladım vurdum ,bir anda nefes aldı..sonra ahıııııhaahıı gibi acele acele nefes alışverişler ...sarıldım ağladım ağladım..zaten dizide gülserende ölmüştü,ağlayamamıştım..çok çok korktum..böyle olmamalıyım..soğuk kanlı olamk zorundayım...anne olmak bence en zoru bu...bişey olacak korkusu..ağlayınca gazı olunca üzüntü üzüntü üzüntü..yoksa uykusuzluk meme ucu yarası hepsi kof bunların..bebeğim uyuduğu zaman rahatlıyorum,dinleniyor diye..atlatacağız ama bu gaz akşamları daha bir fena imiş...gündüz yine bir şekilde öyle böyle gidiyor ama akşam fena...ne dertlendim be..ama bugün bu olay galiba bir beyaz saç daha yarattı...kafasını bir tutsalar ..
Cok korkuyo insan o korkuyla inan yapabiliyosun. Ben o aglayinca evde bile agliyorum bazen ya alt dudagi buzupÇok geçmiş olsun. Valla sen gene çevirip sırtını vurabilmişsin ben acaba onu yapabilirmiyim öyle durumda diye düşünmüyor değilim. İlk Zaman'lar hastanede 2 tüp kan aldılar miniğimden o ağladı ben ağladım. Anne olmak gerçekten çok zormuş o iyi olsun o ağlamasın ben uykusuz yorgun olurum diyor insan
Senden bi yarim saat sonrada bende ayni durum oldu, annemle konusuyodum bi yandan gudumsuzluktan emiyodu, ac degildi aslinda, emzirirken nefes dinleme huyu oldu bende bi suredir ( uyurken kontrol etmekde cabasi, ya kusamazsa falan diye... ) 3-4 saniye duymazsam nefesi dikiyorum hemen memeden cekip sirtina vur, dik hemen kaslarinin arasini sik. Sinir oluyorum benimki bunu hem biberonda hem beni emerken yapiyo. Simdi uyuyo sinirim bozuldu uyuyamadim bende basinda nefes dinliyorum.. Fazla yediginden ikinincada kusuyo artik, ust gazini cikarirkende.. Emzik veremiyorum kusarsa tikanir korkusuyla...allah bir daha gostermesin canim...
Aman tatlım şükür herşeyi öğreniyoruzPembisss ciddenkotu ya o durum,benim basima 2.gun geldi yanlis degilsem..birden fazlaca emdi agzi doldu kontrol edemedi bgulur gibi oldu falan..ustesinden geldim ama nasil korktum elim ayagim dolasti..sonrasi aynen gozyasi..gulseren demissin anaamm aksam basina bi baktim ,cocuklari emanet etti dger kadina ya ben nasil agl agla..esime de caktirmamaya calisirken bebe de kucagimda emiyodu..sonra actik ataturk belgeseli izledik,dedim icimi yedi film degstir hemeennah analikk ahhh
saat kaç kimse yok...
Yuh gari...
GÜNAYDINLAR ANACIKLAR
Müge anlıyı açın haydi haydiiiiii.
bu ocak bebekleri analarını fena bezdirmiş herhalde... Kimsenin dermanı yok vakti yok... Yormuş bu bebeler bizlri...saat kaç kimse yok...
Yuh gari...
GÜNAYDINLAR ANACIKLAR
saat kaç kimse yok...
Yuh gari...
GÜNAYDINLAR ANACIKLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?