2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

keşke doktor öpme konusunda uyardı deseydın.
o kadar kalabalık gelınır mı yahu? bıraz daha zaman gectıkten sonra gelseydıler keske.
şimdi insanın hıc bır seye tahammulu olmuyor çünkü
Opme konusundan önce sigara konusunu halledeceğim. Bende astım gecmisi var çocukta da ciğerde hırıltı duyuldu sıkı takip diyeceğim eve geldikleri gibi. Essek olmayan anlar zaten.

Opme ile ilgili de cildi hassas su bu bir sey bulacağız artık :)

Bir saat kadar önce çok korktum...yine aç değil ve emmek istedi..ve yine boğazına kaçtı..hemen diktim sırtına vurıyorum...yok hıghııııg sesler...vuruyorum sallıyorum yok...ağlamaya başladım..elim ayağım boşaldı..salladım vurdum ,bir anda nefes aldı..sonra ahıııııhaahıı gibi acele acele nefes alışverişler ...sarıldım ağladım ağladım..zaten dizide gülserende ölmüştü,ağlayamamıştım..çok çok korktum..böyle olmamalıyım..soğuk kanlı olamk zorundayım...anne olmak bence en zoru bu...bişey olacak korkusu..ağlayınca gazı olunca üzüntü üzüntü üzüntü..yoksa uykusuzluk meme ucu yarası hepsi kof bunların..bebeğim uyuduğu zaman rahatlıyorum,dinleniyor diye..atlatacağız ama bu gaz akşamları daha bir fena imiş...gündüz yine bir şekilde öyle böyle gidiyor ama akşam fena...ne dertlendim be..ama bugün bu olay galiba bir beyaz saç daha yarattı...kafasını bir tutsalar ..

Yakın saatlerde aynı şeyleri yaşamışız. Normalde çevirip vuruyorum hemen heyecanla ama bu sefer uzun sürünce dayanamadım, sinirlerim bozuldu. Ya çıkarmayı başaramazsa ne yapmam geekir diye araştırdım hemen. Ama aynı şeyler.Katı olmadığı için ters çevir vur...
Allah esirgesin hepimizin bebeklerini..

bende araştırdım..ayak çimdikleme,yüzüne üflemede var canım.. Kalbim battı ya hala acıyor...

Allah yardimcin olsun,ama dogru bak stres yapmamaya calisacaksin cok etkiliyorMus herkes diyor.. O misafirlere de diyecek bise bulamiyrum burda bu seylerinbahsi cok gecti,hamislik stresi de var hepsini dovcem gelip diyordum

Ins uzun sure emer senin bebisin de ve de amin ins gazsiz skintisiz bol sutle gecer gece gunduzlerimiz

bende araştırdım..ayak çimdikleme,yüzüne üflemede var canım.. Kalbim battı ya hala acıyor...

Pembisss ciddenkotu ya o durum,benim basima 2.gun geldi yanlis degilsem..birden fazlaca emdi agzi doldu kontrol edemedi bgulur gibi oldu falan..ustesinden geldim ama nasil korktum elim ayagim dolasti..sonrasi aynen gozyasi..gulseren demissin anaamm aksam basina bi baktim ,cocuklari emanet etti dger kadina ya ben nasil agl agla..esime de caktirmamaya calisirken bebe de kucagimda emiyodu..sonra actik ataturk belgeseli izledik,dedim icimi yedi film degstir hemeenn ah analikk ahhh

Çok geçmiş olsun. Valla sen gene çevirip sırtını vurabilmişsin ben acaba onu yapabilirmiyim öyle durumda diye düşünmüyor değilim. İlk Zaman'lar hastanede 2 tüp kan aldılar miniğimden o ağladı ben ağladım. Anne olmak gerçekten çok zormuş o iyi olsun o ağlamasın ben uykusuz yorgun olurum diyor insan

Bende soracaktim sana o kadar miden bulandi bebito saclimi? Oyle derler ya... Aldim ben cevabimi

Senden bi yarim saat sonrada bende ayni durum oldu, annemle konusuyodum bi yandan gudumsuzluktan emiyodu, ac degildi aslinda, emzirirken nefes dinleme huyu oldu bende bi suredir ( uyurken kontrol etmekde cabasi, ya kusamazsa falan diye... ) 3-4 saniye duymazsam nefesi dikiyorum hemen memeden cekip sirtina vur, dik hemen kaslarinin arasini sik. Sinir oluyorum benimki bunu hem biberonda hem beni emerken yapiyo. Simdi uyuyo sinirim bozuldu uyuyamadim bende basinda nefes dinliyorum.. Fazla yediginden ikinincada kusuyo artik, ust gazini cikarirkende.. Emzik veremiyorum kusarsa tikanir korkusuyla... allah bir daha gostermesin canim...

Cok korkuyo insan o korkuyla inan yapabiliyosun. Ben o aglayinca evde bile agliyorum bazen ya alt dudagi buzup

bizim minnoşlar bizi neden üzerler ki...atomcum
Aç olsa gam yemicem..ah analık ah...o tecrübesiz ben tecrübesiz
İçgüdüsel bişidi o an dikmelerim ..öğrendim ki yüzüstü çevirip sırtınada vurulıyormuş..birde o an hafifçe vurunuz deniliyordu ama ben baya bi vurdum o korku ile ..hıı atom o kusmalar yok mu heep fazlalar...öylesine emiyorda yuttukları yatırır yatırmaz cıkıyor...üle minnoş dedirtiyor şimdi çok şükür çokkkk uuyuudu ama kıpır kıpır...beklemedeyim..adamın horultusundan oğluşu dinleyemiyorum...

Aman tatlım şükür herşeyi öğreniyoruz
Pratik insana öğretiyor bence ..yoksa okumak ,bilmek boş bazı durumlarda..
Önden önden takip etmen çok iyi..
Allah seni orda görür ve inşallah gaz problemi olmadan büyür gider kinderimiz
3 aya taktım ben ya ...acaba 3 ay gelince birde oturuverse mi.dicem ne dicem
Iğğğ birde diş çıkarma günkeri vay anam vay...
Gülseren öldü kocişde var ağlayamadım ki...dizi mizi izlemezdimde ,rahmetli babacığım pek sever izlerdi bu diziyii ondan ötürü...gece gece olmayacak ...kaç bakalım pembedon5 kaç...yum gözünü kaç...Allahım ..

Kizlar kafama takilan bisey var. Biz 43 gunluk olduk. Bebisin kafasi sivri bana yastiksiz cevirerek yan yatir dediler. Oyle yapiyorum ama yuvarlak degil kafasi bildigin sivri... Zamanla duzelir mi acaba? Sizinde oyle mi? Birde goz renkleriniz ne alemde hala rengi degismedi dogumdan sonraki betimleyemedigim bi rengi var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…