2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişler. Her emzirmeden sonra üst gazını çıkarabiliyor musunuz? 3 gündür ben yatırmadan önce emziriyorum gece. Üst gazı çıkıyor bir veya 2 kez. Gazı biraz çıkınca hemen yine sancılanıyor bu sefer çıkaramıyor ve ağlamaya başlıyor. Hiç susmadan ağlıyor. Gazı çıkıncaya kadar tekrar acıkıyor. Dün gece 3,5 saat uğraştık. 1:30. da uyudu. Emdikten sonra yatırdım. Gazını çıkarmaya korktum. Aşıdan sonra böyle alakası var mıdır bilmiyorum.

70.gunde yaptrin dedi doktor.erken degilmi

Benim tosunun profilinin beşte biri surat,beşte biri kulak, beşte üçü uzun ve sivri bir kafa:)) Ama babası da sivri kafalı. Büyüyünce çok güzel bir kafa şekli oluyor üzülme.:))

öyle bişi yapmak aklıma gelmediydi...misolar gidince sabaha kadar ağladı...nazar işte ..
Ama şuan sinirim geçti
evet nazar çok değermiş bebeklere.. ben misafirlerin yanında içimden felak nas okudum.. çok güzel bebekmiş diyolar maşallah bile demiyolar

Normalde çok güzel emiyo mamayi da yiyo ama huysuzlugu bu tuttu mu gözü birşey gormuyo.nazara mi geliyo yoksa kırkı çıkacak diye mi böyle anlamadim

Tesekkur ederim,sutu sagip veriyosunuz ya doyuyodur hepsini icince,iyi yontem ama daha makine almadim d ben. Gunduz sk uyanip emio ama artik memede uykuya dalio kisa emio sonra uyaniyo..oturur ins duzenimiz bzm de daha 6gunluk benimki zaten :)
ben uyandırıyorum öyle yapınca. ilk gün benimki gözlerini açamıyordu. ebe demişti uyandır emzir. uyandırmak için burnunu sık, ayaklarıyla oyna, çenesini gıdıkla dedi. bazen hiç biri işe yaramıyor altını açıyorum bende. onu da demişti.
yenidoğan olduğu için emmesi lazım diyordu.
şimdi memede uyuduğunda memeyi çeker gibi yapıyorum. hemen emmeye devam ediyor. doyunca bırakıyor. yada bu sefer zorla alıyorum ağzından. :))))

Kemikler kaynamadigi icin iki avucunun içine kafatasını alıp her seferinde ufak ufak sekil verebilirsin. Ama parmakla bastırmadan sadece avuç ile. Bir de 2 saatte bir yön değiştirmek gerek. İlk 3 ay yüzüstü yatırmamalı. Daha küçük şekillenir. Ama cok takıldıysan ve ciddi bir bozukluk varsa kask tedavileri var.

ben artık dolu göğsü vermıyorum, verıyorsam eger nefes kontroluna bakıyorum. almıyor emıyorsa hemen memeyı cıkarıyorum agzından. zaten uyuduysam doluyor göğsüm, bir de aradan cok zaman gecmısse..onun dısında normal.
ne kadar soguk kanlı olsan da korkuyor ınsan.
allah bize bagıslasın meleklerımızı..

hep şunu diliyorum '' Allah'ım, inşallah bize bagıslamıssındır melegı, inşallah her anını görmeyi nasip etmişsindir''

benim kızında öyle kafası gündüz yan yatırmamayaa çalışıyorum inş düzelir...

arkası sivri benımkının de. uyurken kendı sag, sol arkayı kullanıyor ama genel olarak sola yatıyor nedense
derın uykudaysa cevırıyorum
öteki türlü aglıyor diğer tarafa yatmak ıstıyor. bende arastırdım bıraz genelı böyle merak etme :=)
göz rengı koyu yeşil mi, lacıvert mı öyle bişi
anlayamadım ona da baktım netten 6 aya kadar yolu varmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…