- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.341
70.gunde yaptrin dedi doktor.erken degilmiselam anneler nasılsınız? biz kalça cıkıklıgı için gittik bugun şükür sorun yok
1 ay sonra tekrar gıdıcez. maşallah dıyeyım minnoşun gıkı cıkmadı agzını yediğim minik popolu, keltoş, cıyak sesli, mınık burunlu, kibar suratlım
keşke agzından öpebılsemne tatlıdır
Kizlar kafama takilan bisey var. Biz 43 gunluk olduk. Bebisin kafasi sivri bana yastiksiz cevirerek yan yatir dediler. Oyle yapiyorum ama yuvarlak degil kafasi bildigin sivri... Zamanla duzelir mi acaba? Sizinde oyle mi? Birde goz renkleriniz ne alemde hala rengi degismedi dogumdan sonraki betimleyemedigim bi rengi var:)
bende aşırı mide yanması oldu bebeğim enseye kadar simsiyah saçı var dik dikBende soracaktim sana o kadar miden bulandi bebito saclimi?Oyle derler ya... Aldim ben cevabimi
evet nazar çok değermiş bebeklere.. ben misafirlerin yanında içimden felak nas okudum..öyle bişi yapmak aklıma gelmediydi...misolar gidince sabaha kadar ağladı...nazar işte ..
Ama şuan sinirim geçti
Her şeyi tamsa bi doktora götürün isterseniz. Allah korusun belki başka bi sıkıntısı vardır.
Ağzının içerisinde beyaz pamukçuk denen şeylerden mi oldu acaba kontrol etsenize. Öyle olduğunda emmezlermiş Canları acıdığı için. Tedavisi basit karbonatla.
Emmediği için de aç kalıp ağlıyordur. Eğer ağzının içinde pamukçuk var ise kaşıkla sağıp yedirebilirsin
70.gunde yaptrin dedi doktor.erken degilmi
ben uyandırıyorum öyle yapınca. ilk gün benimki gözlerini açamıyordu. ebe demişti uyandır emzir. uyandırmak için burnunu sık, ayaklarıyla oyna, çenesini gıdıkla dedi. bazen hiç biri işe yaramıyor altını açıyorum bende. onu da demişti.Tesekkur ederim,sutu sagip veriyosunuz ya doyuyodur hepsini icince,iyi yontem ama daha makine almadim d ben. Gunduz sk uyanip emio ama artik memede uykuya dalio kisa emio sonra uyaniyo..oturur ins duzenimiz bzm dedaha 6gunluk benimki zaten :)
1 yasına kadar yatıran var. maksımum 12 kg tasıyor. genel olarak 6 ay denıyor.Ka
Kaç aya kadar yatar acaba
Kemikler kaynamadigi icin iki avucunun içine kafatasını alıp her seferinde ufak ufak sekil verebilirsin. Ama parmakla bastırmadan sadece avuç ile. Bir de 2 saatte bir yön değiştirmek gerek. İlk 3 ay yüzüstü yatırmamalı. Daha küçük şekillenir. Ama cok takıldıysan ve ciddi bir bozukluk varsa kask tedavileri var.Kizlar kafama takilan bisey var. Biz 43 gunluk olduk. Bebisin kafasi sivri bana yastiksiz cevirerek yan yatir dediler. Oyle yapiyorum ama yuvarlak degil kafasi bildigin sivri... Zamanla duzelir mi acaba? Sizinde oyle mi? Birde goz renkleriniz ne alemde hala rengi degismedi dogumdan sonraki betimleyemedigim bi rengi var:)
ben artık dolu göğsü vermıyorum, verıyorsam eger nefes kontroluna bakıyorum. almıyor emıyorsa hemen memeyı cıkarıyorum agzından. zaten uyuduysam doluyor göğsüm, bir de aradan cok zaman gecmısse..onun dısında normal.Bir saat kadar önce çok korktum...yine aç değil ve emmek istedi..ve yine boğazına kaçtı..hemen diktim sırtına vurıyorum...yok hıghııııg sesler...vuruyorum sallıyorum yok...ağlamaya başladım..elim ayağım boşaldı..salladım vurdum ,bir anda nefes aldı..sonra ahıııııhaahıı gibi acele acele nefes alışverişler ...sarıldım ağladım ağladım..zaten dizide gülserende ölmüştü,ağlayamamıştım..çok çok korktum..böyle olmamalıyım..soğuk kanlı olamk zorundayım...anne olmak bence en zoru bu...bişey olacak korkusu..ağlayınca gazı olunca üzüntü üzüntü üzüntü..yoksa uykusuzluk meme ucu yarası hepsi kof bunların..bebeğim uyuduğu zaman rahatlıyorum,dinleniyor diye..atlatacağız ama bu gaz akşamları daha bir fena imiş...gündüz yine bir şekilde öyle böyle gidiyor ama akşam fena...ne dertlendim be..ama bugün bu olay galiba bir beyaz saç daha yarattı...kafasını bir tutsalar ..
o zaman sen uyanmazsa uyandırıp emzırmeye devam et :=) daha cok yeni12 günlük Canm
üstü kel, yanlar ve arkalarda varBende soracaktim sana o kadar miden bulandi bebito saclimi?Oyle derler ya... Aldim ben cevabimi
benim kızında öyle kafası gündüz yan yatırmamayaa çalışıyorum inş düzelir...Kizlar kafama takilan bisey var. Biz 43 gunluk olduk. Bebisin kafasi sivri bana yastiksiz cevirerek yan yatir dediler. Oyle yapiyorum ama yuvarlak degil kafasi bildigin sivri... Zamanla duzelir mi acaba? Sizinde oyle mi? Birde goz renkleriniz ne alemde hala rengi degismedi dogumdan sonraki betimleyemedigim bi rengi var:)
nette baktım bu konuda her kafadan bı ses cıkıyo70.gunde yaptrin dedi doktor.erken degilmi
arkası sivri benımkının de. uyurken kendı sag, sol arkayı kullanıyor ama genel olarak sola yatıyor nedenseKizlar kafama takilan bisey var. Biz 43 gunluk olduk. Bebisin kafasi sivri bana yastiksiz cevirerek yan yatir dediler. Oyle yapiyorum ama yuvarlak degil kafasi bildigin sivri... Zamanla duzelir mi acaba? Sizinde oyle mi? Birde goz renkleriniz ne alemde hala rengi degismedi dogumdan sonraki betimleyemedigim bi rengi var:)
Benimki oyle kiz killibende aşırı mide yanması oldu bebeğim enseye kadar simsiyah saçı var dik dikpopo üstü bacaklar kıllı
benim kızda pek kıllı...dökülür mü ki...bende aşırı mide yanması oldu bebeğim enseye kadar simsiyah saçı var dik dikpopo üstü bacaklar kıllı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?