2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim kızım 30 günlük oldu 2 gündür hiç uyumuyo sürekli emmek istiyo memede 1 saat emiyo çekince hemen uyanıp ağlıyo acaba doymuyor mu anlayamıyorum

:) ben de ayak,burun,kulak fln..dokunup oynuyorum emmeye devam ediyor ama bazen hicbiri yaramio ise uyuyup kaliyo dedign gbi.ama boyle kisa emdiginde ztn kendi uyaniyo erkenden ve hemen emmek istiyo artik cozuyorum oglani bu gece masallah nazar etmeym cok guzel emdi ve uyudu.bnmki daha 1haftalik olcak ya hafif sarilik var,butun bunlar etkiliyo sanirm :) cok tatli degil miii yaa bebeler,biz sonu bekledik ama sonunda muradimiza erdik digr arkdslar gbi

Masallah minnoskoyaaa Kizz benimki masallah enseye yanlara tasiyo saclari,upuzun,gur ve komur karasi masallah.esmercik oldu oglum, babaya benziyo yani bana benzeyn sadece dudagi ve cenesi
maşallah
benımkının sadece üst kısımda yok
ense aynı sekılde taşıyor dökülecek onlar zaten. dökülsün de gercek renklerı görelım

Yan yapabiliyorlarsa ne güzel. Bizimki o kadar sivri ki ben çevirsem de kaga sağa sola devriliyor

Sör gözlerim doldu ...Allah dualarını dualarımızı kabul etsin..minnoşlarımız mutlu bebekler olsun

Gobegimiz dustu :)) buarada biz 3kez yikadik bebegi,yarin da yikicaz hatta..daha 1haftalik olcak,gayet de rahat kurudu bise olmadi,ben de yikanmicak sanmistim ama burda oyle bise yok gayet yikaniyor dedi hemsire..ve ben yikiyorum kuvette bayiliyor bi ileri bi geri..anne karninda hissedio minnos ay kurbanim ben yaa ope ope omrum uzuyor

Allah anali babali saglikla buyutsun canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…