2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim kızım 30 günlük oldu 2 gündür hiç uyumuyo sürekli emmek istiyo memede 1 saat emiyo çekince hemen uyanıp ağlıyo acaba doymuyor mu anlayamıyorum
benımkı de öyle yapıyor ara sıra
biberonla verıyorum içip uyuyor sonra. bazen uyku sıkıstırdıgı için memede bayılıp kalıyorlar ve karınları doymadan uyuyorlar, memeden cekınce uyanıp kıyametı koparıyorlar :=)

aynen 1 haftalık oldugu için bu sekılde oluyor
bıraz zaman gecsın kendıne gelsın de sen gör minik agzı

Emzik veriyor musunuz kızlar benimki çok mızır mızı r .kucak kuşu oldu .hiç bişey yaptırmak miyör bana.bide ne tür bi emzik vereyim? Bebe dor ve nuk un damak li emzik i var almıyor

Emzik veriyor musunuz kızlar benimki çok mızır mızı r .kucak kuşu oldu .hiç bişey yaptırmak miyör bana.bide ne tür bi emzik vereyim? Bebe dor ve nuk un damak li emzik i var almıyor
ben a101 den nuk almıştı onu emiyorhele açken emiyorsa küçük suratında izi çıkıyor yirim

demek ki bi benimki böyle değilmiş,rahatladım
annem gıtmeden önce '' k. valıdene bebegı verırken gözün üzerinde olsun, bebek kafasını sürekli hareket ettırıyor, kendını arkaya atıyor. verırken uyar'' dedi. gercekten de öyle tutamıyor bebegı. omzuna alıyor mesela saçlar çocugun yuzune gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…