- 14 Aralık 2013
- 579
- 531
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #73.401
Ben veriyorum bazen ama açken değil. Çok uzun süre emip göğüsleri boşalttıktan sonra hala emmek istiyor bazen çok yoruluyorum, o zmnlar veriyorum.. Doktora sordum açken vermediğin sürece emzik hayat kurtarıcı dedi.Emzik veriyor musunuz kızlar benimki çok mızır mızı r .kucak kuşu oldu .hiç bişey yaptırmak miyör bana.bide ne tür bi emzik vereyim? Bebe dor ve nuk un damak li emzik i var almıyor
benimki ben varken kucağına almıyor ben başka odaya gittiğim an bi bakıyorum çocuk kucağında,"noldu "diyorum.. "ağladı" diyor ama çocuk kucağında uyuyorannem gıtmeden önce '' k. valıdene bebegı verırken gözün üzerinde olsun, bebek kafasını sürekli hareket ettırıyor, kendını arkaya atıyor. verırken uyar'' dedi. gercekten de öyle tutamıyor bebegı. omzuna alıyor mesela saçlar çocugun yuzune gelıyor
ben çok sık emzirmiştim 2 saati geçirmedim çok şükür sarılık olmadı..Ben veriyorum bazen ama açken değil. Çok uzun süre emip göğüsleri boşalttıktan sonra hala emmek istiyor bazen çok yoruluyorum, o zmnlar veriyorum.. Doktora sordum açken vermediğin sürece emzik hayat kurtarıcı dedi.
Ben avent almıştım onu tutuyor.
Kızlar birde sarılığımız sınırda. İyi emiyor, kakasının çişinin de maşallahı var ama ilk günler sütüm olmadığından oldu glb. Şimdi sarılığın artmaması için önerileriniz var mı?
Bi cebellesiyor em zi gi verdi m de görmen lazım .yüzüne de büyük zaten oo f ne yapsam kiben a101 den nuk almıştı onu emiyorhele açken emiyorsa küçük suratında izi çıkıyor yirim
Bizimde babamiz sivri kafali sanirim ona benzicek.. Ama gozume cok tuaf geliyo yaa.. Neyse saglikli olsunlarda minnoslarBenim tosunun profilinin beşte biri surat,beşte biri kulak, beşte üçü uzun ve sivri bir kafa:)) Ama babası da sivri kafalı. Büyüyünce çok güzel bir kafa şekli oluyor üzülme.:))
Yarin doktora gitcez bakalim sorcam.. BBamizda sivri kafali ona da benzyecek sanirim..Kemikler kaynamadigi icin iki avucunun içine kafatasını alıp her seferinde ufak ufak sekil verebilirsin. Ama parmakla bastırmadan sadece avuç ile. Bir de 2 saatte bir yön değiştirmek gerek. İlk 3 ay yüzüstü yatırmamalı. Daha küçük şekillenir. Ama cok takıldıysan ve ciddi bir bozukluk varsa kask tedavileri var.
İnsallah duzelir canim ya.. Sende yastiksiz yatiriyosun degil mi?benim kızında öyle kafası gündüz yan yatırmamayaa çalışıyorum inş düzelir...
Bizimki uyurken hic cevirmiyor kafasini. Ben yatirirkwn degistirerek yatiritoeum bu yuzden. Senin kiz uyurken ceviriyor degil mi yanlis anlamadim?arkası sivri benımkının de. uyurken kendı sag, sol arkayı kullanıyor ama genel olarak sola yatıyor nedense
derın uykudaysa cevırıyorum
öteki türlü aglıyor diğer tarafa yatmak ıstıyor. bende arastırdım bıraz genelı böyle merak etme :=)
göz rengı koyu yeşil mi, lacıvert mı öyle bişi
anlayamadımona da baktım netten 6 aya kadar yolu varmıs
Masallah canim guzel kilo vermissin. Ben sut olsun diye habire yiyorum ama yanlos yapiyomusum.. Suya yonelmem lazim.. 16 kilo almistim. 11 kilosu gitmis, ama biz 43 gunluguzkızlar kilo durumlarınız nasıl? ben hamileyken 10 kg almıştım doğum yapalı 20 gün oldu 14 kilo verdim
Bende salsam keske de bi rahatlasam.demek ki çoğumuzun bebegı aynı..
benımkı de sessiz uyumuyor. gazdan dolayı öyle. napsınlar canım hareket edemıyorlar ki
mide gazını alıyoruz, bagırsak gazı gelıyor.. bitmıyor yanii. emzıgı keşke agzından düşürmese benımkı, ara sıra alıyor.. kendınden sallanan besık aldık çok işimize yarıyor. müdahale edılmeden uyumuyor zaten. kundak yapıp yatırıyorum, bazen fön, bazen anne karnındakı sesi acıyorum telden.. bazen de poşetle oynuyoruz ses yapsın uyusun dıye. bunların 3 ü işimize yarıyor.
zararlı şey dıye bişi yok bana göre.. bebek bu, sallanacak da emzıkte emecek
süt yetmıyorsa mama da yıyecek. ac mı kalsın yani? sonucta zehır yemıyor dimi?
bebek en çok 2 şeyden aglıyor; karnı aç veya gazı var
eşine bebek tutmasını öğret ben öyle yaptım. kimse dogustan bilmiyor sonucta
çok sıkıntı yapma
ben saldım cayıraa..
İnan anlamış değilim..Dün anneme gitmiştim. Evimiz çok yakın. Komşu gördü gelirken.gezmelere çıktınız bile haa dedi.çocuğum sabaha kadar uyuyamadi.millete neyse yaa.günlerdir evdeyim
Benimkide bu ara kusmaya basladi, emzik veriyordum, hava yaptiriyormus, emzigi kestim. Bide gazini cikarmaya calisirken midesine cok baski yapiyormusum onada dikkat ettim, simdi biraz daha iyi gibi.Gunluk nekadar sivi aliyorsunuz benim bebegim surekli kusuyo emzirmeye korkar oldum
sağolasın canım inşallah geçecek hepimize gecmiş olsunCanım geçmiş olsun size de. Ben gaita tahlili yaptırdım bişey cikmadi Dr ilaç vermedi. Sadece ön sütü biraz sağ ve sarı olan yağlı süte çabuk ulassin dedi.simdi de kakasi biraz mukuslu. Takip ediyorum şimdilik
evet benımkı cevırıyor.. bazen düz, sağ sol..Bizimki uyurken hic cevirmiyor kafasini. Ben yatirirkwn degistirerek yatiritoeum bu yuzden. Senin kiz uyurken ceviriyor degil mi yanlis anlamadim?
Bende belki renkli goz olur diye seviniyodum tühhh.. O zaman degisir yaa.. Aynen ne mavi ne yesil degisik bi renk..
Bende salsam keske de bi rahatlasam.
Stres altinda yasiyorum resmen, bgn kontrolumuz vardi, dr emzigi yasakladi, reflu ve gaz sikayetlerini artiriyormus. Vermiyorum bende artik, cok kusuyordu simdi bayagi azaldi gibi.
Fan sesi falan bende denedim ama kendi aglama sesinden duymuyir sanirim :)
yuhhkızlar kilo durumlarınız nasıl? ben hamileyken 10 kg almıştım doğum yapalı 20 gün oldu 14 kilo verdim
ben 2 günde bir yıkıyorum doktorada sordum havalar soğuk hergün yıkama dedikızlar, şekerleri kaç günde bi yıkıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?