2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Emzik veriyor musunuz kızlar benimki çok mızır mızı r .kucak kuşu oldu .hiç bişey yaptırmak miyör bana.bide ne tür bi emzik vereyim? Bebe dor ve nuk un damak li emzik i var almıyor
Ben veriyorum bazen ama açken değil. Çok uzun süre emip göğüsleri boşalttıktan sonra hala emmek istiyor bazen çok yoruluyorum, o zmnlar veriyorum.. Doktora sordum açken vermediğin sürece emzik hayat kurtarıcı dedi.
Ben avent almıştım onu tutuyor.
Kızlar birde sarılığımız sınırda. İyi emiyor, kakasının çişinin de maşallahı var ama ilk günler sütüm olmadığından oldu glb. Şimdi sarılığın artmaması için önerileriniz var mı?

benimki ben varken kucağına almıyor ben başka odaya gittiğim an bi bakıyorum çocuk kucağında,"noldu "diyorum.. "ağladı" diyor ama çocuk kucağında uyuyor sanki ben başka eve gidiyorum niyeyse ben duymuyorum kızdığımı anlıyor suratı değişiyor

ben çok sık emzirmiştim 2 saati geçirmedim çok şükür sarılık olmadı..

Benim tosunun profilinin beşte biri surat,beşte biri kulak, beşte üçü uzun ve sivri bir kafa:)) Ama babası da sivri kafalı. Büyüyünce çok güzel bir kafa şekli oluyor üzülme.:))
Bizimde babamiz sivri kafali sanirim ona benzicek.. Ama gozume cok tuaf geliyo yaa.. Neyse saglikli olsunlarda minnoslar

Yarin doktora gitcez bakalim sorcam.. BBamizda sivri kafali ona da benzyecek sanirim..

Bizimki uyurken hic cevirmiyor kafasini. Ben yatirirkwn degistirerek yatiritoeum bu yuzden. Senin kiz uyurken ceviriyor degil mi yanlis anlamadim?
Bende belki renkli goz olur diye seviniyodum tühhh.. O zaman degisir yaa.. Aynen ne mavi ne yesil degisik bi renk..

kızlar kilo durumlarınız nasıl? ben hamileyken 10 kg almıştım doğum yapalı 20 gün oldu 14 kilo verdim
Masallah canim guzel kilo vermissin. Ben sut olsun diye habire yiyorum ama yanlos yapiyomusum.. Suya yonelmem lazim.. 16 kilo almistim. 11 kilosu gitmis, ama biz 43 gunluguz((

Bende salsam keske de bi rahatlasam.
Stres altinda yasiyorum resmen, bgn kontrolumuz vardi, dr emzigi yasakladi, reflu ve gaz sikayetlerini artiriyormus. Vermiyorum bende artik, cok kusuyordu simdi bayagi azaldi gibi.
Fan sesi falan bende denedim ama kendi aglama sesinden duymuyir sanirim :)

Kizlar bebegimin agzinda pamukcuk olmus, dr ilac verdi ama nette okuduklarim canimi sıktı, uzun sure gecmiyormus falan. Sizlerden konuyla ilgili tecrubesi olan varmi, ilk karbonatli suyla temizlemeyi denemistik, meger o daha cok dagitiyormus.
Bide gobeginde kanama gecmedi bi haftadir, bgn tekrar k vit igne yapildi, haftaya kdr gecmezse gumus nitratla yakcaklarmis.
Sariligida hala gecmemis.
Rabbim tum bebislere sifa versin.

Dün anneme gitmiştim. Evimiz çok yakın. Komşu gördü gelirken.gezmelere çıktınız bile haa dedi.çocuğum sabaha kadar uyuyamadi.millete neyse yaa.günlerdir evdeyim
İnan anlamış değilim.. ne b.k gözlüler yaaa...gezmelere bile çıktınız ha imiş...okuyacağız tatlım okuyacağız..bi misafir geldi 3 gün mahvolduk..bebeğim altın değil sıradan çikin biişi ama nazar işte

evet benımkı cevırıyor.. bazen düz, sağ sol..
renklı gözlü bebık olsalardı acık mavi olurdu gözleri

Son düzenleme:
sesi nereye koyuyorsun? ben uçak moduna alıyorum teli ve dıbıne koyuyorum
algılayıp susunca kısıyorum biraz.
ilk baş benimki de yırtıyor kendını :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…